Šta bolan svaka čast za trenera? U zatvor ga treba što brani ova **** nacionalistička, šovinistička.TM87doboj je napisao/la:svaka cast za trenera borca.......a za sve ostalo nemam nista za reci
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
- Kontakt:
ovo što se kod Vas dešava na tribinama za goste je ravno kao što uletiš među navijaće zvijezde u crno-bjelom dresu . . . a o sloganima sa tribina nebi sada jer u meni prouzrokuje porive ghostridera ( da se najmekše izrazim ) jer imam dojam da uprava borca i momci koji za njega igraju uopće nemaju ovakvo mišljenje kao ovi nazovimo ih lešinari
ovaj klub nije zaslužio isključivanje iz lige zato što igraju dobro i pošteno,ali zbog šačice idiota koji se zovu "navijačima" trpi i Borac i cjeli nogomet u BiH
ovaj klub nije zaslužio isključivanje iz lige zato što igraju dobro i pošteno,ali zbog šačice idiota koji se zovu "navijačima" trpi i Borac i cjeli nogomet u BiH
- Giallorossi
- Kontakt:
Nikad mi pameti necemo doci.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 apr 2012, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ima li iko normalan u lijepom gradu BL....koji je navijac Borca....imam 1000 prijatelja pravoslavne vjeroispovjesti...sa kojima uzivam u drustvu ali zar vi koji ste normalni nemozete zaustaviti ovakav nacionalizam i primitivizam na vasem stadionu.....zapitajte se.....prvo poluvrijeme pjevaju ubij zakolji da turcin nepostoji...a do juce ste imali golmana islamske vjeroispovjesti....u Želji je igralo i dan danas igra neznam koliki broj igraca raznih vjeroispovjesti..jer negledam na to...nisam ni ja ni vecina Željinih navijaca optereceni nacionalizmom.Kada budete kao mi...bicete opet veliki klub kao što ste bili...a dotle.....sramota
Gradske SELJACINE !!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
@delpiero20,nisi ti nisi ti ništa bolji od ovih gore na tribinama.Tužno je ovo sve gledati,umjesto da težimo napredku ovo je sve gore i gore.Šteta i zbog običnog naroda koji je došao na utakmicu,ali ovako će biti sve dok Banjalukom vedre i oblače Glamoč,Drvar,Grahovo.Samnom u razred u srednjoj je išlo 45 ljudi,od toga nas 7 smo rođeni u BL.To vam sve govori,toliko o tome
Seljak može iz sela,al' selo iz njega teško.Izvinjavam se ljudima koji su doselili u BL a normalno se ponašaju(naravno da nisu došljaci apsolutno jedini krivci za ove ispade).HAOS totalni,bojim se da će i ovo proći nekažnjeno ili eventualno nekom blažom kaznom,al' u drugu ruku kristalno mi je jasno u kakvoj državi živim,ništa me ne iznenađuje.

RR#9
Kako nije klub kriv za organizaciju utakmiceschwarcgelbfantom je napisao/la:ovo što se kod Vas dešava na tribinama za goste je ravno kao što uletiš među navijaće zvijezde u crno-bjelom dresu . . . a o sloganima sa tribina nebi sada jer u meni prouzrokuje porive ghostridera ( da se najmekše izrazim ) jer imam dojam da uprava borca i momci koji za njega igraju uopće nemaju ovakvo mišljenje kao ovi nazovimo ih lešinari

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Sramota za banjaluku,KOJI NACIONALIZAM ccccccccccc
Ja ne znam sta imate protiv trenera Borca reci jer je covjek i u prvom okrsaju a i nakon prekida bio dosta realan i cestitao Zelji i kritikovao druge za ovaj neslavan zavrsetak.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njihovo misljenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- delpiero20
- Kontakt:
sta hoces da kazemlupen je napisao/la:@delpiero20,nisi ti nisi ti ništa bolji od ovih gore na tribinama.Tužno je ovo sve gledati,umjesto da težimo napredku ovo je sve gore i gore.Šteta i zbog običnog naroda koji je došao na utakmicu,ali ovako će biti sve dok Banjalukom vedre i oblače Glamoč,Drvar,Grahovo.Samnom u razred u srednjoj je išlo 45 ljudi,od toga nas 7 smo rođeni u BL.To vam sve govori,toliko o tomeSeljak može iz sela,al' selo iz njega teško.Izvinjavam se ljudima koji su doselili u BL a normalno se ponašaju(naravno da nisu došljaci apsolutno jedini krivci za ove ispade).HAOS totalni,bojim se da će i ovo proći nekažnjeno ili eventualno nekom blažom kaznom,al' u drugu ruku kristalno mi je jasno u kakvoj državi živim,ništa me ne iznenađuje.
Ljubicice moje lijepe

Ja znam kakav sam, znam kakvi ste vi tamo...ja vam sad kriv sto ono radite, pa onda ispadnem isti jer vam psujem lol
Jel to sto kazem da su cetnicke seljacine nesto pogresno, oni sami za sebe govore da su cetnici i dice se tim i sad se smatra to kao uvreda kad kazem da su to sto jesu...a ti na osnovu onoga sto ja napisem ne mozes nista zakljuciti, mene boli briga za te stvari, a kada ovo radite sto radite uzivam

Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 04 apr 2012, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.
Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- benfica1923
- Kontakt:
Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!123456 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.
Sacekaj dok operu ruke od onoga kamenja.Ne moze se ipak prljavim rukama za tastaturu.Ta nisu seljaci ba
- Giallorossi
- Kontakt:
benfica1923 je napisao/la:Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!!123456 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da dodje onaj lik @VAM i ostali lesevi forumasi, da vidim njigovo misljenje.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- storm_raider
- Kontakt:
Steta za jedan od najljepsih gradova u Bosni i Hercegovini...
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Benfica jesi ti mozda poremecen u glavu ?
Postao/la lisander dana 04 apr 2012, 17:51
" onclick="window.open(this.href);return false;
Razlika izmedju nas i njih
" onclick="window.open(this.href);return false;
Razlika izmedju nas i njih
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
[/quote]
Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!![/quote]
Cuj ovog muflona ,e moj jado jadni.

Jel vam sad srce na mjestu,ako ga imate ikako....da ste vi imalo kulturni nebi pisali po ovoj temi,a to je vas taj mentalitet odma "pljuj" po drugima!!!![/quote]
Cuj ovog muflona ,e moj jado jadni.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.