ne brkas ti nista, nego ovdje ima puno ljudi koji se vole praviti da su pametna, a nisu. pa svakakve gluposti pisu. pobjedom protiv turske mi smo u barayualen_82 je napisao/la:ljudi nekontam price " s pobjedom nad turskom korak smo od baraza" zar nebismo imali 7 bodova prednosti sa pobjedom nad turskom i prakticki 100% drugo mjesto,ili ja nesto tu brkam??? volio bi privatnu poruku da mi neko posalje jer necu viditi odgovor hvala??!
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Ma vidis da ovi nasi novinari probaju napumpat atmosferu i stvorit mrznju gdje je nema. A mnogi vidim nasjedaju i ponasaju se kao da su turci dusmani, a ne prijatelji ove zemlje. Isto sto je onaj promukli kreten sa FTV-a lagao o tome sta je se desavalo u Turskoj na tekmi i svi povjerovali umjesto da slusaju ljude koji su fakticki blili na tekmi i koji nemaju nikakvu korist od laganja.irfan41 je napisao/la:ljudi ovaj portal nije prenio tacnu informaciju treim je rekao. DACE ONI NAMA CESTITAI AKO IH POBJEDIMO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vjerovao ili ne ako i pobijedimo Tursku a ostale zijanimo baraz nam je nije siguran-sto uopste nije nemoguce.calcio je napisao/la:u pravu si, pobjedimo li Tursku baraz je osiguranalen_82 je napisao/la:ljudi nekontam price " s pobjedom nad turskom korak smo od baraza" zar nebismo imali 7 bodova prednosti sa pobjedom nad turskom i prakticki 100% drugo mjesto,ili ja nesto tu brkam??? volio bi privatnu poruku da mi neko posalje jer necu viditi odgovor hvala??!
zadnje dvije utakmice mozemo komotno izgubiti, nista ne znace. ustvari, zeznuo sam se, zadnje dvije utakmice znace, moramo ih dobiti da nebi bili najlosije plasirani drugi......
Mozemo da budemo deveto prase,tojest najslabije plasirani drugi.
I ja sam se zeznuo

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 sep 2009, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
slazem se u potpunostiAda je napisao/la:Pa samo da onda nebudemo najgora drugoplasirana ekipa, ali ako dobijemo tursku mislim da cemo ici u baraz jer bi mogli uzeti josh bodova protiv estonaca i spanaca

mB!
ma ljudi ja bih bio zadovoljan i sa 9 bodova iz ove preostale 3 utakmice, sta ima veze od viska ne boli glava.
eh ja sam slusao momka koji je bio u turskoj i veli da su im turci psovali, cak su im navijaci besiktasa čeku spremali.... u fudbalu ni krvna braca nisu na terenu braca a kamoli ovakva, nego, kao da igramo protiv izraela!!! gazi Turke!!!!!Cartman je napisao/la:Ma vidis da ovi nasi novinari probaju napumpat atmosferu i stvorit mrznju gdje je nema. A mnogi vidim nasjedaju i ponasaju se kao da su turci dusmani, a ne prijatelji ove zemlje. Isto sto je onaj promukli kreten sa FTV-a lagao o tome sta je se desavalo u Turskoj na tekmi i svi povjerovali umjesto da slusaju ljude koji su fakticki blili na tekmi i koji nemaju nikakvu korist od laganja.irfan41 je napisao/la:ljudi ovaj portal nije prenio tacnu informaciju treim je rekao. DACE ONI NAMA CESTITAI AKO IH POBJEDIMO
4-IN-A-ROW
- -Barcelona-
- Kontakt:
jes da je malo 9 al i ja bi bio zadovoljanniccolo je napisao/la:ma ljudi ja bih bio zadovoljan i sa 9 bodova iz ove preostale 3 utakmice, sta ima veze od viska ne boli glava.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Stanite ba ljudi, mi iako pobjedimo Tursku teoretski jos nismo sigurni za drugo mjesto, jer najlosiji drugi otpada, svim drugoplasiranim iz prvih 8 grupa se oduzimaju bodovi osvojeni protiv posljednje ekipe na tabeli , tako da imamo sljedecu situaciju(pretpostavicemo da su svi odigrali sa posljednjeplasiranim i pobjedili):
Grupa 1 - Madjarska 7 bodova iz 5 meceva, Portugal(7,6), Svedska (9,6)
Grupa 2 - Grcka(10,6), Latvija(10,6)
Grupa 3 - Sj. Irska (8,6), Poljska(5,6), Ceska (6,6), Slovenija (8,6)
Grupa 4 - Rusija (12,5), Finska (10,6), eventualno Njemacka (13,5)
Grupa 5 - BiH (9,5), Turska (8,6)
Grupa 6 - Hrvatska (11,6), Ukrajina (11,6)
Grupa 7 - Francuska (11,6)
Grupa 8 - Irska (10,6), Bugarska (8,6)
Grupa 9 - Skotska (10,7), Norveska (7,7)
Kako Skotska ima najvise odigranih meceva a bodovi su im tanki(mada se moze i poredit sa grupom 1 i 3), poredicemo se s njima, znaci ako Skotska pobjedi Holandiju, imace 13 bodova iz 8 meceva, sto znaci da mi trebamo osvojiti 5 bodova iz 3 meca, s 4 boda smo opet bolji od Skota(bolja gol razlika) al nismo sigurni od Turaka koji bi nas uz 3 pobjede u zadnja tri meca prestigli (gluho i coravo bilo )
Naravno ako Skoti igraju nerijeseno ili izgube, pobjeda nad Turcima nas definitivno vodi u baraz.
Grupa 1 i 3 su mozda i povoljnije, ima puno kalkulacija, pa mi se nije dalo poredit, ako ko ima zivaca bujrum
Kako Skotska ima najvise odigranih meceva a bodovi su im tanki(mada se moze i poredit sa grupom 1 i 3), poredicemo se s njima, znaci ako Skotska pobjedi Holandiju, imace 13 bodova iz 8 meceva, sto znaci da mi trebamo osvojiti 5 bodova iz 3 meca, s 4 boda smo opet bolji od Skota(bolja gol razlika) al nismo sigurni od Turaka koji bi nas uz 3 pobjede u zadnja tri meca prestigli (gluho i coravo bilo )
Naravno ako Skoti igraju nerijeseno ili izgube, pobjeda nad Turcima nas definitivno vodi u baraz.
Grupa 1 i 3 su mozda i povoljnije, ima puno kalkulacija, pa mi se nije dalo poredit, ako ko ima zivaca bujrum
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
trebao sam napisati, pobjedimo li Tursku drugo mjesto je osigurano - nemoze nam ga ni Michel Platini oduzeti (a Platini je maltene svemoguc, nesto kao superman u Evropskom fudbalu)harishp je napisao/la:Vjerovao ili ne ako i pobijedimo Tursku a ostale zijanimo baraz nam je nije siguran-sto uopste nije nemoguce.calcio je napisao/la:u pravu si, pobjedimo li Tursku baraz je osiguranalen_82 je napisao/la:ljudi nekontam price " s pobjedom nad turskom korak smo od baraza" zar nebismo imali 7 bodova prednosti sa pobjedom nad turskom i prakticki 100% drugo mjesto,ili ja nesto tu brkam??? volio bi privatnu poruku da mi neko posalje jer necu viditi odgovor hvala??!
zadnje dvije utakmice mozemo komotno izgubiti, nista ne znace. ustvari, zeznuo sam se, zadnje dvije utakmice znace, moramo ih dobiti da nebi bili najlosije plasirani drugi......
Mozemo da budemo deveto prase,tojest najslabije plasirani drugi.
I ja sam se zeznuo

u pravu si a najviše nam odgovara sj irska jer ona ima još dvije utakmice kući sa slovačkom a u gostima protiv česke tako da mi sa minimalno 4 boda smo bolji od njih jer ne vjerujem da oni mogu uzeti svih 6belafonte je napisao/la:Stanite ba ljudi, mi iako pobjedimo Tursku teoretski jos nismo sigurni za drugo mjesto, jer najlosiji drugi otpada, svim drugoplasiranim iz prvih 8 grupa se oduzimaju bodovi osvojeni protiv posljednje ekipe na tabeli , tako da imamo sljedecu situaciju(pretpostavicemo da su svi odigrali sa posljednjeplasiranim i pobjedili):
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
i ja sam negdje čuo da će ove godine svi bit u istom šeširuam333 je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/worldc ... index.html
evo tu piše slijedeće: Eight groups of six teams and one group of five will contest the European qualifying competition for the 2010 FIFA World Cup. The UEFA Executive Committee made the decision at its two-day meeting in Heerenveen, Netherlands which concluded on 23 June 2007.
As a result the nine group winners will qualify directly, while the best eight second-placed teams will be involved in home and away play-off matches for the remaining four places. "It's a good compromise solution, because I wasn't really happy with the format for the last qualifying competition with groups of seven and eight teams," said UEFA President Michel Platini. Europe has 13 places available for the 32-team tournament in South Africa.
Nigdje ne piše ništa o nosiocima
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za nas bi bilo itekako povoljno da budu svi u istom sesiru! Mogu mislit dobijemo neke kloceve, iako u barazu i nema takvih. Afrika i ne bi bila tako daleko.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne samo to.Ako bi ubacili u petu brzinu.I sve nas onako u behutu krenulo.I dobili sve tri meca sto i nije nemoguce.belafonte je napisao/la:Stanite ba ljudi, mi iako pobjedimo Tursku teoretski jos nismo sigurni za drugo mjesto, jer najlosiji drugi otpada, svim drugoplasiranim iz prvih 8 grupa se oduzimaju bodovi osvojeni protiv posljednje ekipe na tabeli , tako da imamo sljedecu situaciju(pretpostavicemo da su svi odigrali sa posljednjeplasiranim i pobjedili):
Postoji mogucnost da nasupamo bodova na FIFA listi i uletimo u prvi sesir ili ,,grupu jacih repki,,.Sto znaci,izbegli bi Francuze,Portugalce,Njemce ili Ruse,Hrvate ili Ukrajince itd a onda bi mnogo se lakse razmisljalo i o tom famoznom svjetskom prvenstvu.
Postoje te jakosne grupe i u proslimbarazima su postojali.Pa nije Fifa luda da se recimo sasatanu dva bivsa svjetska prvaka Njemacka-Francuska u barazu.Ne treba ni govoriti koji su to finacijski gubitci a u stvari sve se i vrti oko para.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 sep 2009, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Sta tu ponovo copate pitu, a nismo je ni u pec ugurali. 
Znate onu: Nano nano Hamo copa pitu...

Znate onu: Nano nano Hamo copa pitu...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema teorije kojom bi mi mogli u prvu grupu...Kad bismo upali u treću bilo bi jako fino,a ni druga nije nemoguća!!!harishp je napisao/la:Ne samo to.Ako bi ubacili u petu brzinu.I sve nas onako u behutu krenulo.I dobili sve tri meca sto i nije nemoguce.belafonte je napisao/la:Stanite ba ljudi, mi iako pobjedimo Tursku teoretski jos nismo sigurni za drugo mjesto, jer najlosiji drugi otpada, svim drugoplasiranim iz prvih 8 grupa se oduzimaju bodovi osvojeni protiv posljednje ekipe na tabeli , tako da imamo sljedecu situaciju(pretpostavicemo da su svi odigrali sa posljednjeplasiranim i pobjedili):
Postoji mogucnost da nasupamo bodova na FIFA listi i uletimo u prvi sesir ili ,,grupu jacih repki,,.Sto znaci,izbegli bi Francuze,Portugalce,Njemce ili Ruse,Hrvate ili Ukrajince itd a onda bi mnogo se lakse razmisljalo i o tom famoznom svjetskom prvenstvu.
Mi smo na rang-listi dvadesetisedmi(računaj samo Evropu)....Pretpostavimo da će se igrati ovakav sistem takmičenja,te da će biti 9 grupa...Dakle prvih devet su u prvom šeširu,drugih devet u drugom itd...Mi smo po ovome trenutno u trećem šeširu...
Zadnja izmjena: bayer 04, dana/u 06 sep 2009, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
ej ako je naša rezervna ekipa koju je muzr prekomandisao u a selekciju sa izuzetcima uspjela pobjedit trke sa rezultatom 3:2 a pritom da su golove dali anonimsu do tada čustović, džeko koji su u norveškoj takođe napravili udar ako su oni uspjeli zašto i ovi ne bi.
Sta bude bice, nasi momci trebaju ozbiljno shvatiti sve tri utakmice i uvijek ici na pobjedu i ne obazirati se na kalkulacije. Imamo jaku ekipu i ko ko god da je na suprotnoj strani terena treba se ici na pobjedu. Nek ostali kalkulisu sa nama, a mi samo trebamo gledati svoj cilj, a to je odlazak na SP i da se tamo nesto napravi ako Bog da, a ja sam uvjeren hoce kao i mnogi navijaci BH reprezentacije. Naprijed Bosno i Hercegovino!
evo malo naučne fantastike:drugoplasirane reprezentacije po grupama A : mađarska trenutno 47 na fifinoj listi B : latvija trenutno 58 na listi C : slovenija 54 na listi D : rusija.........nije bitna................................................................................E : BOSNA NARAVNO.......................................................................... F : hrvatska ili ukrajina svejedno...........................................................................G : gledaj ovo AUSTRIJA četiri boda manje od francuza zato navijaj za srbiju..............................................H : rep irska 38 na listi nije daleko .............................................................................I : norveška 43 na listi ima još jednu tekmu do kraja tako da se može stići
-
- Kontakt:
Valjda će biti samo dva šešira. Jači i slabijih. I onda izvlače jednu ekipu iz jačeg i jednu iz slabijeg šešira.
Za dvije pobijede da ne govorim o tri ili cetiri pobjede u roku od dva mjeseca se moze skociti za dvadeset i vise pozicija.To nam se vec u par navrata i desavalo.Ako se iko sjeca onih pobjeda protiv Norveske,pa Turske i onda malte.Za nepunih dva mjeseca bili smo na dvadest i nekom mjestu.Isto tako i porazi mogu unazaditi u tom periodu.Tako da itekako postoje sanse.A i u bodovima nije nekakva kilometarska razlika.Cekiraj na FIFI pa se ,,bus uvjeril,, 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.