Bujrum, ima sira, kajmaka, narezat cemo suhog mesa, sudjuke, uzmemo koju pivu, za bracu nularice, i hordamo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samir825 je napisao/la:U Hadzicima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bujrum, ima sira, kajmaka, narezat cemo suhog mesa, sudjuke, uzmemo koju pivu, za bracu nularice, i hordamo
Dragi Samire,mislim da si se nesto zajebao.niste vi izbacili Borac nego su vam to komsije vase mile omogucile.Obzirom na to ,mogu i ja doci na to meso i ostalo,trebamo graditi dobro susjedske odnose.samir825 je napisao/la:Ma ne moze biti prenos na BHT-u zalit ce se svi, samo na prenoseAli sta ces kad smo najbolja ekipa, i nikad nema belaja s nama
Nego, ja licno smatram da ce upravo utakmica u Zenici biti preokret nase igre, krenut ce naravno nabolje, jednog smo konkurent za Evropu bukvalno izbacili(Borac), nema publike, ovo ce lose djelovati na njih, mislim da ce os sada i pruzati slabije partije. Tako da je Evropa 80% osigurana, a mi sad u Zenicu idemo opusteno, istina da odavno nismo pobjedili Celik u Zenici, ali je i istina da Celik dugo nije igrao slabije
Imam ja Moja TV, dodjite da kolektivno gledamo![]()
@samire tako mi je uvijek kad krenem na tekmu povedem uvijek dvojcu, trojcu jarana mrsko mi vala samom da idem....samir825 je napisao/la:Znam kako ti je, tako ja kad kenem na utakmicu, pokupim pola naselja da ne idem sam
hajde probat cemo nesto skontati, ako saznam da ce biti prenos u nekom kaficu u gradu, vidjet cemo da odem, da gledamo, valjda ce neko prenositi
DA ZIVIMO U SLOBODI, ZIVOTE STE DALI, SACVUAT CEMO NASU BOSNU, DA UZALUD NISTE PALI!
@barbarez
Ma joj komsija, ne pravim ja razliku izmedju nas, pa zato ja kazem mi, svi smo mi nasi![]()
Naravno vi ste nam uvjek dobrodosli, za vas cu zamoliti mamu i pite da napraviDa vidite kako smo mi pitari gostoprimljivi, niste vi nama svako
sloboda rudar ja mislim bht prenosi, a vas iz zenice moja tv, s tim da se plati 2 kmTheBlues je napisao/la:Sad da li je laz ne znam, ali bice na MOJA TV sigurno, a na BHT-u nisam siguran iako je receno....Sarajlijc@ je napisao/la:Laz! Receno je da ce prenos biti na bhtelecomuTheBlues je napisao/la:Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati.
samir825 je napisao/la:Znam kako ti je, tako ja kad kenem na utakmicu, pokupim pola naselja da ne idem sam
hajde probat cemo nesto skontati, ako saznam da ce biti prenos u nekom kaficu u gradu, vidjet cemo da odem, da gledamo, valjda ce neko prenositi
DA ZIVIMO U SLOBODI, ZIVOTE STE DALI, SACVUAT CEMO NASU BOSNU, DA UZALUD NISTE PALI!
@barbarez
Ma joj komsija, ne pravim ja razliku izmedju nas, pa zato ja kazem mi, svi smo mi nasi![]()
Naravno vi ste nam uvjek dobrodosli, za vas cu zamoliti mamu i pite da napraviDa vidite kako smo mi pitari gostoprimljivi, niste vi nama svako
samir825 je napisao/la:Brate izvini, ali te ja sad nisam bas najbolje shvatio, javi na pp odakle si tacno, more bit da se znamo
Brate halali totalno sam razhavizan danasgavran je napisao/la:ne treba PP,lokacija stadion Grbavica(soba s pogledom na mesaru dayton)
samir825 je napisao/la:Brate halali totalno sam razhavizan danasgavran je napisao/la:ne treba PP,lokacija stadion Grbavica(soba s pogledom na mesaru dayton)
Gledanje ovog programa na tv-u, umor, znas kako je![]()
Kada si rekao komsije, mislio sam da si i ti iz Hadzica (glup)
Nek nam je sa srecom!!hilmo je napisao/la:Fan Shop br.2 je zvanično otvoren!
Na otvaranju večeras su prisustovali igrači, stručni štab, članovi Uprave, uposlenici i znatan broj navijača FK Sarajevo.
"Dok drugi pokušavaju da otvore prvi ili nemaju uopšte Fan Shop, FK Sarajevo već otvara svoj drugi oficijelni Fan Shop. Mislim da je ovo velika stvar za navijače prije svega, ali i za klub. Definitivno smo br. 1 u državi što se tiće administrativnih stvari. Iskreno, očekujem sutra dobar rezultat protiv Čelika jer klub kao što je FK Sarajevo samo pobjede zaslužuje.", kazao je Adi Adilović, standardni golman I tima.
"Zaista je lijepo vidjeti mlade ljude koji su danas došli da podrže otvaranje drugog Fan Shop-a. Ovaj potez još jednom daje svima do znanja gdje smo mi, a gdje su drugi.", kazao je Dilaver Zrnanović, štoper FK Sarajevo.
"Drago mi je vidjeti da naši navijači imaju još jednu mogućnost više za kupovinu oficijelnih proizvoda kluba. Lično ja imam nekoliko proizvoda iz Fan Shop-a i stvarno su odlični.", kazao je Emir Obuća, napadač FK Sarajevo.
"Ambijent je odličan. Proizvodi su super. Nadam da ćemo uskoro otvoriti i treći Fan Shop.", kazao je talentovani Faris Handžić.
Navijači su iskoristili priliku da igračima FK Sarajevo požele sreću u sutrašnjoj utakmici protiv Čelika.
Fan Shop u Bezistanu radnim danima je otvoren od 10 do 20h, a subotom od 10 do 14h.
Adi je sve rekohilmo je napisao/la:Fan Shop br.2 je zvanično otvoren!
Na otvaranju večeras su prisustovali igrači, stručni štab, članovi Uprave, uposlenici i znatan broj navijača FK Sarajevo.
"Dok drugi pokušavaju da otvore prvi ili nemaju uopšte Fan Shop, FK Sarajevo već otvara svoj drugi oficijelni Fan Shop. Mislim da je ovo velika stvar za navijače prije svega, ali i za klub. Definitivno smo br. 1 u državi što se tiće administrativnih stvari. Iskreno, očekujem sutra dobar rezultat protiv Čelika jer klub kao što je FK Sarajevo samo pobjede zaslužuje.", kazao je Adi Adilović, standardni golman I tima.
"Zaista je lijepo vidjeti mlade ljude koji su danas došli da podrže otvaranje drugog Fan Shop-a. Ovaj potez još jednom daje svima do znanja gdje smo mi, a gdje su drugi.", kazao je Dilaver Zrnanović, štoper FK Sarajevo.
"Drago mi je vidjeti da naši navijači imaju još jednu mogućnost više za kupovinu oficijelnih proizvoda kluba. Lično ja imam nekoliko proizvoda iz Fan Shop-a i stvarno su odlični.", kazao je Emir Obuća, napadač FK Sarajevo.
"Ambijent je odličan. Proizvodi su super. Nadam da ćemo uskoro otvoriti i treći Fan Shop.", kazao je talentovani Faris Handžić.
Navijači su iskoristili priliku da igračima FK Sarajevo požele sreću u sutrašnjoj utakmici protiv Čelika.
Fan Shop u Bezistanu radnim danima je otvoren od 10 do 20h, a subotom od 10 do 14h.
Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, propoklopac, rimljanin90, skoJaa i 67 gostiju.