HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

slogauskoplje
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la slogauskoplje » 02 apr 2012, 19:25

pričajte vi šta oćete, al penal je za Zrinjski bio ;)
Sloga Uskoplje

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2012, 19:28

[youtube][/youtube]

Obratiti pažnju na četvrti minut utakmice i penal za Želju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2012, 19:31

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 02 apr 2012, 19:32

Realno ja nebi sudio ni jedan. bilo je mrvicu povlacenja al ni blizu za penala bar je to moje vidjenje, u oba slucaja su se prelako bacili igrace Zelje.
Nemoj mislit da ja zelim umanjit Zeljino prvo mjesto jer realno i nemate pravog konkurenta ove godine. Nadam se
da se varam i da ce moj Široki proigrat al sumnjam ;) sportski pozdrav

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 apr 2012, 19:34

Ovo se moglo i jedno i drugo svirati kao penal ,ako se samo gleda u "real time". Ne bi bio neki preveliki kiks sudije. Mada se nakon par ponavljanja vidi da se Nyema bukvalno bacio pod noge igracu Zrinjskog a poslao loptu u drugom smjeru. Igrac Zrinjskog pasivno trcao sa strane i nije uopste isao na neki start.

Dok je ona situacija za Zrinjski cista kao suza !!

Mada iskreno ovo je nista kakvih je bilo nepravdi na nasim terenima i ociglednog natezanja. A ovakve "greske" vec spadaju u sferu pomalo i sudske procjene.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2012, 19:40

bogbatina je napisao/la:Realno ja nebi sudio ni jedan. bilo je mrvicu povlacenja al ni blizu za penala bar je to moje vidjenje, u oba slucaja su se prelako bacili igrace Zelje.
Nemoj mislit da ja zelim umanjit Zeljino prvo mjesto jer realno i nemate pravog konkurenta ove godine. Nadam se
da se varam i da ce moj Široki proigrat al sumnjam ;) sportski pozdrav
Malo su me iznervirali navijači Zrinjskog, koji stalno pričaju o nekoj krađi. Sada govore o penalu nad Džeksonom, a niko ne spominje penal nad Niyemom. To mi je malo smiješno. Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.

Nadam se duploj kruni, a Vas vjerovatno u finalu Kupa iako bi mi bilo draže da igramo protiv Veleža. Bio sam na Marakani kada su Željo i Velež igrali ono nezaboravno finale Kupa 1981. godine. Velež pobjedio 3:2. Volio bih revanš, al' teško da će do revanša doći.

Trenutno, Široki je, po meni jedini konkurent u prvenstvu, uz sav respekt i prema Borcu i Sarajevu, a da budem maliciozan i prema Olimpici i prema Zrinjskom.

Također i tebi sportski pozdrav.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 apr 2012, 20:55

Što se tiče Bibića on mi je komšija u Sarajevu i cijeli život igramo fudbal i mogu vam reći da ste dobili pravog igrača koji živi zdrav sportski život (za razliku od drugih mladih igrača) i ima veliki potencijal.Valjda ga raja u Mostaru neće promjeniti. :D

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 apr 2012, 22:00

Forzazrinja pa sastav se postavlja po trenutnoj formi igraca ...barem bi tako trebalo da bude...nisam nogometni strucnjak sa diplomama fife i ueffe ali mazga bi skontala da je Bibic prisao golu Zeljeznicara vise puta u 20 min nego Marjanovic(problemsaglavom) u 70 min...Marjanovic bi bio puno bolji na mjestu Zurzinova koji previse petlja...a nigdje neces procitati moju izjavu da je Zurzinov najbolji igrac Zrinjskog jer je to jedan obican ispodprosjecan igrac...Bibic je u 20min tri puta probio Zeljinu liniju i jednom bio za centimetar neprecizan...sto je to marjanovic uradio u 70min....
Muminovic i Ivesic su tu negdje ---

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 apr 2012, 22:22

Ovaj Bibic je inace Zeljino dijete...odmah je danas imao interviju za bl.esak info...
Samo forsiranje mladih igraca...zdravih i poletnih!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 02 apr 2012, 22:27

bekicamir je napisao/la:Forzazrinja pa sastav se postavlja po trenutnoj formi igraca ...barem bi tako trebalo da bude...nisam nogometni strucnjak sa diplomama fife i ueffe ali mazga bi skontala da je Bibic prisao golu Zeljeznicara vise puta u 20 min nego Marjanovic(problemsaglavom) u 70 min...Marjanovic bi bio puno bolji na mjestu Zurzinova koji previse petlja...a nigdje neces procitati moju izjavu da je Zurzinov najbolji igrac Zrinjskog jer je to jedan obican ispodprosjecan igrac...Bibic je u 20min tri puta probio Zeljinu liniju i jednom bio za centimetar neprecizan...sto je to marjanovic uradio u 70min....
Mogu se složiti u svemu izuzev ocjene Ivešića kao "Niđe veze".Ne kažem da je trenutno extra igrač ali u odnosu na ostale u ove zadnje 4 utakmice jedan od najboljih.Jučer nekoliko dobrih poteza,dva udarca koji su uz malo sreće mogli završiti u mreži.Za Bibića sam napisao da podsjeća na Antišu :D kad je tek došao u Zrinju a Jackson je sigurno skinuo 5 kg u zadnjih 2-3 mjeseca i jučer me iznenadio,samo neka nastavi i mogli bismo dobiti "zvijer" u napadu!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 apr 2012, 22:34

acovic1 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Forzazrinja pa sastav se postavlja po trenutnoj formi igraca ...barem bi tako trebalo da bude...nisam nogometni strucnjak sa diplomama fife i ueffe ali mazga bi skontala da je Bibic prisao golu Zeljeznicara vise puta u 20 min nego Marjanovic(problemsaglavom) u 70 min...Marjanovic bi bio puno bolji na mjestu Zurzinova koji previse petlja...a nigdje neces procitati moju izjavu da je Zurzinov najbolji igrac Zrinjskog jer je to jedan obican ispodprosjecan igrac...Bibic je u 20min tri puta probio Zeljinu liniju i jednom bio za centimetar neprecizan...sto je to marjanovic uradio u 70min....
Mogu se složiti u svemu izuzev ocjene Ivešića kao "Niđe veze".Ne kažem da je trenutno extra igrač ali u odnosu na ostale u ove zadnje 4 utakmice jedan od najboljih.Jučer nekoliko dobrih poteza,dva udarca koji su uz malo sreće mogli završiti u mreži.Za Bibića sam napisao da podsjeća na Antišu :D kad je tek došao u Zrinju a Jackson je sigurno skinuo 5 kg u zadnjih 2-3 mjeseca i jučer me iznenadio,samo neka nastavi i mogli bismo dobiti "zvijer" u napadu!

Sa dva napadaca i Anicicem u odbrani Zrinjski u defanzivi je uz Siroki i Zelju definitivno najbolji ...samo igra prema naprijed se trebala forsirati odavno sa Jacksonom i Bekicem a ne nekakvi hokusi pokusi...ali nisam trener pa nisam pametan...a upravi na organizaciji utakmice svaka cast...cijena ulaznica ...kontrole...jedan ulaz...

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 03 apr 2012, 16:31

Mogu se složiti u svemu izuzev ocjene Ivešića kao "Niđe veze".Ne kažem da je trenutno extra igrač ali u odnosu na ostale u ove zadnje 4 utakmice jedan od najboljih.Jučer nekoliko dobrih poteza,dva udarca koji su uz malo sreće mogli završiti u mreži.Za Bibića sam napisao da podsjeća na Antišu :D kad je tek došao u Zrinju a Jackson je sigurno skinuo 5 kg u zadnjih 2-3 mjeseca i jučer me iznenadio,samo neka nastavi i mogli bismo dobiti "zvijer" u napadu![/quote]

Sa dva napadaca i Anicicem u odbrani Zrinjski u defanzivi je uz Siroki i Zelju definitivno najbolji ...samo igra prema naprijed se trebala forsirati odavno sa Jacksonom i Bekicem a ne nekakvi hokusi pokusi...ali nisam trener pa nisam pametan...a upravi na organizaciji utakmice svaka cast...cijena ulaznica ...kontrole...jedan ulaz...[/quote]

Stvarno ljudi pa zašto ne otvore na sjevernom ulazu i na stajanju po još jedna vrata.Shvatam da većina dolazi u onih 5 minuta pred početak tekme ali ipak...Cijene ulaznica ne želim komentirati jer je to stvarno jedna od najvećih gluposti koje je ova uprava uradila :roll: .U Gradačcu bih započeo sa istim timom kao protiv Želje.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 apr 2012, 19:03

Pa kolike su cijene ulaznica kod vas??? ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 04 apr 2012, 12:22

ŠB.TRN je napisao/la:Pa kolike su cijene ulaznica kod vas??? ;)
Od utakmice sa Čelikom tribine 10 km a stajanje 5 km.Sad zamisli ja povedem dva sina na tekmu , ulaznice ,grickalice , sok i ode 50 km.Jebote kao da je liga prvaka.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 apr 2012, 19:25

sto se tice tekme sa zeljom,bezze i jedni i drugi,zeljo me iznenadio orijentirali se na samo na kontra napade preko krila,ove godine dosta je ekipa bolje od njih odigralo pod bijelim,nisu prilike stvorili,zrinjski je trazio igru ovo ono,bili smo bolji,mislim da je ono bio jedanesterac na jacksonu al eto,sudijska procjena je bila obrnuta,samo nema ko gola dat kod nas,pehar kloce nevidjeni lik ne zna lopte ustopat ,a ne dat gol,jackson se borio al nista,bibic mali je odusevio u 20 minuta koliko je igro,vidjet cemo kakav ce dalje biti,obrana je ovoga puta bila na nivou,hvala bogu pa je lamesica izbacio,vezni je podbacio,niko se nije bas istako...

nista idemo dalje u gradacac prikazat dobru igru
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 04 apr 2012, 21:09

Rosas7 je napisao/la:sto se tice tekme sa zeljom,bezze i jedni i drugi,zeljo me iznenadio orijentirali se na samo na kontra napade preko krila,ove godine dosta je ekipa bolje od njih odigralo pod bijelim,nisu prilike stvorili,zrinjski je trazio igru ovo ono,bili smo bolji,mislim da je ono bio jedanesterac na jacksonu al eto,sudijska procjena je bila obrnuta,samo nema ko gola dat kod nas,pehar kloce nevidjeni lik ne zna lopte ustopat ,a ne dat gol,jackson se borio al nista,bibic mali je odusevio u 20 minuta koliko je igro,vidjet cemo kakav ce dalje biti,obrana je ovoga puta bila na nivou,hvala bogu pa je lamesica izbacio,vezni je podbacio,niko se nije bas istako...

Ja ne pamtim kad je Zrinjski pruzio zadnji put dobru igru! :?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 apr 2012, 10:31

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sto se tice tekme sa zeljom,bezze i jedni i drugi,zeljo me iznenadio orijentirali se na samo na kontra napade preko krila,ove godine dosta je ekipa bolje od njih odigralo pod bijelim,nisu prilike stvorili,zrinjski je trazio igru ovo ono,bili smo bolji,mislim da je ono bio jedanesterac na jacksonu al eto,sudijska procjena je bila obrnuta,samo nema ko gola dat kod nas,pehar kloce nevidjeni lik ne zna lopte ustopat ,a ne dat gol,jackson se borio al nista,bibic mali je odusevio u 20 minuta koliko je igro,vidjet cemo kakav ce dalje biti,obrana je ovoga puta bila na nivou,hvala bogu pa je lamesica izbacio,vezni je podbacio,niko se nije bas istako...

nadamo se,samo nam je to ostalo :D ,smao 4-4-2 puno bolje izgleda nego 4-2-3-1,vidjet cemo sta ce biti u gradaccu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 apr 2012, 14:55

bekicamir je napisao/la:
Zadnja dobra tekma je bila protiv Širokog na pripremama.Mada ja osobno smatram i protiv želje da je ekipa dobro odigrala ali možda je malo sreće falilo.Imam osjećaj da nam je sreća okrenula leđa i u jesenjem djelu ali evo i sada.Što s tiče Gradačca ako ne dobijemo nemamo se čemu nadat što se evrope tiče.Evo i 4 mjesto vodi u evropu pa možda treba gore krenuti na sve ili ništa.Koliko sam upratio Zvjezda igra otvoreno i za gol više i mislim da nama to paše pa treba pokušati dobiti jer nam ni bod ne bi puno značio.Jedino možda da Borcu oduzmu koji bod zbog ovih gluposti jučer :roll: .Što se tiče sastava za subotu znam samo da bih pokušao sa istim kao protiv Želje na početku a dalje ovisi kako će se razvijati situacija na terenu.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 05 apr 2012, 15:00

acovic1 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:
Zadnja dobra tekma je bila protiv Širokog na pripremama.Mada ja osobno smatram i protiv želje da je ekipa dobro odigrala ali možda je malo sreće falilo.Imam osjećaj da nam je sreća okrenula leđa i u jesenjem djelu ali evo i sada.Što s tiče Gradačca ako ne dobijemo nemamo se čemu nadat što se evrope tiče.Evo i 4 mjesto vodi u evropu pa možda treba gore krenuti na sve ili ništa.Koliko sam upratio Zvjezda igra otvoreno i za gol više i mislim da nama to paše pa treba pokušati dobiti jer nam ni bod ne bi puno značio.Jedino možda da Borcu oduzmu koji bod zbog ovih gluposti jučer :roll: .Što se tiče sastava za subotu znam samo da bih pokušao sa istim kao protiv Želje na početku a dalje ovisi kako će se razvijati situacija na terenu.
Samo Bekica umjesto Pehara i Muminovica jos u 1.postavu.....to ce biti dobitna kombinacija........

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 apr 2012, 19:57

kaznise nas da valja :D ,a nek i vidacak nesto plati,oce dizat cjene ulaznica 100%,e evo ti sad

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.