AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
!
muha milanez je napisao/la:Milan uoči uzvrata s Barcelonom trenirao jedanaesterce..
Večer uoči uzvratnog četvrtfinalnog dvoboja nogometne Lige prvaka između Barcelone i Milana na San Siru, gostujući je sastav trenirao izvođenje jedanaesteraca.
Scenarij da polufinalist bude odlučen tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca moguć je samo ukoliko utakmica završi 0-0, identičnim rezultatom kojim je završilo prošle sedmice u Milanu.
No, usprkos tomu, Milanov je trener Massimiliano Allegri, piše Marca, nekolicinu svojih igrača potkraj jučerašnjeg treninga poslao da usavrše svoje izvođenje udaraca s bijele tačke.
Među njima su bili Zlatan Ibrahimović, Kevin Prince-Boateng i Robinho.
Znaći li ovo da ćemo pokušat odigrat na x vaćeras,tačno me strah ove utakmice.. nek nam je Bog na pomoći..
Kakav Robinho crni, pa on nema snage da opuca do gola, bolje da Nesta puca nego on!!

Re: AC Milan
dimenzije san sira i nou campa su identične. bit će izuzetno teško ali nije i nemoguće proći.MaGiCa je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ne vidim kako veceras do remija ili pobede...![]()
Verovatno je kljuc u nekom prekidu ili kontri, ali Barcelona je na ovoliko velikom terenu sposobna da utrpa svakome 2-3 gola. Da Milan ima top bekove i defanzivne vezne, pa i da se necemu nada, ali ovako ne vidim nacin da se odbranite. Ako cemo razumom: 3-1 ili 2-0 za Barcu veceras. Ako cemo srcem: 1-1.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Izadji na teren i bori se!!!
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 03 apr 2012, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
A sto bi bilo nemoguce? Po meni 50:50 sanse.baresi#6 je napisao/la:dimenzije san sira i nou campa su identične. bit će izuzetno teško ali nije i nemoguće proći.MaGiCa je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ne vidim kako veceras do remija ili pobede...![]()
Verovatno je kljuc u nekom prekidu ili kontri, ali Barcelona je na ovoliko velikom terenu sposobna da utrpa svakome 2-3 gola. Da Milan ima top bekove i defanzivne vezne, pa i da se necemu nada, ali ovako ne vidim nacin da se odbranite. Ako cemo razumom: 3-1 ili 2-0 za Barcu veceras. Ako cemo srcem: 1-1.
Sumnjam da ce biti penali.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Sad gledam, u pravu si. Ali, uvek sam imao dojam da je teren na Camp Nou-u nesto najvece na cemu se igra fudbal.baresi#6 je napisao/la:dimenzije san sira i nou campa su identične. bit će izuzetno teško ali nije i nemoguće proći.MaGiCa je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ne vidim kako veceras do remija ili pobede...![]()

- muha milanez
- Kontakt:
Sastav za većeras:
Abbiati-Abate-Nesta-Mexes-Antonini-Nocerino-Ambrosini-Sedorf-Boateng-Ibrahimovic i Robinho.
Rezerve: Amelia-Bonera-Zmbrota-Aquilani-Emanuelson-Maxi i Pato.
za Barcu:
Valdes-Dani Alves-Pique-Mascerano-Puyol-Thiago Alcantara-Busquets-Fabregas-Sanchez-Messi i Iniesta.
Pinto-Montoya-Muniesa-Xavi-Keita-Pedro-Tello.
Abbiati-Abate-Nesta-Mexes-Antonini-Nocerino-Ambrosini-Sedorf-Boateng-Ibrahimovic i Robinho.
Rezerve: Amelia-Bonera-Zmbrota-Aquilani-Emanuelson-Maxi i Pato.
za Barcu:
Valdes-Dani Alves-Pique-Mascerano-Puyol-Thiago Alcantara-Busquets-Fabregas-Sanchez-Messi i Iniesta.
Pinto-Montoya-Muniesa-Xavi-Keita-Pedro-Tello.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Haj'mo prije tekme izgurati sa ove 666 stranice

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vala bas 666 the number of the beast!!

Diavolo in corpo !! (6)
- senad_flamin
- Kontakt:
Simbol Milana je djavolcic, mozda je takva sudbinaramiral je napisao/la:Haj'mo prije tekme izgurati sa ove 666 stranice![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
E vala koeficijent od 1,30 je doista podcjenjujuci...Taman ce Milan ovo uzeti na produzetke... 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
1,30 kvota... pa jbt nije Oždrlja donja došla na Camp Nou... to bi mogao biti motiv više rossonerimaPuma je napisao/la:Simbol Milana je djavolcic, mozda je takva sudbinaramiral je napisao/la:Haj'mo prije tekme izgurati sa ove 666 stranice![]()
![]()

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
daj procitaj taj clanak i obrati paznju na zadnju recenicu i podatak njih koliko je postigao golovamuha milanez je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 73818.html
El Šaravi zadovoljio, Milan otkupljuje njegov ugovor..
Fino,fino..

- muha milanez
- Kontakt:

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kamo srece da je zabio ovoliko golovaronaldo99 je napisao/la:daj procitaj taj clanak i obrati paznju na zadnju recenicu i podatak njih koliko je postigao golovamuha milanez je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 73818.html
El Šaravi zadovoljio, Milan otkupljuje njegov ugovor..
Fino,fino..![]()
![]()
![]()
![]()
grohotom se smijem
![]()

- IlPrincipe
- Kontakt:
dajte budite realni satrat će nas 3:0
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Cijeli dan u Barceloni pada jaka kisa....nama bi odgovaralo da teren bude malo losiji.
Nema veze, samo da ga ne prime u prvih 5 minuta, .. sigurno ce u prvih 15 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.