Pratio sam kombinovano utakmice, ali mislim sve u svemu što sam upratio u susretu Barca-Milan, Barca je zasluženo prošla, iako je u prelomnim trenucima Milan imao pehova, a toliko je Barca u tim trenucima imala sreće. To mislim na penale, na grešku kod prvog penala, gdje je odbrana Milana nevjerovatno pogriješila.....Penal prvi je čist, drugi jeste nešto sretan, ali prema strogim pravilima on jeste penal i teško je tu nešto prigovorit....Sve u svemu je Barca i dominirala i imala više šansi, Milan se dugo dobro držao, pokušavao prema naprijed napravit nešto, zabio na vrijeme gol, ali poslije su bili slomljeni više...
Milan je ostavio solidan dojam, kada se saberu obje utakmice, Barca zasluženo prošla, ali vidjelo se da odbrana pod pritiskom djeluje klimavo , samo prednost je vaša što nema mnogo ekipa koje vas mogu pritisnut, jer većinu vi ekipa već stisnete i suzbijete na njihovu polovicu.....A Milan se solidno držao, možda je mogao proći bolje, ali Milan uvijek i jeste nezgodan protivnik za svakog....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland