RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2012, 16:34

Mont0 je napisao/la:Bitno je da dodju, nije bitan redoslijed kojim ce doci :P

Za tebe, Gordon over :mrgreen:
I Monroe je over večeras, neće igrati Nene za Wizardse. :)
Who dares, wins !

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 05 apr 2012, 18:01

MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra... :D :D

Velez se nije raspo. Nije se ugasio. Krenule stvari na bolje pa im krivo i evo ih opet da uvaljuju price o prodajama, podvalama itd... :mrgreen:
E buraz svaka ti cast!! Konacno neko s mozgom na ovom vaseru od foruma... Pozdrav!
Neka frka, a?!

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 18:31

Bordostrik je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra... :D :D

Velez se nije raspo. Nije se ugasio. Krenule stvari na bolje pa im krivo i evo ih opet da uvaljuju price o prodajama, podvalama itd... :mrgreen:
E buraz svaka ti cast!! Konacno neko s mozgom na ovom vaseru od foruma... Pozdrav!
jes ti u krvnom srodstvu sa hirekotom ili sa handzicem :D :D :D što Handžića ovi vaši zatjeraše? znaš ti pravu istinu? što gracić zatjera hiroša? ti si bolje upućen de nam približi. nama su u ovoj stabilizaciji baš dobro došli. isto ko i prethodnici koji poslije veleža završe u prijedoru ili im se izgubi svaki trag

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 18:52

raspast i ugasit se neće nikad. a stvari na bolje su krenule u nekoliko segmenata. u nekoliko nisu. ili tapkaju ili su gore. da je sve čisto kao što plasirate vi iz kluba, nije. zna se da nije. i znam da ti je krivo sto ovo kazem ali je cinjenica.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 05 apr 2012, 19:01

karaiskakis je napisao/la:
Bordostrik je napisao/la:

jes ti u krvnom srodstvu sa hirekotom ili sa handzicem :D :D :D što Handžića ovi vaši zatjeraše? znaš ti pravu istinu? što gracić zatjera hiroša? ti si bolje upućen de nam približi. nama su u ovoj stabilizaciji baš dobro došli. isto ko i prethodnici koji poslije veleža završe u prijedoru ili im se izgubi svaki trag
Pa kako si pogodio, divim se tvojoj sposobnosti za otkrivanje krvnih veza, vjerovatno cijenis po sebi, jer bih i ja onda trebao reci kako si ti u krvnoj vezi sa igracima koje na silu dizes u nebesa, a iako ti nemam potrebe ista dalje pisati, odgovorit cu na tvoja pitanja, ne zato sto imam informacije, vec sto mogu iznijeti licno misljenje, a to je da prije svega ni ti ni pojedinci ne mozete pljuvati po bilo kojem igracu odmah u startu u ovom primjeru mislim bas na Handzica koji prvo nije otjeran, vec je frajer sam uzeo svoje papire i otisao i koji je uzgred mladji od Hirosa 7 godina sa zavidnijom karijerom od istog pomenutog, trece kao ne moze trcati, pa ja prvi ne znam kome bih trcao kad bi me trener ubacio zadnjih 20 minuta igre kad ostale "igracine" (cast pojedincima) vec lipsaju i na izmaku su
snage loptu dodati, kamoli sta vise... A ti se brini za sebe gdje ces u zivotu zavrsiti, nadam se ne i dalje po forumu cekajuci gdje ces i kako nekoga olajati! Ovim je moja konverzacija s tobom zavrsena! Selam
Neka frka, a?!

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 19:07

Pa kako si pogodio, divim se tvojoj sposobnosti za otkrivanje krvnih veza, vjerovatno cijenis po sebi, jer bih i ja onda trebao reci kako si ti u krvnoj vezi sa igracima koje na silu dizes u nebesa, a iako ti nemam potrebe ista dalje pisati, odgovorit cu na tvoja pitanja, ne zato sto imam informacije, vec sto mogu iznijeti licno misljenje, a to je da prije svega ni ti ni pojedinci ne mozete pljuvati po bilo kojem igracu odmah u startu u ovom primjeru mislim bas na Handzica koji prvo nije otjeran, vec je frajer sam uzeo svoje papire i otisao i koji je uzgred mladji od Hirosa 7 godina sa zavidnijom karijerom od istog pomenutog, trece kao ne moze trcati, pa ja prvi ne znam kome bih trcao kad bi me trener ubacio zadnjih 20 minuta igre kad ostale "igracine" (cast pojedincima) vec lipsaju i na izmaku su
snage loptu dodati, kamoli sta vise... A ti se brini za sebe gdje ces u zivotu zavrsiti, nadam se ne i dalje po forumu cekajuci gdje ces i kako nekoga olajati! Ovim je moja konverzacija s tobom zavrsena! Selam

a sto je uzeo papire? da nije trebo u B tim FKS? a prva ekipa nikad lošija

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 apr 2012, 19:24

Dakle, niste svijesni da vaše mine ne pale pa i dalje dosađujete raji ? :- )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 05 apr 2012, 19:37

E ovih playstation trenera što su se razmahali s preseravanjem, svi su majstori taktike, Real Madrid ima jednog Special One, a mi ih imamo Special pa bar 10000, i svi su veliki experti.
Široki je jučer bio bolji, mi bi EVENTUALNO s u punom sastavu bez povrijeđenih i sa ovima što nemogu igrati kup i mogli dobiti tu utakmicu. Međutim tako je kako je, na trenutak smo bili s igračem manje i ljudi su to odmah iskoristili. Osim one stative i nismo imali nekih šansi na utakmici ali ni Široki se nije naigrao juče.
Najlakše je biti trener iz fotelje, mislim da Varešanović zna šta radi, poslije DUUUGOOO vremena Velež donosi bodove sa strane, i nije onda neka tragedija kad izgubiš utakmicu kući i to od realno trenutno bolje ekipe.
Propustili smo put u Evropu ove godine, ali ako se nastavi s ovim načinom rada, ja ne sumnjam da ćemo iduće godine nakon 20 i kusur godina napokon vidjeti Evropu :)
Zadnja izmjena: Borg, dana/u 05 apr 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 apr 2012, 19:40

kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...

dosadno i Bogu više :o

btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
na njemu imamo šanse i koju banku uzeti,
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...

hiroš, pehlić i hasanović su veliki promašaji kao i naši domaći mrva te "jugo"
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 19:44

nem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...

btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...

otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradio

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 apr 2012, 20:09

u pravu si, ni jedan u zadnji deset godina nije prodan u skladu sa njihovim kvalitetima

dok pak za ovaj drugi dio da Handžić, Hebibović, Zvonić itd mislim tj "nadam se" da nisi u pravu!

svi su oni mladi i perspektivni igraći,
a naše je da im vjerujemo i dajemo podršku i ne miniramo put do zajednićkog cilja
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 apr 2012, 20:20

Što se tiče Mrve...ne znam ni što su ga vraćali,iskreno.
Svaka njemu čast,znao je s loptom,zna i danas ali čovjek je van kondicije i forme totalno,imao je dugu pauzu...a uz to ne živi nimalo sportski.
Ja znam da nisu neka enormna primanja u Veležu ali ipak trebaš se malo posvetiti sportskom načinu života.
Svi znamo za Mrkvu,nije ni on sportski živio i to ga je,odnosno Veleža koštalo da gotovo uvijek nije bio 100% spreman.
Slična je situacija i sa Kajtazom.
Da se razumijemo,svi su oni dali dio sebe za Velež(Mrkva naročito)ali treba se malo više posvetiti sportskom načinu života.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 20:28

karaiskakis je napisao/la:
nem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...

otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradio
[youtube][/youtube]

A odgovor je "Majkic" - eto jedan. Ima jos, ali ne zasluzujes nego ono minimalno. :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 apr 2012, 20:30

a Drakul ?

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 apr 2012, 20:45

Oba za pre-sitnu lovu otisli
al ipak neku paru u klub u ona crna vremena donjeli...
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 apr 2012, 20:55

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 apr 2012, 20:58

Samo da potvrdim 100% Tacno ..Handzic nikad nije kao sto neki pisu otjeran iz FK SARAJEVO vec je decko sam u svojoj glavi konacno neke stvari shvatio i vidio: DA SE OD LJUBAVI PREMA KLUBU NE ZIVI VJECNO dok igraju neki Krpici,Haskici,Matkici a njega ni na mapi...Znaci svugdje skoro ista situacija, igrat ce onaj kako NEKOME odgovara a ne onaj igrac koji to zaista svojim znanjem,trudom i Talentom zasluzuje !!! Rekao sam i ponavljam FK VELEZ moze uzeti velike NOVCE na ovom Handzicu razlog jednostavan: Jos uvijek je jako mlad al samo momka treba pustiti da svoj posao radi onako kako zaista umije,zna i razumije !!! Zivot je takav pogotovo za Javne licnosti gdje ce uvijek biti onih koji ih KUDE I onih koji ce Hvaliti a naravno svi mi imamo pravo na SVOJE MISLJENJE pa sad svidjalo se to nekom ili Ne Tako je !!!

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 21:16

glasnogovornik je duhovit. posto si dobro informisan reci mi moćnu cifru od majkića??? koliko ste uzeli za osmanagića kad je otišo vani, a koliko ste ga forsirali? koliko ste uzeli od džafića, šečića, kadića, rovčanina, okića, gadže, hasanovića, a koliko ste ih forsirali? više si ti puta guzio nego što je velež prodao igrača.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 apr 2012, 21:36

Osmanagic je bio na posudbi.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 21:43

vm22 je napisao/la:Osmanagic je bio na posudbi.
a toliko isforsiran. a neki njegovi vršnjaci koji su tada imali trogodišnje ugovore ili četverogodišnje su grijali klupu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.