i ja sam tog misljenja da se priprema promjena repkeadn_sah je napisao/la:a vjerovatno se sprema odlazak desno ili lijevo. izgleda da smo ga izgubili

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
i ja sam tog misljenja da se priprema promjena repkeadn_sah je napisao/la:a vjerovatno se sprema odlazak desno ili lijevo. izgleda da smo ga izgubili
Šteta prvi put kad sam ga gledao, rekao sam ovaj mali će biti strašan igrač, samo da nam ga ne uzmu, i izgleda da su na dobrom putu.adn_sah je napisao/la:Sto prije prestane igrat za nas, prije ce prci 3 godine. Steta bi bila da se izzubi ovakav igrac
Daj bože da ostane kod nasedinjo-bih je napisao/la:da bi se promjenio drzavni dres mora se cekati 3 godine od zadnjeg nastupa u dresu drzave koja se napusta.
znaci nepanicite
Pa ja kako sam čuo, da je išao na pregovore sa jednim velikim evropskim klubom, bez odobrenja kluba i ovi ga suspendovali.gazda664 je napisao/la:a koji je razlog sto ga nema ni na pripremama ni na utakmicama????
Nevidim razlog zasto bi promjenio reprezentaciju kad je u BIH standardan i nevidim za koju drugu reprezentaciju bi on igrao jer nije toliko poznat vanii!! Mislim da je razlog sto nije dosao na pripreme taj sto je trener juniorske repke iz Izviđaca!ajdin je napisao/la:i ja sam tog misljenja da se priprema promjena repkeadn_sah je napisao/la:a vjerovatno se sprema odlazak desno ili lijevo. izgleda da smo ga izgubili
Momak sa 19 godina potpisuje ugovor sa jednim Vespremomgazda664 je napisao/la: Nevidim razlog zasto bi promjenio reprezentaciju kad je u BIH standardan i nevidim za koju drugu reprezentaciju bi on igrao jer nije toliko poznat vanii!! Mislim da je razlog sto nije dosao na pripreme taj sto je trener juniorske repke iz Izviđaca!
Dobro to stoji,ali nikad se ne zna hoceli on uspjesti u Vespremu a u BIH se vec afirmiso gledajmo realno!!legenda reala je napisao/la:Momak sa 19 godina potpisuje ugovor sa jednim Vespremomgazda664 je napisao/la: Nevidim razlog zasto bi promjenio reprezentaciju kad je u BIH standardan i nevidim za koju drugu reprezentaciju bi on igrao jer nije toliko poznat vanii!! Mislim da je razlog sto nije dosao na pripreme taj sto je trener juniorske repke iz Izviđaca!![]()
Misliš da ga komšije ili Mađari ne bi uzeli![]()
![]()
Ako bi on pristao.
Eno pročitao sam da je problem rješen i da će igrati za repku na Islandu![]()
Momak će biti poznat, Srbi imaju jednog lijevaka vrijednog pažnje u ekipi, Mađari odlaskom Lasla Nagya su oslabljeni![]()
![]()
A oni su uvijek spremni ponuditi strancima, državljanstvo, sjetimo se Pereza, Eklemovića, Puljezevića, Krivokapića itd.
Ja sam uvjeren da će on uspjeti u svijetu rukometagazda664 je napisao/la: Dobro to stoji,ali nikad se ne zna hoceli on uspjesti u Vespremu a u BIH se vec afirmiso gledajmo realno!!
Kakve budalastine se ovdje pisu to nije normalno.Malinovicu skinuta suspenzija i juce se prikljucio reprezentaciji i danas putuje za Island.Toliko o ovim sveznalicama i negativcima na forumu.ajdin je napisao/la:i ja sam tog misljenja da se priprema promjena repkeadn_sah je napisao/la:a vjerovatno se sprema odlazak desno ili lijevo. izgleda da smo ga izgubili
ok u pravu si, ali takva negativna energija i teorije zavjere kod naseg svijeta je zabrinjavajuca.Ako je Malinovic uradio to sto je uradio i zbog toga suspendovan na neko vrijeme , zasto odmah od toga praviti dramu i konstruisati price bez osnova.To je meni nenormalno.edinjo-bih je napisao/la:dobro care i ti si tek sad napisao da je to budalestina nakon sto je pisalo na net-u da ce se prikljuciti reprezentaciji, sto to nisi napisao prije, da odmah demantujes ovu dvojicu momaka koji su napisali da se MOZDA priprema promjena reprezentativnog dresa.
lako je biti genral nakon bitke
momak ce izgleda dobiti priliku da igra za hrvatsku i zato ga nema na pripremama,a ovo suplje prodaje izvidjac suspendiro gakaca je napisao/la:Izviđač ga suspendovao i neda mu ni u reprezentaciju naša posla.
Rosas7 je napisao/la:momak ce izgleda dobiti priliku da igra za hrvatsku i zato ga nema na pripremama,a ovo suplje prodaje izvidjac suspendiro gakaca je napisao/la:Izviđač ga suspendovao i neda mu ni u reprezentaciju naša posla.
Ostali solidni, znači da nije Malinović otputovao u zadnji čas izgubili bi deset razlikealeksandar_veliki je napisao/la:Gradjan 3, Bubalo 3, Milas 4, Vranac 1, Peric 2, Milicevic 2, golmani losi, ukupno osam odbranalegenda reala je napisao/la:I nek mi sad neko kaže, što ga toliko dižem.
Pa momka da nije bilo izgubili bi sigurno jedno 5-6 razlike.
Aco znaš li kaki su ostali bili, Građan itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.