Moderator/ica: rio_Ferdy88
fura se na E. Manninga kada je izjavio da spada u elitu samo sto je to E. Manning i dokazaoZeljovac_1921 je napisao/la:Joe Flacco rek'o da je najbolji QB u NFL-u![]()
Jest, Eli je potvrdioCLS je napisao/la:fura se na E. Manninga kada je izjavio da spada u elitu samo sto je to E. Manning i dokazaoZeljovac_1921 je napisao/la:Joe Flacco rek'o da je najbolji QB u NFL-u![]()
a ovaj nije jos, a cisto sumnjam i da ce
Wilhite ne moze igrati za Patriotse. Mislim da sam ti sve rekao.SaltCityAttack je napisao/la:Bears sign CBs Hayden, Wilhite to boost secondary depth
Hayden bi nam mogao valjat ..on i Jennings ponovo skupa..u Coltsima su protiv nas igrali i uzeli super bowl
...Hayden je cak i napravio INT TD u ovoj utkamici i mozda donjeo i pobjedu COltsima protiv Bearsa
Kakav je ovaj Wilhite igrao je za Patriotse..startao je u 11 utakmica ?...prepostavljam da nije nesto specijalno, jer vi kuburite na tim pozicijama kao i mi...a bolji je od Bowmana sigurno kod nas
Meni se licno nikako ne svidja jer dvije posljednje utakmice igramo u gostima, iako sam misljenja da cemo do tada obezbjediti PO i bye week ukoliko ne bude povreda, ali mozda utakmice budu kljucne za prednost domaceg terena u PO.Week 1 vs 49ers
Week 2 vs jets sunday night
Week 3 @ dolphins
Week 4 vs texans
Week 5 @ seattle
Week 6 vs bills monday night
Week 7 vs miami
Week 8 @ rams
Week 9 bye
Week 10 @ ravens
Week 11 @ jaguars
Week 12 @ titans thursday night
Week 13 vs broncos
Week 14 vs colts
Week 15 vs cardinals
Week 16 @ bills
Week 17 @ jets
SaltCityAttack je napisao/la:Bears sign CBs Hayden, Wilhite to boost secondary depth
Hayden bi nam mogao valjat ..on i Jennings ponovo skupa..u Coltsima su protiv nas igrali i uzeli super bowl
...Hayden je cak i napravio INT TD u ovoj utkamici i mozda donjeo i pobjedu COltsima protiv Bearsa
Isto kako mi je bilo ove sezone...SaltCityAttack je napisao/la:nego kako ce tebi biti gledati Coltse bez Manninga iskreno ?
A kako ti je bilo ove sezoneEdin TM87 je napisao/la:Isto kako mi je bilo ove sezone...SaltCityAttack je napisao/la:nego kako ce tebi biti gledati Coltse bez Manninga iskreno ?
Ma kakva odbrana coltsa to ne postoji to bi moglo za tr 4 sezone kroz draft zasad nista .Edin TM87 je napisao/la:Luck ≠ Painter.
Al' problem je u tome sto ovo nije samo mijenjanje QB-a nego totalni re-building, a to znaci da smo izgubili pola linije (Diem, Saturday), 2 mlada resivera (Gonzales, Garcon) + gomilu ne toliko bitnih igraca posebno iz odbrane...
A vala i slabo dovodimo neke igrace, jedino sto je McKinley dos'o iz Ravensa sa Paganom, jak DT, uz Freneeya i Mathisa pojacanje za silovanje protivnickih QBTo mi se svidja, glavna stvar u odbrani ce nam bit linija... Takodjer smo potpisali ovog resivera Averya, koji je im'o neke operacije, vidjet cemo kakav ce on bit...
Uglavnom, draft ce biti nase najjace oruzje, nadam se finim izborima...
Sto svi citate izmedju redova?bear grylls je napisao/la:Ma kakva odbrana coltsa to ne postoji to bi moglo za tr 4 sezone kroz draft zasad nista .
Kada lik razbije Vince Lombardy trophy kada osvojimo.randy_moss je napisao/la:
Jest nenormalan, *ebo sve svoje.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.