FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 05 apr 2012, 17:23

Nemojte na nasoj temi pricati o sankcijama i spominjati gamad iz bl...

NEGO SVI U DOLINU!

slika

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 05 apr 2012, 18:02

Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala

FK ŽELJEZNIČAR – NK TRAVNIK: - Zbog propusta u organizaciji utakmice FK „Željezničar“ je izrečena novčana kazna od 1.500,00 KM;
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 05 apr 2012, 18:04

BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala

FK ŽELJEZNIČAR – NK TRAVNIK: - Zbog propusta u organizaciji utakmice FK „Željezničar“ je izrečena novčana kazna od 1.500,00 KM;
najvjerovatnije zbog pirotehnike.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 05 apr 2012, 18:34

GaetanoScirea je napisao/la:Zeba i dva autogola lešinara. :mrgreen:
Jesu nespretni ovi lesinari :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 apr 2012, 18:53

BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kakav je propust u organizaciji napravljen? Hvala

Ovako ti je svaki put. Moraš kaznit i drugu stranu da se opravdaš. Uostalom, kao i sve drugo u našoj zemlji, da se neko ne bi našao "uvrijeđen", pa makar to bile i ubice, huligani...

SRAMOTA !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 apr 2012, 18:56

e sad slijedi dvije lagane utakmice protiv curica sa otoke i zenice... nakon ova dva kola mozemo vec slaviti titulu...

protiv olimpika nam gine ponovo pobjeda, po ko zna koji put...

protiv celika cemo se raspucati i poslati ih u borbu za opstanak...

samo naprijed plavi momci
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 apr 2012, 19:16

Baklje druze...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 apr 2012, 19:23

Moram se osvrnuti malo ovim dogadjajima u BL i ovoj kvazi kazni.
Hm moje misljenje da ovo nece stati sa ovakvim kaznama ne samo u BL vec i u drugim mjestima manje ili vise sve dok se ne uvede red na nase stadione. Osvrnimo se na Veliku Britaniju i tamo je bilo svakakvih sranja al drakonske kazne i zabrane uz zatvorske kazne su sve smirile. Zar treba izmisljat toplu vodu jel tesko prepisat ono sto valja od drugih. Pa brate uvedes neke uslove koje treba da ispunjavaju stadioni ako ne ispunjavaju nema igranja na njemu ili bar nema publike. Najlakse je postavljanje video nadzora na tribinu, ako to nema nema ni navijaca, zar je to tesko.
Snimis mangupa koji baca kamencinu, baklju, dimnu ili sta znam sta nevazno , snimis kretena koji podriva drzavu pjeva nacionalisticke i fasisticke pjesme oderes ga po dzepu sa ovih 10k koliko je klub kaznjen i jos mu opalis zabranu prisustvu svim sportskim dogadjajima , pa kad puknes par takvih kazni da vidimo ko ce da ponovi nesto slicno. Al' sto bi mi to uradili kad je lakse blamirati se i dopustati sve i svasta. Imam neki osjecaj da ovo sve nece stati dok se ne desi kakvo bas tesko sranje da padne vise mrtvih glava i neko kaze sto su nam stadioni prazni pa okrenite se oko sebe malo i vidjecete. Nakon ovoga ko ce dovesti svoje djete na stadion sutra nebitno koji u ovoj nam drzavi. Lako je reci to nema kod nas al slicnih stvari u manjoj ili vecoj mjeri ima na svim stadionima pa i na nasoj Grbavici htjeli mi to priznat ili ne. Ima toga sto bi mogao jos pisat al cu bezveze popiti ban i ovo je veliki off al sam morao bar toliko napisat .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 05 apr 2012, 19:46

Vezano za faul koji je prethodio Zebinom golu molio bih da se pogleda "faul" koji je prethodio drugom (i presudnom) golu Borca za pobjedu u Prijedoru prethodno kolo. Imate dole na linku negdje oko 10:30.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Stvarno smjesno ! Poslije ovoga bi ih trebao biti stid sto se bune.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 19:51

Ove polusezone smo kažnjeni svaku utakmicu zbog baklji i to redom: Široki 1000 KM, Borac 2000 KM, Travnik 1500 KM. Ove baklje i petarde nam ne trebaju, jer tako svaku tekmu par hilhada maraka izbijemo iz džepa svoga kluba.

Nemojte misliti da ukoliko ne palimo baklje, a bacamo petarde, da će nam biti oprošteno. Sva pirotehnika se mora izbaciti iz upotrebe. Samo grla i dlanovi i naravno srce i ljubav će nam pomoći pri navijanju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2012, 19:57

avlami97 je napisao/la:Ove polusezone smo kažnjeni svaku utakmicu zbog baklji i to redom: Široki 1000 KM, Borac 2000 KM, Travnik 1500 KM. Ove baklje i petarde nam ne trebaju, jer tako svaku tekmu par hilhada maraka izbijemo iz džepa svoga kluba.

Nemojte misliti da ukoliko ne palimo baklje, a bacamo petarde, da će nam biti oprošteno. Sva pirotehnika se mora izbaciti iz upotrebe. Samo grla i dlanovi i naravno srce i ljubav će nam pomoći pri navijanju.
Za ove kazne i pare sto se plate za baklje moze se koreografija praviti svaku utakmicu,bajraci ,setalice ma sta zamislis...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 05 apr 2012, 20:05

Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultra :mrgreen: Što će reći da će se baklje i dalje paliti :mrgreen: Milja gore-dole, malo štiminga, nek plate malo :mrgreen: Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2012, 20:13

Inkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultra :mrgreen: Što će reći da će se baklje i dalje paliti :mrgreen: Milja gore-dole, malo štiminga, nek plate malo :mrgreen: Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno :mrgreen:
Ovo protiv Travnika je bilo OK. Međutim, nervira me kada nas je dvica na tekmi i onda neko počne bacati petarde i zapali 1-2 baklje i zbog toga klub mora platiti istu ili bar približno istu svotu kao i za ovu bakljadu protiv Travnika.

U tome je fol.

Protiv Leotara jesenas, hladno do bola, malo raje i jedna baklja, ali smo i za nju platili kaznu. Em, me oči zaboljele jer je lik zapali ispod mene na jugoistoku kraj reflektora. :lol:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 05 apr 2012, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 apr 2012, 20:16

Inkognito je napisao/la:Al to znači da ti klub mora dati te pare a to nije ultra :mrgreen: Što će reći da će se baklje i dalje paliti :mrgreen: Milja gore-dole, malo štiminga, nek plate malo :mrgreen: Nismo kromanjonci ko leševi, ne ugrožavamo nikoga, malo Želji budžet tešemo al ****, ništa strašno :mrgreen:
ma ionako mi to ne plaćamo, nego se to naplaćuje tako što savez koristi Grbavicu za omladinske selekcije.Zato oni nas svako malo kazne ;) :D
DRUG NEBI TI PUNCA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 apr 2012, 21:04

Koliko su ulaznice protiv Olimpica ??

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 05 apr 2012, 21:06

AboveTheLaw je napisao/la:Koliko su ulaznice protiv Olimpica ??
Jel ti to ozbiljno ili se zahebavas !? :mrgreen: ako si ipak ozbiljan evo ti cijene :D 8KM sjever, 5KM jug, zapad 10.-15KM (nisam siguran) :)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 apr 2012, 21:08

Drug nije zajebancija, nisam iz Sa iz daleka sam, a planiram doci na utakmicu ;), hvala uglavnom :D .

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 05 apr 2012, 21:09

AboveTheLaw je napisao/la:Drug nije zajebancija, nisam iz Sa iz daleka sam, a planiram doci na utakmicu ;), hvala uglavnom :D .
Ma normala ;) ako budes dolazio dobro došao odakle god da si :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 05 apr 2012, 21:36

nama fudbalski savez ne placa sto reprezentacija koristi nas stadion za treniranje pa nam onda odbije od ovih satro kazni, mislim da je to to :) :) :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 apr 2012, 21:38

avlami97 je napisao/la:
Ovo protiv Travnika je bilo OK. Međutim, nervira me kada nas je dvica na tekmi i onda neko počne bacati petarde i zapali 1-2 baklje i zbog toga klub mora platiti istu ili bar približno istu svotu kao i za ovu bakljadu protiv Travnika.

U tome je fol.

Protiv Leotara jesenas, hladno do bola, malo raje i jedna baklja, ali smo i za nju platili kaznu. Em, me oči zaboljele jer je lik zapali ispod mene na jugoistoku kraj reflektora. :lol:
Ma zašto će uopšte baklje? Da bi navijači pokazali da su ultra, ovo, ono. To mogu i bez baklji, primjer Njemačka.

P.S. U svoj ovoj sreći i blagostanju najbolje je kritiku uputiti, a kako je jedna k'o nijedna, onda ću i još jednu: Protiv Borca smo katastrofalno otvorili, najviše zahvaljujući Nyemi, sreća pa oni ne znaju i nismo kažnjeni. I kasnije je bilo grešaka sijaset u veznom redu, do Europe se mora podići igra na jedan znatno, znatno viši nivo. Evo sad prilike u dvije domaće utakmice da se zaigra bolje, nema nekog opterećenja psihičkog, a ni protivnici nisu bunkeraši.

I još par pitanja za upućene:
1. Šta je s Nyeminim ugovorom, je li produžio? Ako neće, onda treba davati sve više šanse Zoli, a Patricka na tribine, ionako je izgledao nezainteresiran u BL.
2. Kako stvari stoje oko preuzimanja Bubamare?
3. --II--II--II--II--II--II-- izgradnje tribine/a na stadionu?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.