To pravilo ne vrijedi više.badblueboylivno je napisao/la:Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
tako je, ne vrijedi od ove godine.mandraX je napisao/la:To pravilo ne vrijedi više.badblueboylivno je napisao/la:Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
finale Široki-Željo. vodi Zeljo.
prva utakmica finala 21.4. a uzvrat 15.5. sta ce im ova rupa od 25 dana za uzvrat majko mila
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja kazem vam da Siroki mora dobit Zelju da osigura evropu, ali mislim da ce i preko lige to osigurati svakako.
Valjda mi navijaci Slobode znamo sto se tice tog kupa jer smo ga gubili 6 puta
...znam da smo morali Slaviju dobit u finalu da osiguramo, ali mi smo svakako preko lige osigurali evropu bili...tako da su ta nova pravila vec aktivna 2-3 godine
Valjda mi navijaci Slobode znamo sto se tice tog kupa jer smo ga gubili 6 puta

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- badblueboylivno
- Kontakt:
28 Sweden 14.125
----------------------------------------
CL=Helsingborg IF 12.680 (ch/Q2)
EL1=AIK Stockholm 5.680 (eu/Q2)
EL2=IF Elfsborg 10.180 (eu/Q1)
CF=Kalmar FF 7.180 (eu/Q1)
prvak - Helsingborgs
osvajač kupa - Helsingborgs; finalist kupa - Kalmar (inače OSMI u prvenstvu)
-When the domestic cup winners (considered as the "highest-placed" qualifiers within the national association) also qualify for the Champions League, their Europa League place is vacated, and the remaining Europa League qualifiers are moved up one place, with the final place (with the earliest starting round) taken by the domestic cup runners-up, provided they do not already qualify for the Champions League or the Europa League. Otherwise, this place is taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
-When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated, and the Europa League qualifiers that finish lower in the league are moved up one place, with the final place taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
pljus pljus
P.S. Mislim nebitno, Široki će biti drugi u ligi.
----------------------------------------
CL=Helsingborg IF 12.680 (ch/Q2)
EL1=AIK Stockholm 5.680 (eu/Q2)
EL2=IF Elfsborg 10.180 (eu/Q1)
CF=Kalmar FF 7.180 (eu/Q1)
prvak - Helsingborgs
osvajač kupa - Helsingborgs; finalist kupa - Kalmar (inače OSMI u prvenstvu)
-When the domestic cup winners (considered as the "highest-placed" qualifiers within the national association) also qualify for the Champions League, their Europa League place is vacated, and the remaining Europa League qualifiers are moved up one place, with the final place (with the earliest starting round) taken by the domestic cup runners-up, provided they do not already qualify for the Champions League or the Europa League. Otherwise, this place is taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
-When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated, and the Europa League qualifiers that finish lower in the league are moved up one place, with the final place taken by the highest-placed league finishers that have not yet qualified for the Europa League.
pljus pljus

P.S. Mislim nebitno, Široki će biti drugi u ligi.
Hayley <3
IDEMO PO DUPLU KRUNU

nemate pojma..baljezgate bezveze..
široki je u europi ako je zeljo prvak i ako prođe borac a očito da oce..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kralju ovo je tema NK Siroki Brijeg a ne FK Zeljeznicaryork je napisao/la:IDEMO PO DUPLU KRUNU

- SaltCityAttack
- Kontakt:
okaci to macku o rep ja ti kazem kako je sad i mislim da je to do odluke saveza..kod nas su ti sad pravila ovakva kakva sam ja naveo...Siroki mora osvojiti kup da osigura, ali ce ga i preko lige osigurati sigurno..ne sumnjam da cak siroki i uzet taj kup kako bi osigurao jos jednom nasem predstavniku evropu 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..
...Život za Široki...
OK..ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..
kako smo mi prošle sezone išli u Europu?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tako je 100% Sloboda je igrala finala kupa znam sta smo mi trebali tako da ne trebam vise ozbjasnjavatŠB_Fidelis je napisao/la:Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A gdje je to novo pravilo izneseno?Samo ga ponavljaju ovaj tuzlak i robijasi koji nisu shvatili da finalista kupa (porazeni) ide u EL samo ako se pobjednik kupa kvalifikovao za CL tj. bio prvak.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znas kako?.. Zeljo bio 3 na tabeli i osiguro evropu, a ujedno Zeljo je pobjedio Celik u finalu kupaKevin je napisao/la:
OK..
kako smo mi prošle sezone išli u Europu?

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 apr 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma ´ta ce zeljeznicarAmar_TM87 je napisao/la:Kralju ovo je tema NK Siroki Brijeg a ne FK Zeljeznicaryork je napisao/la:IDEMO PO DUPLU KRUNU
-
- Kontakt:
A znas li zasto ? Zato sto Slavija nije bila sampion nego Zrinjski. Da je Slavija bila sampion onda bi vi isli u evropu bez obzira na ishod finala a te godine ste zavrsili na 3 mjestu i niste isli nikako jer niste dobili licencu.SaltCityAttack je napisao/la:tako je 100% Sloboda je igrala finala kupa znam sta smo mi trebali tako da ne trebam vise ozbjasnjavatŠB_Fidelis je napisao/la:Ja mislim da grijesis, to je odnedavno tako, ali mislim da je zaista u BiH, znaci u BiH, takva sada situacija kakvom je gore opisana.Kevin je napisao/la:nemate pojma..baljezgate bezveze..
Da ponovimo gradivo ako Zeljo osvoji titulu BIH i zavrsi u finalu kupa njegov protiv u finalu je osigurao evropu bez obzira na ishod finala. Ako su u finalu 2 tima koja nisu osvajaci premijer lige BIH onda je evropu osigurao finalist a ako finalist vec igra u evropi onda se jedno mjesto poklanja prema tabeli. Ako nije jasno onda ja tu ne mogu nista.
- Jack777Pott
- Kontakt:
To pravilo ovisi od saveza. Netko ce poslat finalistu, a netko ce poslat one koji su na tabeli odmah do onih koji su ligom izborili EL. Evo primjer ova sezona kad je iz Hrvatske u EL igrao Varazdin koji je zavrsio 11. na tabeli, a u finalu Kupa je izgubio od Dinama. A primjer prije par sezona kad je bas ovaj Siroki otisao u Europu umjesto finalista Slobode koja je izgubila od Zrinjskog u finalu Kupa BiH. Dakle, u BiH je na snazi pravilo kojim samo osvajac preko kupa moze u Europu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Niko do sada nije osvojio duplu krunu od kad je zajednicka liga. Zrinjski kad je osvojio kup sampion je bila Modrica.Jack777Pott je napisao/la:To pravilo ovisi od saveza. Netko ce poslat finalistu, a netko ce poslat one koji su na tabeli odmah do onih koji su ligom izborili EL. Evo primjer ova sezona kad je iz Hrvatske u EL igrao Varazdin koji je zavrsio 11. na tabeli, a u finalu Kupa je izgubio od Dinama. A primjer prije par sezona kad je bas ovaj Siroki otisao u Europu umjesto finalista Slobode koja je izgubila od Zrinjskog u finalu Kupa BiH. Dakle, u BiH je na snazi pravilo kojim samo osvajac preko kupa moze u Europu.
Ali Zrinjski nije bio prvak te godine.Kako vam nije jasno da samo ako je pobjednik kupa i sampion, tj. preko lige se kvalifikovao za CL (ne EL) onda prepusta mjesto finalisti kupa u EL.Jack777Pott je napisao/la:To pravilo ovisi od saveza. Netko ce poslat finalistu, a netko ce poslat one koji su na tabeli odmah do onih koji su ligom izborili EL. Evo primjer ova sezona kad je iz Hrvatske u EL igrao Varazdin koji je zavrsio 11. na tabeli, a u finalu Kupa je izgubio od Dinama. A primjer prije par sezona kad je bas ovaj Siroki otisao u Europu umjesto finalista Slobode koja je izgubila od Zrinjskog u finalu Kupa BiH. Dakle, u BiH je na snazi pravilo kojim samo osvajac preko kupa moze u Europu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: dime, Paromlinac i 14 gostiju.