Virtu4l je napisao/la:A poslije olimpijade u penziju.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Virtu4l je napisao/la:A poslije olimpijade u penziju.
Uh rodi majkaDANTES je napisao/la:da @formance i šta sad?
Ništa nije isključeno.retro je napisao/la:Federer ce nakon Wimbledona biti drugi, zivi bili pa vidjeli.
a ja baš volim takve kao što si ti...čim ti neko ne ide niz dlaku odmah uvrede......formance je napisao/la:Uh rodi majkaDANTES je napisao/la:da @formance i šta sad?Ništa, to dovoljno govori o tebi.
Budi pozdravljen, nemam se namjeru raspravljati sa takvima.![]()
Ništa nije isključeno.retro je napisao/la:Federer ce nakon Wimbledona biti drugi, zivi bili pa vidjeli.
Ako ti je glavna zanimacija traženje eventualnih grešaka u mojim postovima, bujrum. Ne bi bilo loše da doprineseš temi na drugi način, a da to nije traženje dlake u jajetu, no dobro. Što se tebe tiće, odlično obavljen posao. Sjedi 5.DANTES je napisao/la:kad ljudim nestane argumenata počnu uvrede, kad im ukažete na greške, oni vas prezrivo gledaju, jer boli ih ego, kad ih razotkrijete onda se kriju iza drugih....
NEMA SMISLA DA SE MI RASPRAVLJAMO....NISMO ISTI LJUDI...greška nije mala, jer si endiju dao jednu titulu, a svi znamo da je nema, jer da je ima škotska zastava bi se viorila prije jedno mjesec dana........formance je napisao/la:Ako ti je glavna zanimacija traženje eventualnih grešaka u mojim postovima, bujrum. Ne bi bilo loše da doprineseš temi na drugi način, a da to nije traženje dlake u jajetu, no dobro. Što se tebe tiće, odlično obavljen posao. Sjedi 5.DANTES je napisao/la:kad ljudim nestane argumenata počnu uvrede, kad im ukažete na greške, oni vas prezrivo gledaju, jer boli ih ego, kad ih razotkrijete onda se kriju iza drugih....
DANTES je napisao/la:jer si endiju dao jednu titulu, a svi znamo da je nema, jer da je ima škotska zastava bi se viorila prije jedno mjesec dana........
Zrijeb previse smijesan do Ferrera, eto Dolgi moze nesto na sljaciKuko je napisao/la:Kakav zrijeb za Djokovica u MC![]()
Seppi, Dolgopolov, Ferrer, Murray, Nadal
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.