FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

meho-medo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la meho-medo » 05 apr 2012, 21:04

hilmo je napisao/la:Aaaa, gledaj dobrodošlice u Zenici za nas... :) :) :) :) 8-) 8-) 8-)

slika
kad je ovo bilo :roll: :?: msm ovaj aligator u Zenici
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 21:05

Photoshop meho, namjesteno, nema kod nas Lacoste majke mi :D
Neka, neka, bitno je da se boje nas :D
Oko za oko, zub za zub!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 apr 2012, 22:07

Napadač Sarajeva, koji je svojevremeno nosio dres zeničkog kluba, očekuje zanimljivu subotnju utakmicu na Bilinom Polju

Duel starih rivala Čelika i Sarajeva, svakako je jedna od zanimljivijih utakmica 20. kola Premijer lige.

Nekadašnj napadač Čelika, a danas član Sarajeva, Matija Matko, kaže da u Zenici očekuje dobru i zanimljivu utakmicu:

"Biće to otvorena utakmica, jer ni mi ni oni, nećemo kalkulisati. Eventualna tri boda bi nam mnogo značila u borbi za Evropu i idemo se nadigravati." istakao je Matko.

Obzirom da je nekada nosio dres Čelika, Matko zna kakva je atmosfera u Zenici i ne očekuje baš pretjerano topao doček navijača:

"Već sam jednom igrao na Bilinom Polju u dresu Sarajeva i nisam imao baš prijatan doček. Postigao sam i jedini gol u porazu Sarajeva 2:1, pred 15 000 gledalaca. Volio bih i sada postići gol, obzirom da se od povratka u Sarajevo još uvijek nisam upisao u listu strijelaca", kaže hrvatski napadač, dodavši :

"Ipak, pošto baš i ne igram na svojoj prirodnoj poziciji napadača, već nešto povučenije, kao krilo, biće teško, ali je najvažnije da ostvarimo dobar rezultat." zaključio je Matija Matko.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2012, 22:13

Evo ja baš nešto gledan ove tabele i....
U subotu 07.04.2012. će biti tačno 11 godina od kako smo zadnji put slavili u Zenici (LIga) 3-0 je bilo za nas...pa mislim ....... :o :o :o :o

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 05 apr 2012, 22:18

Kazne smiješne, nisu svi imali isti tretman. Ali nije Komitet kažnjavao nego disciplinska komisija. Dakle, naserem se u usta članovima disciplinske komisije!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 22:20

Matija ce imati poseban motiv haha
Limvo Likce

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 apr 2012, 23:01

3 boda bi pogurala Sarajevo u Evropu. Mislim da to nije nemoguce jer Celik je bas katastrofa. A nekako sam se ohladio od Borca ne mislim da su za Evrope a Sarajevo i Olimpik mi poprilicno zrelo dijeluju.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 05 apr 2012, 23:25

PL BiH -1 je napisao/la:3 boda bi pogurala Sarajevo u Evropu. Mislim da to nije nemoguce jer Celik je bas katastrofa. A nekako sam se ohladio od Borca ne mislim da su za Evrope a Sarajevo i Olimpik mi poprilicno zrelo dijeluju.
Slazem se za ta tri boda, dobro bi nam dosla, svakako da vjerujem u pobjedu, medjutim nisam bas siguran koliko razlike...
Neka frka, a?!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 10:24

Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati. ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

alibi

Post Postao/la alibi » 06 apr 2012, 11:26

sekac je napisao/la:dino molim te ne pakuj mi nešto ja Osima nisam nazvao tako zato što je on bio Željina legenda nego zbog toga što savez radi nakaradno a koliko ja znam on se puno pita u tom savezu a aršin prema timovima je posebna priča.Eto ja sam zakuhao i šta sad ja sam rekao to i nema nazad ja stojim iza svojih riječi a i ti dino kao i ja znaš da je to rečeno više žargonski nego da bi se Ivica uvrijedio
Sta se palis brate,stipu cave nek misli kako hoce.Pa valjda je svakom do sada jasno da taj isti komitet za (ne)normalizaciju ide linijom manjeg otpora,pa tako i famozne kazne djeli.Smijesan komitet,a tuzne kazne.Ako smo mi krivi onda brate kazni samo nas,ali ako je neko drugi kriv kazni ga,a ne hajmo sve podjednako kazniti(linija manjeg otpora).Komitet je ljudi oformljen zbog reprezentacije,a "mi" smo nuzno zlo kojeg nemaju kome drugom "uvaliti".E sad sto se tice naseg gostovanja u zenici trasu,mislim da su sanse podjednake.Mi "slabi" a celik nista bolji tako da opravdano ocekujem pozitivan rezultat.Zasto ne?SAMO ZA NASU LJUBAV JEDINU.FCS.HZ.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 apr 2012, 11:40

alibi je napisao/la:
sekac je napisao/la:dino molim te ne pakuj mi nešto ja Osima nisam nazvao tako zato što je on bio Željina legenda nego zbog toga što savez radi nakaradno a koliko ja znam on se puno pita u tom savezu a aršin prema timovima je posebna priča.Eto ja sam zakuhao i šta sad ja sam rekao to i nema nazad ja stojim iza svojih riječi a i ti dino kao i ja znaš da je to rečeno više žargonski nego da bi se Ivica uvrijedio
Sta se palis brate,stipu cave nek misli kako hoce.Pa valjda je svakom do sada jasno da taj isti komitet za (ne)normalizaciju ide linijom manjeg otpora,pa tako i famozne kazne djeli.Smijesan komitet,a tuzne kazne.Ako smo mi krivi onda brate kazni samo nas,ali ako je neko drugi kriv kazni ga,a ne hajmo sve podjednako kazniti(linija manjeg otpora).Komitet je ljudi oformljen zbog reprezentacije,a "mi" smo nuzno zlo kojeg nemaju kome drugom "uvaliti".E sad sto se tice naseg gostovanja u zenici trasu,mislim da su sanse podjednake.Mi "slabi" a celik nista bolji tako da opravdano ocekujem pozitivan rezultat.Zasto ne?SAMO ZA NASU LJUBAV JEDINU.FCS.HZ.
Upravo suprotno. Komitet je taj koji prvi put težište interesovanja stavlja i na premier ligu bih, za razliku od munjinih skjedbenika koji su se vrtili oko repke (PARE).

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 apr 2012, 11:50

TheBlues je napisao/la:Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati. ;)
Laz! Receno je da ce prenos biti na bhtelecomu ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 11:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
TheBlues je napisao/la:Danijel Pajić iz Bijeljine sudit će derbi starih rivala, Čelik – Sarajevo, u utakmici 20. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana u subotu (7. aprila) sa početkom u 19 sati na stadionu Bilino polje. Ovaj susret bit će emitiran i u direktnom TV prijenosu na BHT od 18:55 sati. ;)
Laz! Receno je da ce prenos biti na bhtelecomu ;)
Sad da li je laz ne znam, ali bice na MOJA TV sigurno, a na BHT-u nisam siguran iako je receno.... ;)
FK Sarajevo <3<3

High

Post Postao/la High » 06 apr 2012, 11:58

Biće vam prijenos na http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=425" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 12:00

High je napisao/la:Biće vam prijenos na http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=425" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug znam ja da ce biti, ali sam procitao da ce biti i na BHT-u kao sto sam objavio u gornje navedenom tekstu...Nek bude gdje hoce samo da mi pobjedimo aBd! :P
FK Sarajevo <3<3

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 apr 2012, 12:00

Jest receno al na onom sugavom portalu , samo gluposti valjaju :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 12:02

Sarajlijc@ je napisao/la:Jest receno al na onom sugavom portalu , samo gluposti valjaju :lol:
Moguce da valjaju ne kazem ja da nisi u pravu.. :lol: :P
FK Sarajevo <3<3

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 06 apr 2012, 12:02

Ma ne moze biti prenos na BHT-u zalit ce se svi, samo na prenose :D Ali sta ces kad smo najbolja ekipa, i nikad nema belaja s nama :)

Nego, ja licno smatram da ce upravo utakmica u Zenici biti preokret nase igre, krenut ce naravno nabolje, jednog smo konkurent za Evropu bukvalno izbacili(Borac), nema publike, ovo ce lose djelovati na njih, mislim da ce os sada i pruzati slabije partije. Tako da je Evropa 80% osigurana, a mi sad u Zenicu idemo opusteno, istina da odavno nismo pobjedili Celik u Zenici, ali je i istina da Celik dugo nije igrao slabije :)
Imam ja Moja TV, dodjite da kolektivno gledamo :lol: :lol:
Oko za oko, zub za zub!

High

Post Postao/la High » 06 apr 2012, 12:03

Ako ih sad ne mlatnemo u Zenici, nećemo nikad ! Imaju gol razliku -3, nama je znatno bolja gol razlika, imamo kvalitetniju ekipu od njih, ne vidim zašto ne bi osvojili sva tri boda. Šteta zbog Torlaka, valjda će se ostali snaći bez kapitena, po meni najboljeg igrača našeg kluba ove sezone, uz Alilovića, naravno. Ja vjerujem u Jovića i u momke, siguran sam da će igrati bolje nego protiv GOŠK-a i Slavije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 06 apr 2012, 12:05

samir825 je napisao/la:Ma ne moze biti prenos na BHT-u zalit ce se svi, samo na prenose :D Ali sta ces kad smo najbolja ekipa, i nikad nema belaja s nama :)

Nego, ja licno smatram da ce upravo utakmica u Zenici biti preokret nase igre, krenut ce naravno nabolje, jednog smo konkurent za Evropu bukvalno izbacili(Borac), nema publike, ovo ce lose djelovati na njih, mislim da ce os sada i pruzati slabije partije. Tako da je Evropa 80% osigurana, a mi sad u Zenicu idemo opusteno, istina da odavno nismo pobjedili Celik u Zenici, ali je i istina da Celik dugo nije igrao slabije :)
Imam ja Moja TV, dodjite da kolektivno gledamo :lol: :lol:
@samire tebra ja sam na HS-u tako da bi volio da bude na BHT-u!, a sto se tice tekme ako zelimo pobjedu treba da od 1-90min., igramo ofanzivno...
A nije losa ideja ni kod tebe, gdje stanujes.. :lol: :lol: :P
FK Sarajevo <3<3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, napoleon72, riki46, Vanja8 i 34 gosta.