Veliki je to majstor,nece njemu trebati puno da se vrati u formu,i nadajmo se da ce vec protiv ovih drugoplasiranih igrati kolko toliko...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
More bit,samo me cudi kako Kloponja nije skontao da ne stavlja Zubketa ni na tribine kad igra protiv hargija iz Podrinja a i druge nase hargije su hargijale haman najvise po Nevenku,simpatican im hamanHare_BvB je napisao/la:Namjerio se na najvecu hargiju Podrinja.harishp je napisao/la:Sa je ono bilo sa Zuboticem aaaa ,pukla maca i to izgleda ga Vedo potkacio da bi minutu poslije ko ono sa poslom zabio.:Moj Hajrudine, raspistoljili se po nasem Vedagi, haman k'o da su s Divljeg Zapada, a zaboravljaju da ga Zmaj umije metnut Enesu i njegovoj rumenoj druzini.
![]()
A za vikend slijedi preporodjeni Mago, vakat je da i Vukovi preskoce obrok.
Ne bi bilo loše kad bi se i City uključio, ako već neće da produži ugovor, pa nek' nam daju Džeku za njegakraljttbvb je napisao/la: Samo je malo 15 milki za njega, jest da mu ugovor istice za godinu, ali daj bar 25-30.
Nije niko ništa potvrdio ali čitao sam da je on tu vijest o prelasku objavio na svom Facebook profilu. Ja sam to tražio na njegovom profilu ali nisam mogao pronać'. Možda je uklonio naknadno, ukoliko su mu od strane kluba zatražili da to ne objavljuje...adnan24 je napisao/la:Je l' Barrios i zvanicno ide u Kinu...kol'ko se sjecam na oficijelnoj stranici nista nisu pisali
adnan24 je napisao/la:Tacno me ne bi iznenadilo i da ode...nadam se ipak da je 20 miliona minimalna cijena jer momak sigurno vrijedi i vise.
Je l' Barrios i zvanicno ide u Kinu...kol'ko se sjecam na oficijelnoj stranici nista nisu pisali
Semir bvb je napisao/la: Meni još nije jasno kako je Lewat uspio da uzme mjesto Lucasu, bez obzira na njegov ovosezonski učinak.
Pa La Panthera je bio naš najbolji igrač dvije godine zaredom. Zaklinjali smo se u njega i čovjek gotov' pa pade u zaborav. Yebo im Lewandowski sve redom po spisku...
![]()
![]()
Moramo biti realni, pa čovjek nije niti dobio pravu šansu. Nije dobio priliku da uveže dvije ili tri utakmice zaredom da odigra....
Zbog ovog ostaje zalSemir bvb je napisao/la:Moramo biti realni, pa čovjek nije niti dobio pravu šansu. Nije dobio priliku da uveže dvije ili tri utakmice zaredom da odigra....
Kakv crni zal!Valencia je napisao/la:Zbog ovog ostaje zal.
Zal sto nije dobio pravu priliku da se vrati nakon povrede. Znas kako je kad te neko otpili a ti ne dobijes priliku da se pokazes. Zbog toga mi je zao, iako smatram da je paksu od covjekaHare_BvB je napisao/la:Kakv crni zal!![]()
Lewandowski je vec sada "statisticki uspjesniji" no Lucas u citavoj prosloj sezoni. Dodaj na to njegovo ucesce u igri, koje je duplo produktivnije od Lucasovog, skonas zasto Klopp ima potpuno povjerenje u Poljaka. Po svim renomiranim svapskim medijima je ponajbolje ocijenjeni napadac lige (Bild - ubjedljivo 1., Kicker 2.).
Kagawa nije zreo za vece ekipe, napravice istu gresku kao Sahin ako se odluci na odlazak.
Gotze je jedina istinska klasa u ovoj ekipi, ostali bi bili najmnaje 20% slabiji pod drugom trenerskom palicom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.