FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ti si maskota teme fk zeljeznicar,primjetio sam,tako da se tvoji odgovori ne pikaju
Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNAold je napisao/la:& $ " " $ ". $ " " јесу $ - & ?, ? ја с ' ' " $ је ? $ $ " $ са & говорног $ у & се " за $ "...![]()
То % " ? ?, то је опет % ствар. А ? $ тај ? " " је " ? " ". & он везе " са ??/ " ' ? $ се & ? " ' $, ? то је опет & $ "...
& не вјерујете, $ ' са & " &-$...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Зна се $ је & ? ЦРВЕНО - ? $ " & је ?, " & - " ", & ? "!
dobro ti je covjek rekaofredi je napisao/la:ti si maskota teme fk zeljeznicar,primjetio sam,tako da se tvoji odgovori ne pikaju
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
E ne mogu da vjerujem sta sve necu procitati na forumu... Al' najjaci su mi ovi "odozgo" ma oni ba "odozgo" , ma oni ba mali smijesni nedavno aktivirani ! Aha aha ! @trebinje, VAM, kanidja, ja vecih deb*** nisam vidio.. Hvala Bogu pa nisam vidio ! Upo frke idol nacije stavlja link o crvenoj zvezdi kao nesta ucite. I tad mi je sve bilo jasno, CZ Bog i batina. Ali ima jedan klub za kojeg cemo navijati jer jbga daleko je Be-Ge da pratimo Ce-Ze
svaki put. Aj Bojac, to je moj tim xD
Bice to teska utakmica, ako odigramo kao protiv Zrinje ja ne sumnjam u prolaz !
Željeznicar za zivot cijeli !

Bice to teska utakmica, ako odigramo kao protiv Zrinje ja ne sumnjam u prolaz !
Željeznicar za zivot cijeli !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Trebao si je uciti u osnovnoj.MrAmani96 je napisao/la:Pola nas nerazumijemo sta ti pises, molim te pisi latinicom,... OVO JE BOSNAold je napisao/la:Borac nikad nije bio drugi tim. Zvezda i Partizan jesu dva najveća srpskog kluba, ali ja s ponosom mogu reći da je BL jedan od rijetkih gradova sa srpskim govornog područja u kome se navija za gradski tim ...
To što vi lupate gluposti, to je opet vaša stvar. A koliko vidim taj članak iz novina je postavio lik iz Trebinja. Kakve on veze ima sa BL?Bolje bi mu bilo da se okrene Leotaru i svom gradu, ali to je opet neka druga priča ...
Ako ne vjerujete, pogledajte atmosferu sa rukometne utakmice Borac-Zvezda ...
Zna se da je BANJA LUKA CRVENO - PLAVI GRAD i tako je bilo, i tako će i biti, unatoč zlim jezicima!8-)
I pustite se Crvene Zvijezde, Aj Bunkera nebitni su.
NO PYRO NO PARTY
Sarajevo, Banja Luka, Trebinje, Mostar, Zenica, Tuzla...idt. su gradovi drzave Bosne i Herecegovine.old je napisao/la:& $ " " $ ". $ " " јесу $ - & ?, ? ја с ' ' " $ је ? $ $ " $ са & говорног $ у & се " за $ "...![]()
То % " ? ?, то је опет % ствар. А ? $ тај ? " " је " ? " ". & он везе " са ??/ " ' ? $ се & ? " ' $, ? то је опет & $ "...
& не вјерујете, $ ' са & " &-$...
Зна се $ је & ? ЦРВЕНО - ? $ " & је ?, " & - " ", & ? "!
Nego nesto vaznije da napisem, mi prvo treba da shvatimo da smo ljudi pa tek onda Bosnjaci, Srbi, Hrvati, Kinezi ...itd. Da prekinemo gledat ko je musliman ko pravoslavac, ko budisa, ko ovo ko ono.
Ajde da prekinemo vise o ovim glupostima, da ne bude banova - okrenimo se sportu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
dodjem ko covjek da procitam sta se deshava u klubovima a oni meni ovde o gradovima bih ili srbima bosnjacima jojjjj samo poludit covjek daj ba malo sutra o utakmici sta zeljeznicar sprema znal ko sta borac kakvo je stanjee da vidim vrijedil ostat pored tv ekranaa cujem da je borac desetkovan i dace dva juniora nastupit
- The Prodigy
- Kontakt:
U pravu si kristiane. Ovako ćemo, sad lijepo par banana, a onda čekam svakog slijedećeg majmuna koji se misli ovdje iživljavati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bilo je krajnje vrijeme....Ova tema lici na sve,osim na sportsku...Pozdrav tebi!The Prodigy je napisao/la:U pravu si kristiane. Ovako ćemo, sad lijepo par banana, a onda čekam svakog slijedećeg majmuna koji se misli ovdje iživljavati.
Bilo je i vrijeme da se pojedinci ohladeThe Prodigy je napisao/la:U pravu si kristiane. Ovako ćemo, sad lijepo par banana, a onda čekam svakog slijedećeg majmuna koji se misli ovdje iživljavati.

VOLIM TE ZELJO
Novi derbi velikih rivala
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/nov ... kih-rivala" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/nov ... kih-rivala" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- SkyWallker
Sto Aco ne uredjuje i banuje ove papke ?? od jučer se vodi rasprava oko svega i svačega preslo se vec granice normalnog komuniciranja a niko nista 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ma svi lete na ovu nasu temu sto je jos jedan dokaz koliko sve zanima nas ŽELJEZNICAR. Trude se,muce,spominju dr klubove idu u off rade sve da sami sebe ubjede u nesto sto nije. Svi se boje ovog Željinog Osima,i Osima samog,covjeka bez dlake na jeziku. POKUŠAĆEMO IH ZADEVERAT 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Izašao je sjajan intervju sa našim Švabom, na indexu, preporučujem da svako pročita.
Ocekujem isti sistem ko protiv Zrinje, da totalno umrtvimo igru, al' da diktiramo tempo, realno gledajuci, nema sanse da nama Borac zabije 2, a da mi ne zabijemo ni jedan. Cini mi se da je Borac losiji od Zrinjskog sto se tice forme, tako da ce biti manje prilike, a ne smiju ni oni krenut od starta agresivno, jer ako prime gol sigurno ispadaju... A mi bi trebali igrat k'o u Mostaru, jer ima povrijedjenih igraca, pa se ne treba previse trudit
0:0 je jedini realan rezultat, nastavljamo niz nepobjedivosti u kupu, a i inace, i nastavljamo niz bez primljenog gola u svim takmicenjima

0:0 je jedini realan rezultat, nastavljamo niz nepobjedivosti u kupu, a i inace, i nastavljamo niz bez primljenog gola u svim takmicenjima

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
hvala za info! uvijek mi je uživanje i terapija pročitati intervju sa njim. to više nije fudbal, nego životna filozofija.voltron30 je napisao/la:Izašao je sjajan intervju sa našim Švabom, na indexu, preporučujem da svako pročita.
ponosan sam što sam navijače Želje najviše zbog Osima. mislim da smo dobrim dijelom iznad drugih samo zbog njega. navijači drugih klubova ga ne čitaju tako često kao mi, a to im dođe kao da fulaju razred.
Slažem se u potpunosti. I ovo nije isprazna floskula, ali čitati riječi ovog čovjeka je stvarno nešto posebno. U svakoj rečenici se može primjetiti koliko je ispred svog vremena. Jednostavno, naš jedan jedini i neponovljivi Ivica Osim!!!fczeljo je napisao/la:hvala za info! uvijek mi je uživanje i terapija pročitati intervju sa njim. to više nije fudbal, nego životna filozofija.voltron30 je napisao/la:Izašao je sjajan intervju sa našim Švabom, na indexu, preporučujem da svako pročita.
ponosan sam što sam navijače Želje najviše zbog Osima. mislim da smo dobrim dijelom iznad drugih samo zbog njega. navijači drugih klubova ga ne čitaju tako često kao mi, a to im dođe kao da fulaju razred.
Jedno pitanje za navijace Zelje,citam izjavu Osima al me zanima sta znaci "zadeverat" ?
Da se odmah izvinem Administratorima ali ovu recenicu moram da kopiram: Rijec je o intervju koji je voltron30 predlozio: Trebali smo se naći preko ekipe koja organizira Igre mladih. Nazvali su Josipovića da vide kako će reagirati kad se mene spomene. Ne mogu inzistirati, ali volio bih porazgovarati s čovjekom, uvijek nešto mogu naučiti. Rekao bih mu da nam treba nacionalni stadion u BiH i da nam pomogne, ako bi priča išla u tom smjeru
Izjava Ivice boldirano

Izjava Ivice boldirano

Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 03 apr 2012, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...