NEGO SVI U DOLINU!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
najvjerovatnije zbog pirotehnike.BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala
FK ŽELJEZNIČAR – NK TRAVNIK: - Zbog propusta u organizaciji utakmice FK „Željezničar“ je izrečena novčana kazna od 1.500,00 KM;
Jesu nespretni ovi lesinariGaetanoScirea je napisao/la:Zeba i dva autogola lešinara.
BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala
FK ŽELJEZNIČAR – NK TRAVNIK: - Zbog propusta u organizaciji utakmice FK „Željezničar“ je izrečena novčana kazna od 1.500,00 KM;
Baklje druze...BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala
Za ove kazne i pare sto se plate za baklje moze se koreografija praviti svaku utakmicu,bajraci ,setalice ma sta zamislis...avlami97 je napisao/la:Ove polusezone smo kažnjeni svaku utakmicu zbog baklji i to redom: Široki 1000 KM, Borac 2000 KM, Travnik 1500 KM. Ove baklje i petarde nam ne trebaju, jer tako svaku tekmu par hilhada maraka izbijemo iz džepa svoga kluba.
Nemojte misliti da ukoliko ne palimo baklje, a bacamo petarde, da će nam biti oprošteno. Sva pirotehnika se mora izbaciti iz upotrebe. Samo grla i dlanovi i naravno srce i ljubav će nam pomoći pri navijanju.
Ovo protiv Travnika je bilo OK. Međutim, nervira me kada nas je dvica na tekmi i onda neko počne bacati petarde i zapali 1-2 baklje i zbog toga klub mora platiti istu ili bar približno istu svotu kao i za ovu bakljadu protiv Travnika.Inkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultraŠto će reći da će se baklje i dalje paliti
Milja gore-dole, malo štiminga, nek plate malo
Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno
ma ionako mi to ne plaćamo, nego se to naplaćuje tako što savez koristi Grbavicu za omladinske selekcije.Zato oni nas svako malo kazneInkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultraŠto će reći da će se baklje i dalje paliti
Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno
Jel ti to ozbiljno ili se zahebavas !?AboveTheLaw je napisao/la:Koliko su ulaznice protiv Olimpica ??
Ma normalaAboveTheLaw je napisao/la:Drug nije zajebancija, nisam iz Sa iz daleka sam, a planiram doci na utakmicu, hvala uglavnom
.
Ma zašto će uopšte baklje? Da bi navijači pokazali da su ultra, ovo, ono. To mogu i bez baklji, primjer Njemačka.avlami97 je napisao/la:Ovo protiv Travnika je bilo OK. Međutim, nervira me kada nas je dvica na tekmi i onda neko počne bacati petarde i zapali 1-2 baklje i zbog toga klub mora platiti istu ili bar približno istu svotu kao i za ovu bakljadu protiv Travnika.Inkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultraŠto će reći da će se baklje i dalje paliti
U tome je fol.
Protiv Leotara jesenas, hladno do bola, malo raje i jedna baklja, ali smo i za nju platili kaznu. Em, me oči zaboljele jer je lik zapali ispod mene na jugoistoku kraj reflektora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.