BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Ovi turci se provlace zadnje 54 utakmice,volio bih da ih klepimo po usima pa da ih nigdje nema. Cestitaces ti nama zalizani u srijedu
ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!
Dzeko je izmislio nogomet za Ibisevica.dzenidm je napisao/la:ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!

- ibrakadabra
- Kontakt:
Nece ni tad djukela je to velika.Denizmare je napisao/la:Ovi turci se provlace zadnje 54 utakmice,volio bih da ih klepimo po usima pa da ih nigdje nema. Cestitaces ti nama zalizani u srijedu
Treba mu j.... mater cim sleti u Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Nije. Dva razlicita igraca. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Slazem se,koji su to licemjeri. Treba ih samo docekat ko i oni nasibrakadabra je napisao/la:Nece ni tad djukela je to velika.Denizmare je napisao/la:Ovi turci se provlace zadnje 54 utakmice,volio bih da ih klepimo po usima pa da ih nigdje nema. Cestitaces ti nama zalizani u srijedu
-
- Kontakt:
upravi si dva razlicita igraca... ali meni se vise svidza kako ibisevic igra
-
- Kontakt:
ajd ti crni pocni da pratis hokej na travi,ibisevic je za tog sporta jedino...kako ovdje nepismenih i neukih ljudi imadzenidm je napisao/la:ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!

Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Nista ne dat im nista unijeti na stadion ko oni nama plus izbacit ih sa stadiona 20 navijaca ko oni nama ..........
PA PA Turkia
PA PA Turkia
- ibrakadabra
- Kontakt:
BUJRUM,BUJRUM IMA MJESTADenizmare je napisao/la:Slazem se,koji su to licemjeri. Treba ih samo docekat ko i oni nasibrakadabra je napisao/la:Nece ni tad djukela je to velika.Denizmare je napisao/la:Ovi turci se provlace zadnje 54 utakmice,volio bih da ih klepimo po usima pa da ih nigdje nema. Cestitaces ti nama zalizani u srijedu
-
- Kontakt:
Umjesto da se radujemo jer imamo jedan od najjačih napada u Evropi (Ibišević, Džeko, Muslimović), vi se svađate oko toga koji je bolji. Nije bitno koji je bolji, naši su, i to je najvažnije.
O čemu se ovi prepiru....ako je čovjeku bolji Ibišević boli tebe ..... za to...presley_sa je napisao/la:ajd ti crni pocni da pratis hokej na travi,ibisevic je za tog sporta jedino...kako ovdje nepismenih i neukih ljudi imadzenidm je napisao/la:ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ljudi ovaj portal nije prenio tacnu informaciju treim je rekao. DACE ONI NAMA CESTITAI AKO IH POBJEDIMO
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- miralem444
- Kontakt:
ma sta se vise kur***...vedo i dzeko su podjednaki sta vam je....joj sto ovdje ima glupana..dajte dijeco smirite hormone..presley_sa je napisao/la:ajd ti crni pocni da pratis hokej na travi,ibisevic je za tog sporta jedino...kako ovdje nepismenih i neukih ljudi imadzenidm je napisao/la:ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
pa levatu rekao sam po meni seljacino postuj tudje misljene papakpresley_sa je napisao/la:ajd ti crni pocni da pratis hokej na travi,ibisevic je za tog sporta jedino...kako ovdje nepismenih i neukih ljudi imadzenidm je napisao/la:ma pojma nemasCRNI_SA je napisao/la:-najvise bi volio da ibisevic proradi mislim da je on mnogo bolji igrac od dzeke po meni !!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ljudi nekontam price " s pobjedom nad turskom korak smo od baraza" zar nebismo imali 7 bodova prednosti sa pobjedom nad turskom i prakticki 100% drugo mjesto,ili ja nesto tu brkam??? volio bi privatnu poruku da mi neko posalje jer necu viditi odgovor hvala??!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
u pravu si, pobjedimo li Tursku baraz je osiguranalen_82 je napisao/la:ljudi nekontam price " s pobjedom nad turskom korak smo od baraza" zar nebismo imali 7 bodova prednosti sa pobjedom nad turskom i prakticki 100% drugo mjesto,ili ja nesto tu brkam??? volio bi privatnu poruku da mi neko posalje jer necu viditi odgovor hvala??!
zadnje dvije utakmice mozemo komotno izgubiti, nista ne znace. ustvari, zeznuo sam se, zadnje dvije utakmice znace, moramo ih dobiti da nebi bili najlosije plasirani drugi......

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 06 sep 2009, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv Turske treba samo pobjede da nas zanima! 

Pa samo da onda nebudemo najgora drugoplasirana ekipa, ali ako dobijemo tursku mislim da cemo ici u baraz jer bi mogli uzeti josh bodova protiv estonaca i spanaca
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma FIFA je ovo totalno iskomplikovala. ako iz Evrope ide 13 ekipa trebali su napraviti 13 grupa, prvoplasirani ide na SP i dovidjenja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.