FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" је " " ". " " у $.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
У " је " ? " & се не 'old je napisao/la:" га /`о, него га је "?" ?. ' $ је у " онај " " " " Сарајева.
А њега ? " " ? ? на /, јер " 30 ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-, не - се /...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- SkyWallker
A jeste vam furka pisati ćirilicom nema šta
teže mi ide čitanje pa se mučim samo tako
Ja sam mislio da Bogi pauzira ali super onda veliki plus za nas svakako, ma relano raspravljalo se i prije o kvalitetama Svrake i Jamaka, Svraka je ispred po svemu bez dvojbe a vala ne bi me čudilo da Amar krene sa dva špica
jer ko bi očekivao to niko, a zaboravih napisati da Stančeski na kraju sezone definitivno odlazi iz kluba po meni veliko razočarenje jer je dosao kao pojačanje No.1 ali eto

Ja sam mislio da Bogi pauzira ali super onda veliki plus za nas svakako, ma relano raspravljalo se i prije o kvalitetama Svrake i Jamaka, Svraka je ispred po svemu bez dvojbe a vala ne bi me čudilo da Amar krene sa dva špica

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
$ $ сутра ове % "old je napisao/la:-, не - се /...

Sarajlijc@ je napisao/la:$ $ сутра ове % "old je napisao/la:-, не - се /..." " ? ? ' ово ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
$ " $ $? " ? ? /nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:$ $ сутра ове % "old je napisao/la:-, не - се /..." " ? ? ' ово ?

" & ' не ' " сутра?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ukoliko zelis da izgubimo, boli te qracSarajlijc@ je napisao/la:nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:
$ " $ $? " ? ? /![]()
" & ' не ' " сутра?
Za zivot cijeli!
- SkyWallker
Niko osim Smajića, ostali svi spremniSarajlijc@ je napisao/la:
" & ' не ' " сутра?

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Kerla nije spreman za svih 90 minuta.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 Normalno da zelim , isto bi i vi nama zeljeli, sasvim normalno
Haj valjda zabijete 1,a primite 3

Sarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 Normalno da zelim , isto bi i vi nama zeljeli, sasvim normalno![]()
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 04 apr 2012, 08:00, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- storm_raider
- Kontakt:
To sto navodis, normalno je tebi i slicnima, zadojenima mrznjom, u svom malom bolesnom svijetu. Da ste u nasoj situaciji, cak bih i volio da pobjedite, cisto jer ste komsijski klub (nista protiv Borca, naravno), ili bi mi u najmanju ruku bilo svejedno. Ali, da bih zelio da izgubite, ne, nikako. To je valjda razlika izmedju tvog "normalnog" i mog "normalnog". Nije mi drago, za razliku od tebe i takvih, ako komsiji umre krava, jer je moja vec "odapela".Sarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 Normalno da zelim , isto bi i vi nama zeljeli, sasvim normalno![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Bravo legendo!storm_raider je napisao/la:To sto navodis, normalno je tebi i slicnima, zadojenima mrznjom, u svom malom bolesnom svijetu. Da ste u nasoj situaciji, cak bih i volio da pobjedite, cisto jer ste komsijski klub (nista protiv Borca, naravno), ili bi mi u najmanju ruku bilo svejedno. Ali, da bih zelio da izgubite, ne, nikako. To je valjda razlika izmedju tvog "normalnog" i mog "normalnog". Nije mi drago, za razliku od tebe i takvih, ako komsiji umre krava, jer je moja vec "odapela".Sarajlijc@ je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 Normalno da zelim , isto bi i vi nama zeljeli, sasvim normalno![]()

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
-
- Kontakt:
O svašta šta se sve neće pročitati na ovoj temi i forumu, čuj to kaže: piši latinicom, ovo je Bosna. Pa u toj Bosni su ravnopravna oba pisma, latinično i ćirilično, i slobodna volja je ljudi da se koriste-služe pismom koji odaberu! Mislim da je sramota svakog građanina Bosne i Hercegovine, da ne zna oba pisma, i latinično i ćirilično!MrAmani96 je napisao/la:Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNAold je napisao/la:& $ " " $ ". $ " " јесу $ - & ?, ? ја с ' ' " $ је ? $ $ " $ са & говорног $ у & се " за $ "...![]()
То % " ? ?, то је опет % ствар. А ? $ тај ? " " је " ? " ". & он везе " са ??/ " ' ? $ се & ? " ' $, ? то је опет & $ "...
& не вјерујете, $ ' са & " &-$...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Зна се $ је & ? ЦРВЕНО - ? $ " & је ?, " & - " ", & ? "!
idioti ovo je tema FK ŽELJEZNIČAR !!!!! nek piše ko kako hoće , samo da je vezano za naš klub ! aleksandar_veliki de ba malo počisit ovaj forum pa fakat se nema šta pametno pročitat ...BanjaluckiVelikan je napisao/la:O svašta šta se sve neće pročitati na ovoj temi i forumu, čuj to kaže: piši latinicom, ovo je Bosna. Pa u toj Bosni su ravnopravna oba pisma, latinično i ćirilično, i slobodna volja je ljudi da se koriste-služe pismom koji odaberu! Mislim da je sramota svakog građanina Bosne i Hercegovine, da ne zna oba pisma, i latinično i ćirilično!MrAmani96 je napisao/la:Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNAold je napisao/la:& $ " " $ ". $ " " јесу $ - & ?, ? ја с ' ' " $ је ? $ $ " $ са & говорног $ у & се " за $ "...![]()
То % " ? ?, то је опет % ствар. А ? $ тај ? " " је " ? " ". & он везе " са ??/ " ' ? $ се & ? " ' $, ? то је опет & $ "...
& не вјерујете, $ ' са & " &-$...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Зна се $ је & ? ЦРВЕНО - ? $ " & је ?, " & - " ", & ? "!

Slazem se 100%BanjaluckiVelikan je napisao/la:O svašta šta se sve neće pročitati na ovoj temi i forumu, čuj to kaže: piši latinicom, ovo je Bosna. Pa u toj Bosni su ravnopravna oba pisma, latinično i ćirilično, i slobodna volja je ljudi da se koriste-služe pismom koji odaberu! Mislim da je sramota svakog građanina Bosne i Hercegovine, da ne zna oba pisma, i latinično i ćirilično!
Ali dosta o tim temama, pricajmo o sportu. Sutra ocekujem 0-0 ili 1-1, dosta za prolaz.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- bistrikboy
- Kontakt:
Obraduj nas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Komsije sa srecom danas, bez 0:3 se ne vracajte
Bilo bi pravo lijepo da i vi jednom prekrsite zabranu i odete na gostujucu utakmicu, posebno ovu ovako vaznu.

Bilo bi pravo lijepo da i vi jednom prekrsite zabranu i odete na gostujucu utakmicu, posebno ovu ovako vaznu.
Oko za oko, zub za zub!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 24 gosta.