Napokon da ljudi pocinju misliti onako kako i jest. Mislim sta ima neko od toga da pokusaje umanjiti igru Barse na racun sviranih/nesviranih penala. Sta ima carobna igra Inijeste-Xavia-Messia s tim. Da li bi sve bilo na mjestu da su oni osteceni ??? Nemaju oni veze sa penalima....TheBlues je napisao/la:Slazem se da je zasluzen daleko od toga, samo kazem da je ACM ostecen kod drugog penala, samo to FCB svaka cast!delpiero20 je napisao/la:Iako mislim da nije penal, treba biti iskren i reci da je Barca totalno dominirala u ove dvije utakmice...prolaz 100% zasluzen...bilo bi sramota da je Milan kojim slucajem prosao
Tj nemam nista protiv Barce, nisam ovdje pristran uopste...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Utakmicu je prelomio drugi penal,Milan je do tad bio ako nista iole opasan...Sve u svemu,Barca je dalje,...Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 m
Moglo bi biti svasta...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;trxel je napisao/la:Utakmicu je prelomio drugi penal,Milan je do tad bio ako nista iole opasan...Sve u svemu,Barca je dalje,...Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 mMoglo bi biti svasta...
Koliko puta to moram(o) ponoviti ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo zaboravljate cinjenicu da ne pobjedjuju posjed, dodavanja i ljepota u igri, vec golovi, kod kojih Barca ima veliku pomoc sudija. Ne kazem ja da Barca ne bi dala gol kod 1-1, ali isto niko me ne moze uvjeriti ni da bi dala, ipak su ovamo Italijani, koliko kod slabi u odbrani oni se uvijek dobro brane. Penal je prelomio utakmicu, i to je cinjenica. Isto je cinjenica da su Italijani osvojili Svjetska prvenstva na istoj igri, jel i to nezasluzeno??? Ako osvoje ove godine to ce biti vec treci put u kojem sudije ocito pomazu Barci.
Celik!3,2,2.
Pa bas zato sto nije bilo Puyola nije trebo onako potezat i prije izvodzenja kornera a kamoli lec na covjeka i povlacit ga na zemlju zaobilazeci Puyola.delpiero20 je napisao/la:Samo sto je ovo druga situacija gdje nema Puyola...znaci covjek pravi blok kao Shaquille O'Neal

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Genghis je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;trxel je napisao/la:Utakmicu je prelomio drugi penal,Milan je do tad bio ako nista iole opasan...Sve u svemu,Barca je dalje,...Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 mMoglo bi biti svasta...
Koliko puta to moram(o) ponoviti ...

NOU CAMP : 105 × 68 mtrxel je napisao/la:Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 mMoglo bi biti svasta...
STAMFORD: 103 x 67 m
ser del barça es el millor que hi ha !
Nikad Barca biti draga onima koje pobjedzuje. Barca ne zna da postigne gol bez sudija. Osvojit ce Barca jos 10 titula sa sudzenjem kako je po propisima a ne kako to odredzuju oni koji bi volili drugacije po svaku cijenu.AllGunsBlazing je napisao/la:Samo zaboravljate cinjenicu da ne pobjedjuju posjed, dodavanja i ljepota u igri, vec golovi, kod kojih Barca ima veliku pomoc sudija. Ne kazem ja da Barca ne bi dala gol kod 1-1, ali isto niko me ne moze uvjeriti ni da bi dala, ipak su ovamo Italijani, koliko kod slabi u odbrani oni se uvijek dobro brane. Penal je prelomio utakmicu, i to je cinjenica. Isto je cinjenica da su Italijani osvojili Svjetska prvenstva na istoj igri, jel i to nezasluzeno??? Ako osvoje ove godine to ce biti vec treci put u kojem sudije ocito pomazu Barci.
p.s. evo nasli ste jos jedan recept. Ako ne mozete da date gol samo obarajte nek sudije sude penale i onda pljujte po Barci i sudijama. Ali sudije ko sudije - sude po pravilima pa se stiti najljepsi fudbal na svijetu a ne opstrukcije.
Prvi penal je cist k'o suza, to niko ne osporava, ali drugi je hedija-penal, ondje sudija treba da zaustavi izvodjenje kornera, opomene igrace, razdvoji ih kao sto se inace radi pa tek onda kad se smire da se izvede korner, al da su babi mu.da... ako je ono svirao nda je trebao svirati penal u drugom poluv. nad Zlatanom... ma ascare se vidi kome je sudija bio naklonjen...
Negdje u drugom dijelu 2. poluvremena cini mi se da je ono bio Lesi, grubo startovao s ledja na jednog igraca Milana, al gdje ce njemu pokazati zuti karton...
Negdje u drugom dijelu 2. poluvremena cini mi se da je ono bio Lesi, grubo startovao s ledja na jednog igraca Milana, al gdje ce njemu pokazati zuti karton...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Divim ti se napisanom tekstu. Nijednu rečenicu nisi povezao , još gluposti pišeš ..bparena je napisao/la:Nikad Barca biti draga onima koje pobjedzuje. Barca ne zna da postigne gol bez sudija. Osvojit ce Barca jos 10 titula sa sudzenjem kako je po propisima a ne kako to odredzuju oni koji bi volili drugacije po svaku cijenu.AllGunsBlazing je napisao/la:Samo zaboravljate cinjenicu da ne pobjedjuju posjed, dodavanja i ljepota u igri, vec golovi, kod kojih Barca ima veliku pomoc sudija. Ne kazem ja da Barca ne bi dala gol kod 1-1, ali isto niko me ne moze uvjeriti ni da bi dala, ipak su ovamo Italijani, koliko kod slabi u odbrani oni se uvijek dobro brane. Penal je prelomio utakmicu, i to je cinjenica. Isto je cinjenica da su Italijani osvojili Svjetska prvenstva na istoj igri, jel i to nezasluzeno??? Ako osvoje ove godine to ce biti vec treci put u kojem sudije ocito pomazu Barci.
p.s. evo nasli ste jos jedan recept. Ako ne mozete da date gol samo obarajte nek sudije sude penale i onda pljujte po Barci i sudijama. Ali sudije ko sudije - sude po pravilima pa se stiti najljepsi fudbal na svijetu a ne opstrukcije.
btw @AllGunsBlazing post je objasnio sve.
Sloboda Tuzla !!!
Znaci da je kraci...Jel tako.....Cini mi se 2009.su bile 100x69...Scof1eld je napisao/la:NOU CAMP : 105 × 68 mtrxel je napisao/la:Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 mMoglo bi biti svasta...
trxel je napisao/la:Znaci da je kraci...Jel tako.....Cini mi se 2009.su bile 100x69...Scof1eld je napisao/la:NOU CAMP : 105 × 68 mtrxel je napisao/la:Vjerovatno dolaze Englezi u 1/2,i njihov teren 70-40 mMoglo bi biti svasta...
A stadium must be category four to host games in the playoffs of the qualifying stage for the UEFA Champions League or any game in the main competition.
Category 4: 105 m long, 68 m wide
Zašto ne čitaš ...
Bola kraci je,i kani se dimenzija...Ono 70-40 je zeza,jer se zna da je kraci...E sad sta koliko,znaju samo statisticari,i neki forumasi preko slobodne wikipedije...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa u Ligi Prvaka su svi stadioni (odnosno tereni) jednakih dimenzija. Sad, to što meni Kamp Nou izgleda k'o Faludža, to je i zbog kamera i čega sve ne.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ocito i ti ne citasMonolog je napisao/la:Pa u Ligi Prvaka su svi stadioni (odnosno tereni) jednakih dimenzija. Sad, to što meni Kamp Nou izgleda k'o Faludža, to je i zbog kamera i čega sve ne.

@pesmaster
sto se nerviras - allgunars sve pojasnio - to vi na privatno a mi javno u polufinalu
Interesantno kako se najmanje javljaju Milanezi - samo Realovci, Arsenalovci, i ostali luzeri koje je Barsa ranije dobila..
sto se nerviras - allgunars sve pojasnio - to vi na privatno a mi javno u polufinalu

Interesantno kako se najmanje javljaju Milanezi - samo Realovci, Arsenalovci, i ostali luzeri koje je Barsa ranije dobila..
Alo pazi s tim luzeri,nemam nikake veze sa ovom temom,odje sam samo da utvrdim tacne dimenzije stadiona

Što si nedokazan ... ISTE SU DIMENZIJE ... nevjerovatno ... neke očigledno samo treba igorisati, jer veze s mozgom nemaju ...trxel je napisao/la:Bola kraci je,i kani se dimenzija...Ono 70-40 je zeza,jer se zna da je kraci...E sad sta koliko,znaju samo statisticari,i neki forumasi preko slobodne wikipedije...
E nemoj mi se sviju ti javljati.......I igorisi me dalje....Genghis je napisao/la:Što si nedokazan ... ISTE SU DIMENZIJE ... nevjerovatno ... neke očigledno samo treba igorisati, jer veze s mozgom nemaju ...trxel je napisao/la:Bola kraci je,i kani se dimenzija...Ono 70-40 je zeza,jer se zna da je kraci...E sad sta koliko,znaju samo statisticari,i neki forumasi preko slobodne wikipedije...

Ma nista ti sa tim terenimatrxel je napisao/la:Alo pazi s tim luzeri,nemam nikake veze sa ovom temom,odje sam samo da utvrdim tacne dimenzije stadiona![]()

Nisam mislio na to - vec na ove "sudije" za penale....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.