Ma ne mi njega kamenom ZIP ZIP OJHAbenfica1923 je napisao/la:Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!123456 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.
Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Tu su oni ba, nego furaju raju da su na tekmi.. Cekaju da prodje neko vrijeme od zavrsetka tekme pa da napisu .. "Evo sad sa tekme...Treba biti stid manijake jer su dosli u BL i napali sudiju!"123456 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.
Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba

Takvih paša ima u svakom većem gradu u BiH, ali opet se normalnije ponašaju u odnosu na banjalučke. Ništa novo se ovdje nema reći, već sam navikao na ovakve scene iz Banja Luke.lupen je napisao/la:@delpiero20,nisi ti nisi ti ništa bolji od ovih gore na tribinama.Tužno je ovo sve gledati,umjesto da težimo napredku ovo je sve gore i gore.Šteta i zbog običnog naroda koji je došao na utakmicu,ali ovako će biti sve dok Banjalukom vedre i oblače Glamoč,Drvar,Grahovo.Samnom u razred u srednjoj je išlo 45 ljudi,od toga nas 7 smo rođeni u BL.To vam sve govori,toliko o tomeSeljak može iz sela,al' selo iz njega teško.Izvinjavam se ljudima koji su doselili u BL a normalno se ponašaju(naravno da nisu došljaci apsolutno jedini krivci za ove ispade).
Čestitke Željezničaru, suđenje normala, ne znam šta trener domaćih hoće od Arnautovića. Jednostavno - bolji ide dalje.
Čelik Zenica 1945
A ti podrzavas to sve, nadjonalizam, sovinizam, orgijanje ? Smatras da je ovo sto se desilo OK ?benfica1923 je napisao/la:Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!MuhamedTM je napisao/la:Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sramota za banja luku, sta radite od grada je tuzno i neshvatljivo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- benfica1923
- Kontakt:
Sve ste culi sa tribina sta su vam porucili Lesinari......[/quote]Elegant je napisao/la:Cuj ovog muflona ,e moj jado jadni.benfica1923 je napisao/la:Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!MuhamedTM je napisao/la:Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba
A ti podrzavas to sve, nadjonalizam, sovinizam, orgijanje ?[/quote]
Ne podrzavam,nego kazem da ste imalo pametni nebi lajali po temi,al eto....nemoze taj seljakluk izaci iz vas.....
15 narkomana i 600 djecaka od 15 do 18-19 god. koji svi zive kod roditelja jos su zeljni paznje...alan_kardec je napisao/la:Ne želim da ispadne da ja nešto kenjam, morališem itd. ali ovo što se radi u Banja Luci je bruka i sramota ne samo za grad Banja Luku, već za čitavu Republiku Srpsku. Ne dešava se ovo prvi put. Eno debili bacaju stolice sa tribine na kojoj su matene stalno, sa njihove tribine. Bože ti sačuvaj!
svi su vidjeli... jadno, ali kriv je fk Borac, tu nema price, meni ih je malo i zao, jer ispastaju radi balavaca glupih sa provincije Banja Luke, od Krupe na Vrbasu do Laktasa... cobancici.
bilo bi dobro kad bi Komitet trazio od Uefe prijedlog za kazne, vjerovatno bi tada svasta bilo, a i nebi se opterecavali eventualnim zalbama o "ugrozenosti".
Borac je veliki klub, nije za "male" ljude ... jer ga oni cine malim, kao danas. AJ BORAC , al na k..ac
LenBias je napisao/la:sramota za banja luku, sta radite od grada je tuzno i neshvatljivo
Vecina onih sa tribine su iz suma i brda sa kojih se Banja Luka i ne vidi

Thomas Müller - Fußballgott
Evo je......Hahahahahahah
moguce tj vjerovatno jest, al dzaba kad to ide na racun grada i na njegovu stetudon_burza je napisao/la:LenBias je napisao/la:sramota za banja luku, sta radite od grada je tuzno i neshvatljivo
Vecina onih sa tribine su iz suma i brda sa kojih se Banja Luka i ne vidi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@delpiero20,WRONG WAY.Nisam ti ja iz tog fazona,nit' kontam što si se zapalio.Samo ću reći da dobar čovjek ne psuje nikome pleme u usta,a ti si upravo to uradio pa je negdje i realno da te izjednačim sa ovima gore.Toliko od mene,ovdje završavam sa ovime,ja volim sport i ne znam ni što sam uopšte komentarisao vansportske teme!
RR#9
- ibrakadabra
- Kontakt:
Da nisu ispišali kamen iz bubregamaknadi je napisao/la:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije ono vidilo Banja Luke,ono je Palanka,koja otužna seoska manifestacija!
Što se tiče utakmice,realno Željo,kulturno i gospodski.
Što se tiče utakmice,realno Željo,kulturno i gospodski.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- SkyWallker
Svaki put ista priča iz BL. i sa gradskog stadiona
, čast izuzetku normalnim Banjalučanima i forumašima iz BL. ali ovo je bruka i sramota Banjaluke i Borca, ponovo nacionalističko - fašistička skandiranja a vrhunac "kamenčinom na sudiju" čim je Arnautović delegatu donio one kamenice znao sam da ce se nesto desiti jer odakle kamenice ponovo na tribinama !?
Borac se treba sada kazniti kao nikada, tipa suspenzija stadiona na godinu dana ili slično, ovo je preslo vise svaku mjeru i opet Božić daje izjavu kao Šipovac i pojedini ljudi iz Borca tipa "publika bila izrevoltirana sudijskim odlukama" WTF !? trazi se opravdanje kao i za ulijetanje na teren u susretu sa Slavijom i sa Željom, velika ljaga na Borcu i BL. koji će zbog par stotina nacionalno isfrustriranih balavaca imat sada epitet divljaka i šabanskog kluba, sve u svemu fuuj

Borac se treba sada kazniti kao nikada, tipa suspenzija stadiona na godinu dana ili slično, ovo je preslo vise svaku mjeru i opet Božić daje izjavu kao Šipovac i pojedini ljudi iz Borca tipa "publika bila izrevoltirana sudijskim odlukama" WTF !? trazi se opravdanje kao i za ulijetanje na teren u susretu sa Slavijom i sa Željom, velika ljaga na Borcu i BL. koji će zbog par stotina nacionalno isfrustriranih balavaca imat sada epitet divljaka i šabanskog kluba, sve u svemu fuuj
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ne bi bilo lose da promijenite ime iz Lesinari u Kamenjari - ptica k'o ptica a i vise vam odgovara ovaj naziv
.
http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Petronia" onclick="window.open(this.href);return false;

http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Petronia" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- SkyWallker
Ban ko kućaForzaZrinja je napisao/la:AJ SERITE BALIJE PO TEMI , I ADMIN KOJI JE TAKOĐER ***** NEMOJ BRISAT KOMENTARE KOJI NEMAJU VEZE NI SA ČIM !

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Kad tebe pustiše iz ludnice, ja koliko znam nije vikend.ForzaZrinja je napisao/la:AJ SERITE BALIJE PO TEMI , I ADMIN KOJI JE TAKOĐER ***** NEMOJ BRISAT KOMENTARE KOJI NEMAJU VEZE NI SA ČIM !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemojte ga,to je plemić,uljuđeni gospar i zapadnjak,bečka škola 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Torta za Šipovca hahahahibrakadabra je napisao/la:Da nisu ispišali kamen iz bubregamaknadi je napisao/la:
Da nisu možda došli Amerikanci pa skandirali ono što se skandiralo i bacali kamenje?
Treba ovo izbaciti iz lige, njih ionako ne zanima sport. Ovo im samo dođe da ispolje svoj fašizam. Svaka čast izuzecima, ali njih je malo.
Treba ovo izbaciti iz lige, njih ionako ne zanima sport. Ovo im samo dođe da ispolje svoj fašizam. Svaka čast izuzecima, ali njih je malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.