RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 apr 2012, 23:51

Ooooooo Neeediimmm, jesii liii tooo tiiii!!!!!

Ooooo Neeediiimm, oprostite mi vi!

Nevjerovatno licite na moga druga koji zove se Nedim!

:mrgreen:

[youtube][/youtube]
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 apr 2012, 23:55

Neediim, juris kao voz.
Oooo Nedim, izmori me skroz.
Ma jel to stvarno ne cujes me dobro
ili samo vuces me za nos.

Jurim ko budala
vicem "Nedo, Nedo hej"
Ljudi misle da sam blesav.
Ljudi misle da sam gej.

I na kraju sam ga stigo
jer umorio se on.
Al to nije bio Nedo
nego neki njegov klon.

Nedim, pa to nisi ti.
Ooo jooojj, oprostite mi vi.
Nevjerovatno licite na moga druga
koji zove se Nedim.
:mrgreen:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 00:21

Ceric,Pehlic,Handzic,Hiros istroseni i polovni igraci koje je vecinom doveo Varesanovic, a otjerao Zolja,Durakovica, Demic mu sjedi na klupi iako je bolji od svih gore nabrojani.Koliko se ulozilo u ekipu ove godine, sad ispade sredina tabele i polufinale Kupa uspjeh,pa da dvoja zalizanih Varesanovic,Prljaca ostanu treneri i sljed sezonu fuj...
Limvo Likce

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 apr 2012, 00:24

bagra je napisao/la:Ceric,Pehlic,Handzic,Hiros istroseni i polovni igraci koje je vecinom doveo Varesanovic, a otjerao Zolja,Durakovica, Demic mu sjedi na klupi iako je bolji od svih gore nabrojani.Koliko se ulozilo u ekipu ove godine, sad ispade sredina tabele i polufinale Kupa uspjeh,pa da dvoja zalizanih Varesanovic,Prljaca ostanu treneri i sljed sezonu fuj...

Haj dobro imas pravo za neke, (ne sve) ove istrosene igrace, polovnjace... ali zasto da Velez dopusta jednom pojedincu u ovom primjeru Demic da se "seka" sa Svetim Klubom kako mu k... cejf ? Da se pita mene, niti jedan igrac takvog ponasanja ne bi imao mjesta u klubu makar se zvao i Messi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 00:26

To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva
Limvo Likce

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 apr 2012, 00:47

Trebo je Demic igrat a ne neki Hirosi , Pehlici pi... materine
Zna se da je rijesio derbi pod BB ,+ u revansu protiv Zrinjskog bio najbolji pojedinac ..
Trebao je bar poluvrijeme dobit da odigra ..
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 05 apr 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 apr 2012, 00:47

bagra je napisao/la:To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva

Meni je rodjak samo Velez vjeruj mi, a mi smo se svi vec uvjerili sta se desilo kada su igrali iskljucivo nasa djeca.
Velez vise nema jaku skolu kao nekada mada se i to stanje popravlja jer se dosta trenera izmijenilo u omladinskom pogonu i za nadati se da ce biti kao nekada, ali za sada se ne mozemo samo na njih osloniti. A sto se Mirze tice, sasvim pristojan posao radi sa igracima koje ima na raspolaganju, cak sta vise, iznad mojih ocekivanja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 00:52

Kad saznas koliko je ulozeno u ekipu, a sta ste ostvarili neces bas biti odusevljen.Velez je uvijek imao dobru skolu, eto mali Mirza Cemalovic, talenat sa 16 godina isto debitovao za prvi tim sto se on ne gura, nego neki Handzic kloc koji ne zna trcat i jos dobije pare na ruke i dobru platu, smijesno.Serdarevic ne moze vise igrat ispred zgrade, nema snage za 20 minuta i on igra prije Demica, smijesno!!!
Limvo Likce

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 00:54

bagra je napisao/la:To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva
Halo? Mali Zvonic je lokalno dijete koje zivi za Velez - i ocigledno momcino ti ne pratis utakmice Veleza pa niti znas odakle je Zvonic a niti znas kako igra Zvonic.

Zaista mi se gade ova kompanije koja stalno ulazi na forume pod novim nikovima, te karaiskakis, te bagra te hpolovina - stare mi sve jedan te isti tip. :D

Halo, jes ti Nedim slucajno? :lol: :mrgreen:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 00:57

Pogrijesio sam za Zvonica, ali za ove ostale nisam.Pehlic,Handzic,Ceric,Serdarevic,Hiros ne mogu nigdje igrat osim u Velezu!!!
Limvo Likce

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 apr 2012, 00:57

Blizi se i subota i Leotar moraju se 3 boda upisati :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 01:00

bagra je napisao/la:Kad saznas koliko je ulozeno u ekipu, a sta ste ostvarili neces bas biti odusevljen.Velez je uvijek imao dobru skolu, eto mali Mirza Cemalovic, talenat sa 16 godina isto debitovao za prvi tim sto se on ne gura, nego neki Handzic kloc koji ne zna trcat i jos dobije pare na ruke i dobru platu, smijesno.Serdarevic ne moze vise igrat ispred zgrade, nema snage za 20 minuta i on igra prije Demica, smijesno!!!
To "kad saznas sta STE ulozili i koliko STE ostvarili" mi govori ono sto predpostavljam od ranije - Ocigledno nisi jedan od "nas".

A sto se tice onog "Velez uvijek imao dobru skolu" - jesi ti pogledao tabele omladinske skole u zadnjih 5 godina? Ocigledno nisi ni to.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 apr 2012, 01:04

Bagra, brate blamiras se :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 05 apr 2012, 01:10

Rodjeni_BRato je napisao/la:Djano Legendo :) steta opet dva skutorska kluba u finalima :lol:

PS: Djesi ba Amire, sha mai :)
Navijao sam za vas da prođete fkt, ali sad kad pročitam ovo, daBogda još zadugo ne otišli nigdje, a kakav ste klub i nećete.
Sanjajte ..
Potpis!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2012, 01:12

Hvala ti na podršci, ne znamo šta bi da nisi ti navijao za nas od srca. :lol:

Hajde bola, pustite nas na miru. :twisted:
Who dares, wins !

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 01:15

To je bitno kakve rezultate postizete u omladinskim kategorijama, sad cu ti ja navesti primjer omladinci Celika prije par sezona, prvaci, pa naredne godine vice-prvaci.Od svih tih igraca jedino je uspio Adnan Zahirovic, ostali sjede na klupi ili igraju po nizim ligama.Bitno je napraviti jednog-dvojicu igraca za prvi tim, rezultati jesu bitni, ali ako politika kluba nije da forsira mladje i dovodi polovne igrace onda ne trebam dalje pricat
Limvo Likce

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 05 apr 2012, 01:17

Steta danas zbog raje koja je dosla da podrzi igrace. ali
mislim da danas nije izveden dobar sastav. pehlic nista
nije uradio,mali hajdarovic kad je usao poginuo je po
desnoj strani da nesto uradi i zasluzio je da igra,demic je
po meni trebao da igra umjesto mrve... ali sta je tu je bilo
pa proslo.idemo dalje rodjeni!!!! :?

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 05 apr 2012, 02:00

bagra je napisao/la:Kad saznas koliko je ulozeno u ekipu, a sta ste ostvarili neces bas biti odusevljen.Velez je uvijek imao dobru skolu, eto mali Mirza Cemalovic, talenat sa 16 godina isto debitovao za prvi tim sto se on ne gura, nego neki Handzic kloc koji ne zna trcat i jos dobije pare na ruke i dobru platu, smijesno.Serdarevic ne moze vise igrat ispred zgrade, nema snage za 20 minuta i on igra prije Demica, smijesno!!!
Ajd bagro 'oladi s Handzicem ziv bio, za lijecenje frustracija postoji drugo mjesto daleko od foruma!
Prijatno :arrow:
Neka frka, a?!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 apr 2012, 02:16

Rodjeni_BRato je napisao/la:Djano Legendo :) steta opet dva skutorska kluba u finalima :lol:

maloljetna djecurlija

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 03:11

Aldinn1 je napisao/la:

Navijao sam za vas da prođete fkt, ali sad kad pročitam ovo, daBogda još zadugo ne otišli nigdje, a kakav ste klub i nećete.
Sanjajte ..

A i ti se nalozio ko budala.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.