AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dajte malo optimizma, ipak je 1/4 finale LP, sigurno je da će igrači dat svoj maximum.. uz malo sreće i znanja možemo proći većeras.. FORZAAA MILANN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
šta i nesta hoće da utekne u grad magle i fiat-a??
nego večeras samo polako, nemaju oni nepogrešivu odbranu.......

nego večeras samo polako, nemaju oni nepogrešivu odbranu.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
na neki štos, ili neki vic u igri, ne na o-ruk i na snagu, ne na totalnu defanzivu i povlačenje u mažino linijuMaGiCa je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ne vidim kako veceras do remija ili pobede...![]()
Verovatno je kljuc u nekom prekidu ili kontri, ali Barcelona je na ovoliko velikom terenu sposobna da utrpa svakome 2-3 gola. Da Milan ima top bekove i defanzivne vezne, pa i da se necemu nada, ali ovako ne vidim nacin da se odbranite. Ako cemo razumom: 3-1 ili 2-0 za Barcu veceras. Ako cemo srcem: 1-1.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
1-1 i svi sretni i zadovoljni 

- crvenocrni
- Kontakt:
Neznam, ja citav dan imam pozitivan predosjecaj pa cak i adrenalin je proradio. Jos malo i izlazim se malo 'smirit' a u uzem drustvu je i jedan Barcelonas inace jako dobar haver. Sta god da bude samo da se ne obrukaju i ja zadovoljan. Samo smireno i ne ponovit prvo poluvrijeme protiv Arsenala i to je to, ostalo kako bude...
zanimljivo vidjenje guardiole
"Imaju Ibrahimovića, a za zaustavljanje takvog igrača dobro bi nam došle i ljestve. Zlatan je vrlo visok i snažan napadač, Milan će mu ubacivati puno visokih lopti u našem kaznenom prostoru, a naša je zadaća pokušati ga što je više moguće udaljiti od gola".
"Imaju Ibrahimovića, a za zaustavljanje takvog igrača dobro bi nam došle i ljestve. Zlatan je vrlo visok i snažan napadač, Milan će mu ubacivati puno visokih lopti u našem kaznenom prostoru, a naša je zadaća pokušati ga što je više moguće udaljiti od gola".
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Allegri uvježbao penale , Ibra , Boateng i Robinho ( :O ) najviše vježbali
Sloboda Tuzla !!!
možda je to radi ugla kamere pa izgleda da je još veći nou camp a i one tribine na NC su nekako bliže zbijene pa možda i radi toga.MaGiCa je napisao/la: Sad gledam, u pravu si. Ali, uvek sam imao dojam da je teren na Camp Nou-u nesto najvece na cemu se igra fudbal.
pa milan je diavolo ne smeta, čak šta više nadam se sa će diavolo proraditi večerasramiral je napisao/la:Haj'mo prije tekme izgurati sa ove 666 stranice![]()

šta ja znam realno ne očekujem mnogo od ove utakmice. milan ako uzme scudetto ja sam prezadovoljan. možda je i moje neko praznovjerje ako ne očekujem puno da će milan proći a i lakše mi je kad se prije pomirim da će barca proći a to se i na kraju desi

bitno je da svi igrači daju svoj maksimum pa que sera sera.
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
utakmica sezone sigurno za Milan veceras, svim srcem sam uz Rossonere veceras i nadam se prolasku iako ce biti sigurno teska utakmica opet, samo uz pozvrtvovanu igru i ostaviti srce na terenu sto se kaze, pa nek bude sto biti mora 
FORZA MILAN i vjerujem da su svi navijaci Milana veceras ponosni na svoj klub, jer igraju veliku utakmica sa trenutno najboljom ekipom na svijetu i u igri smo sto je najvaznije
P.S. imam dojavu KVOTA 8.15 TIP 2 Barcelona-Milan

FORZA MILAN i vjerujem da su svi navijaci Milana veceras ponosni na svoj klub, jer igraju veliku utakmica sa trenutno najboljom ekipom na svijetu i u igri smo sto je najvaznije

Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- harunsmajic
- Kontakt:
Ovaj krkic dao vise izjava nego Barsa i Milan zajedno!

- JavierPortillo
- Kontakt:
Messi u 7 utakmica protiv Talijana dao 1 gol (iz penala). Ne mora nista znaciti, ali zvuci ohrabrujuce 
Sretno veceras.

Sretno veceras.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
ja danas odigro bila 11Shevchenko4ever je napisao/la:utakmica sezone sigurno za Milan veceras, svim srcem sam uz Rossonere veceras i nadam se prolasku iako ce biti sigurno teska utakmica opet, samo uz pozvrtvovanu igru i ostaviti srce na terenu sto se kaze, pa nek bude sto biti mora

Ja ću se potruditi da uživam u utakmici, bez tenzija, pa kakav god rezultat bio. Ne nadam se mnogo; očekujem borbenost, dobru igru (koliko to Barca dozvoli, te Milan bude spreman da parira Kataloncima) i zalaganje, a ako bude nafake - biće i gol(ova). Svašta se može desiti, pa čak i onaj najnepopularniji rezultat 0:0 i produžeci. Jbg, ako je Sevilla mogla sačuvati svoju mrežu na Camp Nou, zašto ne bi i Milan.
Malo šale nije ne odmet, zar ne?
Biće vraški teško, to znam i sam, al' dakako da nije nemoguće izbaciti Blaugranu iz ove faze takmičenja. Inter je to već jednom uradio, doduše u polufinalu, no sumnjam da će se to više ponoviti, barem ne na onakav način, već pročitan od Guardiole i igrača. Nekako se nadam neriješenom ishodu, ali sam i uvjeren da Rossoneri mogu do gola (mislim da će Ibrahimović biti strijelac, Zlaja je željan napiti se krvi Pepu, bilo to i na kratko vrijeme). Također, nisam u toku oko Pata, igra li? Pročitaj na jednom portalu (pogađajte
) da će Brazilac biti spreman za kratak period igre, čini mi se da su prenosili Maxovu izjavu povodom toga. Pa sad, kome vjerovati?
Ne trebam ni objašnjavati zašto bi nam njegovo prisustvo puno toga značilo za sam koncept igre i djelovanje u napadu.
I ako Milan ne prođe dalje, nema razloga biti nezadovoljan i tužan, jer je Scudetto u igri. Iskreno, kada bih sada birao, prije bih izabrao opciju da se odbrani titula u Seriji A. O duploj kruni da i ne razmišljam.
Nego, pustimo (lažne) dojave, hajmo malo i teorija zavjere (mada se ova pucanja u prazno ne bi mogla tako nazvati
). Kada je Milan i prvi put gostova u Kataloniji (2:2 završeno), kladioJonice su debelo podcijenile Milaneze, a na kraju im se to i osvetilo. Uh, kako bih volio da se ista priča ponovi i večeras. 

I ako Milan ne prođe dalje, nema razloga biti nezadovoljan i tužan, jer je Scudetto u igri. Iskreno, kada bih sada birao, prije bih izabrao opciju da se odbrani titula u Seriji A. O duploj kruni da i ne razmišljam.

Shevchenko4ever je napisao/la:P.S. imam dojavu KVOTA 8.15 TIP 2 Barcelona-Milan

Nego, pustimo (lažne) dojave, hajmo malo i teorija zavjere (mada se ova pucanja u prazno ne bi mogla tako nazvati

Zadnja izmjena: Claus, dana/u 03 apr 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prije svega očekujem dobru tekmu, sa bar 3-4 gola, ostali su nam dužni kako jedni tako i drugi, poslije one prve tekme 0:0...nek' bolji pobjedi/prođe dalje 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Volim ovo podcjenivanje, 13 kvota na nas
.
Forza MILAN !

Forza MILAN !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- senad_flamin
- Kontakt:
MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Ambrosini, Nocerino,Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho
sve očekivano
sve očekivano
-RIVALDO-
Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
Sloboda Tuzla !!!
Mogao je ubaciti i Lopeza, Shaarawyja, pa i Pata, al' bolje nek' Binho odigra kol'ko može na visokom nivou, a kasnije po potrebi ubaciti Pata u završnici, ili pak Maxija i Faraona.pesmaster je napisao/la:Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
ajd dobro robinjo, al kod nas cuenca pocinje u napadu, a na klupi klase kao alexis ili pedropesmaster je napisao/la:Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
A.C. Milan
Pronti per Barcellona-Milan? Ecco le formazioni ufficiali/Are you guys ready for #BarçaMilan? Here are the official line-ups:
FC BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Iniesta, Fabregas, Messi, Cuenca.
AC MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.
#ForzaMilan
Pronti per Barcellona-Milan? Ecco le formazioni ufficiali/Are you guys ready for #BarçaMilan? Here are the official line-ups:
FC BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Iniesta, Fabregas, Messi, Cuenca.
AC MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.
#ForzaMilan
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!