kad je ovo bilohilmo je napisao/la:Aaaa, gledaj dobrodošlice u Zenici za nas...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kad je ovo bilohilmo je napisao/la:Aaaa, gledaj dobrodošlice u Zenici za nas...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se za ta tri boda, dobro bi nam dosla, svakako da vjerujem u pobjedu, medjutim nisam bas siguran koliko razlike...PL BiH -1 je napisao/la:3 boda bi pogurala Sarajevo u Evropu. Mislim da to nije nemoguce jer Celik je bas katastrofa. A nekako sam se ohladio od Borca ne mislim da su za Evrope a Sarajevo i Olimpik mi poprilicno zrelo dijeluju.
Sta se palis brate,stipu cave nek misli kako hoce.Pa valjda je svakom do sada jasno da taj isti komitet za (ne)normalizaciju ide linijom manjeg otpora,pa tako i famozne kazne djeli.Smijesan komitet,a tuzne kazne.Ako smo mi krivi onda brate kazni samo nas,ali ako je neko drugi kriv kazni ga,a ne hajmo sve podjednako kazniti(linija manjeg otpora).Komitet je ljudi oformljen zbog reprezentacije,a "mi" smo nuzno zlo kojeg nemaju kome drugom "uvaliti".E sad sto se tice naseg gostovanja u zenici trasu,mislim da su sanse podjednake.Mi "slabi" a celik nista bolji tako da opravdano ocekujem pozitivan rezultat.Zasto ne?SAMO ZA NASU LJUBAV JEDINU.FCS.HZ.sekac je napisao/la:dino molim te ne pakuj mi nešto ja Osima nisam nazvao tako zato što je on bio Željina legenda nego zbog toga što savez radi nakaradno a koliko ja znam on se puno pita u tom savezu a aršin prema timovima je posebna priča.Eto ja sam zakuhao i šta sad ja sam rekao to i nema nazad ja stojim iza svojih riječi a i ti dino kao i ja znaš da je to rečeno više žargonski nego da bi se Ivica uvrijedio
Upravo suprotno. Komitet je taj koji prvi put težište interesovanja stavlja i na premier ligu bih, za razliku od munjinih skjedbenika koji su se vrtili oko repke (PARE).alibi je napisao/la:Sta se palis brate,stipu cave nek misli kako hoce.Pa valjda je svakom do sada jasno da taj isti komitet za (ne)normalizaciju ide linijom manjeg otpora,pa tako i famozne kazne djeli.Smijesan komitet,a tuzne kazne.Ako smo mi krivi onda brate kazni samo nas,ali ako je neko drugi kriv kazni ga,a ne hajmo sve podjednako kazniti(linija manjeg otpora).Komitet je ljudi oformljen zbog reprezentacije,a "mi" smo nuzno zlo kojeg nemaju kome drugom "uvaliti".E sad sto se tice naseg gostovanja u zenici trasu,mislim da su sanse podjednake.Mi "slabi" a celik nista bolji tako da opravdano ocekujem pozitivan rezultat.Zasto ne?SAMO ZA NASU LJUBAV JEDINU.FCS.HZ.sekac je napisao/la:dino molim te ne pakuj mi nešto ja Osima nisam nazvao tako zato što je on bio Željina legenda nego zbog toga što savez radi nakaradno a koliko ja znam on se puno pita u tom savezu a aršin prema timovima je posebna priča.Eto ja sam zakuhao i šta sad ja sam rekao to i nema nazad ja stojim iza svojih riječi a i ti dino kao i ja znaš da je to rečeno više žargonski nego da bi se Ivica uvrijedio
Laz! Receno je da ce prenos biti na bhtelecomuTheBlues je napisao/la:Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati.
Sad da li je laz ne znam, ali bice na MOJA TV sigurno, a na BHT-u nisam siguran iako je receno....Sarajlijc@ je napisao/la:Laz! Receno je da ce prenos biti na bhtelecomuTheBlues je napisao/la:Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati.
Drug znam ja da ce biti, ali sam procitao da ce biti i na BHT-u kao sto sam objavio u gornje navedenom tekstu...Nek bude gdje hoce samo da mi pobjedimo aBd!High je napisao/la:Biće vam prijenos na http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=425" onclick="window.open(this.href);return false;
Moguce da valjaju ne kazem ja da nisi u pravu..Sarajlijc@ je napisao/la:Jest receno al na onom sugavom portalu , samo gluposti valjaju
@samire tebra ja sam na HS-u tako da bi volio da bude na BHT-u!, a sto se tice tekme ako zelimo pobjedu treba da od 1-90min., igramo ofanzivno...samir825 je napisao/la:Ma ne moze biti prenos na BHT-u zalit ce se svi, samo na prenoseAli sta ces kad smo najbolja ekipa, i nikad nema belaja s nama
Nego, ja licno smatram da ce upravo utakmica u Zenici biti preokret nase igre, krenut ce naravno nabolje, jednog smo konkurent za Evropu bukvalno izbacili(Borac), nema publike, ovo ce lose djelovati na njih, mislim da ce os sada i pruzati slabije partije. Tako da je Evropa 80% osigurana, a mi sad u Zenicu idemo opusteno, istina da odavno nismo pobjedili Celik u Zenici, ali je i istina da Celik dugo nije igrao slabije
Imam ja Moja TV, dodjite da kolektivno gledamo![]()
Trenutno korisnika/ca: broj6, napoleon72, riki46, Vanja8 i 34 gosta.