FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Elegant
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Elegant » 05 apr 2012, 15:09

fredi je napisao/la:koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.
Sta lupetas ? Kad se na Grbavici, Kosevu, Bilinom Polju, Tusnju pjevalo "zakolji srbina" , "ubi srbina" , "BiH nije nasa drzava" ... kad ? Nikad ... to radite samo vi u Banjoj Luci, Sirokom Brijegu, i nultrasi iz Mostara.

Iz Banja Luke ne samo u fudbalu nego konstantno dolaze provokacije, prouke protiv svega sto je Bosansko Hercegovacko, da ne govorim o rusilackoj politici koja upravlja i navijacima koji svaki Boziji put orgijaju.

Jarane shvati da ste vi samo jedan nacjonalisticki klub u drazvi Bosni i Hercegovini koja ce ostati vjecna jos stoljecim i vjekovima - nikad zlo ne pobjedi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:09

pa dobro ne uzvikujete "fasisticke" parole kako vi to kazete.ali pjevate da je vasa strana po islamu odabrana,i tako cetnike malo psujete.sta mislite kako se osjecaju igraci drugih nacionalnosti u vasem timu,kada cuju da odabirete stranu po islamu?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 apr 2012, 15:11

admirone je napisao/la:
fredi je napisao/la:koliko ja vidim samo su banjalucani huligani i seljaci,a u ostalim navijackim grupama su svi do jednog magistri dr nauka,intelektualci.navijaci su svugdje isti,u sarajevu se bodu medjusobno,hz ulecu na teren tuku sve zivo unistavaju svoj stadion,manijaci u doboju nozevima napadaju navijace drugih grupa,napadaju u zenici robijase,ovamo hz ultrase napadaju,ultrasi fukare i tako dalje i tako dalje.
Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D
:lol: :lol: :lol: a ono gazi ust.... na grbavici protiv zrinjskog ,nemoj da lijepim ovdje to,molim te ne prosipaj se
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2012, 15:12

Rosas7 je napisao/la:
admirone je napisao/la:
Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D
:lol: :lol: :lol: a ono gazi ust.... na grbavici protiv zrinjskog ,nemoj da lijepim ovdje to,molim te ne prosipaj se
A sta je tu fasisticko gazi ustase,prije ce biti antifasisticko ????? O cemu ti.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 05 apr 2012, 15:14

10000 Km i 6 utakmica bez publike, cini mi se zvanicno

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 05 apr 2012, 15:14

Elegant je napisao/la:
Sta lupetas ? Kad se na Grbavici, Kosevu, Bilinom Polju, Tusnju pjevalo "zakolji srbina" , "ubi srbina" , "BiH nije nasa drzava" ... kad ? Nikad ... to radite samo vi u Banjoj Luci, Sirokom Brijegu, i nultrasi iz Mostara.

Iz Banja Luke ne samo u fudbalu nego konstantno dolaze provokacije, prouke protiv svega sto je Bosansko Hercegovacko, da ne govorim o rusilackoj politici koja upravlja i navijacima koji svaki Boziji put orgijaju.

Jarane shvati da ste vi samo jedan nacjonalisticki klub u drazvi Bosni i Hercegovini koja ce ostati vjecna jos stoljecim i vjekovima - nikad zlo ne pobjedi.
Nisam mogao a da se ne nasmijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
$ ? $ ? ? " " ".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 apr 2012, 15:17

Sigurdsson je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Nisam mogao a da se ne nasmijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja te pitam kad ?

A to sto se ti ponosi sto pjevas "ubi, zakolji ... " to je tvoja kultura, mora da su ti roditelji ponosni i kao i tvoj "nebeski" narod.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:19

ko kaze da se neko ponosi,to nikom nije na ponos ali svako svoje dvoriste nek pocisti pa onda komsi nek pomogne u ciscenju njegovog ako treba.vidim niko ne odgovara na moj post na vrhu strane

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 15:19

10.000 KM kazna, 6 utakmica bez publike, Gradski stadion suspendovan do daljeg...

Malo u pm :(
Oko za oko, zub za zub!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 05 apr 2012, 15:20

Druže preko 20 x sam gledao utakmice Željezničara sa srpskim i hrvatskim klubovima i mogu da kažem da nije prošla utakmica a da se nije ovo sve barem po 2x otpjevalo :)
$ ? $ ? ? " " ".

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 apr 2012, 15:21

samir825 je napisao/la:10.000 KM kazna, 6 utakmica bez publike, Gradski stadion suspendovan do daljeg...

mislim da je to maksimalna kazna

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 05 apr 2012, 15:24

samir825 je napisao/la:10.000 KM kazna, 6 utakmica bez publike, Gradski stadion suspendovan do daljeg...

10.000 je premalo, da su dobili jedno 50.000 onda bi dobro razmislili prije nego sto ponovo dopuste ovako nesto.
6 utakmica bez publike je po meni dovoljno za suspenziju stadiona.
010 ISN'T JUST A CODE

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 apr 2012, 15:25

Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D[/quote]
:lol: :lol: :lol: a ono gazi ust.... na grbavici protiv zrinjskog ,nemoj da lijepim ovdje to,molim te ne prosipaj se[/quote]
A sta je tu fasisticko gazi ustase,prije ce biti antifasisticko ????? O cemu ti.[/quote]

Pa problem je što su to bili klinci a ne ustaše.Čitav stadion urla da zgazi djete od 15-16 godina.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 apr 2012, 15:25

Ma znam da je maksimalna kazna, ali stvarno to je nista, bar 15.000 KM su uzeli od ulaznica, tako da oni nece ni osjetiti ovo, jedino pozitivno je ova suspenzija stadiona, morat ce dvije-tri utakmice van grada odigrati, pa tek onda pocinje ovo od 6 utakmica bez publike :)
Oko za oko, zub za zub!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 05 apr 2012, 15:26

Sigurdsson je napisao/la:Druže preko 20 x sam gledao utakmice Željezničara sa srpskim i hrvatskim klubovima i mogu da kažem da nije prošla utakmica a da se nije ovo sve barem po 2x otpjevalo :)
pjevalo se 2x sad protiv borca (zbog desavanja na prvoj tekmi mada ne opravdavam debilno je, mada moras priznati da protiv vas nikad prije vaseg ulijetanja nije bilo toga), i protiv Zrinjskog kada su im navijace istjerali (opet ne opravdavam ali zbog njihovih pjesama je pocelo)

uostalom nebitno moze se do sutra o tome raspravljati, je li postoji ikakva incijativa da se postavi zastitna ograda na istocnu tribinu?

omerfcz
Kontakt:

Post Postao/la omerfcz » 05 apr 2012, 15:32

acovic1 je napisao/la:Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D
:lol: :lol: :lol: a ono gazi ust.... na grbavici protiv zrinjskog ,nemoj da lijepim ovdje to,molim te ne prosipaj se[/quote]
A sta je tu fasisticko gazi ustase,prije ce biti antifasisticko ????? O cemu ti.[/quote]

Pa problem je što su to bili klinci a ne ustaše.Čitav stadion urla da zgazi djete od 15-16 godina.[/quote]

Ti isti klinci koje ti spominjes su pjevali hajmo ustase, i mi smo ustase, na toj istoj utakmici, i sad ih ti branis i opravdavas je li?

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 apr 2012, 15:32

Rosas7 je napisao/la:
admirone je napisao/la:
Zna se ko su ustase a ko normlani hrvati ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 15:33

eliminator je napisao/la:

mislim da je to maksimalna kazna
treba ovo UEFA da kaznjava - lahko im je daok su oni nezainteresovani. Kad to fino UEFA kazni nece se dobro provest. Samo diskvalifikacija iz takmicenja evropskih ili ligaskih pa nek onda yebu Turcima mater a bez njihoovih serija ne mogu disat. Ali nek nas ostave da zivimo u normalnom takmicenju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:36

admirone je napisao/la: Zna se ko su ustase a ko normlani hrvati ;)
dobro vas je vise sa tim izvlacenjima cuj zna se ko su ustase zna se ko su cetnici.ovi vamo pjevaju ubij turcina ovi tamo gazi ustase,ovi ubij cetnika,i niko na nikog ne misli.dajte nismo brate djeca.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 05 apr 2012, 15:38

Hehe uvjek ista prica i tako ce uvjek i biti,eto sad ce tebi neko ovde reci u Banja Luci se pjevalo ubi Turcina, zgazi Baliju to se ne odnosi na sve Muslimane(Bosnjake) ti kazes Ustase nisu Hrvati,Cetnici nisu Srbi itd...a problemi ostaju al svakome su drugi krivi....
Preduhitri me Fredi....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.