FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo maloprije na TVSA pricali o novom fan shopu, spomenut je i Bordo radio! 

Super, bas mi se svidja to sto radi uprava, treba stvoriti brend 
A jedva cekam subotu, iskreno se nadam da mozemo uzeti tri boda, jos ako Husejinovic zaigra

A jedva cekam subotu, iskreno se nadam da mozemo uzeti tri boda, jos ako Husejinovic zaigra

Oko za oko, zub za zub!
Svaka cast za Fan Shop, a sto se tice subote tesko do 3 boda mozemo doci treba moliti boga za bod sa onakvom igrom nemozemo doci do sva tri boda iskreno..samir825 je napisao/la:Super, bas mi se svidja to sto radi uprava, treba stvoriti brend

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Bordo fb radio + onlajn praćenje utakmicaBegAx je napisao/la:Evo maloprije na TVSA pricali o novom fan shopu, spomenut je i Bordo radio!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
je li neko zna sta je sa Dzenanom Celigijom, znam da je potpisao za vas na pocetku sezone nakon dobrih partija na malonogometnim turnirima ali nisam ga vidjao ni u onim sastavima za rezervni tim
odlican potez sa fan shopom, ocekujem i nasi nesto slicno urade mada se mozda i bolja lokacija u sg naci pored bezistana
odlican potez sa fan shopom, ocekujem i nasi nesto slicno urade mada se mozda i bolja lokacija u sg naci pored bezistana
Dzenan nije potpisao ugovor jer nije prosao na ljekarskom pregledu, problemi sa srcem.Baltazar je napisao/la:je li neko zna sta je sa Dzenanom Celigijom, znam da je potpisao za vas na pocetku sezone nakon dobrih partija na malonogometnim turnirima ali nisam ga vidjao ni u onim sastavima za rezervni tim

Ja najiskrenije vjerujem da ce upravo utakmica protiv Celika biti nasa prekretnicaTheBlues je napisao/la:Svaka cast za Fan Shop, a sto se tice subote tesko do 3 boda mozemo doci treba moliti boga za bod sa onakvom igrom nemozemo doci do sva tri boda iskreno..

Da ce se tu neke stvari posloziti, do sada se i ekipa malo uigrala, i da od sada idemo hrabro, da ne dovedemo Evropu u pitanje

Oko za oko, zub za zub!
raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega 

Oko za oko, zub za zub!
Niko ne kaze da je nas sistem kaznjavanja idealan, mi trenutno nemamo po "zakonu" mogucnost za vece kazne, da je ovo negdje na zapadu se desilo, vjerovatno bi bilo i oduzimanja bodova i Boga pitaj sta jos.samir825 je napisao/la:raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega
Dobro je da se kaznjava bilo kako, i ne mozes reci da je Borac kaznjen sa 10 000, jer je kaznjen sa jos 6 utakmica bez publike, ako to pretvoris u pare, to nije ispod 60 000, plus nisi pravi domacin, a bolje ekipe to mogu iskoristiti.
Znaš što je kažnjeno Sarajevo zbog idioota sa topovskim ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade ne smiju kazniti Borac pa onda fol udri po svima pič.e, mi nemamo šta tražiti eto loša organizacija ni najmanji incident nisam vidio ni na jednoj utakmici ali vidio je savez za "normalizaciju"samir825 je napisao/la:raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2012, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
koji si ti bolesnik ja to ne mogu da vjerujemsekac je napisao/la:Znaš što je kažnjeno Sarajevo zbog idioota sa topovskim ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade ne smiju kazniti Borac pa onda fol udri po svima pič.e, mi nemamo šta tražiti eto loša organizacija ni najmanji incident nisam vidio ni na jednoj utakmici ali vidio je savez za "normalizaciju"samir825 je napisao/la:raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega

DRUG NEBI TI PUNCA
jesi li gledao utakmicu na Tv zdravi je li bilo razloga za kazne zdravi
Sarajevo ljubavi moja!
Ma sigurno da nije bilo razloga, ali nema veze, nece ni oni zauvjek, uz svo duzno postovanje Ivici, ali s ovim su pretjerali, razumijem ja da se mora puniti budzet savez, ali sto se ne puni malo bubanjem kazni Zelji 
Nemam nista protiv komsija s Grbavice, ali stvarno nije uredu, u ovim trenucima kad nam je svaki fening vazan

Nemam nista protiv komsija s Grbavice, ali stvarno nije uredu, u ovim trenucima kad nam je svaki fening vazan

Oko za oko, zub za zub!
jeli to razlog da legendu našeg fudbala nazivaš pogrdnim izrazima.Taj kako ga ti nazivaš "šlagirani" je mogao sad biti u bilo kojem kraju svijeta i odmarati se, a on je došao da pomogne ovom našem jadnom i mrtvom fudbalu.I ne samo on, nego i Bajević, Hadžibegić, i ostali.Al' vi ste tako naučili, čim nešto nije po volji, odmah krene pljuvanje i najgnusnije psovke po porodici Osimsekac je napisao/la:jesi li gledao utakmicu na Tv zdravi je li bilo razloga za kazne zdravi

Po retorici se baš i ne razlikujete od onih iz BL.
Zbog ovakvih ljudi mi se gadi FKS, i želim vam da se raspadnete

DRUG NEBI TI PUNCA
Tako je brate slažem se ljut sam pa sam Ivicu kojeg cijenim uvrijedio ali brat gledao sam i Željo-Široki i Željo-Borac pa zapalili su brat bratu deset baklji,ali pusti to mene više brine što nemaju damu kazniti samo krivca u ovom slučaju Borac pa onda se dodaju i ostali tj izmišlja se kazna.samir825 je napisao/la:Ma sigurno da nije bilo razloga, ali nema veze, nece ni oni zauvjek, uz svo duzno postovanje Ivici, ali s ovim su pretjerali, razumijem ja da se mora puniti budzet savez, ali sto se ne puni malo bubanjem kazni Zelji
Sarajevo ljubavi moja!
Za mene si ti u rangu sa četnicima. Ista go.v.na.sekac je napisao/la:Znaš što je kažnjeno Sarajevo zbog idioota sa topovskim ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade ne smiju kazniti Borac pa onda fol udri po svima pič.e, mi nemamo šta tražiti eto loša organizacija ni najmanji incident nisam vidio ni na jednoj utakmici ali vidio je savez za "normalizaciju"samir825 je napisao/la:raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega
Vidi želje su obostrane zato što se ne smije kazniti sin a zna se zašto vi ste samo med i mlijeko koliko ste baklji zapalili protiv Borca i Širokogbagrcavi je napisao/la:jeli to razlog da legendu našeg fudbala nazivaš pogrdnim izrazima.Taj kako ga ti nazivaš "šlagirani" je mogao sad biti u bilo kojem kraju svijeta i odmarati se, a on je došao da pomogne ovom našem jadnom i mrtvom fudbalu.I ne samo on, nego i Bajević, Hadžibegić, i ostali.Al' vi ste tako naučili, čim nešto nije po volji, odmah krene pljuvanje i najgnusnije psovke po porodici Osimsekac je napisao/la:jesi li gledao utakmicu na Tv zdravi je li bilo razloga za kazne zdraviA jesi li možda razmislio da gospodin Ivica nema veze sa kaznama, već da ima komisija koja je zadužena za to ?
I Željo je dobio kaznu takođe.
Po retorici se baš i ne razlikujete od onih iz BL.
Zbog ovakvih ljudi mi se gadi FKS, i želim vam da se raspadnete
Sarajevo ljubavi moja!
Ne mogu da shvatim da covjek tvojih godina jednog starijeg gospodina i BH-a legendu naziva tako pogrdnim imenima,spustas se na nivo isfrustriranih balavaca.A sto se tice kazni ne donosi ih Osim vec neko drugi i to je maksimalna novcana kazna po trenutnom pravilniku.I za kraj Zeljo je isto tako kaznjen ukupno sa 4.500,00 km u zadnje tri utakmice na Grbavici. Ivica Osim je stvarno kriv za sve pa i zato da ste zahvaljujuci njemu i vi kao i mi uopste mogli igrati prosle godine Evropske utakmice jer je autoritetom pomogao da se ukine suspenzija.sekac je napisao/la:Znaš što je kažnjeno Sarajevo zbog idioota sa topovskim ali smiješno je ovo šta šlagirani i ekipa rade ne smiju kazniti Borac pa onda fol udri po svima pič.e, mi nemamo šta tražiti eto loša organizacija ni najmanji incident nisam vidio ni na jednoj utakmici ali vidio je savez za "normalizaciju"samir825 je napisao/la:raja ovo stvarno nije posteno, Sarajevo kaznjeno sa 1.500 KM za Slaviju i 1.500 za Gosk, ukupno 3.000 KM, a Lesinari naprave onakvo sranje i kazne ih sa 10.000, dobili smo trecinu njihove kazne, Bog zna zbog cega
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Citas li ti novine ili sta... pa kaznjen je zeljeznicar za to imas google pa trazi.. balvcu