BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zagor
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Zagor » 06 sep 2009, 20:47

VOLIO BIH DA ZAPAMTE U SRIJEDU KO JE BOSNA I HERCEGOVINA !

Vjerujem da će na terenu biti dosta gusto, biće puno žestokih startova turaka. I da im uzvratimo za zviždanje himni !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 06 sep 2009, 20:49

teo3520 je napisao/la:dragi moji Bosanci i Hercegovci evo jedne dobre vijesti pred mec sa Turcima.... upravo sam na jednoj od njihovih stranica procitao da je Fatih Terim izbacio iz sastava dvojicu igraca radi ozljeda a to su stub njihove odbrane Gokhan Zan i izvrsni Mladi Kazim Kazim.... to je ohrabrujuce i dobro za nas
nebi me cudilo da je to laz,jer TERIM mora zajebati CIRU a i CIRO njega ovo ce biti nadmudrivanje,nebi se cudio da ciro kaze da se neko povrijedio a da ga ubaci protiv TURAKA,zna li iko kada pocinje utakmica u koliko h?
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

exsist
Kontakt:

Post Postao/la exsist » 06 sep 2009, 20:52

u srijedu u 20h , Zenica ima da GORI !!! :D
Life for Bosnia

dzekooo93
Kontakt:

Post Postao/la dzekooo93 » 06 sep 2009, 20:53

Volim Te Bosnooo

BOSNOM BEHAR PROBEHARO MENE ZIVOT RAZOCARAO SVUDA BEHAR NA NJU MIRISE A JA UZDISEM
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 20:55

hajmo malo da izbacimo iz upotrebe te prijetece tonove,vrijeđanje turaka,zviždanje njihovoj himni ko da smo posljednji primitivci,moramo li se spuštati na taj nivo??...pobjeda za ramazan?? zašto se ramazan ubacuje u sportske teme?? uostalom i njima (turcima) je ramazan pa nešto sumnjam da im je to neka uzdanica.
Nemojte najavljivati festival primitivizma u Zenici...ne treba njih ponižavati sa tribina,to samo nama ide na obraz...njih treba poniziti na terenu,a tako ce i biti inšallah.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

teo3520
Kontakt:

Post Postao/la teo3520 » 06 sep 2009, 20:57

Zike_HzSa je napisao/la:
teo3520 je napisao/la:dragi moji Bosanci i Hercegovci evo jedne dobre vijesti pred mec sa Turcima.... upravo sam na jednoj od njihovih stranica procitao da je Fatih Terim izbacio iz sastava dvojicu igraca radi ozljeda a to su stub njihove odbrane Gokhan Zan i izvrsni Mladi Kazim Kazim.... to je ohrabrujuce i dobro za nas
nebi me cudilo da je to laz,jer TERIM mora zajebati CIRU a i CIRO njega ovo ce biti nadmudrivanje,nebi se cudio da ciro kaze da se neko povrijedio a da ga ubaci protiv TURAKA,zna li iko kada pocinje utakmica u koliko h?

sve je moguce jarane ali ovo je zvanicna informacija i nece nastupiti sigurno ova dva igraca to je danas objavila turska fudbalska federacija....nakraju krajeva njima se zna da im igra neznam ti ko i da urde neznam ti sta donji su :)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 20:58

mi nismo ni svjesni kakva nas utakmica ceka u srijedu. pa HISTORIJSKA!!!
pokazimo "braci" kako se igra fudbal u BiH! :twisted:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2009, 20:59

sad gledam ciru na tv i iscito sastav protiv turske
---------------------hasaagic-----------------
salihamidzic--------nadarevic-----jahic-----spahic----papac---
----------------------------rahimic-------bajramovic-----
--------------------misimovic.......................................
...........................................salihovic-------
---------------------dzeko.....................................

zafrkancija :D :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

teo3520
Kontakt:

Post Postao/la teo3520 » 06 sep 2009, 21:01

drop je napisao/la:hajmo malo da izbacimo iz upotrebe te prijetece tonove,vrijeđanje turaka,zviždanje njihovoj himni ko da smo posljednji primitivci,moramo li se spuštati na taj nivo??...pobjeda za ramazan?? zašto se ramazan ubacuje u sportske teme?? uostalom i njima (turcima) je ramazan pa nešto sumnjam da im je to neka uzdanica.
Nemojte najavljivati festival primitivizma u Zenici...ne treba njih ponižavati sa tribina,to samo nama ide na obraz...njih treba poniziti na terenu,a tako ce i biti inšallah.

slazem sa sa tobom potpuno ali nisu zasluzili da im se ne oduzimo ....ja sam 10 godina proveo u turskoj i poznajem tursku i turke kao i njihov mentalitet vrlo dobro..... mi hudnici ovdje navijamo za njih kada igraju protiv neke druge reprezentacije a oni hapse i udaraju nase navijace u istanbulu.... Samo da vidite kakve juce komentare pisu na njihovim forumima i sta sve govore o nama i o nasoj drzavi i reprezentaciji..... zivim za srijedu i za pobjedu nasih dijamanata

exsist
Kontakt:

Post Postao/la exsist » 06 sep 2009, 21:02

ne bih sad zovnuo salihamidzica i papca da su najbolji na svijetu (lazem ) :D .

Ali sad ih ne trebamo
Life for Bosnia

south_boys
Kontakt:

Post Postao/la south_boys » 06 sep 2009, 21:02

Ma po meni najveća utakmica reprezantacije, pa čak veća i od one protiv Španije prije nekih godina..Moj drug sa Bahama sa CRUSERA maxuz dolazi na tekmu...Ludnica ce da bude......joj.....Misimović je KING... :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 21:03

teo3520 je napisao/la:
drop je napisao/la:hajmo malo da izbacimo iz upotrebe te prijetece tonove,vrijeđanje turaka,zviždanje njihovoj himni ko da smo posljednji primitivci,moramo li se spuštati na taj nivo??...pobjeda za ramazan?? zašto se ramazan ubacuje u sportske teme?? uostalom i njima (turcima) je ramazan pa nešto sumnjam da im je to neka uzdanica.

slazem sa sa tobom potpuno ali nisu zasluzili da im se ne oduzimo ....ja sam 10 godina proveo u turskoj i poznajem tursku i turke kao i njihov mentalitet vrlo dobro..... mi hudnici ovdje navijamo za njih kada igraju protiv neke druge reprezentacije a oni hapse i udaraju nase navijace u istanbulu.... Samo da vidite kakve juce komentare pisu na njihovim forumima i sta sve govore o nama i o nasoj drzavi i reprezentaciji..... zivim za srijedu i za pobjedu nasih dijamanata
razumijem te u potpunosti...ali moramo li se i mi spuštati na njihov nivo?? možemo li biti iznad tog nivoa ikako??
a za pobjedu se ne brinem...sad više sam siguran u pobjedu protiv turaka nego protiv armenaca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 21:07

Zike_HzSa je napisao/la:
U Turskoj repki je apsolutno svejedno ko igra ili ne.
Ljudi grizu koga god Fatih stavi u ekipu.
To je vec dokazano i na evropskom a bogami i protiv nas u Instanbulu.
Bitno je da smo mi kompletni pa sta nam bog dragi da.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 sep 2009, 21:08

dzekooo93 je napisao/la:Oni Sto su u stadionu protiv turaka zvizdite nemoj te zaboravit sta su oni sa nasim navijacima u istanbulu radili ..Transparente ..zastave sve bacili u smece gdje to valja ..A kofole smo mi njihova braca Volio bi da ih stvarno razbijemo u duelu .. Haj pozz
Ma ima da ih razbijemo , posebno me nervira onaj seljak terim
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 sep 2009, 21:10

U SRIJEDU CE TURCI DA VIDE STA JE I KO JE BOSNA I HERCEGOVINA! 8-)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 21:15

Turska je vec gubila u BIH (na koševu 3-2 kad smo bili mnogo slabiji) a sad ce ta razlika u rezultatu biti još ubjedljivija...sve to vrlo dobro zna Terim,samo mora da loži javnost i igrace radi privremenog mira u kuci...e kad ih mi puknemo u Zenici,necemo mu pomoci više ni šuplja prica,ni vudu magija,ni zen meditacija,ni Kemal paša Ataturk niti iko živ.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 06 sep 2009, 21:16

300-ti post nek bude za moj sastav iz snova i mozda najbolji ikad ----1.begovic ----2.vladavic----3.jahic----4.spahic---5.nadarevic---6.rahimic---7.bajramovic---8.salihovic---9.pjanic---10.misimovic---11.dzeko...................sa ovakvo ofanzivom je potreban samo jedan napadac....a miske ili pjanic da pomognu dzeki u napadu tj asistencijama...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 sep 2009, 21:17

drop je napisao/la:Turska je vec gubila u BIH (na koševu 3-2 kad smo bili mnogo slabiji) a sad ce ta razlika u rezultatu biti još ubjedljivija...sve to vrlo dobro zna Terim,samo mora da loži javnost i igrace radi privremenog mira u kuci...e kad ih mi puknemo u Zenici,necemo mu pomoci više ni šuplja prica,ni vudu magija,ni zen meditacija,ni Kemal paša Ataturk niti iko živ.
nadam se samo sam ja malo skeptik,nekako mi spori djelujemo...al et vidjet cemo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 21:19

starmo76 je napisao/la:300-ti post nek bude za moj sastav iz snova i mozda najbolji ikad ----1.begovic ----2.vladavic----3.jahic----4.spahic---5.nadarevic---6.rahimic---7.bajramovic---8.salihovic---9.pjanic---10.misimovic---11.dzeko...................sa ovakvo ofanzivom je potreban samo jedan napadac....a miske ili pjanic da pomognu dzeki u napadu tj asistencijama...
sad bih ti dao aplauz, al kad vidjeh da nema Vede...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 sep 2009, 21:20

nick je napisao/la:
drop je napisao/la:Turska je vec gubila u BIH (na koševu 3-2 kad smo bili mnogo slabiji) a sad ce ta razlika u rezultatu biti još ubjedljivija...sve to vrlo dobro zna Terim,samo mora da loži javnost i igrace radi privremenog mira u kuci...e kad ih mi puknemo u Zenici,necemo mu pomoci više ni šuplja prica,ni vudu magija,ni zen meditacija,ni Kemal paša Ataturk niti iko živ.
nadam se samo sam ja malo skeptik,nekako mi spori djelujemo...al et vidjet cemo
vjeruj sad bratu...trica im ne gine...zaboravite ovu lošu partiju protiv amaterske Armenije,to svakako nije mjerilo.
U srijedu ce biti sasvim drugo lice naših zmajeva...naravno,turci nisu armenci,jaci su jedno 3 puta od njih,ali ni to im nece puno pomoci...u Zenici slijedi spuštanje turaka na zemlju i gašenje njihovih snova za plasmana na SP....živi bili pa vidjeli.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.