KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 29 mar 2012, 23:51

Sinoc pobeda protiv Vose 91:77 koju nisam gledao,ali vidim na KZS da je Kari zadovoljan utakmicom nasih momaka.

Evo i statistika nasih..
slika

Sledeci mec igramo u nedelju u Sumicama protiv Radnickog BKK,a zatim onda u sredu opet u Pioniru sa Mega Vizurom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 20:47

Samo cu reci Boze sacuvaj.Sta li je danas bilo u njihovim glavama to ptice znaju. :roll: :oops: :oops: :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2012, 02:36

Pobeda protiv Mege 92:91.Jos jedno veliko Boze sacuvaj i jos jedno sramotno izdanje i nezasluzena pobeda. :roll:
Sta li treba da se desi da Pesic vidi neke stvari da mi je znati i koliko ce ova selekcija jos da traje. :roll:
Zadnje dve utakmice ne d'o Bog nikome,pa ovu Vizuru je Radnicki FMP ubio,isti taj Radnicki je pobedio i Radnicki sa Krsta koji je veceras razvaljen u Novom Sadu.Pa **** mu kevu prebacite onda te igrace iz Radnickog u Zvezdu ne verujem da mogu losije od ovih indijanaca igrati.
Covicev indeks opet minus,ponajbolji igrac protivnickih ekipa uvek. :oops:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 apr 2012, 06:00

Sta li sam ja pricao svih ovih proslih mjeseci?
Ali, evo Nedovic na kraju ih spasio sa 12 - 13 poena i to je nesto.
Na drugoj strani Miljenovic maestralan. Jaramaz je odlicno igrao, ali Miljenovic ce da bude as u to nema sumnje. Ako Partizan unisti i ovog beka, onda definitivno ne znaju da rade sa vanjskim igracima.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 16:38

http://www.klix.ba/sport/kosarka/tamnop ... /120406073" onclick="window.open(this.href);return false; :?
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2012, 00:01

Mislim da je ovo sa ovakvom ekipom maksimum.Tesko da se moze bolje od ovoga.Sami smo definitivno krivi za poraz.Bez obzira sto Partizan nije bio na svome nivou da smo samo malo vise prisebnosti i koncentracije imali u pojedinim momentima a ne pravili glupe greske ovde bi bilo svasta.Ovako ocekivano Partizan prelomio utakmicu i dobio.Ocekivao sam da ce to ranije da se desi ali ipak tek u 4/4 je doslo do toga.
Nama je pod hitno potreban jedan centar i jedan vanjski igrac za ozbiljan basket,a nadam se da u sledecoj sezoni u nasem dresu necu gledati Covica,Ilica i Lazica a u konkurenciju mogu da udju Lesic i Subotic mada njih i mogu da podnesem.Nadam se da je ova "selektivna" godina konacno dala odgovore Kariju i da ce on isto ovako odluciti i dovesti bar neke koliko toliko kvalitetne igrace za Zvezdu.

Sudjenje sinoc odlicno,odavno nije bilo ovakvo u derbiju.Jeste Partizan imao kamaru slobodnih ali to je posledica nasih gluposti.Mozda i najveca greska sudije je bio onaj "prekrsaj" Thomasa u zadnjoj sekundi prvog poluvremena,i sam Edin na Areni je rekao da se ono ne svira,a ja cak kontakt nisam ni video.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2012, 00:12

Mlađe kategorije košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd nastavljaju sa osvajanjem turnira na međunarodnoj sceni: posle trijumfa pionira u Rusiji i juniora na kvalifikacionom Evroliginom turniru u Beogradu, pehar su osvojili i kadeti.

Izabranici trenera Marka Simonovića su u finalu međunarodnog turnira u Luganu pobedili ekipu Zagreba rezultatom 70:56.

Da trijumf Crvene zvezde bude potpun pobrinuo se Vojislav Stojanović koji je zasluženo dobio MVP priznanje.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 apr 2012, 23:37

ako je selektivna godina gdje vam je mladi talentovani centar da igra 15 minuta, gdje je nedović i cvetković u svemu tome....vi ste jedino selektirali milutinovića koji odlazi bez obeštećenja jer mu ističe ugovor na kraju seezone......4, ko su, šta su gdje su??? selektivna godina, a nemate buduću petorku.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 apr 2012, 23:51

Jbg, tako ti je to u FMP-u.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 apr 2012, 23:54

braoolyo je napisao/la:Jbg, tako ti je to u FMP-u.
FMP?? sad FMP? aha...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 apr 2012, 00:31

DANTES je napisao/la: FMP?? sad FMP? aha...
Da.

Nego, rece da sam se izgubio sa ovih tema? O cemu zelis da pisemo?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 apr 2012, 01:04

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la: FMP?? sad FMP? aha...
Da.

Nego, rece da sam se izgubio sa ovih tema? O cemu zelis da pisemo?
porazima, pobjedama......o čemu se već piše........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 apr 2012, 23:30

Bio sam veceras u Pioniru da pogledam ovaj mec.Ono sedimo na kafici,kad kaze ortak,nemamo nista raditi,'ajmo malo tamo.I onako jedna mirna utakmica,lagana atmosfera(izmedju 1000-1500 gledalaca),i rutinska pobeda Zvezde od 89:65 nad filijalom Radnicki FMP koja je ipak odigrala ispod svojih mogucnosti i posluzila kao jedna stvar za uigravanje nekih napadackih opcija nase ekipe.Subotic odigrao dobru partiju,bio najbolji kod nas,Popovic se bas nakupio asistencija danas,tu je negde oko 9-10 ne znam tacno,a i Ilic konacno odigrao jednu pristojnu utakmicu.Inace i ovu utakmicu sa tribina je pocascen sa par uvreda ali onda se revansirao tim navijacima sa jednom lepom bananom i ovim poenima(dvocifren je bio).Cvetkovic takodje lepo odigrao za onih 15-ak minuta na terenu,i on je bio dvocifren ali problem kod njega je sto vrlo lako ulazi u licne greske,mada veceras je malo i sudija tome kumovao sa dve bespotrebne licne u nepunoj minuti i tako ga izbacio iz igre.Covic se konacno nije ni skidao. 8-)

Kod Radnickog najbolji Smiljanic ubedljivo,prakticno je sam i igrao i to je to.A otisao sam na utakmicu i sa zeljom da vidim na delu cime to raspolaze Radnicki no nisam se bas nagledao.Mozda je ipak za tako nesta pametnije otici protiv ekipa ala Mega Vizura ili Radnicki. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2012, 20:10

[youtube][/youtube]

Jedan klip o Cveletu sa ovog meca u Americi.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 apr 2012, 20:51

' $: “& ' са 11 $!“ :mrgreen:

:arrow: “" ' &, " " $, ? ' $. $ ' је ' $ на " " у ?, ' у ? ". ? ' је по ", а тата је " у фазону “' " њега $ $ % - $ $ у "“. ? $ " $ " на $ ' ", ? је $ - се ". “

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2012, 00:10

Lele,al' Stevena ukenja. :o :roll: Sto nas je covek ubio na kraju malo je reci.Celo vreme egal i onda kraj totalno sipanje. :(

Pobeda Radnickog u Kragujevcu na kraju 80:68.Rezultatom nikako se ne moze biti zadovoljno ali ipak itekako moze rolama Nedovica i Cvetkovica koga su realno sudije opet uzele na zub u ovoj utakmici i opet mu svirali boze sacuvaj prekrsaje kao i prosli mec.Ne znam sta li je ali izgleda kao da je manjak autoriteta ovde presudan,nemoguce da samo njemu od cele ekipe svira ono. :roll: Pa mozda bih mogao dodati ovde i Lesica koji je umalo imao dubl-dubl.9 poena i 9 skokova ali za cak 31 minut igre.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2012, 00:25

Rezultatom nikako se ne moze biti zadovoljno ali ipak itekako moze rolama Nedovica i Cvetkovica koga su realno sudije opet uzele na zub u ovoj utakmici i opet mu svirali boze sacuvaj prekrsaje kao i prosli mec.
Pa sta ja citavo vrijeme trubim sta? Neupitno je da Nemanja ne moze da igra odbranu na pravi nacin, ali ga moras istrpiti, jednostavno moras, jer ti je on od presudne vaznosti kao i Cvele. Nemanja je u prosjeku u NLB - u morao da ima 25+ minuta, da mu se izmisli minutaza, a Cvele 10 - tak.
"Ima mnogo onih što gledaju košarku, ali malo onih koji je vide", poručio je Svetislav Pešić nakon meča.
Upravo herr Kari. Totalno se slazem 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 apr 2012, 00:03

Eno ga sad.Samo se on citira,pa ce biti da je samo on to govorio. :mrgreen: :P
A mi ostali,ko nas ****. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2012, 05:58

Ostali nisu bitni 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2012, 01:39

Ponovo samo Kari kaznjen,ovaj put sa 200000.Svaka cast disciplinskoj komisiji na ovoj odluci.

Nakon ovoga,nakon sto u par dana ohlade coveka za 300000 zato sto govori istinu,apsolutno podrzavam Karija ako bi slucajno hteo da ode.Nema veze sto kao ima neki plan,ali sto bespotrebno covek da gubi novce ovde i zivce sa nasim majmunima kada moze lepo na nekom idilicnom mestu da uziva u poslu koji voli i sto je najvaznije gde ce ljudi znati da cene istinu. :roll:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.