FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Jack777Pott
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Jack777Pott » 03 apr 2012, 01:25

MrAmani96 je napisao/la: [youtube][/youtube]

Mislim da sam sve rekao sa ovim :? jeste jadni...
Ne pada mi napamet da trazim neke videe, al meni ce ostat u pamcenju jedna utakmica BiH, nisam siguran s kim su igrali, znam da su u isto vrijeme igrali Hrvatska Engleska (1-4) i nakon 0-2 ja prebacio gledat BiH i javlja spiker na stadionu da su Englezi zabili jos jedan a na tribinama BP uzvik odusevljenja i onda ti pricas o nacionalizmu koji u stvari i nije nista lose, al se kod nas pogresno tumaci ;). Ovo zvizdanje himni BiH i slicno, to je nacizam, samo sto u nasim glavama nacizam postoji samo u Njemackoj ;)
I slazem se s kolegom Adijem, on je i sam Bosnjak, znam momka iz vidjenja i dobro vam je tu rekao. Nitko ni nama ne brani donijet zastavu Federacije i mahat njome, pjevat pjesme Federaciji, tko je nama kriv sto tu Federaciju nismo prisvojili kao oni RS.
I misljenja sam da cemo kad svane svi dobit karte za izlet u Banovice, al iz dosade sam morao nesto pisat :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 03 apr 2012, 01:39

Jack777Pott je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la: [youtube][/youtube]

Mislim da sam sve rekao sa ovim :? jeste jadni...
Ne pada mi napamet da trazim neke videe, al meni ce ostat u pamcenju jedna utakmica BiH, nisam siguran s kim su igrali, znam da su u isto vrijeme igrali Hrvatska Engleska (1-4) i nakon 0-2 ja prebacio gledat BiH i javlja spiker na stadionu da su Englezi zabili jos jedan a na tribinama BP uzvik odusevljenja i onda ti pricas o nacionalizmu koji u stvari i nije nista lose, al se kod nas pogresno tumaci ;). Ovo zvizdanje himni BiH i slicno, to je nacizam, samo sto u nasim glavama nacizam postoji samo u Njemackoj ;)
I slazem se s kolegom Adijem, on je i sam Bosnjak, znam momka iz vidjenja i dobro vam je tu rekao. Nitko ni nama ne brani donijet zastavu Federacije i mahat njome, pjevat pjesme Federaciji, tko je nama kriv sto tu Federaciju nismo prisvojili kao oni RS.
I misljenja sam da cemo kad svane svi dobit karte za izlet u Banovice, al iz dosade sam morao nesto pisat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jarane provalio si se samo tako i nasmijao me ko niko na netu do sada :mrgreen: da li ti znaš sta znaci riječ nacionalizam ?? očito da ne :mrgreen: za tebe je radovanje porazu drugih nacionalizam ?? :mrgreen: nacionalizam nije nista loše ?? :lol: :oops: nacionalizam = nacizam ?? ma sta kazes :lol: :mrgreen: brzo google i wikepediu i pogledaj sta je jedno a sta je drugo ;) :mrgreen: :lol:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 03 apr 2012, 01:45

ma nek viore zastave i nek pjevaju joj pjesme ali STOP nacionalizmu i fasizmu,ubij ovog ubij onog...ja bih odmah prekino utakmicu pa gdje god da se igra pa nek opet urade isto...
a ta poredjenja RS=Baskija,BiH=Belgija itd. su za malu djecu,pa yebem mu majku ako je Mile tako reko mora da je tako :roll:,uzmi malo citaj,prosiri vidike,nije Mile nista pametniji od tebe pa da moras svaku njegovu prihvatit,vidjet ces onda da nije slicno,uopste nije slicno ;)
a dosta vise i price 90-ih u sportu,svako svakog vrijedja a da i ne zna koga vrijedja,nek navijacki "obracun" bude samo navijacki,a ne da mu se dodaje i nacionalni zato sto su u pitanju navijacke grupe iz suprotnih entiteta,nek navija ko za koga hoce,bujrum mu,ali pusti i onog drugog da navija za svoju zemlju a ne da mu pokazes nacionalizmom i fasizmom kako ga mrzis,postuj prvo tudji izbor pa ce se onda postovati i tvoj ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 03 apr 2012, 01:50

Adi_Zepce je napisao/la:Ma sve je to uredu,imam ja dovoljno godina da se toga sjecam.Ali ova zemlja je uredjena na ovakav nacin kakav trenutno jeste i nema se sto buniti ako se u BL viore zastave RS i cuju njoj pjesme.Slicno je kazem i s Baskijom,meni jako slicno ;)
http://bs.wikipedia.org/wiki/Baskija" onclick="window.open(this.href);return false; Eto ti Baskija pa uporedi !Država RBiH je bila međunarodno priznata država i referendum održan.Kani se bolan baskije, nemoj zatvarat oči na ono što se desilo i na koji je način RS nastala ! To je poenta a šta se navija ne interesuje me kažem opet jer znam sve,ovi mlađi se pale a ne znaju.
Željo - My first love!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 apr 2012, 01:53

kosewsko hill je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ma sve je to uredu,imam ja dovoljno godina da se toga sjecam.Ali ova zemlja je uredjena na ovakav nacin kakav trenutno jeste i nema se sto buniti ako se u BL viore zastave RS i cuju njoj pjesme.Slicno je kazem i s Baskijom,meni jako slicno ;)
http://bs.wikipedia.org/wiki/Baskija" onclick="window.open(this.href);return false; Eto ti Baskija pa uporedi !Država RBiH je bila međunarodno priznata država i referendum održan.Kani se bolan baskije, nemoj zatvarat oči na ono što se desilo i na koji je način RS nastala ! To je poenta a šta se navija ne interesuje me kažem opet jer znam sve,ovi mlađi se pale a ne znaju.
Ziv ti meni bio ne zatvaram oci ni pred cim,znam vrlo dobro sve.Znam isto da ni s Bosnjacku stranu nisu nevinasca,ali se ocito samo jedna strana kritikuje.
Meni je licno zao sto se na tribinama vodi "rat",ali nazalost tako je.Kazem ne smeta mi sto se skandira "Srpskoj" tako je kako je,i meni to nije niti ce promijeniti ljubav prema Borcu.
Ponekad je bolje se iskljuciti i uzivati samo u fudbalu ili ti nogometu ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 03 apr 2012, 02:12

У $ ?! & је " " ", ? ", " пар " не ". " се ? ". " ' & ' " % ' " за & ". " " ТВ пренос, ?, " у $ " " са ". Прогноза, 2:0 за &.
? & ?, & $ " ње...

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 apr 2012, 08:02

Pljuskovi sa grmljavinom najavljeni za sutra...c c c... :evil:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 03 apr 2012, 08:17

kanidja87 je napisao/la:Pljuskovi sa grmljavinom najavljeni za sutra...c c c... :evil:
To i Bog plače za malim plavim...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 apr 2012, 08:41

pitanje:

"HOCETE LI PONOVITI APLAUZ,KOJI JE BORAC DOBIO NA GRBAVICI,KAD JE DIGAO TITULU KUPA BIH,AKO ZELJO PRODJE U FINALE? "

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 03 apr 2012, 08:46

Nećemo...Sad lagano po gasu...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 09:18

А ус*аног ', све " је*'....
% " сутра " са ". То - ? посјету, а " " - " теже по / терену...

Пууууууу :evil:
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 03 apr 2012, 09:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: gdje si ti vidio zastavu turske na tribinama u PL BiH ?
mi skandiramo generalima koji su branili ovu drzavu, vi skandirate onima koji su htjeli da sruse ovu drzavu
a ti si malo kontradiktoran, Bosna je i tvoja drzava, a zvizdis kad se himna intonira, malo glupo jel tako ?
ajd oladi brate sutra je velika utakmica jer se mora o ovome 10 stranica

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 03 apr 2012, 11:04

Spominjanje Ratka Mladića i sličnih izaziva trajni ban

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 11:08

Trebate iz srži promijenti svoj pristup ka nogometu,očajni ste.Ostali ste samo vi i zrinjevci koji furate neki gang bang style,ugroženi,svi su protiv vas :mrgreen:
A vi jadni u pravu,samo što vas nitko ne shvaća.
Boli me neka stvar za Želju ali oni su za vas klub.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 03 apr 2012, 11:14

tepsija je napisao/la:Trebate iz srži promijenti svoj pristup ka nogometu,očajni ste.Ostali ste samo vi i zrinjevci koji furate neki gang bang style,ugroženi,svi su protiv vas :mrgreen:
A vi jadni u pravu,samo što vas nitko ne shvaća.
Boli me neka stvar za Želju ali oni su za vas klub.
ajde vozdra sa tema Ciji ti klubovi smetaju!!!Lagano ce te Banja Luku napustiti placuci!!!

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 11:15

@tepsija
& " право на своје ", па & " "...

Е $, % је " & " %*& па га & ", то је - & $ ствар...
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 11:25

" $ % $ " " "!

slika
& &-" " 2000.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 11:32

Sve uredu ;)
Neka pobijedi bolji :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 03 apr 2012, 11:32

Vidi Benfice sto podrzava Borac ? Kakav si to vitalni interes vidio :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 03 apr 2012, 11:47

nek prodje bolji,nadam se moj Željo ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.