Sportski komentatori
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
a jel to znaci da nema LP utorkom na tv :Olegenda reala je napisao/la:Javni emiteri se mogu komotno gasiti![]()
Sad ih pogotovo neću gledati.
Sportsku redakciju ugasiti, šta će im kad će se samo pojavljivati 5 minuta u Dnevniku![]()
![]()
Federalna i RTRS ostaju bez ikakvog sporta.![]()
Ovi će ostati na našoj ligi![]()
![]()
Jedino da ne čuvaju pare za neku od liga petice al u đavolu![]()
Bitno da će prenositi trku uz stepenice, eeeeee moja ranooooooooo![]()
![]()
ako jeste, onda smo pali qrcu za usi, al pravo
Za zivot cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda da su Arene dobile utorak za BIH, Srbiju i HrvatskuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: a jel to znaci da nema LP utorkom na tv :O
A srijedom OBN, HRT, RTS- po jedan meč
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mamu im, znaci moram digitalnu uvoditi, joj govana i kazu plati im pretplatu, plati im qraclegenda reala je napisao/la:Izgleda da su Arene dobile utorak za BIH, Srbiju i HrvatskuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: a jel to znaci da nema LP utorkom na tv :O
A srijedom OBN, HRT, RTS- po jedan meč
Za zivot cijeli!
a ko ce onda prenositi uefa ligu, meni je to takmicenje uz Vugdu postalo pravo drago 
nema potpisa
Detaljene informacije o prodaji preostalog paketa medijskih prava Lige prvaka u BiH kao i Evropa lige u periodu od 2012. do 2015. godine biće poznate u dogledno vrijeme.Admir_Sa je napisao/la:a ko ce onda prenositi uefa ligu, meni je to takmicenje uz Vugdu postalo pravo drago
Što Kemo ¨svršava¨ na Barcelonu. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Nikada nisam pomislio hvaliti OBN,ali svaka im dala što otkupiše prava i što ove pseudo komentatore neću više slušati,Saša Vugdalić je melem na ranu za komentatore FTV-a i BHT-a.
Čast Vladi Majeru i nekada Radončiću koji ionako fudbal ne komentiraju.
Čast Vladi Majeru i nekada Radončiću koji ionako fudbal ne komentiraju.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kemo
sramota za komentatora , lik ne zna sta govori ... A to sto svrsava na Barcu je posebna prica
Sudija ne haje na gestikulacije.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- inacefindecko
- Kontakt:
mislim da u modu dolaze komentatori koji šaljivo komentiraju utakmice (Eurosport, OBN, nekad i Arena)
a i meni lično zanimljivije pratit i hokej ako ovaj priča svašta

a i meni lično zanimljivije pratit i hokej ako ovaj priča svašta
Kemo najjači, oho i hu-hu. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Consigliere
- Kontakt:
Ono sto sam uspio zapamtiti:
-'Mozda budemo sretnici pa vidimo i produzetke', 5 sekundi kasnije 'Nece valjda 0:0'
-'Katalonija je ponos Spanije!'
-'Ko pogodi pobjednika veceras, ja ga castim, po meni su sanse 50-50'
-'Thiago ne zeli da ga suparnicki igraci zadovolje'
Naravno, bilo je tu i mnogo uhuuu, uuu, heheee... Al iako je svrsavao na Barcelonu cijelu tekmu, i on je vidio veliku nepravdu koja se desila Milanu!
-'Mozda budemo sretnici pa vidimo i produzetke', 5 sekundi kasnije 'Nece valjda 0:0'
-'Katalonija je ponos Spanije!'
-'Ko pogodi pobjednika veceras, ja ga castim, po meni su sanse 50-50'
-'Thiago ne zeli da ga suparnicki igraci zadovolje'
Naravno, bilo je tu i mnogo uhuuu, uuu, heheee... Al iako je svrsavao na Barcelonu cijelu tekmu, i on je vidio veliku nepravdu koja se desila Milanu!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jel reko ono pred pocetak poluvremena: "Milism da Allegri nece nista mjenjat prije šesete minute"
Meni se tako ucinilo
Meni se tako ucinilo
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Kaze nesto u smislu ovo je Alcantara,nemoj da vas zabuni sto mu na dresu pise Thiago jer je to jedan te isti covjek.

i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Najveca provala Kemala je po meni kada je prenosio englesku ligu dok je bila na FTV kada je rekao to su bile tri kolosalne piramide hahaha kako sam tada oplakao

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Cuj Maminho.unavita je napisao/la:i jos rece da je alkantara iz barija rodom,a da mu otac poznati brazilski nogometas maminjo ...lud zbunjenog
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.