[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Uopste npr. nisi siguran da je to svirao, al' hajde eto nek' ti bude.. Jos je 5 Borcevih igraca bilo u 16-ercu, i mozda je svirao faul jednog od njih... A ionako je izbacena lopta dosla do igraca Zelje...FCS je napisao/la:Suđenje fenomenalno, osim onog faula na guši. Ostalo perfektno
'ta ce ulijetat, pa vise nasih igraca na terenu, nego njih na tribinipintol_TM87 je napisao/la:Sad ovo rutinski privest kraju...na pocetku osim poslao malog zolu na zagrijavanje samo da niemu opameti jer na pocetku poceo bas da kiksa ali se popravio u nastavku tekme..ne znam sta fali jamaku, momak se trudi trci , sa svrakom je bara-bara...
sad nek ulijecu na stadion
nema. kad se to desi u spaniji, holandiji, njemackoj, poljskoj etc. to je incident a kod nas je haman sasvim normalna stvar da sudiju policija prati u svlacionicu.bagrcavi je napisao/la:svugdje ima ovakvih stvari, nije samo kod nasmokhe je napisao/la:nikad od ove lige ozbiljna stvar dok god se 'vako trci po terenu za sudijom. kako god da sudi, koliko god da grijesi, namjerno ili slucajno, nisu igraci a pogotovo treneri i direktori i ko ce znat ko vise ti koji treba da to rijesavaju.
u normalnoj ligi bi za ovo bila bar dva crvena. i dok tako ne bude i kod nas nema nas nigdje. tacno mi se ne gledaju utakmice zbog toga.
i trpaj te levate
i dalje i dalje
to se odavno vec znaTM87doboj je napisao/la:velid spahO je najveci debil na svijetu AL NAJVECI NA SVIJETU
joj debila majko moja ,zao mi je sto je ovo "off" al morao sam VELID SPAHO DEBILUUUUUUUUUzlaya_tm87 je napisao/la:to se odavno vec znaTM87doboj je napisao/la:velid spahO je najveci debil na svijetu AL NAJVECI NA SVIJETU
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 18 gostiju.