van bommel će ostati najavljivao je to. kaže ako mu daju u milanu nov ugovor ostat će. nemam ništa protiv toga, dapače, odličan je bio ove sezone. tako da ako još neko od starijih igrača napusti milan to će za mene biti pravo čudo. uglavnom u milanu nema revolucija nikada sa iznimkom su bile 2 situacije; ibra, robinho i cassano prije 2 ljeta i onda kada je berlu doveo mvb, gullita i rijkaarda. tako da se ne nadate mnogo. milanu fali armero, montolivo, ogbonna i tevez ili balotelli i pokoje pojačanje iz primavere bit će to strašan tim. montolivo je već zakaparen, armero bi mogao doći kao i ogbonna (rekao je da mu je milan najdraži od top 3) a tevez bi trebao na ljeto sve se tu već zna. desni bek je isto kritičan kada abate padne u formi ali čisto sumnjam da će baš oba dobra beka dovesti. daj bože da i lijevog dovedu kako bog zapovijeda. smiješno je da od top timova u italiji (da ne govorim u europi) milan ima najgore bekove već duži niz godina
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
neće biti veliki rezovi nema šanse. tim će najvjerovatnije napustiti inzaghi, yepes, flamini (jedino da mu drastično smanje platu), zambrotta, i možda neko od trojice senatora seedorf, ambro i gattuso mada sam 99% uvjeren da sva trojica ostaju. da objasnim. seedorf rekao je igrat ću još godinama, dobro se osjećam i ne vidim razlog da se penzionišem. ambro simbol milana, legenda i kapiten, čovjek ostavlja srce na terenu igrat će za kikiriki ako zatreba i biti u 3. timu i neće se žaliti a sezona je duga. gattuso suvišno je sve reći neki je dan rekao igrat ću džaba u milanu.
van bommel će ostati najavljivao je to. kaže ako mu daju u milanu nov ugovor ostat će. nemam ništa protiv toga, dapače, odličan je bio ove sezone. tako da ako još neko od starijih igrača napusti milan to će za mene biti pravo čudo. uglavnom u milanu nema revolucija nikada sa iznimkom su bile 2 situacije; ibra, robinho i cassano prije 2 ljeta i onda kada je berlu doveo mvb, gullita i rijkaarda. tako da se ne nadate mnogo. milanu fali armero, montolivo, ogbonna i tevez ili balotelli i pokoje pojačanje iz primavere bit će to strašan tim. montolivo je već zakaparen, armero bi mogao doći kao i ogbonna (rekao je da mu je milan najdraži od top 3) a tevez bi trebao na ljeto sve se tu već zna. desni bek je isto kritičan kada abate padne u formi ali čisto sumnjam da će baš oba dobra beka dovesti. daj bože da i lijevog dovedu kako bog zapovijeda. smiješno je da od top timova u italiji (da ne govorim u europi) milan ima najgore bekove već duži niz godina
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vršeći osvrt na zadnji dio posta, ja bih prije pristao na to da se dovedu dva dobra (ali u punom smislu te riječi) beka, znači i lijevi i desni, nego bilo šta drugo. Dolazak Montoliva je izvjestan, tako da njega već sada računam kao pojačanje.baresi#6 je napisao/la:neće biti veliki rezovi nema šanse. tim će najvjerovatnije napustiti inzaghi, yepes, flamini (jedino da mu drastično smanje platu), zambrotta, i možda neko od trojice senatora seedorf, ambro i gattuso mada sam 99% uvjeren da sva trojica ostaju. da objasnim. seedorf rekao je igrat ću još godinama, dobro se osjećam i ne vidim razlog da se penzionišem. ambro simbol milana, legenda i kapiten, čovjek ostavlja srce na terenu igrat će za kikiriki ako zatreba i biti u 3. timu i neće se žaliti a sezona je duga. gattuso suvišno je sve reći neki je dan rekao igrat ću džaba u milanu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Vi svi zaboravljate da je pored Montoliva zakaparen i Natali iz Fiorentine te Astori 
Prvi intervju nakon povrede
[youtube][/youtube]

Prvi intervju nakon povrede
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 06 apr 2012, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kako mi je samo žao Pata
; Kad sagledamo sve, dosta puta nas je izvlačio kad nam je najvise trebalo od Reala, pa Leccea do Intera itd ... Trebat ce mu dugo vremena da se vrati u staru formu i da preovlada svoj strah da se opet nece povrijediti ... čitam na milannews.it da nit ima kupaca nit ima cijene za Pata ... Treba biti strpljiv, nezz ja sam za to da on ostane
previše mi je drag da bi ga se tako lako otarasili ..

[youtube][/youtube]
Il Papero ♥

[youtube][/youtube]
Il Papero ♥
Here is a list of 19 branched Rossoneri squad after training: Abbiati, Amelia, Abate, Bonera, De Sciglio, Mexes, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.
nema još van bommela nažalost.
fiorentina će biti oslabljena ne igranjem montoliva i čini mi se gilardina i još možda ponekog standardnog igrača što radi kartona što radi povreda. juve će po meni sigurno dobiti desetkovani palermo tako da se tu ne treba nadati nekoj usluzi palerma tako da milan mora pod svaku cijenu pregaziti fiorentinu kako god znaju i umiju.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
lapsus calami
mislio sam na gamberinija. evo ga:
mada je ovo vijest stara dan dva tako da nije nemoguće da neko od ove dvojice bude spreman.Fiorentina will miss Montolivo (suspended), Gamberini (injury) & Amauri (injury) against Milan.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Gamberini im ionako ne igra ove sezone ... stalno frajer povrijedjen, van forme skroz.
Ne igranje Monta je veliki minus za Viole al im je plus što nema Amaurija ... manje igrač u napadu kad on igra.
Ne igranje Monta je veliki minus za Viole al im je plus što nema Amaurija ... manje igrač u napadu kad on igra.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma i ne treba nam nikakva usluga od Palerma, davno sam ja pisao da kad predjemo u prednost bila ona bod ili 2 da samo igramo svoje i da se ne obaziremo na Juventus. Oni do kraja nece izgubit to je sigurno, a mi samo treba hladno i utakmicu po utakmicu pogotov sad bez LP.
FORZA FANTONIO
FORZA FANTONIO
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zanimljiva sličica

mada mislim da ovaj sastav nista ne bi mogao u Evropi. Mislim da je tu Keita najslabija karika, više bi tu prijao Mascherano recimo ..

mada mislim da ovaj sastav nista ne bi mogao u Evropi. Mislim da je tu Keita najslabija karika, više bi tu prijao Mascherano recimo ..
IlPrincipe je napisao/la:Zanimljiva sličica![]()
opet nista nece napraviti jer je vezni red slab Princ moze igrati lijevo ili desno ali centralnog veznjaka NIKADA !! bez tog igraca nemaju sta traziti
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pato, svi smo sa tobom, ne odustaj!
Alexandre, očekujemo te jačeg nego pre, izleči se što pre "Paperino".
Zapamti, šta god da se desi, mi ćemo biti uz tebe, uvek spremni da te podržimo.
Znamo da ćeš prevazići ovaj težak momenat.
Forza "Papero"!
Siamo tutti con te !
[youtube][/youtube]
Alexandre, očekujemo te jačeg nego pre, izleči se što pre "Paperino".
Zapamti, šta god da se desi, mi ćemo biti uz tebe, uvek spremni da te podržimo.
Znamo da ćeš prevazići ovaj težak momenat.
Forza "Papero"!
Siamo tutti con te !
[youtube][/youtube]
Ja bi više volio vidjeti Shurrlea umjesto Keite. S tim da Boatenga vratiti nazad , a Shurrlea gurnuti na polušpic.
ne znam baš jel Montolivo rješenje za Milan , možda jeste za Seriu A , a za Europu i nije. Prije svega , nadam se da će se Pato vratiti u punoj formi za sledeću sezonu , uz Cassana , Ibrahimovića te još jedno pojačanje u napadu mogli bi smo napraviti korak više u odnosu na ovu godinu.
ne znam baš jel Montolivo rješenje za Milan , možda jeste za Seriu A , a za Europu i nije. Prije svega , nadam se da će se Pato vratiti u punoj formi za sledeću sezonu , uz Cassana , Ibrahimovića te još jedno pojačanje u napadu mogli bi smo napraviti korak više u odnosu na ovu godinu.
Sloboda Tuzla !!!
- rastafarian
- Kontakt:
Čitam ove prethodne postove, i slažem se da bi Pato trebao ostati.. ipak momak ima problema sa povredama, a svoj kvalitet i klasu je dokazao.. treba mu dati prostora i vremena.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakav Montolivo, a pogotovo Keita, mi pravog veznjaka osim Clarenca ustvari i nemamo a svi znamo koliko je njemu godina. Treba SIlvio malo iskesirati za sljedecu sezonu ako hoce da napreduju u Europi odnosno drugim rijecima konkurisu Barci i Realu onda im u sredini treba jedna superzvijezda i naravno poneki solidan bek!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipe
- Kontakt:
postava za danas
Da je Il Papero danas tu bio bi 120% siguran u pobjedu

Idemo pomest Ljubičice
... što se mene tiče ne treba nam sljedece sezone bolji anchor man od Muntarija. Frajer se preporodio, s nevjerovatnom lakoćom krade lopte uz to je dobro tehnički potkovan. Mada nije on baš pravi zadnji vezni više je nešto poput Nocerina ali eto ..
VINCI PER 19
Da je Il Papero danas tu bio bi 120% siguran u pobjedu

Idemo pomest Ljubičice
VINCI PER 19
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
utakmica sa fiorentim, kao uostalom i svaka do kraja sezone je jako bitna i sve osim tri boda je neprihvatljivo.
a ja po običaju se zamaram nekim glupim stvarima i opet me ovo uefino bodovanje nervira, pošto je valensija prošla u polufinale EL vrlo vjerovatno će biti ispred milana na uefinoj listi na kraju sezone, tako da milan bi mogao u drugi pot na izvlačenju grupa LP sljedeće sezone (iako je to sad nebitno skroz ali jbg
).
treba navijati za totenham u eng. i protiv liona u fra
a ja po običaju se zamaram nekim glupim stvarima i opet me ovo uefino bodovanje nervira, pošto je valensija prošla u polufinale EL vrlo vjerovatno će biti ispred milana na uefinoj listi na kraju sezone, tako da milan bi mogao u drugi pot na izvlačenju grupa LP sljedeće sezone (iako je to sad nebitno skroz ali jbg
treba navijati za totenham u eng. i protiv liona u fra
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
nadam se da ce danas odigrati jednu odlicnu utakmicu, kako ne bi pobjeda dosla u pitanje ni u jednom trenutku jer je vazno da se vratimo na pravi nacin poslije LP, Cassano ce svakako biti dodatni motiv i podigao je moral cijeloj ekipi sigurno jer njegovo prisustvo na klupi znaci mnogo 
idemo po pobjedu i dobru igru kakvu smo imali veci dio sezone
FORZA MILAN!!!!
idemo po pobjedu i dobru igru kakvu smo imali veci dio sezone
FORZA MILAN!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Bonera, Mexes, Zambrotta, Aquilani, Muntari, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.
A disp. Amelia, Yepes, Ambrosini, Gattuso, Cassano, Maxi Lopez, El Shaarawy. Coach: Allegri
Suspended: none
Out: Van Bommel, Thiago Silva, Pato, Flamini, Inzaghi, Strasser, Mesbah, Pato, Antonini, Boateng, Seedorf
Mašalah povređenih
Fiorentina (4-4-2): Boruc, De Silvestri, Natali, Nastasic, Pasqual, Romulo, Behrami, Kharja, Marchionni, Jovetic, Amauri.
A disp.: Neto, Camporese, Felipe Olivera, Lazzari, Salifu, Ljajic. Coach: Delio Rossi
Suspended: Cerci (1), Montolivo (1)
Out: Gamberini, Kroldrup, Cassani, Vargas
A disp. Amelia, Yepes, Ambrosini, Gattuso, Cassano, Maxi Lopez, El Shaarawy. Coach: Allegri
Suspended: none
Out: Van Bommel, Thiago Silva, Pato, Flamini, Inzaghi, Strasser, Mesbah, Pato, Antonini, Boateng, Seedorf
Mašalah povređenih
Fiorentina (4-4-2): Boruc, De Silvestri, Natali, Nastasic, Pasqual, Romulo, Behrami, Kharja, Marchionni, Jovetic, Amauri.
A disp.: Neto, Camporese, Felipe Olivera, Lazzari, Salifu, Ljajic. Coach: Delio Rossi
Suspended: Cerci (1), Montolivo (1)
Out: Gamberini, Kroldrup, Cassani, Vargas
- brzitesanj
- Kontakt:
Talijanski mediji pisu o dolasku Teveza u Milan a odlasku Robinha i Pata...uz Teveza mogli bi doci jos i Montolivo,Sandro i Keita...
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.