Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Suarez se dokazao u Liverpoolu ? Očigledno je potrebno zabiti 5-6 golova pa da te u Liverpoolu proglase klasom, Adama i Leivu guraju u istu rečenicu sa Gerradom što je van svake pameti.alan_kardec je napisao/la:Stvarno ne znam šta je sa ljudima. Sad je i Suarez flop.![]()
Iskreno, dok je igrao u ajaxu, i ja sam mislio da je flop, da ajax igra samo na njega jer želi da ga utopi za dobru lovu, ali se frajko dokazao na sp, na copi, pa zašto ne reći i u Liverpoolu i tako i meni i mnogima drugim zatvorio usta. Jednostavno, momak je u kanalu kao i čitava ekipa, ali sa njim u najboljoj formi, će Liverpool imati daleko bolje rezultate.
Što se tiče Dalglisha, davno sam ovdje pisao da on nije čovjek koji može da odgovori Liverpoolovim ambicijama. Čovjek prije Liverpoola deset godina nije sjedio na klupi kao trener. Legenda jeste, ali...
I ova rasprava oko Gerrarda je bezveze. Mnogo puta je sam vukao Liverpool, odbijao druge klubove.... da ne dužim, sve vjerovatno znate, ukratko previše je dao Liverpoolu, da bi ga sad bilo ko pljuvao.
Dugo nisam pisao ovdje. Ubuduće ću biti redovniji.
Prijatelju jesi li ti sta konzumirao prije nego si ovo napisao (neke opijate), ne mogu da vjerujem da jedan navijac Liverpoola moze imati ovakvo misljenje o kapitenu, covjeku koji cjeli svoj zivot posvetio Liverpoolu, covjeku koji je mogao da bira gdje ce da ode, ali opet ostao je tu, vjeran crvenom dresu.Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.
http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Kao prvo Lucasov posao to nije. Kao drugo momak već odavno ne igra. Vrlo moguće da bi uspisao koju asistenciju ili gol.artemis77 je napisao/la:Hocete se smiriti vise?
Reci da je downing, suarez, gerrard, reina flop je smijesno.
Downing je mozda ove sezone los jer vi gledate da nije imo nijednu asistenciju ni jedan gol, nije imo ni lucas pa sta sad, niko to nije ni spomeno nit treba da spominje. Koliko je odigrao utakmica za Englesku reprezentaciju?
Suarez je nas najbolji igrac (uostalom proglasen je 6. igracem svijeta), a vjerovatno smatrate i da bi bilo bolje da brani neki golman tipa Vorm, Hennesey ... nego Reina.
![]()
![]()
Previse gledate statistiku
Žensko sam, i samim tim ne razumijem sva pravila u fudbalu, ali ne morate biti eksperti da cijenite nešto savršeno poput fudbala. Nova sam na ovom forumu, i cijeli dan čitam "postove" na ovu temu, i ne mogu da vjerujem kako ljudi mogu imati površna mišljenja o ljudima koji su cijeli svoj život posvetiii jednom klubu. Da nam nije Gerrarda, Bog samo zna gdje bismo mi sad bili. Ne kažem da smo odlični, zadnjih 5 utakmica sam se maksimalno razočarala u klub, ali znam i vjerujem da će se situacija popraviti. Ali definitivno mi nikad ne bi palo na pamet "pričati" na čovjeka koji je najviše doprinijeo jednom klubu..Toliko od mene, pozdrav.MarcusLFC je napisao/la:Duže vrijeme čitam ovdje i uočio sam da ti zbilja nisi sav svoj, imaš neki neobjašnjivi kompleks prema Gerrardu, netko ti je napunio glavu da je Gerrard najveće zlo u Liverpoolu a zapravo je suprotno. Daj pogledaj što pišeš, nema veze s logikom. čuj Steven daje otkaze trenerima.Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.
http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
sad ako reis vidi sta pise jos ce i posao izgubitiMirsad_LFC je napisao/la:Prijatelju jesi li ti sta konzumirao prije nego si ovo napisao (neke opijate), ne mogu da vjerujem da jedan navijac Liverpoola moze imati ovakvo misljenje o kapitenu, covjeku koji cjeli svoj zivot posvetio Liverpoolu, covjeku koji je mogao da bira gdje ce da ode, ali opet ostao je tu, vjeran crvenom dresu.Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.
jeste sve je to istina ako si glup da povjerujes u sve ono sto mediji govore.Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.
porediti nottingham i liverpool i historiju ta dva kluba posebno ako navijas od '85. je u najmanju ruku neprihvatljivo i ignorantski.ackeey je napisao/la:Smijesno je reci da ja, koji za LFC navijam jos od 1985.godine, kada se vecina forumasa nije ni rodila, manje volim klub zato sto mislim da King treba otici.
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne?![]()
Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
I ne samo to ,nego je i u top 10 najkorisnijih igraca na svijetu.I sad se meni nadju neki strucnjaci koji govore da je LS flop.Gerrard i Suarez su igraci koji po kvalitetu odskacu od ostalih.Reina,Skrtel,Ager,Lucas,Glen,pa mozda i Downing,su po meni solidni igraci.Ostalo je sve cisti prosjek ili cak nivo ispod.reds je napisao/la: Suarez je proglašen za 6. najboljeg na svijetu, na osnovu čega? Odnosno, na osnovu kojih partija, onih u Liverpoolu?
Saurman je napisao/la: Suarez se dokazao u Liverpoolu ? Očigledno je potrebno zabiti 5-6 golova pa da te u Liverpoolu proglase klasom, Adama i Leivu guraju u istu rečenicu sa Gerradom što je van svake pameti.
po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.IlPrincipino je napisao/la:jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
Ja mislim da bi Enrique (L) sjajno branio.fera je napisao/la:po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.IlPrincipino je napisao/la:jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
tako nekako..fera je napisao/la:po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.IlPrincipino je napisao/la:jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
Ovi ostali igraci koji su dosli ljetos vazili su za kakve-takve talente,a gle kako ispade...Mozda sa Donijem bude obrnutofera je napisao/la:po meni bolje da enrique ostane na golu i naredne 3 utakmice eto kako sam zadovoljan sta onim sto sam od donija vidio pred kraj karijere u romi.IlPrincipino je napisao/la:jestel pratili kako je Doni branio u Italiji?
Boldovane bi volio gledat u LFC.Sto se tice Benta svakako da je bolji od Carrola,al nekako bi vise volio nekog klasnog napadaca.A ovi ostali,msm da su prosjecni igraci,kojih LFC ima za izvoza.Ima dosta igraca kojima isticu ugovori ove sezone,nadam se da nasi prate situaciji sto se toga tice.hanniz je napisao/la:Berbatov za 6 miliona?![]()
Istina da je iz ekipe velikog rivala, ali bio bi on dobro pojačanje, pored najlošijeg napada u ligi.
Jarvis, Hoillet, Bent, Agbonlahor, Albrighton... Ima dosta dobrih, koji bi se mogli uzeti za malu svotu novca, plus ako dodamo pojedine igrače iz ekipa koje bi mogli ispasti ove sezone iz prve lige, tipujem na Wolvse, QPR i Bolton/Blackburn (Doyle, Holden, Barton, Philips...). Moglo bi se nešta napraviti, ne naročito dobro, ali za četvrto mjesto, možda, plus jedno veliko pojačanje i bilo bi dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.