FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

weca
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la weca » 04 apr 2012, 18:48

TM87doboj je napisao/la:svaka cast za trenera borca.......a za sve ostalo nemam nista za reci
Šta bolan svaka čast za trenera? U zatvor ga treba što brani ova **** nacionalistička, šovinistička.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 04 apr 2012, 18:50

ovo što se kod Vas dešava na tribinama za goste je ravno kao što uletiš među navijaće zvijezde u crno-bjelom dresu . . . a o sloganima sa tribina nebi sada jer u meni prouzrokuje porive ghostridera ( da se najmekše izrazim ) jer imam dojam da uprava borca i momci koji za njega igraju uopće nemaju ovakvo mišljenje kao ovi nazovimo ih lešinari

ovaj klub nije zaslužio isključivanje iz lige zato što igraju dobro i pošteno,ali zbog šačice idiota koji se zovu "navijačima" trpi i Borac i cjeli nogomet u BiH

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 apr 2012, 18:51

Drazina omladina :mrgreen: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2012, 18:52

Nikad mi pameti necemo doci.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 apr 2012, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 04 apr 2012, 18:53

Ima li iko normalan u lijepom gradu BL....koji je navijac Borca....imam 1000 prijatelja pravoslavne vjeroispovjesti...sa kojima uzivam u drustvu ali zar vi koji ste normalni nemozete zaustaviti ovakav nacionalizam i primitivizam na vasem stadionu.....zapitajte se.....prvo poluvrijeme pjevaju ubij zakolji da turcin nepostoji...a do juce ste imali golmana islamske vjeroispovjesti....u Želji je igralo i dan danas igra neznam koliki broj igraca raznih vjeroispovjesti..jer negledam na to...nisam ni ja ni vecina Željinih navijaca optereceni nacionalizmom.Kada budete kao mi...bicete opet veliki klub kao što ste bili...a dotle.....sramota

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 apr 2012, 18:53

Gradske SELJACINE !!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 04 apr 2012, 18:54

@delpiero20,nisi ti nisi ti ništa bolji od ovih gore na tribinama.Tužno je ovo sve gledati,umjesto da težimo napredku ovo je sve gore i gore.Šteta i zbog običnog naroda koji je došao na utakmicu,ali ovako će biti sve dok Banjalukom vedre i oblače Glamoč,Drvar,Grahovo.Samnom u razred u srednjoj je išlo 45 ljudi,od toga nas 7 smo rođeni u BL.To vam sve govori,toliko o tome :!: Seljak može iz sela,al' selo iz njega teško.Izvinjavam se ljudima koji su doselili u BL a normalno se ponašaju(naravno da nisu došljaci apsolutno jedini krivci za ove ispade).HAOS totalni,bojim se da će i ovo proći nekažnjeno ili eventualno nekom blažom kaznom,al' u drugu ruku kristalno mi je jasno u kakvoj državi živim,ništa me ne iznenađuje.
RR#9

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 apr 2012, 18:54

schwarcgelbfantom je napisao/la:ovo što se kod Vas dešava na tribinama za goste je ravno kao što uletiš među navijaće zvijezde u crno-bjelom dresu . . . a o sloganima sa tribina nebi sada jer u meni prouzrokuje porive ghostridera ( da se najmekše izrazim ) jer imam dojam da uprava borca i momci koji za njega igraju uopće nemaju ovakvo mišljenje kao ovi nazovimo ih lešinari

ovaj klub nije zaslužio isključivanje iz lige zato što igraju dobro i pošteno,ali zbog šačice idiota koji se zovu "navijačima" trpi i Borac i cjeli nogomet u BiH
Kako nije klub kriv za organizaciju utakmice :roll: jel mozda NSBiH il zeljo :lol: ovo vec po ko zna koji put se desava defintinvno i bolje bi bilo da do kraja sezone igraju pred praznim tribinama kad nisu u stanju organizovat utakmicu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 04 apr 2012, 18:55

Sramota za banjaluku,KOJI NACIONALIZAM ccccccccccc

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 04 apr 2012, 18:55

marku dajem ako veceras soka ne pokusa da rusi dzamiju ferhadija
Bosna <3

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 apr 2012, 18:55

Ja ne znam sta imate protiv trenera Borca reci jer je covjek i u prvom okrsaju a i nakon prekida bio dosta realan i cestitao Zelji i kritikovao druge za ovaj neslavan zavrsetak.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2012, 18:56

Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njihovo misljenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 04 apr 2012, 18:57

lupen je napisao/la:@delpiero20,nisi ti nisi ti ništa bolji od ovih gore na tribinama.Tužno je ovo sve gledati,umjesto da težimo napredku ovo je sve gore i gore.Šteta i zbog običnog naroda koji je došao na utakmicu,ali ovako će biti sve dok Banjalukom vedre i oblače Glamoč,Drvar,Grahovo.Samnom u razred u srednjoj je išlo 45 ljudi,od toga nas 7 smo rođeni u BL.To vam sve govori,toliko o tome :!: Seljak može iz sela,al' selo iz njega teško.Izvinjavam se ljudima koji su doselili u BL a normalno se ponašaju(naravno da nisu došljaci apsolutno jedini krivci za ove ispade).HAOS totalni,bojim se da će i ovo proći nekažnjeno ili eventualno nekom blažom kaznom,al' u drugu ruku kristalno mi je jasno u kakvoj državi živim,ništa me ne iznenađuje.
sta hoces da kazem

Ljubicice moje lijepe :lol:

Ja znam kakav sam, znam kakvi ste vi tamo...ja vam sad kriv sto ono radite, pa onda ispadnem isti jer vam psujem lol

Jel to sto kazem da su cetnicke seljacine nesto pogresno, oni sami za sebe govore da su cetnici i dice se tim i sad se smatra to kao uvreda kad kazem da su to sto jesu...a ti na osnovu onoga sto ja napisem ne mozes nista zakljuciti, mene boli briga za te stvari, a kada ovo radite sto radite uzivam :) jer sami ispadate nacionalisti i seljaci...ja sam dobar covjek koji je upalio tv da gleda utakmicu da bih cuo ubij zakolji da turcin ne postoji...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 04 apr 2012, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 apr 2012, 18:58

Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.

Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 04 apr 2012, 18:58

123456 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.

Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba :mrgreen:
Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 apr 2012, 18:59

benfica1923 je napisao/la:
123456 je napisao/la:

Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!
:o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 apr 2012, 19:00

Steta za jedan od najljepsih gradova u Bosni i Hercegovini...
Sport je lijek za tijelo i duh.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 apr 2012, 19:01

Benfica jesi ti mozda poremecen u glavu ?

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 04 apr 2012, 19:01

Postao/la lisander dana 04 apr 2012, 17:51

" onclick="window.open(this.href);return false;

Razlika izmedju nas i njih
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 apr 2012, 19:02

Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba :mrgreen:[/quote]

Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!![/quote]

Cuj ovog muflona ,e moj jado jadni.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.