NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 apr 2012, 19:26

Što se tiče trke i zalaganja Wagner je tu najgori,naravno uz Juru i Mišića.On kad nema loptu u svom posjedu on samo seta.Mi jos nemamo pravog napadača,sviđalo se to nekomu ili ne.Mozes u napad staviti i Ješu al čovjek nikada nece biti napadač.Onakva raspala Sloboda se trebala da smo mi pravi vratiti kuci s 5 komada.Razlog sto nije uzet cemo da smo se mi cuvali za Velez,pa eto balerine nase nek pokazu u Srijedu sta znaju i koliko su hrabri!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 apr 2012, 23:51

Opet kazem, ako je vecina ekipa staticna, a jest bila, i ako vecina ekipe ne zna napraviti okomito utrcavanja ili brze proigrati/vratiti loptu, sta bi trebao? Ima ih koji bi se trebali ''kilaviti'' i kojima je to posao vise nego Wagneru, pa to ne rade, pogotovo u onoj formaciji koja se forsirala. Bezveze bi se samo istrosio i onda bi bio beskoristan u napadu. To je u biti i radio jedno vrijeme, kak rekoh, vracao se sa ofenzivnog veznog i oduzimao lopte na poziciji defanzivnog veznog, pa nije ni to imalo smisla. Ne, to treba uciti zonalnom presingu i postavljati taktiku kakva je bila u zadnjoj utakmici ili kao sto je Karacic bio poceo, onda manje do izrazaja dolaze godine pojedinih jer u pozadini imas spremnije destruktivce za svaku od napadackih pozicija, a i momcad ti jednostavno stoji blize protivnickom golu i moras ih pokriti igracima, a pojedine i duplirati, sto ti otvara prostor i mogucnost za preklapanje krilnih i bekovskih pozicija.

Ricardo Santos Lago show.

" onclick="window.open(this.href);return false;
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 apr 2012, 18:59

Tko ce na desni bok sutra???

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 03 apr 2012, 19:19

slika

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 04 apr 2012, 14:51

Samo hrabro momci, idemo po finale Kupa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 04 apr 2012, 16:43

Imali smo dosta prigoda u 1.pol, šteta što barem jednu nismo iskoristili. Nadam se ipak da ćemo proći u finale
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 04 apr 2012, 16:44

Za sada ih jedemo al nece u gol. Bandovic ih spasava...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 04 apr 2012, 16:47

jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan :D :D

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 04 apr 2012, 16:49

bogbatina je napisao/la:jao ovog komentatora na BH radiu je se nalozio.. cim centar predju crveni on svrsava a u nas u cistoj prilici mrtav-ladan :D :D
nista novo.
koko igramo nebi trebalo biti problema, ocekujem minimalo x.. ne sjećam se kad smo zadnji put izgubili protiv veleža???

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 04 apr 2012, 16:51

Ja odo na Brig na ispovid, ajde izvještavaj ovdje ja ću uć s mobitelom kasnije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 04 apr 2012, 17:28

0-1 Maći!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 17:29

:)

eto, osigurana Europa
Hayley <3

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 04 apr 2012, 17:31

badblueboylivno je napisao/la::)

eto, osigurana Europa
nije jos, Zeljo mora u finale ako smatramo da ce Zeljo osvojiti Premijer ligu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 17:35

Naravno.

Ali ja već idem s pretpostavkom da ovakav Borac ni na koji način ne može izbaciti ovakvog Želju.
Hayley <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2012, 17:36

ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.

Ocekivao sam da Velez izbori evropu, ali ocigledno nece ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 04 apr 2012, 17:38

SaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da vise ne vazi to pravilo da finalista kupa ide u evropu, ako je kojim slucajem plasiran na tabeli ispod mjesta koje vodi u evropu...sad ide onaj najbolje plasirani na tabeli, a ne finalista kupa...svejedno i u takvom slucaju vi bi trebali biti ti koji idu u evropu.

Ocekivao sam da Velez izbori evropu, ali ocigledno nece ebiga
nisi dobro shvatio ;) Velez da je prosao danas i da Zeljo prode Borca, Velez ide u Evropu bez obzira na ishod finala (ako je Zeljo prvak).

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2012, 17:41

svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio :)...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 apr 2012, 17:42

SaltCityAttack je napisao/la:svatio sam ja ali nisu vise takva pravila care..ti mene ocigledno nisi svatio :)...nova su pravila i vise finalista kupa ne ide u evropu, vec najbolje plasirani na tabeli, ako recimo kojim slucajem ekipa koja osvoji duplu krunu ili preko lige osigura evropu i osvoji ujedno kup... to se promjenilo care
Upravu si. Velež da je prošao u finale, morao bi dobiti Želju da bi išao u Evropu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2012, 17:43

Ljudi, ako je prvak lige također osvajač kupa, finalist kupa ide u EL, jer se prvak lige plasirao u LP, bez obzira na kojem mjestu u ligi završio.
Hayley <3

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2012, 17:44

Ne, mislim da je upravo saltcity u pravu, jer koliko se sjecam ne vrijedi vise to pravilo finaliste, a to je tek nedavno promijenjeno, mozda cak i prosle godine, pa cak i ako je pobjednik kupa ujedno i prvak drzave, i dalje se gleda plasman na tabeli za jednu od pozicija u Europi, a ne porazeni u finalu Kupa.
Svejedno, ovdje ne treba stati, i dalje treba ici na napad u oba trofeja, tako da je ta rasprava svakako bespredmetna.

I jos jedna stvar, napast ce me vjerujem vecina ovdje, kao i inace, al smatram da bi sa Karacicevom filozofijom u zadnjih 5-6 utakmica zavrsnice prvog dijela i pocetka drugog dijela sezone gotovo sigurno izgubili u Mostaru sa jednom pretjerano defanzivno postavljenom momcadi i ne uspijevanjem nametanja svog stila igre, odnosno prilagodjavanja formacije igracima koje imamo u kadru, stoga, jos cu jednom cestitati na hrabro postavljenoj i dosta ofenzivnoj momcadi, neovisno tko joj sjedi(o) na klupi, ovo je ono sto ja zelim vidjeti i ovo je ono sto odgovara Širokom Brijegu, a to tupim od pocetka sezone.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Anpa, AvantiBL, Hrammm1921, kulinban1189, laszlo, MikiPirs, zlatandr i 29 gostiju.