Drago mi je da si dosao na forum, treba ovdje malo i svadje da ne bude dosadno.LenBias je napisao/la:koraci u nba su poznata stvar da se ne sude, pa svaki igrac iz nba da igra u eu negdje imo bi ogroman broj koraka dosudjenih dok se ne privikne (i ako se ikako privikne), to nije nista novo samo se to kod jamesa najvise gleda i to je to, nesto si ti fulo, ja nisam fan jamesa, ni pod razno, al za razliku od drugih ne omalovazavam ga, lik je zvijer sto se tice kosarke i trenutno najbolji kosarkas na svijetu, to brojevi pokazuju i to je tako pa se sad neki mogu radovat neki tugovat, kako im volja, za miami ne navijam kako je james preso njima nego vec jedan dugi vremenski period, bas duzi, ne prosipam suplju kako sam navijo od maaaaalih nogu kao jer nisam mogo, nije se imalo gdje gledat nba tad kod nas, milion stvari al nekako od poslije rata tj nekoliko godina nakon njega pratim to sve tj kad se barem negdje nekad moglo pogledat nesto od nba, eto toliko navijam za miami (doduse tad su svi navijali i za cikago i lejkerse, takvo bilo stanje na balkanu al necemo o tome, ja sam izmedju ta dva tima navijo za cikago, zbog pipena a ne jordana za divno cudo), kakav james i kakvi bakraci, mislim da ti to daje uvid isto i u to koliko imam godinanastavi ti svoje teorije da pises, meni ne smeta, ali tebi ocigledno smetaju moje pa pises neke gluposti, mjenjas u pogrdne tudje nikove na forumu itd itd itd, veoma zreli potezi nema sta, nadam se da sad barem imas mali uvid u stvar, izleda da ti je to trebalo ne bi li ti bilo lakse
![]()
izvinjavam se svima unaprijed ako ima gramatickih kakvih gresaka jer mi je stvarno mrsko gledat sta i kako sam napiso kad toliko toga napisem, pozdrav
Sto se tice koraka, mora se priznat da je James igrac koji je zesci u travelingu, jedan od najvecih travel igraca. Sve je to razlog ne igranja u NCAA i igranje ulicne kosarke i ove srednjoskolske gdje se to i ne svira. Da nije toliki marketing igrac i superstar sviralo bi se njemu uvjek, al posto jest tako je kako je.