Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EPL
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EPL » 02 apr 2012, 19:56

slika
:D
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2012, 19:59

alan_kardec je napisao/la:Stvarno ne znam šta je sa ljudima. Sad je i Suarez flop. :lol:
Iskreno, dok je igrao u ajaxu, i ja sam mislio da je flop, da ajax igra samo na njega jer želi da ga utopi za dobru lovu, ali se frajko dokazao na sp, na copi, pa zašto ne reći i u Liverpoolu i tako i meni i mnogima drugim zatvorio usta. Jednostavno, momak je u kanalu kao i čitava ekipa, ali sa njim u najboljoj formi, će Liverpool imati daleko bolje rezultate.
Što se tiče Dalglisha, davno sam ovdje pisao da on nije čovjek koji može da odgovori Liverpoolovim ambicijama. Čovjek prije Liverpoola deset godina nije sjedio na klupi kao trener. Legenda jeste, ali...
I ova rasprava oko Gerrarda je bezveze. Mnogo puta je sam vukao Liverpool, odbijao druge klubove.... da ne dužim, sve vjerovatno znate, ukratko previše je dao Liverpoolu, da bi ga sad bilo ko pljuvao.

Dugo nisam pisao ovdje. Ubuduće ću biti redovniji. :D
Suarez se dokazao u Liverpoolu ? Očigledno je potrebno zabiti 5-6 golova pa da te u Liverpoolu proglase klasom, Adama i Leivu guraju u istu rečenicu sa Gerradom što je van svake pameti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 apr 2012, 20:21

Reina i Carroll razljutili Dalglisha

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je nakon jučerašnjeg poraza na gostovanju kod Newcastlea oštro kritizirao dvojicu svojih igrača, Pepea Reinu i Andya Carrolla, koji su izgubili živce u dvije situacije u završnici utakmice.

Reina je desetak minuta prije kraja utakmice nasrnuo na protivničkog braniča Jamesa Percha i dobio crveni karton, dok je Carroll, koji je u prvom poluvremenu dobio žuti karton zbog pokušaja iznuđivanja jedanaesterca, psovao prema klupi izlazeći s terena prilikom izmjene.

"Mi nemamo problema s tim što igrači izražavaju svoje frustracije i nezadovoljstvo, ali to treba kanalizirati na bolji način nego što je napravljeno. Utakmica je završila s puno frustracija i nezadovoljstva, a mislim da je sve bilo rezultat onoga što je Pepe napravio. On je zasluženo dobio crveni karton, a onda je Andy izašao iz igre i otišao odmah u tunel. On je bio frustriran zbog načina na koji se razvila utakmica. Ne samo zbog sebe nego zbog cijele momčadi."

"Mi moramo vjerovati u sebe. Ako to napravimo, onda imamo bolju priliku napraviti dobre rezultate. Nemamo ni dvojbi oko situacije kad je Andy pao u šesnaestercu. Odmah sam znao da to nije jedanaesterac. Mislim da je Andy svakako izgubio ravnotežu. Čak i da je prošao pored vratara, mislim da bi ipak pao. Nemamo problema s tim. Možda imamo problema sa žutim kartonom, jer ne mislim da je on namjerno pao tražeći jedanaesterac."

"Dio onoga što smo pokazali u prvom poluvremenu je bio dobar i uzbudljiv nogomet. Možda smo uz malo sreće i smirenosti mogli doći i u vodstvo. Gol koji smo primili, prvi, to je nešto iz čega možemo učiti. Ali držat ćemo se zajedno. Najbolji način za izaći iz ovoga je da se držimo zajedno. Igrači vjeruju u ono što rade. Ne može se reći da nisu uložili trud i da nisu bili odlučni. Kad bi počeli uživati u gubljenju utakmica, onda bismo imali problem." rekao je Dalglish.

Ova ekipa iz utakmice u utakmicu sve više puca po šavovima. :roll:
FK Pjetlovi

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 02 apr 2012, 20:28

Hocete se smiriti vise?
Reci da je downing, suarez, gerrard, reina flop je smijesno.
Downing je mozda ove sezone los jer vi gledate da nije imo nijednu asistenciju ni jedan gol, nije imo ni lucas pa sta sad, niko to nije ni spomeno nit treba da spominje. Koliko je odigrao utakmica za Englesku reprezentaciju?
Suarez je nas najbolji igrac (uostalom proglasen je 6. igracem svijeta :!: ), a vjerovatno smatrate i da bi bilo bolje da brani neki golman tipa Vorm, Hennesey ... nego Reina. :lol: :lol:
Previse gledate statistiku :!:
Walk on, with hope in your hearts.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 02 apr 2012, 20:28

Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Prijatelju jesi li ti sta konzumirao prije nego si ovo napisao (neke opijate), ne mogu da vjerujem da jedan navijac Liverpoola moze imati ovakvo misljenje o kapitenu, covjeku koji cjeli svoj zivot posvetio Liverpoolu, covjeku koji je mogao da bira gdje ce da ode, ali opet ostao je tu, vjeran crvenom dresu.
walk on with HOPE in your heart

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 apr 2012, 20:32

artemis77 je napisao/la:Hocete se smiriti vise?
Reci da je downing, suarez, gerrard, reina flop je smijesno.
Downing je mozda ove sezone los jer vi gledate da nije imo nijednu asistenciju ni jedan gol, nije imo ni lucas pa sta sad, niko to nije ni spomeno nit treba da spominje. Koliko je odigrao utakmica za Englesku reprezentaciju?
Suarez je nas najbolji igrac (uostalom proglasen je 6. igracem svijeta :!: ), a vjerovatno smatrate i da bi bilo bolje da brani neki golman tipa Vorm, Hennesey ... nego Reina. :lol: :lol:
Previse gledate statistiku :!:
Kao prvo Lucasov posao to nije. Kao drugo momak već odavno ne igra. Vrlo moguće da bi uspisao koju asistenciju ili gol.

A vala Downing i ima paklenu konkurenciju na krilnim pozicijama, uh. :roll:

Suarez je proglašen za 6. najboljeg na svijetu, na osnovu čega? Odnosno, na osnovu kojih partija, onih u Liverpoolu? :mrgreen:
FK Pjetlovi

Nueve
Kontakt:

Post Postao/la Nueve » 02 apr 2012, 20:54

MarcusLFC je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Duže vrijeme čitam ovdje i uočio sam da ti zbilja nisi sav svoj, imaš neki neobjašnjivi kompleks prema Gerrardu, netko ti je napunio glavu da je Gerrard najveće zlo u Liverpoolu a zapravo je suprotno. Daj pogledaj što pišeš, nema veze s logikom. čuj Steven daje otkaze trenerima.
Žensko sam, i samim tim ne razumijem sva pravila u fudbalu, ali ne morate biti eksperti da cijenite nešto savršeno poput fudbala. Nova sam na ovom forumu, i cijeli dan čitam "postove" na ovu temu, i ne mogu da vjerujem kako ljudi mogu imati površna mišljenja o ljudima koji su cijeli svoj život posvetiii jednom klubu. Da nam nije Gerrarda, Bog samo zna gdje bismo mi sad bili. Ne kažem da smo odlični, zadnjih 5 utakmica sam se maksimalno razočarala u klub, ali znam i vjerujem da će se situacija popraviti. Ali definitivno mi nikad ne bi palo na pamet "pričati" na čovjeka koji je najviše doprinijeo jednom klubu..Toliko od mene, pozdrav. :)
"If you can't support us when we draw or lose, don't support us when we win." - Bill Shankly
You'll never walk alone. LFC*

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2012, 20:55

Mirsad_LFC je napisao/la:

Prijatelju jesi li ti sta konzumirao prije nego si ovo napisao (neke opijate), ne mogu da vjerujem da jedan navijac Liverpoola moze imati ovakvo misljenje o kapitenu, covjeku koji cjeli svoj zivot posvetio Liverpoolu, covjeku koji je mogao da bira gdje ce da ode, ali opet ostao je tu, vjeran crvenom dresu.
sad ako reis vidi sta pise jos ce i posao izgubiti :D

jeste sve je to istina ako si glup da povjerujes u sve ono sto mediji govore.
ackeey je napisao/la:Smijesno je reci da ja, koji za LFC navijam jos od 1985.godine, kada se vecina forumasa nije ni rodila, manje volim klub zato sto mislim da King treba otici.
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne? :oops:
Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
porediti nottingham i liverpool i historiju ta dva kluba posebno ako navijas od '85. je u najmanju ruku neprihvatljivo i ignorantski.
You are someone else I am still right here

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 02 apr 2012, 21:07

Ma da samo poredjenje ta 2 kluba je apsurdno.Problem se stvara kod nekih ljudi zato sto previse misle sta vecina ovdje iskazuje na forumu,naravno da se nikada necemo svi sloziti pa tako i ja za razliku od fere (cije misljenje postujem kao i svacije) jednostavno mislim drugacije da Dalglish casno napusti svoju poziciju bez obzira na rezultat u FA cupu.Naravno da bi osvajanje istog me ucinilo srecnim no i dalje cu misliti da neko moderniji treba sjesti na klupu L'poola jer sam stava da upravlja taktikom 90tih.
"You'll Never Walk Alone"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 apr 2012, 21:24

Nemojte se obazirati na ove komentare o kapitenu, @Henderson mora vazda isto drobit...

Valjda ce se Doni pokazati kao dobra zamjena za Reinu, mora vec neko dobro iz svega ovog izac
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 02 apr 2012, 21:30

reds je napisao/la: Suarez je proglašen za 6. najboljeg na svijetu, na osnovu čega? Odnosno, na osnovu kojih partija, onih u Liverpoolu? :mrgreen:
I ne samo to ,nego je i u top 10 najkorisnijih igraca na svijetu.I sad se meni nadju neki strucnjaci koji govore da je LS flop.Gerrard i Suarez su igraci koji po kvalitetu odskacu od ostalih.Reina,Skrtel,Ager,Lucas,Glen,pa mozda i Downing,su po meni solidni igraci.Ostalo je sve cisti prosjek ili cak nivo ispod.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 apr 2012, 21:32

jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2012, 21:36

Saurman je napisao/la: Suarez se dokazao u Liverpoolu ? Očigledno je potrebno zabiti 5-6 golova pa da te u Liverpoolu proglase klasom, Adama i Leivu guraju u istu rečenicu sa Gerradom što je van svake pameti.

To što ti pričas o Suarezu bi možda imalo smisla da je on odigrao 60-70 utakmica u dresu Liverpoola, a da je zabio 6-7 golova. Momak se trudi, grize svaki meč, neda mu se, ne ide mu ko i čitavoj ekipi.
Jesi ti njega uopšte gledao na sp, copa americi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2012, 21:38

IlPrincipino je napisao/la:jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.
You are someone else I am still right here

Nueve
Kontakt:

Post Postao/la Nueve » 02 apr 2012, 21:41

fera je napisao/la:
po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.
Ja mislim da bi Enrique (L) sjajno branio. :D
"If you can't support us when we draw or lose, don't support us when we win." - Bill Shankly
You'll never walk alone. LFC*

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 apr 2012, 21:43

fera je napisao/la:
tako nekako.. :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 apr 2012, 21:48

fera je napisao/la:
Ovi ostali igraci koji su dosli ljetos vazili su za kakve-takve talente,a gle kako ispade...Mozda sa Donijem bude obrnuto :D Ili ce se i on pokazati kao promasaj :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 apr 2012, 21:51

Berbatov za 6 miliona? :shock:

Istina da je iz ekipe velikog rivala, ali bio bi on dobro pojačanje, pored najlošijeg napada u ligi.

Jarvis, Hoillet, Bent, Agbonlahor, Albrighton... Ima dosta dobrih, koji bi se mogli uzeti za malu svotu novca, plus ako dodamo pojedine igrače iz ekipa koje bi mogli ispasti ove sezone iz prve lige, tipujem na Wolvse, QPR i Bolton/Blackburn (Doyle, Holden, Barton, Philips...). Moglo bi se nešta napraviti, ne naročito dobro, ali za četvrto mjesto, možda, plus jedno veliko pojačanje i bilo bi dobro. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 apr 2012, 21:54

mislim da Liverpoolu nije potrebno još neprovjerenih igrača..njima pod hitno trebaju provjereni igrači koji bi ih trebali vratiti tamo gdje pripadaju...previše se para bacilo na pojedine igrača koji nisu baš nešto u prošlim prelaznim rokovima...

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 02 apr 2012, 21:59

hanniz je napisao/la:Berbatov za 6 miliona? :shock:

Istina da je iz ekipe velikog rivala, ali bio bi on dobro pojačanje, pored najlošijeg napada u ligi.

Jarvis, Hoillet, Bent, Agbonlahor, Albrighton... Ima dosta dobrih, koji bi se mogli uzeti za malu svotu novca, plus ako dodamo pojedine igrače iz ekipa koje bi mogli ispasti ove sezone iz prve lige, tipujem na Wolvse, QPR i Bolton/Blackburn (Doyle, Holden, Barton, Philips...). Moglo bi se nešta napraviti, ne naročito dobro, ali za četvrto mjesto, možda, plus jedno veliko pojačanje i bilo bi dobro. :D
Boldovane bi volio gledat u LFC.Sto se tice Benta svakako da je bolji od Carrola,al nekako bi vise volio nekog klasnog napadaca.A ovi ostali,msm da su prosjecni igraci,kojih LFC ima za izvoza.Ima dosta igraca kojima isticu ugovori ove sezone,nadam se da nasi prate situaciji sto se toga tice.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.