Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Mali Maestro
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Dobro je što su kupili jednoga odbrambenog igrača jer su po meni tu i najslabiji.
Please
Juventus je predstavio UEFA-i spisak igrača koji će imati pravo igranja u Ligi šampiona. Na spisku je najnovije pojačanje, Fabio Grosso. Na spisku je i 6 igrača iz Primavere. Ovi brojevi ispred imena igrača bi trebali biti na dresu za narednu sezonu...
A spisak:
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
B spisak:
23 Ariaudo
35 Esposito
37 Rossi
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio
A spisak:
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
B spisak:
23 Ariaudo
35 Esposito
37 Rossi
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ferrara: "Del Piero nema osigurano mjesto u momčadi"
Trener Juventusa Ciro Ferrara je upozorio klupsku legendu i kapetana momčadi Alessandra Del Piera da nema zagarantirano mjesto u početnoj postavi svakog tjedna. 34-godišnji Del Piero ove sezone još nije zaigrao ni u jednoj utakmici, a glasine kažu kako je utakmicu protiv Rome propustio iako je bio spreman za igru.
"Nema nikakvih tajnih paktova, samo zajedničkih ciljeva momčadi Juventusa koja je kompetitivna na svim frontovima. Alessandro je kapetan momčadi, naš najpoznatiji igrač i jasno je da nije sretan mojom odlukom. Ali ja imam četiri napadača svjetske klase i jasno je da ne mogu nikome garantirati da će redovno igrati." rekao je Ferrara.
Trener Juventusa Ciro Ferrara je upozorio klupsku legendu i kapetana momčadi Alessandra Del Piera da nema zagarantirano mjesto u početnoj postavi svakog tjedna. 34-godišnji Del Piero ove sezone još nije zaigrao ni u jednoj utakmici, a glasine kažu kako je utakmicu protiv Rome propustio iako je bio spreman za igru.
"Nema nikakvih tajnih paktova, samo zajedničkih ciljeva momčadi Juventusa koja je kompetitivna na svim frontovima. Alessandro je kapetan momčadi, naš najpoznatiji igrač i jasno je da nije sretan mojom odlukom. Ali ja imam četiri napadača svjetske klase i jasno je da ne mogu nikome garantirati da će redovno igrati." rekao je Ferrara.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Mirza_Hordas je napisao/la:Ferrara: "Del Piero nema osigurano mjesto u momčadi"
a i ferara poceo pametovati odmah bi ga trebalo sutnuti , pa naravno da del piero treba da ima zagarantovano mjesto u timu i tu ne bi trebalo biti diskusije!
U ime Gospodara...
- L'Avvocato
- Kontakt:
to što je rekao je izvedeno iz konteksta ... Ciro je rekao da se svi u timu moraju boriti za mjesto i zaslužiti ga ... to je sasvim normalno a novinari su odmah spomenuli Alexa jer je naravno on naš jabolji igrač pa je interesantnije njega spomenuti nego npr. grygeru ha ya ... i sad kao nema mjesta ... naravno da ima , prve dvije utakmice nije igrao zbog povrede ali sljedeću sigurno započinje jer ima dovoljno vremena da se oporavi
protiv Lazia sigurno zabija gol

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Mudro zboris brate.L'Avvocato je napisao/la:to što je rekao je izvedeno iz konteksta ... Ciro je rekao da se svi u timu moraju boriti za mjesto i zaslužiti ga ... to je sasvim normalno a novinari su odmah spomenuli Alexa jer je naravno on naš jabolji igrač pa je interesantnije njega spomenuti nego npr. grygeru ha ya ... i sad kao nema mjesta ... naravno da ima , prve dvije utakmice nije igrao zbog povrede ali sljedeću sigurno započinje jer ima dovoljno vremena da se oporavi![]()
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Pa po pravilu bi to tako i trebalo biti zašto bih neko imao zagarantovano mjesto u timu...
PS.Ali ipak to je Del Piero
PS.Ali ipak to je Del Piero

Please
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nerko jesmol' i to namjestili

★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma jasta smo brate,nisi cuo da se ove Zlatne lopte mogu namjestit??L'Avvocato je napisao/la:Nerko jesmol' i to namjestili![]()

- L'Avvocato
- Kontakt:
aha , kažu platiš 100 eura za jednu 

★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Aha,ono akcija:platis 1 dobijes 2L'Avvocato je napisao/la:aha , kažu platiš 100 eura za jednu

- L'Avvocato
- Kontakt:
ahahaha ja ba , zato smo i imali toliko nagrada
inače tim koji je imao 9 igrača finalista svjetskog prvenstva je jednostavno morao namještati ... slabiji bili od ascolija i siene

inače tim koji je imao 9 igrača finalista svjetskog prvenstva je jednostavno morao namještati ... slabiji bili od ascolija i siene

★★★
trenali biste staviti slike svih osvojenih lp titula...ako ih uopste imate....ko sto ja stavljam slike rossonera i nasih titula lp....aBd ove godine jos jedna!!!!fossa dei leoni
..Siamo l'armata Rossonera..
- L'Avvocato
- Kontakt:

imamo titula na izvoz ... hoćeš koju kilu ako vam fali

★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Jesil ti ćorav il ne znas kako izgleda pehar LP-a? Pogledaj malo bolje pa ćeš vidjet Platinija,Rossija,Viallija i Del Piera sa peharom LP-a. Jos da smo sretni ko vi imali bi 7 titula do sad. (Izgubili smo 5 finala).leonardo je napisao/la:trenali biste staviti slike svih osvojenih lp titula...ako ih uopste imate....ko sto ja stavljam slike rossonera i nasih titula lp....aBd ove godine jos jedna!!!!fossa dei leoni
ocito nema pojma kako pehar izgledaNerko_Juventino je napisao/la:Jesil ti ćorav il ne znas kako izgleda pehar LP-a? Pogledaj malo bolje pa ćeš vidjet Platinija,Rossija,Viallija i Del Piera sa peharom LP-a. Jos da smo sretni ko vi imali bi 7 titula do sad. (Izgubili smo 5 finala).leonardo je napisao/la:trenali biste staviti slike svih osvojenih lp titula...ako ih uopste imate....ko sto ja stavljam slike rossonera i nasih titula lp....aBd ove godine jos jedna!!!!fossa dei leoni

Evo malo copy paste....
Diego: Nisam znao da ću uživati na ovakav način
Brazilac Diego, 24-godišnje veliko pojačanje Juventusa ovog ljeta, biranim riječima je za španjolski Don Balon pričao o svom novom okruženju...
- Kada sam definitivno saznao da ću ove sezone igrati za Juventus nisam imao niti približna očekivanja kakvima sam se osvjedočio u Torinu. Naprosto sam oduševljen onim što sam zatekao u ovom velikom klubu. Pravi je gušt bio dio ove momčadi, cijelog kluba, grada, svega. Pravo uživanje - rekao je Diego i nastavio:
- Jako mi je drago što je ovog ljeta u klub došao sunarodnjak mi Felipe Melo. S njim zajedno sam još mirniji, a mislim da je i klub pogodio zbog oba angažmana.
Diego se kratko osvrnuo i na druženje i dijeljenje svlačionice s Alessandrom del Pierom, legendom kluba, čija bi trebao biti zamjena kada se ovaj oprosti od nogometa.
- To je pravi užitak. Takav velemajstor nogometa je najveća dobit za svakoga na utakmici, treningu...
Diego: Nisam znao da ću uživati na ovakav način
Brazilac Diego, 24-godišnje veliko pojačanje Juventusa ovog ljeta, biranim riječima je za španjolski Don Balon pričao o svom novom okruženju...
- Kada sam definitivno saznao da ću ove sezone igrati za Juventus nisam imao niti približna očekivanja kakvima sam se osvjedočio u Torinu. Naprosto sam oduševljen onim što sam zatekao u ovom velikom klubu. Pravi je gušt bio dio ove momčadi, cijelog kluba, grada, svega. Pravo uživanje - rekao je Diego i nastavio:
- Jako mi je drago što je ovog ljeta u klub došao sunarodnjak mi Felipe Melo. S njim zajedno sam još mirniji, a mislim da je i klub pogodio zbog oba angažmana.
Diego se kratko osvrnuo i na druženje i dijeljenje svlačionice s Alessandrom del Pierom, legendom kluba, čija bi trebao biti zamjena kada se ovaj oprosti od nogometa.
- To je pravi užitak. Takav velemajstor nogometa je najveća dobit za svakoga na utakmici, treningu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- L'Avvocato
- Kontakt:
a normalno da će uživati kad je došao u svetinju 

★★★
-
Hoće li Juventus biti svjetski prvak u reprezentacija na SP2010 u JAR?
pa sta ovo samo Juventusovci daju golove za Italiju i haman citava repka od Juventusovaca
redom 1. Buffon 2. Kanavaro 3. Celini 4.Grosso 5.Kamonaresi 6. Amauri 7. Iaqinta 8.Delpiero
pa sta ovo samo Juventusovci daju golove za Italiju i haman citava repka od Juventusovaca
redom 1. Buffon 2. Kanavaro 3. Celini 4.Grosso 5.Kamonaresi 6. Amauri 7. Iaqinta 8.Delpiero
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.