Levatu samo ti mozes propastiodsutraopetultra je napisao/la:da Bog da ti propalesedad.s je napisao/la:Karte za utakmicu BiH-Turska 2 juga 110 KM.Kontakt tel.061448030

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Levatu samo ti mozes propastiodsutraopetultra je napisao/la:da Bog da ti propalesedad.s je napisao/la:Karte za utakmicu BiH-Turska 2 juga 110 KM.Kontakt tel.061448030
nemas ti pojma ,ni loveBIHfan je napisao/la:Ibrahim__ je napisao/la:Karte za tekmu......2 juga......150KM........061 596 817
ovaj jos gori,daBogda ti propale
Haj ba sedade sjasi bolan.Znamo mi da si ti pun love,al te nesto u zadnje vrijeme krenulo pa moras na kartama zaradjivatisedad.s je napisao/la: nemas ti pojma ,ni love
I Donald Trump je krenuo od nule. Prvo je poceo raditi kod tate, pa ga je kasnije krenulodelija je napisao/la:Haj ba sedade sjasi bolan.Znamo mi da si ti pun love,al te nesto u zadnje vrijeme krenulo pa moras na kartama zaradjivati
ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJEElddar je napisao/la:ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
TAKO JE, POTPISUJEM SVE!rob do bagro je napisao/la:KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJEElddar je napisao/la:ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
Alucard je napisao/la:"Imamo nekoliko povrijeđenih igrača i u BiH to znaju. Međutim, u Bosnu idemo po pobjedu. Oni će nam morati čestitati kada ih pobijedimo", optimističan je Terim.
Pu *ebem ti mater tursku prepotentnu! Da Bog da im ono Bosanski "ućerali" al do ja*a! Čuj morati čestitati, pa jel ti to vidiš u budućnost ili šta? Joj da hoćemo dobiti ovu bagru koja je puna sebe!
Vec je dobro krenuloTarik14 je napisao/la:Kazim i Gokhan Zan su napustili priprema Turske reprezentacije zbog povrede i vjerovatno nece igrati protiv nas u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.