nemoj da te zavaraju njegove riječi...političar je to...vidio si kako se vješto prikazao za rad u kk....jebote da ne znam šta je sve bilo sa kkcz zaplakao bih za njim i njegovom zlom sudbinomDevil je napisao/la:U sustini,mada Rajo se povukao u poslednje vreme.Ne prolaze vise njegove finte kao sto su pre prolazile.A i Vesic je sada podnosljiv.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Sutra nas očekuje vruće gostovanje u Kragujevcu kod Radničkog. Očekujemo još jednu pobjedu što je otvoreno rekao i Robi. U odličnoj smo formi, Borja je počeo zabijati, a tradicija je ubjedljivo na našoj strani.
Radnički koji je jesenas bio iznenađenje šampionata, u zadnje vrijeme je upao u lošu formu, prošlo kolo su izgubili u čačku 3:1 (sve golove su primili nakon kornera), a pretprošlo kolo su kući samo remizirali sa borčom 1:1. Dobra su ekipa, Spalević je prvi strijelac šampionata, tu je i Mutavdžić koji se vratio iz Malmea, Kostić koji je bio potpisao za Briž, pa mu se rodbina predomislila
, (ne sviđa im se belgija, a i malo im para daju) ... Neće im igrati stoper Milošević.
Kod nas opet nema kapitena Mikića (iako se skoro oporavio od povrede), mjenjaće ga Vešović koji je protiv hajduka sa dvije asistencije Borji bio jedan od najboljih aktera meča i pokazao da može da bude kvalitetna alternacija za Mikića, neće biti ni Milivojevića koji je protiv kuljana zaradio suspenziju zbog glupog žutog kartona koji je zaradio na samom kraju utakmice. U tim se vraća Maksimović nakon odrađenih kartona. Vjerovatni sastav za sutra je Bajković na golu, desno Vešović, lijevo Maldenović, stoperi Tošić i Maksimović, ispred njih Mićko, na sredini evandro i kadu, krila, desno lazović, lijevo milunović i u sredini borja.
Meč počinje u 16:00, prenos na RTS1. moraću malo ranije sa posla.
što se tiče navodnih hapšenja...
ma od ovoga nema ništa čim se o tome javno priča. ovi koje ste naveli će ostati bezbjedni, uhapsiće možda ponekog bivšeg igrača i još koju sitnu ribu(AKO uopšte i bude hapšenja), a kapitalci su dio sistema na ovaj ili onaj način. vrlo moguće da je i ovo dio predizborne kampanje.
Radnički koji je jesenas bio iznenađenje šampionata, u zadnje vrijeme je upao u lošu formu, prošlo kolo su izgubili u čačku 3:1 (sve golove su primili nakon kornera), a pretprošlo kolo su kući samo remizirali sa borčom 1:1. Dobra su ekipa, Spalević je prvi strijelac šampionata, tu je i Mutavdžić koji se vratio iz Malmea, Kostić koji je bio potpisao za Briž, pa mu se rodbina predomislila

Kod nas opet nema kapitena Mikića (iako se skoro oporavio od povrede), mjenjaće ga Vešović koji je protiv hajduka sa dvije asistencije Borji bio jedan od najboljih aktera meča i pokazao da može da bude kvalitetna alternacija za Mikića, neće biti ni Milivojevića koji je protiv kuljana zaradio suspenziju zbog glupog žutog kartona koji je zaradio na samom kraju utakmice. U tim se vraća Maksimović nakon odrađenih kartona. Vjerovatni sastav za sutra je Bajković na golu, desno Vešović, lijevo Maldenović, stoperi Tošić i Maksimović, ispred njih Mićko, na sredini evandro i kadu, krila, desno lazović, lijevo milunović i u sredini borja.
Meč počinje u 16:00, prenos na RTS1. moraću malo ranije sa posla.

što se tiče navodnih hapšenja...
ma od ovoga nema ništa čim se o tome javno priča. ovi koje ste naveli će ostati bezbjedni, uhapsiće možda ponekog bivšeg igrača i još koju sitnu ribu(AKO uopšte i bude hapšenja), a kapitalci su dio sistema na ovaj ili onaj način. vrlo moguće da je i ovo dio predizborne kampanje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pusti reci,vazna su dela,a on je mnogim delima u ovoj Zvezdi pokazao da je kvalitetan u svome poslu(marketing Zvezde npr.).A to sta on prica za sebe me bas i ne interesuje,njemu na reputaciju ide ne meni. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
njemu reputacija i treba....a priznaćeš da su vječiti odlični za istu.......ma nek bude šta bude, naš je fudbal klinički mrtav već deceniju........a, marketing zvezdi nije ni trebao dok nisu došli njemu slični.......Devil je napisao/la:Pusti reci,vazna su dela,a on je mnogim delima u ovoj Zvezdi pokazao da je kvalitetan u svome poslu(marketing Zvezde npr.).A to sta on prica za sebe me bas i ne interesuje,njemu na reputaciju ide ne meni.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko sudi sutra u Kragujevcu?
Kao ne znas 

vaš novi najbolji prijatelj mažić?braoolyo je napisao/la:Kao ne znas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moram malobraoolyo je napisao/la:Kao ne znas

@Dantes
Majo The Special One Vujovic

@dantes
Slažem se ja da ima toga puno što treba počistiti pa i u Zvezdi,naravno ali ako će se to raditi kako treba mora se početi od rata,pa sve redom ispitati.Što se tiče Vesića mislim da je on tu samo pijunčić u rukama malo većih igrača.Vlahović je "tata",on komanduje i njega se pita preko svog komša lukića(sopotska veza)
A Rajo,Pajo,Majo...to je najlakše pospremiti u prdekanu.Politika je problem
Slažem se ja da ima toga puno što treba počistiti pa i u Zvezdi,naravno ali ako će se to raditi kako treba mora se početi od rata,pa sve redom ispitati.Što se tiče Vesića mislim da je on tu samo pijunčić u rukama malo većih igrača.Vlahović je "tata",on komanduje i njega se pita preko svog komša lukića(sopotska veza)
A Rajo,Pajo,Majo...to je najlakše pospremiti u prdekanu.Politika je problem
"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
Ova Arenasport mi se sve više čini kao da je orijentisana kao manjem bg klubu.Pa jbt ne pamtim prenos Zvezde u košarci ove naše lige,a da ne pričam o fudbalu.
P.S. ima li igdje prenos

P.S. ima li igdje prenos

$ ? $ ? ? " " ".
manjem klubu u basketu ili manjem klubu u fudbalu??? što bi arena prenosila zvezdu kad to radi rts pod uslovom da je zvezda gost, ako je domaćin onda prva....njima ste dali prava za prenos tekmi sa marakane......Sigurdsson je napisao/la:Ova Arenasport mi se sve više čini kao da je orijentisana kao manjem bg klubu.Pa jbt ne pamtim prenos Zvezde u košarci ove naše lige,a da ne pričam o fudbalu.
P.S. ima li igdje prenos![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
arena sport bira koje ce utakmice da prenosi.
rts tek posle bira sta ostane
Zvezda je potpisala poslovno-tehnicku saradnju sa prvom da prenosi 5 godina(ovo je druga godina) 5 utakmica godisnje sa Marakane koje su najznacajnije znaci derbi protiv Partizana i protiv Vojvodine i jos 3. najznacajnije u sezoni.
Nije tesko napraviti klupsku televiziju uz par sponzora iz Evrope.imam neka saznanja da su u zavrsnim pregovorima sa 2 mocne ino kompanije.
rts tek posle bira sta ostane
Zvezda je potpisala poslovno-tehnicku saradnju sa prvom da prenosi 5 godina(ovo je druga godina) 5 utakmica godisnje sa Marakane koje su najznacajnije znaci derbi protiv Partizana i protiv Vojvodine i jos 3. najznacajnije u sezoni.
Nije tesko napraviti klupsku televiziju uz par sponzora iz Evrope.imam neka saznanja da su u zavrsnim pregovorima sa 2 mocne ino kompanije.
Lazović me danas iznervirao malo je reći.Momak je dobar igrač,tu nema šta ali nije Messi jbt.Deset puta je imao priliku da odigra do slobodnog saigrača na krilu ali ništa od toga.Prođe 2 igrača,izgubi loptu od trećeg ili ispuca neki ne rezonski šut.Toške imao zicer nad zicerima,kako je ono promašio i dalje mi nije jasno.Ali dobro,šta je tu je,idemo dalje.
RR#9
- alan_kardec
- Kontakt:
lupen je napisao/la:Lazović me danas iznervirao malo je reći.Momak je dobar igrač,tu nema šta ali nije Messi jbt.Deset puta je imao priliku da odigra do slobodnog saigrača na krilu ali ništa od toga.Prođe 2 igrača,izgubi loptu od trećeg ili ispuca neki ne rezonski šut.
Slažem se 100%. Sve to stoji da je odličan fudbaler, da ima lucidne poteze, ali brate ovo danas je bilo za svaku moguću kritiku. Momak carini loptu to je strašno, solira, upropastio je nekoliko dobrih situacija (za neke se, istina, i sam izborio) i sve to u možda ključnoj utakmici čitavog prvenstva. Malo bi robi trebao nakon ovoga da porazgovara sa njim.
Ovim ne želim svu krivicu da svalim na njega jer je čitava ekipa igrala ispod svih očekivanja, pogotovo u prvom poluvremenu. Bolji od ostalih su bili Mićko i možda Evandro, Borja skroz odsječen, Milunović loš... Maksimović opet pokazao nesigurnost. Jedinu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ni ja naravno ne svaljujem svu krivicu na Lazovića,al' realno danas mi je zdrave zube vadio.Generalno obe ekipe rezervisane,tanak fudbal,milion prekida.Nije ni realno da samo uspjeli dobiti sve do kraja.Treba zadržati pozitivnu atmosferu i krenuti u nove pobjede.alan_kardec je napisao/la:lupen je napisao/la:Lazović me danas iznervirao malo je reći.Momak je dobar igrač,tu nema šta ali nije Messi jbt.Deset puta je imao priliku da odigra do slobodnog saigrača na krilu ali ništa od toga.Prođe 2 igrača,izgubi loptu od trećeg ili ispuca neki ne rezonski šut.
Slažem se 100%. Sve to stoji da je odličan fudbaler, da ima lucidne poteze, ali brate ovo danas je bilo za svaku moguću kritiku. Momak carini loptu to je strašno, solira, upropastio je nekoliko dobrih situacija (za neke se, istina, i sam izborio) i sve to u možda ključnoj utakmici čitavog prvenstva. Malo bi robi trebao nakon ovoga da porazgovara sa njim.
Ovim ne želim svu krivicu da svalim na njega jer je čitava ekipa igrala ispod svih očekivanja, pogotovo u prvom poluvremenu. Bolji od ostalih su bili Mićko i možda Evandro, Borja skroz odsječen, Milunović loš... Maksimović opet pokazao nesigurnost. Jedinupravu (mrtvu šansu) je imao Tošić.
RR#9
Odlucio sam se danas da ipak uzivo gledam OFK-Javor a da preko lapa pratim desavanja na Cika Daci tako da o utakmici i ne mogu pricati dok ne pogledam snimak ujutro.
Ipak necu propustiti priliku da pozdravim svu rodbinu a i blizu okolinu Sportskom Zurnalu.Pa kakav je to novinarski olos i smece ja prosto ne verujem.Koliko samo iz njih izvire mrznja prema Zvezdi i koliko su neprofesionalni pa to je strasno.
Ipak necu propustiti priliku da pozdravim svu rodbinu a i blizu okolinu Sportskom Zurnalu.Pa kakav je to novinarski olos i smece ja prosto ne verujem.Koliko samo iz njih izvire mrznja prema Zvezdi i koliko su neprofesionalni pa to je strasno.

vjeruj mi ništa nisi propusta sem par udaranja i divljanja igrača međusobno.....meni ova zvezda ne iga nimalo očekivano.....mislim da može 60% boljeDevil je napisao/la:Odlucio sam se danas da ipak uzivo gledam OFK-Javor a da preko lapa pratim desavanja na Cika Daci tako da o utakmici i ne mogu pricati dok ne pogledam snimak ujutro.
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 05 apr 2012, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
duboko....stvarni što bar nisu sklonili se da date 2 komada....ko neki drugi i vama i nama što se sklanjaju...."Mislim da je ovo bila dobra utakmica, što se tiče trčanja i borbe, ali da bi utakmica bila lepa i za publiku moraju obe ekipe da igraju otvorenije", rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki posle remija u Kragujevcu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Opet si totalno promasio poentu i pokusavas da interpretiras nesta sto on apsolutno nije rekao.
Sta je pogresio ?
Zar i tebi utakmice nisu lepse kada obe ekipe igraju napadacki i kada vidis vise akcija,suteva,golova,nego kada se jedna ekipa brani a druga konstantno napada ?
On nigde nije rekao da je Radnicki trebao da se skloni,on nigde nije rekao da je Radnicki ne zasluzeno dosao do boda,vec je konstatovao ono sto ce svaki ljubitelj fudbala sa imalo mozga reci.

Sta je pogresio ?
Zar i tebi utakmice nisu lepse kada obe ekipe igraju napadacki i kada vidis vise akcija,suteva,golova,nego kada se jedna ekipa brani a druga konstantno napada ?

On nigde nije rekao da je Radnicki trebao da se skloni,on nigde nije rekao da je Radnicki ne zasluzeno dosao do boda,vec je konstatovao ono sto ce svaki ljubitelj fudbala sa imalo mozga reci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.