Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

antipolitikaa
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la antipolitikaa » 06 sep 2009, 12:14

Trebalo je davno Cirohita dovest za izbornika a ne kojekave kodre,bake,mujazinoviće i ostale trenerske amatere!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 sep 2009, 17:48

Bitna je sloga i tim,a to je sad hvala Bogu super, ima jokera kako kaže,mislim da ih je pročitao Turke ,igrat će se napaeto 93 min .... kako kaže na radiu Ćiro danas sam ga slušao,vijerujem u njega i naše momke,definitivno je pokazao šta majstor zna,raja ga prihvatila ,dobro je da je 'nabrijan'.Pohvale za HRABROST šta je iskemijao do sada ,isprobao sve mogućnosti, a za VELIKE tekme on uvijek ima riješenje i iznenađenje.
Ajmo Bosno sretno nam!
Ćiri kapa dole! :P
Fi hajati.
GO Bosno.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 sep 2009, 18:19

Bez sumnje Ćiro je bio rahatniji, kad je skino cipele nakon utakmice... :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 19:37

BIHfan je napisao/la:
loptica je napisao/la:Ma nije loše ali lisac je on stari zna šta radi ,bolan no sikiriki ,Armenija je najmanji problem,bar realno.
Šupić nek brani to je to , visok,brz,spasio kad nam je trebao, zaslužio je svaka čast Begoviću ,ali nek ne mijenja u staru ništa!Zašto pazi nema klub ,a ovaj dođe i primi pet komada to je fudbal :P
:lol: :lol: :lol:
Ti se keseri i dalje a Begovic ti zulja klupu maksimalno :mrgreen:
Jos kad i Hasagic ,,prihaja,,moci ce nam Began uvjezbavati sa Nurkovicem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 06 sep 2009, 19:47

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 sep 2009, 19:49

antipolitikaa je napisao/la:Trebalo je davno Cirohita dovest za izbornika a ne kojekave kodre,bake,mujazinoviće i ostale trenerske amatere!
Nek' si nam rek'o!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 19:57

Ćiro je stari lisac, pogodio je sa Supićem, uvođenjem Pjanića, stavljanjem Ibričića od prve minute. Jedva čekam da vidim šta je Ćiro smislio pred utakmicu sa Turskom. Mislim da bi trebao ostaviti ovu taktiku, ali umjesto nekoga u vezi, stavit Misketa i to bi bila dobitna kombinacija. Vjerujem da nas Ćiro neće iznevjeriti ni ovoga puta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 sep 2009, 21:17

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
loptica je napisao/la:Ma nije loše ali lisac je on stari zna šta radi ,bolan no sikiriki ,Armenija je najmanji problem,bar realno.
Šupić nek brani to je to , visok,brz,spasio kad nam je trebao, zaslužio je svaka čast Begoviću ,ali nek ne mijenja u staru ništa!Zašto pazi nema klub ,a ovaj dođe i primi pet komada to je fudbal :P
:lol: :lol: :lol:
Ti se keseri i dalje a Begovic ti zulja klupu maksimalno :mrgreen:
Jos kad i Hasagic ,,prihaja,,moci ce nam Began uvjezbavati sa Nurkovicem.
Kad Begovic bude vrhunski golman jedan od najboljih u EPL,makar ce ti biti jasno tad jer penzioneru kao ti je teze skontat,i ne citiraj me vise da nebi bananu zasluzio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 06 sep 2009, 21:29

[
Kad Begovic bude vrhunski golman jedan od najboljih u EPL,makar ce ti biti jasno tad jer penzioneru kao ti je teze skontat,i ne citiraj me vise da nebi bananu zasluzio.[/quote]vidim ti pravo zeznut neki lik još malo pa gangster da prostiš,ne volim aroganciju a banane su mi super tebi kore ostavljam.,,,

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 sep 2009, 21:32

neznalica je napisao/la:[
Kad Begovic bude vrhunski golman jedan od najboljih u EPL,makar ce ti biti jasno tad jer penzioneru kao ti je teze skontat,i ne citiraj me vise da nebi bananu zasluzio.
vidim ti pravo zeznut neki lik još malo pa gangster da prostiš,ne volim aroganciju a banane su mi super tebi kore ostavljam.,,,[/quote]

Molio bih administraciju da ove krpelje opale jednom opomenom jer u zadnje vrijeme pisu neke poglupe komentare na moj racun.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 21:37

Sto se sekiras i postajes neurozan :mrgreen:
Begovic je pozvan u repku,pa branice i on valjda jedne godine.
To vam cokolada svih cokolada obecava :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 sep 2009, 21:41

harishp je napisao/la:Sto se sekiras i postajes neurozan :mrgreen:
Begovic je pozvan u repku,pa branice i on valjda jedne godine.
To vam cokolada svih cokolada obecava :lol:

nesikiras ti mene vec ova neznalica pravi se da nezna nista,a nezna. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 06 sep 2009, 22:22

velez_mostar je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Trebalo je davno Cirohita dovest za izbornika a ne kojekave kodre,bake,mujazinoviće i ostale trenerske amatere!
Nek' si nam rek'o!
ja bi sa ovom ekipom vec osiguro SP.....Kukavicka taktika je bila protiv turaka i spanaca....gdje smo mogli doci do pobjede u oba susreta...u turskoj 100% bi pobjedio...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 sep 2009, 22:30

starmo76 je napisao/la:
Nek' si nam rek'o!
ja bi sa ovom ekipom vec osiguro SP.....Kukavicka taktika je bila protiv turaka i spanaca....gdje smo mogli doci do pobjede u oba susreta...u turskoj 100% bi pobjedio...

Ja bi tebe sad odma stavio za selektora,ulio si mi povjerenje. :lol:
FK DELFIN NEUM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 22:43

starmo76 je napisao/la:
Nek' si nam rek'o!
Mourinho jesil to ti ? Kad prije nauci bosanski :D . Malo shale nije na odmet, a treba biti realan, i priznati da je Ciro odradio odlican ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 23:23

Istina da je Ćiro malo lošije postavio taktiku za tekme protiv Španije i Turske, ali ipak tada smo bili sitan zalogaj za te velesile i Ćiro je odlučio da primi što manje golova, ali kasno je shvatio kakve zmajeve imao na terenu i sigurno je da smo mogli pobjedit i Špoaniju i Tursku. Ali nema veze, da smo tada pobjedili, sada nebi bilo zanimljivo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 00:09

el-fighter je napisao/la:Istina da je Ćiro malo lošije postavio taktiku za tekme protiv Španije i Turske, ali ipak tada smo bili sitan zalogaj za te velesile i Ćiro je odlučio da primi što manje golova, ali kasno je shvatio kakve zmajeve imao na terenu i sigurno je da smo mogli pobjedit i Špoaniju i Tursku. Ali nema veze, da smo tada pobjedili, sada nebi bilo zanimljivo.
Da smo tada pobjedili sad bi usli u ove preostale utakmice s pjesmom..ovako imamo situaciju da igramo kuci sa nabrijanom Turskom,s kojom se borimo za baraz koji nam donosi protivnika tipa Rusija,Svedska,Francuska..i td..pa,jest..dobro je ovako,ipak je zanimljivije :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 sep 2009, 00:31

el-fighter je napisao/la:Istina da je Ćiro malo lošije postavio taktiku za tekme protiv Španije i Turske, ali ipak tada smo bili sitan zalogaj za te velesile i Ćiro je odlučio da primi što manje golova, ali kasno je shvatio kakve zmajeve imao na terenu i sigurno je da smo mogli pobjedit i Špoaniju i Tursku. Ali nema veze, da smo tada pobjedili, sada nebi bilo zanimljivo.
Da smo tada pobjedili sad bi usli u ove preostale utakmice s pjesmom..ovako imamo situaciju da igramo kuci sa nabrijanom Turskom,s kojom se borimo za baraz koji nam donosi protivnika tipa Rusija,Svedska,Francuska..i td..pa,jest..dobro je ovako,ipak je zanimljivije :D
jarane jesi ti zapeo protiv cire.
a koju bi ti taktiku protiv spanije postavio.ti bi se ko otvorio pa da 12:0 zavrsi.
za tursku se slazem da je pogrijesio sto smo se previse branili al nesto govorit za spaniju,to nema smisla
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 01:02

T-MAC je napisao/la:
jarane jesi ti zapeo protiv cire.
a koju bi ti taktiku protiv spanije postavio.ti bi se ko otvorio pa da 12:0 zavrsi.
za tursku se slazem da je pogrijesio sto smo se previse branili al nesto govorit za spaniju,to nema smisla
Nisam nista pisao o taktici,samo sam odgovorio na prethodni post u kojem je kolega naveo da ne bi bilo zanimljivo sada,da smo pobjedili tada!Nisi skontao..a,protiv Spanije je taktika bila odlicna...dok je protiv Turske taktika bila dno dna...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 05:58

Pa nije Ciro kriv sto je Dzeko nije skontao da i u prvom i u drugom poluvremenu ne valja pucat glavom na isti gol to jest stranu terena:mrgreen:
Da je malo prosarao,sve bi bilo drugacije
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.