Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Saurman
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2012, 19:20

tevezito je napisao/la:Ovih par dana sam na Blue Moon forumu vise nego ikad.I moram priznat dosta sam zanimljivog procitao.Vecina forumasa koji tamo pisu su za to da se Manciniju produzi ugovor vec ovog ljeta.Jer City ne zeli biti kao Chelsea da mijenja trenere odmah nakon prvog neuspjeha.Drugo vecina njih je protiv Mourinha i uopste ga ne zele u klubu.Jedino sa cim se i ja slazem je da City ove godine igra drugacije na gostovanjima kod top 6, 7 klubova.Prosle godine se City samo branio na takvim mecevima, dok je ove godine se vec sa istima mogao nadigravat.Uglavnom svi se slazu da vlasnici imaju zadnju rijec i da ce se njihova odluka postovat.Sudeci po forumu jos dugo ce se na Etihad stadionu slusati pjesma Mancini ooooo.I ja nisam siguran da je bas on pravo rjesenje ali sve dok je menadzer kluba ja nijednu losu rijec necu reci za njega.Na ljeto cemo vidjeti kako ce se sve ovo zavrsiti.
Primjer zatupljenosti novokomponovanih navijača.Od dolaska Mancinija 2009 klub je uz ogromna ulaganja uspio osvojiti tek FA cup.Ovo Manciniju nije prvi a neće biti ni poslijednji neuspijeh ostane li na klupi.

Mancini je već odavno izgubio povjerenje igrača ponajviše trpeći onog kretena Balotelija koji unosi nemir u ekipu praveći gluposti iz dana u dan ali Mancini i dalje trpi njegova sranja a šlag na kraju je vraćanje odbjeglog sina Teveza koji je 5 mjeseci igrao golf po Argentini i koristio svaki trenutak da pljuje po klubu a sad je već u prvoj postavi opet zahvaljujući italijanu što je presedan u svijetu fudbala.Ne postoji trener koji bi nešto slično napravio.

Navijači Utd mogu najviše zahvaliti Manciniju na novoj tituli jer da je City imao iole boljeg stratega na klupi uvjeren sam 100% da bi sad slavili titulu, ne zato što ima najbolje igrače u ligi ( što je činjenica) nego što je konkurencija totalni krš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2012, 00:20

To bi bilo to.
Mancini spremiti kofere, prije toga malo do obliznje bare,staviti po koju original Englesku zabu za sjecanja i opanak to jest apeninska cizma ga ceka.
Zali boze para,zivaca i uzaludnih mjeseci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2012, 09:25

Najvece bezkarakterno spadalo Mancini u najblesavijem klubu kojeg sam ikad vidio napokon odlazi. Nek mafiozama povede sa sobom balonju i spodobu Taveza. Covjek koji kaze da nikada Tavez vise nece zaigrati dok je on tu i evo mu igra. Igra mu ludi balonja jer mu mora da igra. Ma mrssssssss u mp3.

p.s. Edin pod hitno treba da ode iz ovog neozbiljno/mafijasko/moj mora da igra kluba... :twisted:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 apr 2012, 09:48

@tevezito, bez uvrede, ali ti zivis u nekoj zabludi, ti pricas o cityu kao ekipi koja raspolaze za 2,3 dobra igraca i sve ostalo prosjek, kaze polahko ali sigurno, pa pola milijarde funti je potroseno, a samo fa kup osvojen, u evropskim takmicenjima, s pravom kazem, osramotili se
lijepo se zahvalit manciniju za sve sto je uradio za klub u protekle ,mislim, 3 godine (budimo realni, nista nije uradio a da je vrijedno zahvale), titulu ste izgubili samo zahvaljujuci neozbiljnosti trenera i pojedinih igraca
sto prije neko rece, svaki iole ozbiljan trener bi se prosetao ligom sa ovakvim sastavom, a onaj kreten se zali na neke povrede, pa united je imao vise problema, pa opet ce osvojit titulu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 apr 2012, 10:26

A i ovaj Mancini majke mi voli ovog Balotelija ko da mu je sin. Koje god s.ranje napravi izreka Mancinija je da je mlad i nezreo. Pa hebemu do kad ce biti mlad?? Do 30 godine. Daoce vala otici i Mancini i ovaj Balo, koje su to dvije tetkice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 apr 2012, 16:28

Balotelli u akciji..sa današnjeg treninga... ;)

slika
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 apr 2012, 20:58

Mancini skont'o da ako kiksaju protiv Arsenala gube što se tiče utrke za titulu.

Vidi i on zna nešto skontat'. :roll:

Balotelli slup'o Bentley-a, i ko zna hoće li igrat' sutra (a prije će on nego Džeko). :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 apr 2012, 21:13

ode Fico u pm :lol:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 apr 2012, 21:36

Moze li i jedan dan proci da ovaj Bolonja nece napraviti neku glupost. Pa majke mi ,on je magnet za probleme
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 apr 2012, 21:41

majestic24 je napisao/la:Moze li i jedan dan proci da ovaj Bolonja nece napraviti neku glupost. Pa majke mi ,on je magnet za probleme
Izgleda da ne moze.. :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 apr 2012, 20:04

Mislim da bi siti trebao stavtiti na trasnfer listu igrace tipa Silva, Nasri, Aguero, Tevez...pa ko najvise da... kako da jedan mancini uklopi 5 top zvijezda u tim...u drugom slucaju ostaviti samo Aguera i Silvu dovesti Lavezija... prodati onog vola balotelija... ostaviti Dzeku... i igrati lijepu pas igru... bez previse zapetljanosti... i mjenjanja ekipe...dole ostaviti Kompanija i leskota... Yayu kao zadnjeg veznog.. na bekove Kolarova i Johnosona i prije svega dobrog trenera da ih UIGRA!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 07 apr 2012, 13:33

Prica se kako bi Tevez mogao u Milan,koja bi to bila trojka Boateng-Tevez-Ibrahimovic,koko pisu talijanski mediji Milan se odrice Robinha i Pata a dovodi Teveza
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2012, 12:50

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini insistira da vlasnici kluba dodatno odriješe kesu ovog ljeta, uprkos tome što su na pojačanja u prethodne dvije godine potrošili 210 miliona funti.Mancini planira za 37 miliona funti dovesti dvojac iz Lillea, napadača Edena Hazarda i lijevog bočnog Lucasa Dignea.

slika
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 08 apr 2012, 13:22

Lik je totalno pogubio konce...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:25

Pa ovako i ja mogu biti trener, trosis pare ko na manageru, imas jedan od najjacih sastava na svijetu i onda ti jedan Swansea pokaze kako se igra fudbal ustvari. Nije mi jasno kako ovaj šeik trpi ovo, jel njega uopšte boli sto daje ovolike novce da bi gledo kako se Baloteli i kompići brukaju ko će izvesti slobodnjak ko na turniru u Čevljanovićima. Pa ja ovog Balotelija nebi trpio ni u Ilidžanskom Igmanu, a kamo li u City-ju, pa jarane sto je previse previse.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 08 apr 2012, 14:01

Ako mu je nekad neko bio pametan pa naletio na bogatstvo ne znaci da je i on pametan...te nasljedne loze su najgluplje :)

Tako da ja mislim da su ovi seici ovog doba veoma glupi ljudi, zatupljeni maksimalno...

Ovaj seik nije nista pametniji od obicnog covjeka pa ocekujem da ce se provaljivat sa ovim Cityjem koliko moze

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 14:04

Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 apr 2012, 14:08

tevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
Pazi, on hoce da omalovazi Arsenal :lol: . Meni se ovaj City gadi, igraju ruzan fudbal i zelim im najgore :mrgreen: . Pocevsi od poraza protiv Arsenala.

A Mancini... :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 14:15

Ja sam žegn'o keca na Arsenal.
Ne vjerujem da je Mancini u stanju izvojevati pobjedu u Londonu, posebno kada pogledamo u kakvoj formi igraju Građani, a u kakvoj Gunnersi.
Nego, kad smo već kod te "filijale", treba pogledati Adebayora ( :lol: ), Kolo Tourea ( :lol: ) koji se i nisu baš naigrali, a mora se priznati da ni Nasri ne briljira. Haman se City fura na predratnu Zvezdu i kupuju samo da bi oslabili konkurente, a ne da bi pojačali sebe. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 14:18

Nail for Real je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
Pazi, on hoce da omalovazi Arsenal :lol: . Meni se ovaj City gadi, igraju ruzan fudbal i zelim im najgore :mrgreen: . Pocevsi od poraza protiv Arsenala.

A Mancini... :lol: .
I meni se gade mnogi klubovi pocevsi od onog za koji ti navijas.Ali te svoje antipatije ne iznosim tako direktno na forumu.Ali tvoja stvar.Uzivaj u mrznji.Kazu da je prvi znak da postajes uspjesan taj da te neko pocinje da mrzi.Uglavnom sto vas vise ja sve sretniji.Come on Cityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Brokula, Proximic i 1 gost.