FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Kurcimo se jer mozemo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vidi se da vecina danas ljudi u Banja Luci su ustvari doslje u taj grad
...hajde nekako moram da razumijem da taj grad pripada RS i ako to nikad necu priznati, ali ne mogu nikako razumjeti da je od onakve carsije nastala seljacka vukojebina
...sta je sve naselilo onakav grad kakav je godinama bila Banja Luka 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alan_kardec
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Kurcimo se jer mozemo
i to preko neta!

svaka čast.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- delpiero20
- Kontakt:
jahbenfica1923 je napisao/la:da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi....weca je napisao/la:Da nisu možda došli Amerikanci pa skandirali ono što se skandiralo i bacali kamenje?
Treba ovo izbaciti iz lige, njih ionako ne zanima sport. Ovo im samo dođe da ispolje svoj fašizam. Svaka čast izuzecima, ali njih je malo.

Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 04 apr 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pametni ovi navijaci Borca.
Koliko ce puta unistit sve za svoj "voljeni" klub? 
Najprimitivniji dio Evrope strikes again.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bilo kad i bilo gdjealan_kardec je napisao/la:lisander je napisao/la:Kurcimo se jer mozemo
i to preko neta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka čast.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Oni i ultrasiCartman je napisao/la:Pametni ovi navijaci Borca.Koliko ce puta unistit sve za svoj "voljeni" klub?

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ti si nama sad sve rekao sa ovim sto mislisbenfica1923 je napisao/la:
da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi....

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ama nek vicu sa tribina sta hoce(vrli junaci nema sta,svi smo tu u komsiluku pa nek izvole),ali bacati kamenje na pomocnog,cupati nove stolice sa svoje tribine to mogu samo IDIOTI,koji se furaju na neku gradsku pricu i laf gradska pascad,a ustvari su obicne glamocke kuje.I iskreno mi je bilo drago kad su se vratili u PL jos kad se vidi da klub ulaze u teren,semafor,tribine,svlacionice itd,al iskreno ove glamocke brdjane treba otjerati ne u 2 ili 3 ligu vec u 3 pm.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Crni gavran
- Kontakt:
Zeljo je bio bolja ekipa, to je pokazao u Banjaluci, prekrsaj prije gola je postojao, Zeba je dokazao da je majstror i to je to. Fudbaleri Borca su pokazali da su pravi sportisti jer su cestitali Želji na zasluzenoj pobjedi.
Navijace Borca ne treba previse osudjivati, sigurno ih boli poraz, ali ove kretene koji su gadjali sudiju, razvaljivali sjedista na stadionu, uzvikivali sovinisticke parole treba preseliti iz grada u sumu, tu im je mjesto, ne u civilzaciji, u civilizaciji se moras znati ponasati da bi tamo opstao.
Navijace Borca ne treba previse osudjivati, sigurno ih boli poraz, ali ove kretene koji su gadjali sudiju, razvaljivali sjedista na stadionu, uzvikivali sovinisticke parole treba preseliti iz grada u sumu, tu im je mjesto, ne u civilzaciji, u civilizaciji se moras znati ponasati da bi tamo opstao.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- benfica1923
- Kontakt:
Sta se vi javljate......................samo lajete i lajete.........................doklen vise!!!SaltCityAttack je napisao/la:ti si nama sad sve rekao sa ovim sto mislisbenfica1923 je napisao/la:
da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi......i tebe drzat ovdje na forumu?.znaci ameri su nama u ratu pomogli kako vi nas nebi pobili?..ja ipak mislim da su debe ti isti ameri dovukli u Banja Luku, jer samo su oni trazili prekid vatre kad se Banja Luka vracala tamo gdje pripada... ali nije tema ni mjesto da se o tome prica i ti i takvi slicni tebi trebaju na vjecnu bananu, jer svkai normalni insan ce napustiti ovaj forum, ako budu takvi vise posjecivali isti
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nepismen si.benfica1923 je napisao/la:Sta se vi javljate......................samo lajete i lajete.........................doklen vise!!!SaltCityAttack je napisao/la:ti si nama sad sve rekao sa ovim sto mislisbenfica1923 je napisao/la:
da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi......i tebe drzat ovdje na forumu?.znaci ameri su nama u ratu pomogli kako vi nas nebi pobili?..ja ipak mislim da su debe ti isti ameri dovukli u Banja Luku, jer samo su oni trazili prekid vatre kad se Banja Luka vracala tamo gdje pripada... ali nije tema ni mjesto da se o tome prica i ti i takvi slicni tebi trebaju na vjecnu bananu, jer svkai normalni insan ce napustiti ovaj forum, ako budu takvi vise posjecivali isti
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- SkyWallker
Ako su onu tortu "smazali" onda ce moci i ovu

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
ti si neki pripadnik nebeskog naroda vidim.benfica1923 je napisao/la:Sta se vi javljate......................samo lajete i lajete.........................doklen vise!!!SaltCityAttack je napisao/la:ti si nama sad sve rekao sa ovim sto mislisbenfica1923 je napisao/la:

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Giallorossi
- Kontakt:
Ajde ban vishe ove bolesnike.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ovde je kriv organizator utakmice kad dopuste da se unesu onoliki buljci i da se gadja sudija pa da je ga pogodio onaj kamen u glavu mogo je i gore zavrsiti
dosudjivanje slobodnog za Zelju je ispravno samo sto sudija nije imo isti kriterijum da dosudi za Borac kad je fauliran par puta Krunic a i onaj off side sto je ostetio Zelju onaj sudija sto je dobio kamen u glavu je velika greska mozda je i zato dobio po glavi od navijaca
Mislim da nije trebo nikako musliman suditi u ovoj utakmici bolje bi bilo da je neki Hrvat sudio a sto se tice Arnautovica on je najveci kriminalac u bih nogometu koliko je samo puta ostetio Veleza i vazda navlacio za Zelju i Sarajevo
dosudjivanje slobodnog za Zelju je ispravno samo sto sudija nije imo isti kriterijum da dosudi za Borac kad je fauliran par puta Krunic a i onaj off side sto je ostetio Zelju onaj sudija sto je dobio kamen u glavu je velika greska mozda je i zato dobio po glavi od navijaca
Mislim da nije trebo nikako musliman suditi u ovoj utakmici bolje bi bilo da je neki Hrvat sudio a sto se tice Arnautovica on je najveci kriminalac u bih nogometu koliko je samo puta ostetio Veleza i vazda navlacio za Zelju i Sarajevo
Nisi ti mene skontao. Bilo kako bilo, još jednom ste pokazali da ste fašističke seljačine...benfica1923 je napisao/la:da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi....weca je napisao/la:Da nisu možda došli Amerikanci pa skandirali ono što se skandiralo i bacali kamenje?
Treba ovo izbaciti iz lige, njih ionako ne zanima sport. Ovo im samo dođe da ispolje svoj fašizam. Svaka čast izuzecima, ali njih je malo.
ovo smo mi http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =fAQHEyCqg" onclick="window.open(this.href);return false;
to ste vi
to ste vi

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Ako necete banovati ovo **** koje ocito zali sto u ratu nije bilo jos vise mrtvih, onda molim vas, banujte mene.benfica1923 je napisao/la:da vam nije Amerikanaca bilo,nebi ti sjedio sad i lajao po ovoj temi....weca je napisao/la:Da nisu možda došli Amerikanci pa skandirali ono što se skandiralo i bacali kamenje?
- Robijas007
- Kontakt:
Cuj ovog muflona ,e moj jado jadni.[/quote]benfica1923 je napisao/la:Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!MuhamedTM je napisao/la:Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba
Sve ste culi sa tribina sta su vam porucili Lesinari......[/quote]
ja se čudim da si ti uopće forumaš još uvijek

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.