NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Što se tiče trke i zalaganja Wagner je tu najgori,naravno uz Juru i Mišića.On kad nema loptu u svom posjedu on samo seta.Mi jos nemamo pravog napadača,sviđalo se to nekomu ili ne.Mozes u napad staviti i Ješu al čovjek nikada nece biti napadač.Onakva raspala Sloboda se trebala da smo mi pravi vratiti kuci s 5 komada.Razlog sto nije uzet cemo da smo se mi cuvali za Velez,pa eto balerine nase nek pokazu u Srijedu sta znaju i koliko su hrabri!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Opet kazem, ako je vecina ekipa staticna, a jest bila, i ako vecina ekipe ne zna napraviti okomito utrcavanja ili brze proigrati/vratiti loptu, sta bi trebao? Ima ih koji bi se trebali ''kilaviti'' i kojima je to posao vise nego Wagneru, pa to ne rade, pogotovo u onoj formaciji koja se forsirala. Bezveze bi se samo istrosio i onda bi bio beskoristan u napadu. To je u biti i radio jedno vrijeme, kak rekoh, vracao se sa ofenzivnog veznog i oduzimao lopte na poziciji defanzivnog veznog, pa nije ni to imalo smisla. Ne, to treba uciti zonalnom presingu i postavljati taktiku kakva je bila u zadnjoj utakmici ili kao sto je Karacic bio poceo, onda manje do izrazaja dolaze godine pojedinih jer u pozadini imas spremnije destruktivce za svaku od napadackih pozicija, a i momcad ti jednostavno stoji blize protivnickom golu i moras ih pokriti igracima, a pojedine i duplirati, sto ti otvara prostor i mogucnost za preklapanje krilnih i bekovskih pozicija.
Ricardo Santos Lago show.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Santos Lago show.
" onclick="window.open(this.href);return false;
...Život za Široki...
Tko ce na desni bok sutra???
-
- Kontakt:
Samo hrabro momci, idemo po finale Kupa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Imali smo dosta prigoda u 1.pol, šteta što barem jednu nismo iskoristili. Nadam se ipak da ćemo proći u finale
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Za sada ih jedemo al nece u gol. Bandovic ih spasava...
jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan

nista novo.bogbatina je napisao/la:jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan![]()
koko igramo nebi trebalo biti problema, ocekujem minimalo x.. ne sjećam se kad smo zadnji put izgubili protiv veleža???
-
- Kontakt:
Ja odo na Brig na ispovid, ajde izvještavaj ovdje ja ću uć s mobitelom kasnije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
0-1 Maći!!!!!!!!!!!!!!!!

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nije jos, Zeljo mora u finale ako smatramo da ce Zeljo osvojiti Premijer ligubadblueboylivno je napisao/la:
eto, osigurana Europa
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno.
Ali ja već idem s pretpostavkom da ovakav Borac ni na koji način ne može izbaciti ovakvog Želju.
Ali ja već idem s pretpostavkom da ovakav Borac ni na koji način ne može izbaciti ovakvog Želju.
Hayley <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.
Ocekivao sam da Velez izbori evropu, ali ocigledno nece ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
nisi dobro shvatioSaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio
...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Upravu si. Velež da je prošao u finale, morao bi dobiti Želju da bi išao u Evropu.SaltCityAttack je napisao/la:svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
Hayley <3
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne, mislim da je upravo saltcity u pravu, jer koliko se sjecam ne vrijedi vise to pravilo finaliste, a to je tek nedavno promijenjeno, mozda cak i prosle godine, pa cak i ako je pobjednik kupa ujedno i prvak drzave, i dalje se gleda plasman na tabeli za jednu od pozicija u Europi, a ne porazeni u finalu Kupa.
Svejedno, ovdje ne treba stati, i dalje treba ici na napad u oba trofeja, tako da je ta rasprava svakako bespredmetna.
I jos jedna stvar, napast ce me vjerujem vecina ovdje, kao i inace, al smatram da bi sa Karacicevom filozofijom u zadnjih 5-6 utakmica zavrsnice prvog dijela i pocetka drugog dijela sezone gotovo sigurno izgubili u Mostaru sa jednom pretjerano defanzivno postavljenom momcadi i ne uspijevanjem nametanja svog stila igre, odnosno prilagodjavanja formacije igracima koje imamo u kadru, stoga, jos cu jednom cestitati na hrabro postavljenoj i dosta ofenzivnoj momcadi, neovisno tko joj sjedi(o) na klupi, ovo je ono sto ja zelim vidjeti i ovo je ono sto odgovara Širokom Brijegu, a to tupim od pocetka sezone.
Svejedno, ovdje ne treba stati, i dalje treba ici na napad u oba trofeja, tako da je ta rasprava svakako bespredmetna.
I jos jedna stvar, napast ce me vjerujem vecina ovdje, kao i inace, al smatram da bi sa Karacicevom filozofijom u zadnjih 5-6 utakmica zavrsnice prvog dijela i pocetka drugog dijela sezone gotovo sigurno izgubili u Mostaru sa jednom pretjerano defanzivno postavljenom momcadi i ne uspijevanjem nametanja svog stila igre, odnosno prilagodjavanja formacije igracima koje imamo u kadru, stoga, jos cu jednom cestitati na hrabro postavljenoj i dosta ofenzivnoj momcadi, neovisno tko joj sjedi(o) na klupi, ovo je ono sto ja zelim vidjeti i ovo je ono sto odgovara Širokom Brijegu, a to tupim od pocetka sezone.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Merhaba, N3R3D, RaymondRed, ronaldo99, Zaboljesutra i 50 gostiju.