FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tech
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 00:20

delpiero20 je napisao/la:
tech je napisao/la:Genghis, malo si bukvalan ali nadocices vremenom :mrgreen: ne mislim bukvalno stotinu puta :o :shock: to se tako kaže, bolan ne bio
navedi tri primjera ovakvog penala i kad su se desili i ja vise nikad necu spomenut ovaj penal...
Spominjite vi ovaj penal svaki dan, što se mene tice :lol: :lol: ako ce vam biti lakše i ako ce vas to tješiti, onda bujrum.
Svi se skupite i u glas o penalu :mrgreen:

Genghis, samo ti cekaj buraz...docekat ces :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: tech, dana/u 04 apr 2012, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2012, 00:20

Genghis je napisao/la:
tech je napisao/la:Btw. kad smo vec kod penala - to je ta situacija.

slika

Stotinu puta smo viđali kako se sudi penal u ovakvim situacijama, ali kad je Barca u pitanju onda je opšte kukanje :mrgreen:
De nam navedi tih stotinu puta ... de nam navedi 20 puta ... de mi navedi 5 puta ?
Ma de navedi 2 puta.
Misliš "stotinu puta smo viđali opomene igračima koji se guraju i ponavljanje kornera" ili "stotinu puta smo viđali kako se ništa i ne svira u ovoj situaciji".
You'll never walk alone.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 04 apr 2012, 00:22

Kao prvo meni kao neutralnom liku koji je gledao ovu utakmicu bilo je najvaznije da bude dobra i da sudija ne zabrlja...on je zabrljao

Iskreno i Milan ove sezone ima 12 penala, a moj Juventus 1 penal...ali ja nisam kao ti da gledam samo svoje, vaznije mi je biti realan...kad nije penal priznam da nije, kad jest kazem da jest tj ne idem na seljakluk i da bude samo moje glavno...

Lako je za sebe samo, vidjet cemo vas kad vam se desi nesto slicno...to ce biti licemjerje teze kad pocnete govorit kako nije penal kako je sudija pogrijesio ha ja
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 04 apr 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:23

tech je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:
tech je napisao/la:Genghis, malo si bukvalan ali nadocices vremenom :mrgreen: ne mislim bukvalno stotinu puta :o :shock: to se tako kaže, bolan ne bio
navedi tri primjera ovakvog penala i kad su se desili i ja vise nikad necu spomenut ovaj penal...
Spominjite vi ovaj penal svaki dan, što se mene tice :lol: :lol: ako ce vam biti lakše i ako ce vas to tješiti, onda bujrum.
Svi se klupite i u glas o penalu :mrgreen:

Genghis, samo ti cekaj buraz...docekat ces :mrgreen: :lol:
biće zanimljivo kad se ovo desi barsi.......mogu misliti onda kuknjave.........nebitno želim vam ispadanje u polufinalu, ako već i tu prođete, e onda želim da je i osvojite....drugi dio žrijeba mi ne paše......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 04 apr 2012, 00:24

Dani Alves je odgovorio Ibrahimoviću: ''Barça mrvi sve redom i nekada ljudi ne znaju šta reći. Ja vjerujem da to boli.''
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 00:28

DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la: Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?
sudije su šutale dovoljno....ne kontaš ti valjda si još dijete....ovo je krađa i to niko neće promjeniti, ali vidjećeš pravda će kad-tad biti zadovoljena...ko zna možda već u polufinalu....
ti znas o cemu pricam, na avataru ti je moj najdrazi igrac, al on je igrao u Barci koja je bila 2. 3. 4. ali imala "ono nesto", nije nista mogla osvojiti od Reala ali se znalo zasto. vremena se promjenila i Barca postala Real, a ja Real ne volim. ni ciganiju. al jbg ne smijes na Uefu, zato suti i kad Henry rukom asistira, i kad Nasri pada,i kad go u Spaniji padne u 97.min a produzeno 5, i kad je faul-penal prije kornera, kad chelsea zijani ,... svi sute, malo se kofrce i tisu...navijaci samo se nerviraju, a ko je u sportu zna da mora da suti... a vidi cuda SVE ide u korist Uefi i gledanosti tj novcu.... al tisu mojne na glas...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 apr 2012, 00:29

clanak na (realovoj) marci u vezi ovog drugog penala po njihovom strucnjaku

"ACERTÓ EL COLEGIADO HOLANDÉS
Hay penalti por agarrón de Nesta a Busquets" (upravu je bio holandjanin bio je penal zbog povlacenja neste nad busquetsom) sve ti je jasno kad ovako napise novina koje je promadridski orijentisana (cak vise neg madridski as)

zdravo prijatno ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:31

tu i tamo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la: Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?
sudije su šutale dovoljno....ne kontaš ti valjda si još dijete....ovo je krađa i to niko neće promjeniti, ali vidjećeš pravda će kad-tad biti zadovoljena...ko zna možda već u polufinalu....
ti znas o cemu pricam, na avataru ti je moj najdrazi igrac, al on je igrao u Barci koja je bila 2. 3. 4. ali imala "ono nesto", nije nista mogla osvojiti od Reala ali se znalo zasto. vremena se promjenila i Barca postala Real, a ja Real ne volim. ni ciganiju. al jbg ne smijes na Uefu, zato suti i kad Henry rukom asistira, i kad Nasri pada,i kad go u Spaniji padne u 97.min a produzeno 5, i kad je faul-penal prije kornera, kad chelsea zijani ,... svi sute, malo se kofrce i tisu...navijaci samo se nerviraju, a ko je u sportu zna da mora da suti... a vidi cuda SVE ide u korist Uefi i gledanosti tj novcu.... al tisu mojne na glas...
OMERTA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 apr 2012, 00:32

3 kornera penal :lol: :lol: :lol:
da me neko pogrešno ne shvati, i ja gajim simpatije prema Barci, al eto, naidjoh na ovo :mrgreen:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 04 apr 2012, 00:32

edohz je napisao/la:Želio bih samo Uefaloni da čestitam prolaz u polufinale na najbuđaviji mogući način, da im opsujem sve živo i mrtvo, da im poželim da nikada više ne dobiju ni partiju malog fudbala. Marš, marš, odvratna kreaturo od kluba. :twisted: :twisted:
Kakav je u tebe mozdani sklop u glavi,to me bas zanima :) Budi zahvalan da zivis u vremenu kad je ova ekipa harala svijetom :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2012, 00:34

edohz je napisao/la:Želio bih samo Uefaloni da čestitam prolaz u polufinale na najbuđaviji mogući način, da im opsujem sve živo i mrtvo, da im poželim da nikada više ne dobiju ni partiju malog fudbala. Marš, marš, odvratna kreaturo od kluba. :twisted: :twisted:
Nisi ti dzaba Hordas. Kultura :? 0
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 apr 2012, 00:34

Prvi penal je čist, to se zna, dok je kod drugog malo komplikovana situacija.
Pošto je povlačenje počelo prije ubacivanja, sudija je morao da opomene igrače koji se vuku za dres, tu je odmah napravio veliki propust. Ovakvih situacija ima zaista mnogo, i mislim da većina sudija ovo ne bi svirala iz razloga što lopta nije išla ka Busquetsu. Sudija jeste imao elementa za penal, ali ima tu i druga strana - fudbalska pravda, zašto kvariti utakmicu sa penalima. Opet kažem sudija nije pogriješio toliko koliko je morao da upozori igrače da prekinu povlačenje. Meni je prvenstveno žao što je penal sviran i zaista shvatam fanove Milana i ostalih koji koji su protiv Barce. Svima je Barca uglavnom dosadila, i svi žele njen skalp, i plus su tu uvijek sudije upletene u "velike teorije zavjere". Svaka godina LP nosi nešto vezano za Barce i sudije. Žao mi je za to i prvi bih volio da nema grešaka ali mislim da previše fanova misli subjektivno i da jedva čekaju da se ovakve situacije dese u korist Barce da bi mogli iznijeti svoju mržnju prema Barci.
Mes Que Un Club

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 04 apr 2012, 00:35

barca_87 je napisao/la:clanak na (realovoj) marci u vezi ovog drugog penala po njihovom strucnjaku

"ACERTÓ EL COLEGIADO HOLANDÉS
Hay penalti por agarrón de Nesta a Busquets" (upravu je bio holandjanin bio je penal zbog povlacenja neste nad busquetsom) sve ti je jasno kad ovako napise novina koje je promadridski orijentisana (cak vise neg madridski as)

zdravo prijatno ;)
Ma jok to Murinho,Wenger i ostali trebaju kontaktirat ove simpatizere s foruma da im kazu sta kako da igraju koje formacije itd itd sve strucnjaci 8-) :lol: :lol: :lol:

Nesta (Milan): ''Mislio sam da sudija neće svirati drugi penal. U Evropi suci sude drugačije nego u Italiji. Messi je igrač koji pravi razliku.''
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 00:40

DANTES je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:
OMERTA[/quote]

upravo, svi znaju a niko ne prica zakon sutnje, da nebi sebi pravili probleme, jbg ja i dan danas pamtim taj gol u Spaniji kad su nam ga dali u 97.min, al to je nista sta se u Juznoj Americi radi da bi Argentina i Brazil dosli na svijetsko prvenstvo, pa njih pojedu Ekvador, Paragvaj, Urugvaj(naravno ne igraju igraci iz europe)... al kakvo je svjetsko bez BRA, ARG, ili ESP, FRA, POR.
to je moderni fudbal... TV, mediji.
tako dodjemo do danasnje Barce koji sam stvarno volio gledati bez obzira na Uefin protektorat, tacnije posto sam volio Barcu to nisam ni vidio... al eto jbg, vise je Uefa cini jadnom nego jakom.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 apr 2012, 00:45

hule_barca je napisao/la:Prvi penal je čist, to se zna, dok je kod drugog malo komplikovana situacija.
Pošto je povlačenje počelo prije ubacivanja, sudija je morao da opomene igrače koji se vuku za dres, tu je odmah napravio veliki propust. Ovakvih situacija ima zaista mnogo, i mislim da većina sudija ovo ne bi svirala iz razloga što lopta nije išla ka Busquetsu. Sudija jeste imao elementa za penal, ali ima tu i druga strana - fudbalska pravda, zašto kvariti utakmicu sa penalima. Opet kažem sudija nije pogriješio toliko koliko je morao da upozori igrače da prekinu povlačenje. Meni je prvenstveno žao što je penal sviran i zaista shvatam fanove Milana i ostalih koji koji su protiv Barce. Svima je Barca uglavnom dosadila, i svi žele njen skalp, i plus su tu uvijek sudije upletene u "velike teorije zavjere". Svaka godina LP nosi nešto vezano za Barce i sudije. Žao mi je za to i prvi bih volio da nema grešaka ali mislim da previše fanova misli subjektivno i da jedva čekaju da se ovakve situacije dese u korist Barce da bi mogli iznijeti svoju mržnju prema Barci.
Najbolji i najrealniji post veceras.Respect.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 apr 2012, 00:47

Od silnih hejtera, nekako ne stigoh da pohvalim Cuencu. Po meni odlicna partija, odradio dosta onog nevidljivog posla otvarajuci prostor Alvesu, Iniesti i Messiju.
Don't hate what you don't understand.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:48

xaviesta je napisao/la:Od silnih hejtera, nekako ne stigoh da pohvalim Cuencu. Po meni odlicna partija, odradio dosta onog nevidljivog posla otvarajuci prostor Alvesu, Iniesti i Messiju.
da bio je nevidljiv....ko hari poter sa plaštom nevidljivosti :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

zlatkobajramovic
Kontakt:

Post Postao/la zlatkobajramovic » 04 apr 2012, 00:48

mozemo ovako u nedogled,jeste penal nije penal itd...milanovci nek se sjete prosle tekme i proce ih ljutnja u ovoj.,..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 apr 2012, 01:00

DANTES je napisao/la: da bio je nevidljiv....ko hari poter sa plaštom nevidljivosti :mrgreen:
Tako ispadne jbg, u svakoj utakmici Barcelone neko igra uz samu aut liniju. Recimo Tello protiv ovako postavljene odbrane Milana bi bio samo visak.
Don't hate what you don't understand.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2012, 01:04

Pratio sam kombinovano utakmice, ali mislim sve u svemu što sam upratio u susretu Barca-Milan, Barca je zasluženo prošla, iako je u prelomnim trenucima Milan imao pehova, a toliko je Barca u tim trenucima imala sreće. To mislim na penale, na grešku kod prvog penala, gdje je odbrana Milana nevjerovatno pogriješila.....Penal prvi je čist, drugi jeste nešto sretan, ali prema strogim pravilima on jeste penal i teško je tu nešto prigovorit....Sve u svemu je Barca i dominirala i imala više šansi, Milan se dugo dobro držao, pokušavao prema naprijed napravit nešto, zabio na vrijeme gol, ali poslije su bili slomljeni više...
Milan je ostavio solidan dojam, kada se saberu obje utakmice, Barca zasluženo prošla, ali vidjelo se da odbrana pod pritiskom djeluje klimavo , samo prednost je vaša što nema mnogo ekipa koje vas mogu pritisnut, jer većinu vi ekipa već stisnete i suzbijete na njihovu polovicu.....A Milan se solidno držao, možda je mogao proći bolje, ali Milan uvijek i jeste nezgodan protivnik za svakog....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.