FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
sto se tice ovog starta za drugi penal sinoc, haj iskreno i posteno priznajte makar sebi ako necete javno na forumu reci da je svak vidio do sada milion puta guranje i cupanje u 16ercu prije izvodjenja kornera i da je svaki put sudija opomenuo igrace ili u najgorem slucaju podjelio kartone i onda pustio da se izvede korner.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Ma nikad to oni nece priznati, da im igrac padne na centru terena, a sudija im svira penal opet ne bi priznali, takvi su ti oni. Sad lazu da je Chelzi zakinut za 2 penala protiv njih, a ja koliko se sjecam da je bilo duplo vise, Pique-ruka, djudo zahvat Alvesa nad Maludom, Drogba pokosen sazada u gol-sansi, Eto-va ruka u zadnjoj minuti i znam da je bila jos jedna situacija, ali ne mogu da se sjetim i da bas nijedan jedini penal Ovrebo nije svirao od tih 4-5 situacija i onda Farsichi osvoje LP i kofrce seemir987 je napisao/la:sto se tice ovog starta za drugi penal sinoc, haj iskreno i posteno priznajte makar sebi ako necete javno na forumu reci da je svak vidio do sada milion puta guranje i cupanje u 16ercu prije izvodjenja kornera i da je svaki put sudija opomenuo igrace ili u najgorem slucaju podjelio kartone i onda pustio da se izvede korner.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
španci nemaju muškost u sportu....delpiero20 je napisao/la:Ne kazem ja da ovakvih penala nije biloDesi se cesto da bude penal nakon izvodjenja kornera...ali mi je cudno da se ovo svira u cetvrtfinalu lige sampiona
Ocekujem musku igru, da prolijes krv za prolazak...
Nije do Barcelone toliko, koliko je do citave Spanije...Spanci generalno su me stvarno razocarali, ako ovako nastave razvalit ce fudbal do kraja, nije samo do ove situacije nego do muškosti, gdje je muškost
Ako se ne varam prije ovog kornera ili dva kornera prije Abate je na isti nacin blokiran, neki dvostruki blok da bi se Puyol izvukao na drugu gdje je isla lopta...po meni je to ilegalno totalno, ometaju ti kretnju, ako pokusas da ih zaobidjes oni se pomjeraju u bloku na stranu gdje si krenuo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kad ste vi nesto priznali, o kakvom prizavanju ti pricas? Pa ove sezone biste trebali priznavati svaku utakmicu nesto, ali vi opravdavate sve poteze svojih pulena i Mourinha. Kod vas je kako procitate da je Mourinho rekao, tako i vi govorite. Pocisti u svojoj avliji, pa onda cisti tudju avliju.Harrison je napisao/la:Ma nikad to oni nece priznati, da im igrac padne na centru terena, a sudija im svira penal opet ne bi priznali, takvi su ti oni. Sad lazu da je Chelzi zakinut za 2 penala protiv njih, a ja koliko se sjecam da je bilo duplo vise, Pique-ruka, djudo zahvat Alvesa nad Maludom, Drogba pokosen sazada u gol-sansi, Eto-va ruka u zadnjoj minuti i znam da je bila jos jedna situacija, ali ne mogu da se sjetim i da bas nijedan jedini penal Ovrebo nije svirao od tih 4-5 situacija i onda Farsichi osvoje LP i kofrce seemir987 je napisao/la:sto se tice ovog starta za drugi penal sinoc, haj iskreno i posteno priznajte makar sebi ako necete javno na forumu reci da je svak vidio do sada milion puta guranje i cupanje u 16ercu prije izvodjenja kornera i da je svaki put sudija opomenuo igrace ili u najgorem slucaju podjelio kartone i onda pustio da se izvede korner.![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
NIJE BIO PENAL !Harrison je napisao/la:Ma nikad to oni nece priznati, da im igrac padne na centru terena, a sudija im svira penal opet ne bi priznali, takvi su ti oni. Sad lazu da je Chelzi zakinut za 2 penala protiv njih, a ja koliko se sjecam da je bilo duplo vise, Pique-ruka, djudo zahvat Alvesa nad Maludom, Drogba pokosen sazada u gol-sansi, Eto-va ruka u zadnjoj minuti i znam da je bila jos jedna situacija, ali ne mogu da se sjetim i da bas nijedan jedini penal Ovrebo nije svirao od tih 4-5 situacija i onda Farsichi osvoje LP i kofrce seemir987 je napisao/la:sto se tice ovog starta za drugi penal sinoc, haj iskreno i posteno priznajte makar sebi ako necete javno na forumu reci da je svak vidio do sada milion puta guranje i cupanje u 16ercu prije izvodjenja kornera i da je svaki put sudija opomenuo igrace ili u najgorem slucaju podjelio kartone i onda pustio da se izvede korner.![]()
![]()
ja ću uvijek reći ono što mislim bila to barcelona ili real ili neko treći...i uvijek ću reći kad jedan tim bude poguran od strane sudaca
a da li je antonini trebao dobiti crveni kod prvog penala jer je bio zadnji igrač odbrane ?
sjetimo se zašto je abidal protiv chelsea dobio...
EDIT: ko bi bio prvi u primeri da suci ne guraju real i sa koliko bodova ?
zašto ti na to nećeš odgovorit ?

boldano, kolega @devil je to na jednoj drugoj temi lijepo obrazložio oko zadneg igrača odbrane....Petardaa je napisao/la:NIJE BIO PENAL !Harrison je napisao/la:Ma nikad to oni nece priznati, da im igrac padne na centru terena, a sudija im svira penal opet ne bi priznali, takvi su ti oni. Sad lazu da je Chelzi zakinut za 2 penala protiv njih, a ja koliko se sjecam da je bilo duplo vise, Pique-ruka, djudo zahvat Alvesa nad Maludom, Drogba pokosen sazada u gol-sansi, Eto-va ruka u zadnjoj minuti i znam da je bila jos jedna situacija, ali ne mogu da se sjetim i da bas nijedan jedini penal Ovrebo nije svirao od tih 4-5 situacija i onda Farsichi osvoje LP i kofrce seemir987 je napisao/la:sto se tice ovog starta za drugi penal sinoc, haj iskreno i posteno priznajte makar sebi ako necete javno na forumu reci da je svak vidio do sada milion puta guranje i cupanje u 16ercu prije izvodjenja kornera i da je svaki put sudija opomenuo igrace ili u najgorem slucaju podjelio kartone i onda pustio da se izvede korner.![]()
![]()
ja ću uvijek reći ono što mislim bila to barcelona ili real ili neko treći...i uvijek ću reći kad jedan tim bude poguran od strane sudaca
a da li je antonini trebao dobiti crveni kod prvog penala jer je bio zadnji igrač odbrane ?
sjetimo se zašto je abidal protiv chelsea dobio...
EDIT: ko bi bio prvi u primeri da suci ne guraju real i sa koliko bodova ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam kako se uopste mozete raspravljati sa likovima koji koriste djecije fore tipa Farca, Lessi, Penaldo, Frankovci... Pa smijem se kladiti da vecina njih ima svega tlinest godina, eventualno cedamnect.
Inace, igrac utakmice sinoc El Jefecito

Inace, igrac utakmice sinoc El Jefecito

Don't hate what you don't understand.
Odgovorit cu naravno, da je posteno sudjenje u Primeri Farsa bi za Realom kasnila 10-15 bodova.Petardaa je napisao/la:EDIT: ko bi bio prvi u primeri da suci ne guraju real i sa koliko bodova ?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Harrison,
Šuti, mogu navijači Mallorce pročitati ovaj post i šta ćeš onda?
Btw, ima posebna tema za prepucavanja na relaciji Madrid - Barcelona. Ima li smisla vrtiti istu priču u krug na 3 teme?
Šuti, mogu navijači Mallorce pročitati ovaj post i šta ćeš onda?

Btw, ima posebna tema za prepucavanja na relaciji Madrid - Barcelona. Ima li smisla vrtiti istu priču u krug na 3 teme?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Još jedna demonstracija sile od strane Barcelone.
Milan anemičan, ili jednostavno nisu mogli više.
Penal 1 opravdano dosuđen
Penal 2 i može i ne može.
Utakmica u Milanu također dvije situacije u kojima se i moglo i nije svirati za najstrožiju kaznu. Onda nije, sad jest i kraj priče.
u svakom slučaju prošla je ekipa koja je pokazala više i koja je u ovom momentu dominantnija.
Milan anemičan, ili jednostavno nisu mogli više.
Penal 1 opravdano dosuđen
Penal 2 i može i ne može.
Utakmica u Milanu također dvije situacije u kojima se i moglo i nije svirati za najstrožiju kaznu. Onda nije, sad jest i kraj priče.
u svakom slučaju prošla je ekipa koja je pokazala više i koja je u ovom momentu dominantnija.
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 04 apr 2012, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Kako lik igra u zadnje vrijeme zapitam se da li treba uopce dovoditi vrhunskog stopera. Sve pare na lijevog beka i eventualnog nekog stopera za klupexaviesta je napisao/la: Inace, igrac utakmice sinoc El Jefecito![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
Zašto uvijek svi zaborave prvu utakmicu kada Barcelona prođe dalje? Ako se važi samo jedna utakmica i to u kojoj tim koji igra protiv Barcelone bude (diskutabilno) oštećen, zašto se onda igraju dvije? Na slici su detalji sa prve utakmice na San Siru. Riječ je o čistim penalima nad Alexisom i Puyolom, koji nisu dosuđeni.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Tacno mi je muka i dođe covjeku da povrati kad vidi sve ove price oko sudijske zavjere, kukanjavu i to od navijaca koji uopšte nisu simpatizeri Milana.
Hej, spocitavaju navijacima i simpatizerima Barca iz BiH za suđenje
Žale se ovdje na ovoj temi nama, a mi ni luk jeli ni luk mirisali.
Moderacija, predlažem da se ova tema pocisti jednom i zauvijek i dovede u red
krajnje je vrijeme.
Ovo nije prvi put, vec je vazda neko kukanje i svađa sa forumašima koji nemaju veze sa suđenjem.
Hej, spocitavaju navijacima i simpatizerima Barca iz BiH za suđenje

Moderacija, predlažem da se ova tema pocisti jednom i zauvijek i dovede u red

Ovo nije prvi put, vec je vazda neko kukanje i svađa sa forumašima koji nemaju veze sa suđenjem.
hegemonija je ponovo dokazala da ni ekipa milana nije nam dorasla
sudija je sinoc zahebao stvar s onim penalom, nije ga trebao svirati mada je i mogao jer vidjeli smo svojim rodjenim ocima to nesportsko povlacenje neste koje se cesto ne kaznjava penalom, ali ponekad se i kazni, sto se mene tice nije ga trebao svirati upravo zbog svih ovih jadikovki, milan je bio ocajan i bez tog penala uvaljali bi im jos dva tri gola bez problema jer losi su bili i u odbrani i vezi i u svemu, iznenadili su me koliko su lose odigrali
samo levati mogu pomisliti da je penal nesto bitno promijenio sinoc, igraci milana se zale zato da prikriju svoju sramotu i neznanje, to je taj morinjov recept prikrivanja svoje sramote, to je vec mnogo puta vidjeno i ne trebamo misliti o tome
ono sto nas treba zabrinjavati je sto nismo onako losem milanu uvaljali peticu jer to su i zasluzili, al opet nam je napad previse zavisio samo od messija, ne znam zasto je pep uveo cuencu od pocetka, jednostavno je ocito da nam trebaju u napadu gol igraci a ne oni za posjed lopte, moramo igrati jednostavno brutalnije i hebo vise respektovanje protivnika, trebamo nabijati a to mozemo bez problema
sinoc nasi nisu odigrali ni blizu kako mozemo, ali i s onom igrom bila je igra macke i misa protiv katastrofalnog milana, protiv celzija moramo puno bolje jer vjerujem da ce onio odigrati puno kvalitetnije nego milan
sudija je sinoc zahebao stvar s onim penalom, nije ga trebao svirati mada je i mogao jer vidjeli smo svojim rodjenim ocima to nesportsko povlacenje neste koje se cesto ne kaznjava penalom, ali ponekad se i kazni, sto se mene tice nije ga trebao svirati upravo zbog svih ovih jadikovki, milan je bio ocajan i bez tog penala uvaljali bi im jos dva tri gola bez problema jer losi su bili i u odbrani i vezi i u svemu, iznenadili su me koliko su lose odigrali
samo levati mogu pomisliti da je penal nesto bitno promijenio sinoc, igraci milana se zale zato da prikriju svoju sramotu i neznanje, to je taj morinjov recept prikrivanja svoje sramote, to je vec mnogo puta vidjeno i ne trebamo misliti o tome
ono sto nas treba zabrinjavati je sto nismo onako losem milanu uvaljali peticu jer to su i zasluzili, al opet nam je napad previse zavisio samo od messija, ne znam zasto je pep uveo cuencu od pocetka, jednostavno je ocito da nam trebaju u napadu gol igraci a ne oni za posjed lopte, moramo igrati jednostavno brutalnije i hebo vise respektovanje protivnika, trebamo nabijati a to mozemo bez problema
sinoc nasi nisu odigrali ni blizu kako mozemo, ali i s onom igrom bila je igra macke i misa protiv katastrofalnog milana, protiv celzija moramo puno bolje jer vjerujem da ce onio odigrati puno kvalitetnije nego milan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Realizacija je loša je nema Ville
fali taj rasni strijelac koji ce rutinski završiti one zicere Thiaga i Adriana, a i koji ce rasteretiti Messia.
Tello i Cuenca jesu talenti ali nemaju tu rutinu u nogama, nemaju iskustvo za jace utakmice. Pedru je sezona syebana zbog ozljeda. Alexis isto tako: ozljede plus uklapanje/adaptacija na tim u prvoj sezoni.
Jedno je igrati sa Villom u napadu (koji ce uvijek na sebe navlaciti jednog igraca minimalno), a sasvim drugo bez njega. Jer onda je i Messiju daleko lakše kad ima takvog igraca uz sebe u napadu. Olakšan je posao ne samo Messiju vec i Iniesti, Xaviu, ma svima.

Tello i Cuenca jesu talenti ali nemaju tu rutinu u nogama, nemaju iskustvo za jace utakmice. Pedru je sezona syebana zbog ozljeda. Alexis isto tako: ozljede plus uklapanje/adaptacija na tim u prvoj sezoni.
Jedno je igrati sa Villom u napadu (koji ce uvijek na sebe navlaciti jednog igraca minimalno), a sasvim drugo bez njega. Jer onda je i Messiju daleko lakše kad ima takvog igraca uz sebe u napadu. Olakšan je posao ne samo Messiju vec i Iniesti, Xaviu, ma svima.
Romariooo je napisao/la:hegemonija je ponovo dokazala da ni ekipa milana nije nam dorasla
Milan je sinoć bio zreo za petardu, kod rezultata 3:1 milanezi stoje na svojoj polovini bez ambicije da krenu na gol Barce

Zaslužen prolaz Barce i ne sumnjam da će tekma protiv Chelsea biti odlična.Sinoć je i Messi previše solirao u napadu
al' može mu se oprostiti.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 apr 2012, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vjerovatno ti je oblak udario u glavu pa ovako vrijedzas ljude. Ovo je dio tvog govora maloprije ...emir987 je napisao/la:druze oblacno danas, sunca ni na vidiku, mora da sam zato mrzovoljan.bparena je napisao/la:Prije nego sto i pocnes prolijevati svoj bijes i ostale ljude nazivati dzubradima - moj ti je prijedlog ugasi komp i izadzi van na sunce i dodzi malo sebi.....emir987 je napisao/la:ciko, ciko izvinite, ako moze ja bi da pricamo o lopovluku na racun barce.
kako ne kotnas da ti govorim o lopovluku koji rade sudije na racun barce, samo ti navodim primjere klubova da ne kazete da je to samo u jednoj utakmici bilo.
.... jeli i tada sve posteno??? djubrad jedna skontajte da ne mozete biti vi u pravu a u krivu svi ostali! eto sudija posteno svira samo vama, a sto prigovaraju iz londona, madrida, milana, to je samo sto ne mogu podnijeti poraz. barca ne moze izgubiti radi uefe, to je sve vise svima ocito samo vama nije. fuj na sta ste doveli fudbal. samo steta jednog messija sto se i njegovo ime spominje u kolektivu barcelone!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Consigliere
- Kontakt:
Pa normalno da je Milan lose odigrao drugo poluvrijeme nakon onog samara pred kraj prvog... 1:1 je bio jedini po meni realan rezultat kojim je Milan mogao proci... Nekako dodjes do njega i neko ti ga otme za 5 minuta, normalno da im je moral bio na nuli!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Imao je Milan citavo drugo poluvrijeme da zabije još koji gol i tako prođe u polufinale. A vidjeli smo kako su odigrali, jedan šut za 45 minuta drugog poluvremenaConsigliere je napisao/la:Pa normalno da je Milan lose odigrao drugo poluvrijeme nakon onog samara pred kraj prvog... 1:1 je bio jedini po meni realan rezultat kojim je Milan mogao proci... Nekako dodjes do njega i neko ti ga otme za 5 minuta, normalno da im je moral bio na nuli!

Neka se oni ljute prvo na sebe, a ne na sudije. Od sebe se uvijek prvo polazi

najsmjesnije su ove price da je milan sinoc mogao nesto, al da ih je pokosi taj penal, koja smijurija
milan je i prije i poslije penala izgledao jadno na tereno, imao je puno vremena i poslije penala da nam uvalja dva tri gola ako su mogli, imali su cetiri utakmice ove sezone protiv nas i nisu se pokazali niti u jednoj kao ekipa koja nas moze uznemiriti ozbiljnije
milan je i prije i poslije penala izgledao jadno na tereno, imao je puno vremena i poslije penala da nam uvalja dva tri gola ako su mogli, imali su cetiri utakmice ove sezone protiv nas i nisu se pokazali niti u jednoj kao ekipa koja nas moze uznemiriti ozbiljnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.