NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 18:39

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..

široki je u europi ako je zeljo prvak i ako prođe borac a očito da oce..
Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.
OK..
kako smo mi prošle sezone išli u Europu?
Pa preko pozicije na tabeli.
...Život za Široki...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 apr 2012, 18:48

malta071 je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:To pravilo ovisi od saveza. Netko ce poslat finalistu, a netko ce poslat one koji su na tabeli odmah do onih koji su ligom izborili EL. Evo primjer ova sezona kad je iz Hrvatske u EL igrao Varazdin koji je zavrsio 11. na tabeli, a u finalu Kupa je izgubio od Dinama. A primjer prije par sezona kad je bas ovaj Siroki otisao u Europu umjesto finalista Slobode koja je izgubila od Zrinjskog u finalu Kupa BiH. Dakle, u BiH je na snazi pravilo kojim samo osvajac preko kupa moze u Europu.
Ali Zrinjski nije bio prvak te godine.Kako vam nije jasno da samo ako je pobjednik kupa i sampion, tj. preko lige se kvalifikovao za CL (ne EL) onda prepusta mjesto finalisti kupa u EL.
Znam, sve je moguce, al ja znam da sam ljetos gledajuci kvalifikacije za EL od komentatora cuo da od Saveza ovisi ocel poslat finalistu il ne. Neda mi se sad trazit neke primjere, al vjerujem da postoje.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 apr 2012, 19:00

Moguce, ali je to vjerovatno unaprijed odredjeno a ne cekaj da vidimo ko ce gdje pa da odlucimo.
U svim normalnim ligama je kako sam ja rekao a kod nas, vidjet ce mo ove godine :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 19:03

Ma to je definirano za datu sezonu i poprilicno sam siguran da se u slucaju BiH radi o gore navedenom slucaju.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 19:07

Kako god, bitnije pitanje je o kakvoj se ozljedi Bajana radi i u kakvom je stanju? On ce biti kljucni faktor za eventualni daljnji uspjeh.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 apr 2012, 19:12

Bravo momci.. Nego gdje su oni kriticari Bloudeka što su govorili ovo-ono, bla-bla, ovakav je onakav je prije nego sto čovjek nije vodio ni jednu utakmicu sa klupe.. Nešto ih nema.. :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 apr 2012, 19:25

Barney Stinson je napisao/la:Bravo momci.. Nego gdje su oni kriticari Bloudeka što su govorili ovo-ono, bla-bla, ovakav je onakav je prije nego sto čovjek nije vodio ni jednu utakmicu sa klupe.. Nešto ih nema.. :lol:
Guilty as charged (dosta mi je da samo @ŠB_Fidelis barata sa engleskim :D )

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 19:26

Dosta je i ŠB_fidelisu da samo kaze ''told you so''. 8-)

Drugi put, lijepo sjesti i slusati kad ja nesto pricam, odnosno pisem. :P :lol: :mrgreen:
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 apr 2012, 19:27

felix123 je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Bravo momci.. Nego gdje su oni kriticari Bloudeka što su govorili ovo-ono, bla-bla, ovakav je onakav je prije nego sto čovjek nije vodio ni jednu utakmicu sa klupe.. Nešto ih nema.. :lol:
Guilty as charged (dosta mi je da samo @ŠB_Fidelis barata sa engleskim :D )
E tako, ajmo dalje.. Sljedeći.. :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 apr 2012, 19:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dosta je i ŠB_fidelisu da samo kaze ''told you so''. 8-)

Drugi put, lijepo sjesti i slusati kad ja nesto pricam, odnosno pisem. :P :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 apr 2012, 19:31

cestitek na prolazu u finale ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 04 apr 2012, 19:39

Idemo po naslov u Kupu, kada su termini utakmica i zna li se gdje se igra prva?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 04 apr 2012, 22:15

Čestitke momcima na prolasku dalje,zaslužili su ovo sa dobrim igrama kroz cijelu sezonu u prvenstvu i kupu,a i očito je da velež nije dorastao ovakvim utakmicama.
Ja osobno i dalje neću biti zadovoljan ako ne uzmemo taj kup pošto je prvenstvo već 90% riješeno.
Predugo smo bez trofeja a nakon super početka Karačića i sad dobrog nastavka Bloudeka želim taj trofej,inače je sezona kao i prošla.

@ŠBfidelis- Ja se i dalje ne slažem s tobom s obzirom da je Karačić u 90% svojih utakmica igrao ofenzivno i kombinatorno,a samo u proljetnom dijelu je preokrenuo 4-2-3-1 i to zbog gostovanje kod želje i zbog nedostatka 5-6 igrača u drugoj utakmici.
I da,braniti ću Karačića jer smatram i dalje da je nepravedno dobio otkaz,a polako dolazim i do nekih saznanja zašto je dobio otkaz. Ako je to istina,onda je stvarno vrijeme da poneki ljudi otiđu iz našeg kluba. Nema mjesta za samoprozvane šerife!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 apr 2012, 22:51

Cestitke :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2012, 22:58

Tek sad iz Mostara kuci.Danas je Široki izgledao onako kako treba.Čestitke i igračima i treneru al vidi se da nam fali jedan klasični napadač.Bili smo bolji u svemu od Veleza.Ili njima fali puno igrača ili.....al su očajni bili.Ne znam zasto im treba ono pljuvanje nasih igrača,pa ono nigdje nema.Jadni Šilić,samo to mogu reci.Gazi ustaše,pa ljudi moji zar to jos netko pjeva.Mi smo za njih oličenje kulture,bar jedno 40 godina ispred.Igrači i stručni stožer Veleza za pohvaliti.Stadion ruglo tesko,al ......Mirnijih igrača i divljačnijih navijača nisam vidio od kada je Čapljina gostovala u dvorani.Momcima sve cestitke i nastavljamo borbu na obe linije.Bravo momci.Vidi se da Jure nema mjesta u momcadi.Dane odličan,svaka mu čast.Wagner opet pokazao da kad hoce moze odigrati za 10.Ješe i obrana standardno dobri.Maći odradio.....ma onako se bori za klub,nista vise necu reci.
Koliko znam porazeni ide u el,ako je pobjednik kupa i prvak.To je bilo do sada i mislim da je tako i sada.
PS-pobjedišmo vas mačići mali,vi i dalje nastavite s mržnjom. :D :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 23:17

SirokiZg je napisao/la:Čestitke momcima na prolasku dalje,zaslužili su ovo sa dobrim igrama kroz cijelu sezonu u prvenstvu i kupu,a i očito je da velež nije dorastao ovakvim utakmicama.
Ja osobno i dalje neću biti zadovoljan ako ne uzmemo taj kup pošto je prvenstvo već 90% riješeno.
Predugo smo bez trofeja a nakon super početka Karačića i sad dobrog nastavka Bloudeka želim taj trofej,inače je sezona kao i prošla.

@ŠBfidelis- Ja se i dalje ne slažem s tobom s obzirom da je Karačić u 90% svojih utakmica igrao ofenzivno i kombinatorno,a samo u proljetnom dijelu je preokrenuo 4-2-3-1 i to zbog gostovanje kod želje i zbog nedostatka 5-6 igrača u drugoj utakmici.
I da,braniti ću Karačića jer smatram i dalje da je nepravedno dobio otkaz,a polako dolazim i do nekih saznanja zašto je dobio otkaz. Ako je to istina,onda je stvarno vrijeme da poneki ljudi otiđu iz našeg kluba. Nema mjesta za samoprozvane šerife!!
Ne slazem se ni ja da je Karacic igrao ofenzivno, a jos cu jednom ponoviti, Široki sa kadrom kojeg ima ne moze forsirati nista drugo, a pogotovo ne sustav gdje ti usamljenog napadaca cini ofenzivno krilo/krilni napadac, ili gdje ocekujes da Wagner bez kvalitetnog igraca BLIZU sebi trci za loptom kao djecak i prelazi po tri igraca u trku, smijesno. Karacic je odlicno poceo i trebao je nastaviti sa tom izvornom formacijom jer je bila i konkretna, a i cvrsta pozadi i to je izgledalo kako spada. Vec prije tog proljetnog dijela je on poceo zrtvovati ono sto je poceo za sustav koji danas na nacin na koji on zamislja prezentira Barcelona, kao eto najsvjetliji primjer, sto je na papiru idealno, al mi takve krilne igrace nemamo, plus sto je on sebi ocito zamislio da smo mi razina Šibenika sta li, odnosno ekipa koje je on inace dosad vodio u sjeni boljih, i da je premija da smo toliko visoko i tu mi je pocelo vec smetati izlazenje u medije sa istupima gdje vise kritizira visoka ocekivanja, nego vlastiti sustav, a radi se o legitimnom pretedentu na naslov. Mislim, ok, ne smeta mi ni to, ali budi covjek i priznaj da snosis i ti odgovornost za bezidejnost i bezopasnost po protivnika, pa onda pricaj o tome tko se i kako zavarava.
Vidis i sam koja je razlika na istu ekipu drugaciji raspored i visak kreativaca naprijed, al da stoje visoko i u liniji, uz pomoc i ulaske igraca iz sredine veznog reda. Nisu to samo dvije utakmice koje navodis, Široki nije ulijevao povjerenje da ima igru i mogucnost zabijanja pogotka dobrih cetiri pet utakmica, pa uostalom tu je negdje i bio niz bez pobjede u tim brojkama, to je uzasno izgledalo i nesto se mijenjati moralo, glupo je sad da pricas o tome kao da je rijec samo o Zeljeznicaru i Zvijezdi kad je problem postojao i u zavrsnici polusezone, a na pripremama se iz brojnih razloga nista stiglo uraditi nije.
Ja sam rekao, ja cu se sloziti s njegovom smjenom ako to znaci da se priprema teren za Baku ili nekoga slicnog. To se nije desilo, ok, al necu odmah razapeti ni nasljednika prije nego odigra utakmicu, a sad zasad postavlja formaciju upravo onako kako sam ja htio i ''trubio'' i to evidentno ima smisla i efekta. Ne kazem da sam strucnjak za takve, al ako ja kao laik te stvari vidim i ako gledam tu momcad vec ''uf'' godina, onda nema smisla da se forsira nesto drugo.
Te druge stvari jesu dijelom istinite, kevin to isto moze potvrditi, a ja isto evo iz druge ruke, no Karacic ce svakako vjerovatno ponovno nekad u blizoj buducnosti zasjesti na kormilo, kao sto ce doci i neki drugi ljudi na neke vise pozicije, a stvari o kojima je on pricao i tako i tako dolaze na svoje mjesto, istina laganijim koracima al sve dosad uradjeno ipak na to ukazuje, i to se vidi i po danasnjoj utakmici, samo sto je nasa publika razmazena i nerealna pa poput derista ocekuju apsolutno sve u apsolutno istom trenutku, a to malo tko ispuniti moze.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2012, 23:22

Karačić je dobio otkaz zbog jednog čovjeka iz uprave,barem po njegovoj prici al kaze opet ce se vratiti u Široki.Danasnja ofanzivna igra i ona borbenost Wagnera,brata mu i ostalih treba biti u svakoj utakmici i onda se nemamo cega bojati.Sva cast treneru na hrabrosti,ja sam odmah govorio da mu treba dati sansu al sam isto tako bio za ostanak Karačića.Al sad kad je otisao,Boze moj idemo dalje!!Ovaj Bloudek kaze da je Velez prosao ne bi bilo nezasluzeno.Pa koju je on utakmicu gledao???Ako misli i na onu s Pecare slazem se!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 23:29

Vratit ce se, to znamo, bilo bi nam svima drago to. Opet kazem, nesto se mijenjati moralo. Zao mi je sto je to bas puklo na Karacica, ali to tako u BiH nogometu ide, to je najlakse, no i dalje se nesto moralo promijeniti jer onako dalje ne bi moglo i vjerujem da bi ispali iz kupa da je ostalo stanje kakvo jest.
A Wagner je objasnio neke stvari, a i naravno da ce objasniti kada mu se omoguci u nekom normalnom sustavu igre i jednom drugacijem konceptu. Mislim, svaka vama svima cast ovdje, al zna se sta je Wagner u ovoj ligi i zna se sta znaci za ovu ekipu Širokog. Tu nema nikakve price - zao mi je. Covjek je i vise nego zasluzio da odigra makar ovu sezonu do kraja onako kako zna, jer nije upitno da imamo spremne zamjene, koje uostalom vec dobivaju minute i dobivat ce ih sve vise, tako da su nezadovoljstvo i prozivke potpuno deplasirane i vise plod kolektivno lose igre momcadi, a ne pojedin(a)ca, jer najkvalitetniji ce uvijek u rastrcanoj i kreativnoj momcadi pokazati najvise, ali i obrnuto.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2012, 23:33

Ma Wagner je za sve njih osim za Bajana izmislio nogomet.Samo gdje je njegov voljni moment.Danas se borio trcao,proigravao,sve sto on treba uvijek raditi.Nismo ni svjesni sta smo dobili s Bajanom.Čovjek je klasa iznad svih.Sad imamo odličan raspored i bez velike euforije samo naprijed.
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 05 apr 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 apr 2012, 00:01

Opet kazem, kad si u pogresnoj formaciji, pogresnom sustavu, okruzen limitiranim panjevima koji ti stoje predaleko jer ne kontaju gdje trebaju stajati, kad, gdje i kako utrcavati, te ako nemas sigurnost da igrac iza tebe ti pokriva ledja ili ako se moras vracati sam po loptu zbog nemogucnosti defanzivnih veznjaka da je do tebe dostave, sve sto je cesto bio slucaj, izgubio bi i ja voljni moment.
Kad pak ekipa stoji na terenu kako treba i nije staticna, e onda je to druga prica, tad se ima s kim ustvari igrati.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.