RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovo za Handzica 100% istinito , momak ne zna trcat nikad od njeg nista , Hiros isto viska kila , Pehlic forma nista.
Doduse ostalo je za pohvaliti sto se tice ekipe , nikada nismo imali mladji tim.
Sada protiv Leotara moramo i pobijediti i dati barem 2 gola pa sve da zivote ostave igraci na terenu.
Odradimo to i ja zadovoljan.
Sto se tice Demica , decko igra i nema ugovora nego do ljeta zato sada i postoji neki argument sto se ne forsira.
Mada i njega treba potpisati i dati mu bolju platu nego sto guzonji Hirosu (ko nam ga uvali svaka mu cast).
Durakovica na ljeto vratiti i dati mu kapitensku jer on treba da bude srce Veleza u narednih 4,5 godina !!
Doduse ostalo je za pohvaliti sto se tice ekipe , nikada nismo imali mladji tim.
Sada protiv Leotara moramo i pobijediti i dati barem 2 gola pa sve da zivote ostave igraci na terenu.
Odradimo to i ja zadovoljan.
Sto se tice Demica , decko igra i nema ugovora nego do ljeta zato sada i postoji neki argument sto se ne forsira.
Mada i njega treba potpisati i dati mu bolju platu nego sto guzonji Hirosu (ko nam ga uvali svaka mu cast).
Durakovica na ljeto vratiti i dati mu kapitensku jer on treba da bude srce Veleza u narednih 4,5 godina !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Cudno a istinito za ovo Nase podrucije, ma cudan smo mi narod niko nam nikad nevalja ! Pa eto pljujte po tom Handzicu a ja vam garantujem da ce FK Velez na njemu uzeti bruku love nakon rata, jer momak vrijedi,momak posjeduje kvalitet,znanje s loptom a vrijeme ce pokazati sve ... Pozz !
- SarajlijaTM
hebiga rodjeni,zao mi je sto niste u finalu,ali sta je tu je.
velez je po meni mlada ekipa koja tek treba da se afirmise,po ovome vidjenom do sad,ako sve bude islo kako treba,predvidjam vam borbu za vrh u narednim godinama maaajke mi
zivili
velez je po meni mlada ekipa koja tek treba da se afirmise,po ovome vidjenom do sad,ako sve bude islo kako treba,predvidjam vam borbu za vrh u narednim godinama maaajke mi

zivili

Upravo tako tm, naredna sezona bi trebala biti jos bolja za nas.
Da se rijesimo kilavi igraca te da nam se ovi mladi razigraju i bice to oke
Ovo sada sto imamo je spoj kilavi i iskusni sa mladim i neafirmisanim.
I ovo sto sada imamo je jos uvijek takoreci skrpljena ekipica koju imamo.
Jbg koliko para toliko i muzike, ne trebamo se zavaravati te onda pljuvati po igracima!
Red Army kapa do poda i opet, jedini sa obrazom a i ponosom.
Oni sto pljuju i skacu po zici na dedarskoj, odrasti te vec jednom.
Sram me vas je!
Jbg koliko para toliko i muzike, ne trebamo se zavaravati te onda pljuvati po igracima!
Sram me vas je!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
jel to ona preko puta kamera? preko puta klupa?nem73 je napisao/la:Upravo tako tm, naredna sezona bi trebala biti jos bolja za nas.
Sram me vas je!
ako jest, jada ti šta je ono

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Poslijeratni sindrom jos uvijek neizljecen nazalost
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Svanulo je novo jutro a ono je uvijek pametnije od večeri,i ja opet mogu reći...ponosan sam.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nisam toliko ponosan koliko ne oborene glave
VELEŽ DO GROBA
VELEŽ DO GROBA
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nista pokusat u prvenstvu doc do 5, 6 mjesta sto vise da smo u vrhu , pa od iduce sezone razmisljat o izlasku u Europu 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Vrlo bitan momenat za narednu sezonu,
sto bolji plasman u ovoj ostvarit.
Pa narednu nivo vise gonjat
sto bolji plasman u ovoj ostvarit.
Pa narednu nivo vise gonjat
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Stvarno steta rodjeni, navijao sam svim srcem igrao na kladionici na vas.... 

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Vezni red kao osnova, a tu Demić kao pley i Zvonić sa odličnim zadnjim pasom čine ubojiti duo, samo šta je Varešanović jučer pokušao ostaje neobjašnjivo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
u utakmici sezone frajer stavlja povrijeđenog škaljića, uvodi povrijeđenog merzića na polušpica??? i nakon dvije godine bez zvanične utakmice stavlja mrvu???? pehlića i hiroša je suvišno komentarisati. tužno je da je džano otjeran a da su ta dvojica dovedena.*p!p!t@* je napisao/la:Vezni red kao osnova, a tu Demić kao pley i Zvonić sa odličnim zadnjim pasom čine ubojiti duo, samo šta je Varešanović jučer pokušao ostaje neobjašnjivo...
Jao onog Mrve, jest nekakav garib jbt meda ne moze 

Čekaj malo, je li Mrva ustvari Velagić, tj. onaj što se službeno oprostio od dresa Veleža, kada je na onoj utakmici protiv Sarajeva dobio i prigodan poklon?? Ako jeste, stvarno ne kontam otkud on u sastavu?!karaiskakis je napisao/la:u utakmici sezone frajer stavlja povrijeđenog škaljića, uvodi povrijeđenog merzića na polušpica??? i nakon dvije godine bez zvanične utakmice stavlja mrvu???? pehlića i hiroša je suvišno komentarisati. tužno je da je džano otjeran a da su ta dvojica dovedena.*p!p!t@* je napisao/la:Vezni red kao osnova, a tu Demić kao pley i Zvonić sa odličnim zadnjim pasom čine ubojiti duo, samo šta je Varešanović jučer pokušao ostaje neobjašnjivo...
Velagic je Mrkva, a ovo je Mrva, on nije utakmicu odigro ima 2 godine . I Mrkva ( Velagic ) je sportski direktor.voltron30 je napisao/la:Čekaj malo, je li Mrva ustvari Velagić, tj. onaj što se službeno oprostio od dresa Veleža, kada je na onoj utakmici protiv Sarajeva dobio i prigodan poklon?? Ako jeste, stvarno ne kontam otkud on u sastavu?!karaiskakis je napisao/la:u utakmici sezone frajer stavlja povrijeđenog škaljića, uvodi povrijeđenog merzića na polušpica??? i nakon dvije godine bez zvanične utakmice stavlja mrvu???? pehlića i hiroša je suvišno komentarisati. tužno je da je džano otjeran a da su ta dvojica dovedena.*p!p!t@* je napisao/la:Vezni red kao osnova, a tu Demić kao pley i Zvonić sa odličnim zadnjim pasom čine ubojiti duo, samo šta je Varešanović jučer pokušao ostaje neobjašnjivo...
Aha, O.K. nisam baš u toku s nadimcima vaših igrača, zato me ovo i zbunilo.Čekaj malo, je li Mrva ustvari Velagić, tj. onaj što se službeno oprostio od dresa Veleža, kada je na onoj utakmici protiv Sarajeva dobio i prigodan poklon?? Ako jeste, stvarno ne kontam otkud on u sastavu?!
Velagic je Mrkva, a ovo je Mrva, on nije utakmicu odigro ima 2 godine .
Ne znam ko se od njega nadao da pokaže nešto...vm22 je napisao/la:Jao onog Mrve, jest nekakav garib jbt meda ne moze
Prekosutra jako bitna utakmica u Premijer ligi (ne bodovno bitna, kol'ko bitna za samopouzdanje igračima).
Varešanović protiv Leotara mora izaći sa najjačim sastavom i upisati pobjedu !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
on nikad nijednu utakmicu ne počne sa najjačim sastavom. važnije su mu lične sujete i neki glupi interesi pojedinaca iz uprave*p!p!t@* je napisao/la:Ne znam ko se od njega nadao da pokaže nešto...vm22 je napisao/la:Jao onog Mrve, jest nekakav garib jbt meda ne moze
Prekosutra jako bitna utakmica u Premijer ligi (ne bodovno bitna, kol'ko bitna za samopouzdanje igračima).
Varešanović protiv Leotara mora izaći sa najjačim sastavom i upisati pobjedu !
Održana je njemu "lekcija" jučer, ne vjerujem da će imat' mu'da da u Subotu uradi isto...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.