FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

harishp
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la harishp » 05 apr 2012, 10:49

Dejan, BL je napisao/la:skandiranje je najmanji problem. dolaze nerjetko od onih koji dođu jednom u pet godina na meč i boli ih neka stvar za posljedice. šef ga je napušio na poslu, mala nije dala a on došao na stadion da se isprazni, baci koju stolicu, napuši igrača koji nam je donio titulu. i doćiće opet za pet godina da naz povuče nazad.volim da je 500 gledalaca bilo ali onih koji su tu cijelu sezonu pa kad možemo slaviti pobjede možemo preboliti i poraz muški. to je naš klub i treba opet biti s njima u subotu i uvijek i u dobru i u zlu.
Pa yebite im mater.E onda takvima nece pasti na pamet da dolaze ni za sto godina a ne pet.
Ovo govorim jer ako ima normalnih navijaca koji su zeljni ako nista izlaska u Evropu,bio je gust dobiti Cifu-tskog prvaka kod kuce zar ne,pa makar i ispali na kraju.
Ovako ce vas dogurati da opet idete na derbi protiv Crvene zemlje,Vojkovica ili pitaj boga koga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 apr 2012, 11:30

Evo @papalukas je napisao jedan objektivan post i drago mi je zbog toga jer dokazuje da se nista ne moze generalizirati pa ni ovo oko navijaca Borca.

Jeste da je ono papanlik i to najjaci oblik istoga al sta sad.Ti momci su od nekoga nagovoreni da to skandiraju i da to rade.Ko je taj nebi znao al svi znamo da je masom lahko manipulisati.Zao mi je sto se sve to desava al sam vec oguglo na ta skandiranja i slicne stvari.Mislim da je najteze u ovim trenucima pravim navijacima Borca i normalnim stanovnicima Balja Luke.Treba zivjeti pored te bagre.

Idemo mi na DUPLU. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 05 apr 2012, 11:37

Stvarno jedan veliki uzas na jucasnjoj utakmici, pa mislim dokle tako da brukate klub, a prvenstveno grad BL!! :?
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 apr 2012, 11:41

Sve za psihijatriju bez obzira seljakluk i primitivizam i još 20 godina gledat ćemo i slušat ovakve priče na prostoru balkana šta je u ljudima takvo zlo....????
Ne samo u Banja Luci gdje god se okreneš sve frustracije,bijes.....teletabizacija ;) nažalost nema fudbala!!!

Policija,sud,kazne ,kamere ,zakon pa udri pa tek onda očekivat nešto pomaka možemo!

ŽIVIO SPORT!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 apr 2012, 11:53

Nisam gledao utakmicu, pa nemogu reci kakvo je sudjenje bilo.

Citao sam malo po tom forumu. Na stranu to paranoidno ponasanje, frustracije i izolacije vecine korisnika, no ipak se mora reci i izdvojiti da je bilo ljudi koji su osudjivali "navijanje" i vandalizam. I to jasno. Dakle moram povuci svoju pricu o tome kakvi su svi Banjalucani, jer je pogresno generalizovati.

Ono klicanje me je ostavilo hladno. Jedino me je nekako najvise sokiralo to sto i kako se prica o Ivici Osimu. Dakako Ivica je covjek, a ljudi su skloni greskama i svaki covjek treba da bude dostupan kritici. No mislim da samo stvarno neko bolestan i covjek bez zamisli sta znaci imati karakter i dostojanstvo moze onako gadno govoriti o jednom gospodinu kao sto je Osim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 05 apr 2012, 11:54

Kakva bruka i sramota za ovako lijep i donedavno kulturan grad...Boze dragi spasi nas od ovih shabana...Tacno vise nikad necu otici na stadion...sve sto sam volio i sto me ispunjavalo je nestalo!!!razocarao sam se mnogo...idite na brdo odakle ste i sisli jeb.o vas otac vas ili idite preko grane na baustelu pa se dovikivajte sa skele na skelu!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 apr 2012, 11:56

https://www.facebook.com/profile.php?id ... 45&sk=info

Eto ovog su uhapsili, i prijava je podnesena protiv njega... Treba redom kamera zabiljeziti, i onda na kraju sve pohapsiti, ali ne pustati odmah na slobodu, vec nek se hlade jedno mjesec u cuzi...
Nadam se da ce kazne za Bojac Bunker biti drasticne, pa cak i oduzimanjem 5,6 bodova...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 05 apr 2012, 11:59

kanidja87 je napisao/la:Kakva bruka i sramota za ovako lijep i donedavno kulturan grad...Boze dragi spasi nas od ovih shabana...Tacno vise nikad necu otici na stadion...sve sto sam volio i sto me ispunjavalo je nestalo!!!razocarao sam se mnogo...idite na brdo odakle ste i sisli jeb.o vas otac vas ili idite preko grane na baustelu pa se dovikivajte sa skele na skelu!!!
@kanidja 87 slazem se sa tobom sve si dobro rekao.
Stvarno jedna velika bruka koja se desava stalno, stalno.....Steta za ligu nasu i drzavu... :|
FK Sarajevo <3<3

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 apr 2012, 12:05

Ovo sa tribina nimalo ne čudi, već su nekoliko puta pokazali kakva su "navijačka" skupina.

Ali da trener kluba pokušava opravdati navijača koji je sudiji razbio glavu, e to je već slučaj za psihijatrije...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 apr 2012, 12:06

Trebali bi mi malo stati na loptu, ako jos koji put pobijedimo Borac raspisace Mile referendum bez obzira na medjunarodnu zajednicu. :D Na "anamo onom" forumu se zbog jucerasnje "kradje" :oops: , a prije je da je to frustriranost zbog nemoci, poziva na secesiju. :) :lol:
Al-Kaida u BiH je takodjer kriva. :lol: :lol:
Joj Zeljo sta im radis! ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 05 apr 2012, 12:19

Zalosna ti mati na sta je ovaj nekad ponosni Borac spao. Da za njega navijaju maloljetni supci, ultrasi iz Drvara, Grmca, Glamoca, dojucerasnji navijaci Partizana i Zvezde, sada zdusni Lesinari. Majmuni koji i ne znaju da je Borac osvojio Kup Marsala, koji neznaju nabrojati pet igraca iz prije ratnog doba. Koji svrsavaju na to kako ruse i unistavaju klub za koji toboze navijaju. Bolesnika u pm.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2012, 12:38

samadhi je napisao/la:Zalosna ti mati na sta je ovaj nekad ponosni Borac spao. Da za njega navijaju maloljetni supci, ultrasi iz Drvara, Grmca, Glamoca, dojucerasnji navijaci Partizana i Zvezde, sada zdusni Lesinari. Majmuni koji i ne znaju da je Borac osvojio Kup Marsala, koji neznaju nabrojati pet igraca iz prije ratnog doba. Koji svrsavaju na to kako ruse i unistavaju klub za koji toboze navijaju. Bolesnika u pm.
Pa tribinu im cine momci iz sela oko banja luke, zalosno :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 apr 2012, 12:43

žalosna mati i svima vama koji se kroz mržnju i vulgarnost obraćate tvrdeći da ste drugačiji od njih. pravi navijači željezničara sportski slave prolaz u finale,posvećeni svom timu i ne zanima ih puno dvorište drugih.a vi navodni anđelčići dokazujete još jednom da seljakluk postoji u istoj mjeri i u Sarajevu. i tamo su se šljegali iz raznih zabiti tokom rata a vi ste očit primjer.na nama starosjediocima je da vam objasnimo neke stvari ili da vas vratimo odakle ste i došli.nećete vi domicionim banjalučanima i sarajlijama određivati kako treba da se ponašaju i vole svoj klub. ili će te prihvatiti kako se u gradu živi ili ćao. imali smo objektivnih problema sa sastavom i suđenjem. to ne umanjuje vašu pobjedu i uvijek sam spreman prihvatiti sportski poraz i čestititati ako ste bili bolji.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 apr 2012, 12:49

koji seljakljuk u tom "gradu", ccccc.. cuj kamenom :oops:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 05 apr 2012, 13:14

& ' $ се " ? у $ ? " пар ".

$ је " $ је & ? ? ? у " " у & је $ то " за ? " $ " $ у ".
& посјета на " " ? " ' у ?. ' $ у " " " ? посјету. ? ' ? управо у " $ се " " у $, грађана, не ? са ' на ", ? " се ' ", ? " " ? % " " сцену у ". $ је $, " " ? " $ $ ', на " " ? $, жене, $ " ?.

У ' & & " " $ $ у & ?. На % " $ је % " $ $ $ $ % је поразна " & " о ' ? " ? заправо $ % " суграђана " се $ & " " &.

" је $ се у & ? $ $ % понавњају него на " $ $ у " ? то & ? не сврстава у $ $ $ " ?. " се " ", ", Сарајева, " Сарајева " " $ $...

На ', $ - се ", ? " је $ $ све % је у % " $ " то стање. $ " $ " " - " " " " " ", " у $, $, уз - " ? & " $ ?, ' савеза, ? " $ & & ' " на овај ? ? на " ".

" " $ ¥ % &, & " " ", " ? све / у & првенства & " у " & су $ ". ? " $ " ' $ " $ $ " не " $ ? сцене у & ?.

", & " / остаје $ $ ? ' у ' & & " " на ? " " $ се станје " % " ". Не ' " $ је ?, ? ' $ " ' " ' /. " се ' " све $ ' $ - на " " " $ с $, $, &... а & ' у ' ? $ ".
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 05 apr 2012, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 05 apr 2012, 13:19

Jel vas juce pored svog ovog problema bilo stid pjevati:UBIJ, ZAKOLJI..... da nepisem dalje jer me jeza fata halo ljudi vi zivite u BIH to neka vam je jasno!!
Zbog toga vas treba kazniti da istupite iz lige, vama dok se to nedesi nece te se smiriti izgleda bez uvrede ovo govorim.Toliko!
FK Sarajevo <3<3

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 05 apr 2012, 13:25

Dejan, BL je napisao/la:žalosna mati i svima vama koji se kroz mržnju i vulgarnost obraćate tvrdeći da ste drugačiji od njih. pravi navijači željezničara sportski slave prolaz u finale,posvećeni svom timu i ne zanima ih puno dvorište drugih.a vi navodni anđelčići dokazujete još jednom da seljakluk postoji u istoj mjeri i u Sarajevu. i tamo su se šljegali iz raznih zabiti tokom rata a vi ste očit primjer.na nama starosjediocima je da vam objasnimo neke stvari ili da vas vratimo odakle ste i došli.nećete vi domicionim banjalučanima i sarajlijama određivati kako treba da se ponašaju i vole svoj klub. ili će te prihvatiti kako se u gradu živi ili ćao. imali smo objektivnih problema sa sastavom i suđenjem. to ne umanjuje vašu pobjedu i uvijek sam spreman prihvatiti sportski poraz i čestititati ako ste bili bolji.
Upravu si Dejane ima i ovamo ih je došlo i s kolca i konopca što kažu i neće da se vrati u svoje pa da se bori za tamo svoja prava neg mi ovdje on nameće neki svoj papanluk,u mom gradu u kom sam rođen,a ne da se prilagodi trenutnoj okolini koja ga prihvatila,najsretniji bi bio da rata nije bilo i onda sigurno ti koji su došli nebi vidili ni grada Sarajeva,a ni Banjaluke,samo je žalosno što je iza ove šaćice navijača Borca neka očigledna politika ne može se 2 puta dešavati i protiv istog protivnika ista stvar,jer su ova dječurlija povodljiva i laka za manipuliranje,da ne govorim o policiji koje nigdje na vidiku na onom dijelu tribine nema da ono rastjera na vrijeme,što će samo reći i kakva je ta policija sklona politici,i aparatu kao sredstvu te politike.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 05 apr 2012, 13:31

Da jarani ali živimo u 21 vijku gdje se to nalazimo u Bejrutu ili Gazi,Palestini jel su nam to uzori?
Slažem se da je ovo sve prešlo granice da li će vlast,ljudi odgvorni,policija,osiguranje šta poduzet to me zanima , ostalo šuplje priče kako kažu nagladat ćemo se još ovoga danima, gdje je ta skupina navijača poduzmite nešto između sebe i recite dosta više.Pa će bit nešto od svega ovoga, a ne šutit i čekat.I udri kamen još i cigle i puške trebate i idemo u boj.
Žalosno ,primitivno ,ne sportski bruka .Bit će tako dok narod taj jadan šuti i trpi a seljaci nam kroje sve!
Fi hajati.
GO Bosno.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 05 apr 2012, 13:51

Meni nije jasno kako je moguce unijeti bejzbolku na tribinu..ocito ovo neko namjerno radi i dozvoljava..ne bi me iznenadilo da na nekoj sledecoj tekmi u BL dodje lik sa mitraljezom na tribinu..vi sad uporedjujte gdje ima vse sabana u Sa ili BL.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 apr 2012, 13:52

Ovome konju što je pogodio suca je 31 godina a ne 16-17 kako mnogi smatraju.
U tim godinama bi trebao malo 'nadoći',biti normalan član društva...ali jok.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.