Aj valja kad je takoNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Ma Durakovic jede zivu djecu na terenu predobarANTIFA ! je napisao/la:Kakav je Durakovic ? jel nastavio dobre igre koje je pruzao i u VelezuA i Haubica je isto dobar..Predobri su svi koji su dosli kao pojacanja,malo se golman slepa
al dobro je
![]()
Da nam je jos par igraca k'o on sto jeANTIFA ! je napisao/la:
Aj valja kad je tako
Hehe, ma nisu oni losi, samo su stariLjumanM95 je napisao/la:Najjači dresovi!Te iste je i Budućnost imala u ono vrijeme kad smo doživjeli svoje najveće uspjehe i po tome su mi u lijepom sjećanju. Evo gledam dosta raje ima ih i danas i izgledaju kao novi.
Imam ja ovakav dres, dok je još i Mašić nekada igrao za BudućnostL' Imperator je napisao/la:Hehe, ma nisu oni losi, samo su stariLjumanM95 je napisao/la:Najjači dresovi!Te iste je i Budućnost imala u ono vrijeme kad smo doživjeli svoje najveće uspjehe i po tome su mi u lijepom sjećanju. Evo gledam dosta raje ima ih i danas i izgledaju kao novi.
Mi u njima Premijer ligu igrali, a to je DAAVNO proslo vrijeme
Ako udjemo u PL, Dzeno ostaje u Rudaru, naravno uz malo veca primanja.Sportfan je napisao/la:
Durakovic ce biti najbolji igrac "stranac" u Rudaru, nadmasit ce i Igora Ilica kako je krenuo, samo naprijed Mostarac!
Izvini, ali kako ti toliko znas o njemu? Da niste bliski prijatelji?L' Imperator je napisao/la:Ako udjemo u PL, Dzeno ostaje u Rudaru, naravno uz malo veca primanja.Sportfan je napisao/la:
Durakovic ce biti najbolji igrac "stranac" u Rudaru, nadmasit ce i Igora Ilica kako je krenuo, samo naprijed Mostarac!
Svakodnevno smo u kontaktuSportfan je napisao/la:Izvini, ali kako ti toliko znas o njemu? Da niste bliski prijatelji?L' Imperator je napisao/la:Ako udjemo u PL, Dzeno ostaje u Rudaru, naravno uz malo veca primanja.Sportfan je napisao/la:
vidi dure oca jedinog,kako igraL' Imperator je napisao/la:Ooj u kojim smo dresovima igraliStariji od mene..
Ne rekoh li ja da je Rudar kupio utakmicu... Mislili su da mogu Famos pobijediti pa nisu kupili i eto sta im se desi. Mislim da se trebas malo vratiti u realnost. Da dovedu ne znam kakva pojacanja kad je trener obicna rupa.L' Imperator je napisao/la:Ko ba kupuje?? Ni u Bihacu, ni u Mionici, ni Mostaru nije kupljena utakmica. Oni da su htjeli kupovati, ne bi dovodili premijerligaska pojacanja.budimo_realni je napisao/la: Ove godine ako Bog da Rudar ide u PL. Samo cudo moze to sprijeciti, tj. da finansijeri ostanu bez novca, a dok oni kupuju utakmice lahko cemo
Eto kakvog su igraca otjerali iz Veleza (Varesanovic) a doveli onog Pehlica i Hirosa koji nemogu maknuti i to samo zato sto je se bunio sto nije dobiva odredjenu minutazu a kad bi dobij sansu da igra bio bi najbolji na terenu on je igrac koji trci za cjelu ekipu , neznam kakav mu je nocni zivot sada ali dok je bio u Velezu bio je pravi sportista koji nepije i nepusi vrijedno treniro pravi borac na terenu Mostarski Gattuso nadam se dacega vratiti na ljeto u Velez jer je on Velezovo djete i Velezu je potreban igrac tipa Durakovic koji se bori ko lav i dobar je igrac otjeran je samo zato sto je Varesanovic stijeo da pokaze ko je on najvecu gresko je napravio VaresanovicSportfan je napisao/la:Samo da pohvalim ovog Durakovica, sad vidim zasto mu se poklanja toliko medijske paznje, momak daje ton igri Rudara, bori se ko lav, bez obzira kakav nocni zivot i ponasanje ima, na terenu izgara, gori od zelje, prsti od samopouzdanja,
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.