Phoenix Suns
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Raduje me povratak Redda, ubo je 2 trice i ono jedno polaganje, ali veliki je to igrac i zaista je bila steta da pauzira toliko koliko je pauzirao. Izgleda ce se preporoditi u Sunsima, Sunsi fkt rade cudo sa igracima koji muke muce sa povredama. Treba jos Odenova koljena u Sunse, vjerovatno bi se i ona oporavila. Fkt me ne bi iznenadilo da nakon isteka ugovora sam Oden ode u Sunse, naravno ako ga oni zele, jer stvarno ljudi rade cuda sa medicinskog aspekta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nek pokupe i Roya sto se mene tice, doktori su (uz Nasha) haman jedini kojim vjerujem u ovim Sunsima
Ovaj Gentrya ima muda ko tigrasti komarac. Lik ne smije startati Morrisa iako je frajer izmislio kosarku za Fryea. A ne smije ni Hilla stavit na klupu iako je ocito da se Dudley pati na dvici i da je jednostavno prespor da bi bio dvica.

Ovaj Gentrya ima muda ko tigrasti komarac. Lik ne smije startati Morrisa iako je frajer izmislio kosarku za Fryea. A ne smije ni Hilla stavit na klupu iako je ocito da se Dudley pati na dvici i da je jednostavno prespor da bi bio dvica.
- Slatinash_7
- Kontakt:
I meni je drago za Redda,stv je zasluzio,bio je u reprezentaciji,jedno vrijeme predobro igrao,ostalo je jos talenta u njemu,zbog njegs cu pogledat Sunse par puta ove sezone...al sad koliko im je pametno bilo dovest covjeka koji ce donijeti par pobjeda,zbog picka ne znam al neka gaadriano_leite je napisao/la:Raduje me povratak Redda, ubo je 2 trice i ono jedno polaganje, ali veliki je to igrac i zaista je bila steta da pauzira toliko koliko je pauzirao. Izgleda ce se preporoditi u Sunsima, Sunsi fkt rade cudo sa igracima koji muke muce sa povredama. Treba jos Odenova koljena u Sunse, vjerovatno bi se i ona oporavila. Fkt me ne bi iznenadilo da nakon isteka ugovora sam Oden ode u Sunse, naravno ako ga oni zele, jer stvarno ljudi rade cuda sa medicinskog aspekta.

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Au,sto se zapustila ova tema
Nisam bio u stanju mnogo pratiti Sunse od pocetka sezone,samo posjetim nekad` STANDINGS,moze li mi neko od aktivnijih prepricati vjerovatno ispricanu pricu na pocetku sezone ?Nikakvih ambicija za vrh ni ove a vjerovatno ni buduce 3-4 sezone !?

Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Veceras protiv Houstona koji je direktni konkurent za posljednje mjesto koje vodi u playoff.Vezali smo 3 pobjede a ova veceras je itekako bitna,ukoliko dođemo do nje
Vrijedi pogledati asistenciju Nasha za Dudleya protiv Pistonsa.Koje umijece
GO SUNS GO

Vrijedi pogledati asistenciju Nasha za Dudleya protiv Pistonsa.Koje umijece

GO SUNS GO
Chelsea F.C.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobra sezona za sad, naravno bolja nego sam ocekivao, i mnogo bolja nego je vecina ostalih ocekivala. Sunsi su trenutno na 0.500 i love playoff. Ko bi rekao nakon prvih par, uzasnih utakmica na pocetku sezone. Steve i dalje (ocekivano) rastura, ko ce ga znat sa njim, mozda lik tek ulazi u prime. Izgleda da zeli potpisati novi ugovor na tri godine. Neznam sta da mislim o tome, u jednu ruku mi je drago sto ce i dalje nositi dres Sunsa, a u drugu ruku i ne bas jer Sunsi tako samo prolongiraju potpuni rebuilding. Drugi najbolji igrac Sunsa ove godine definitivno Gortat. Frajer je izrastao u odlicnog centra, i uz Stevea je daleko najvaznija karika Sunsa. Ko bi reko da ce filler u trejdu za Richardsona kasnije izrasti u daleko najboljeg igraca koji je u tom trejdu zamjenio strane, te u top10 centra i potencijalnog all stara. Treba jos izdvojiti Dudleya i Redda. Pogotovo ovog drugog koji kako sezona odmice izgleda sve bolje. Ako ga zaobidju povrede, mogao bi postati Grant Hill 2.0, i ponovo zabijati 12-15 poena po tekmi. Lik je nevjerovatan strijelac, stvarno steta sto su ga povrede unistile. Rookie Markieff Morris sve losiji kako sezona odmice. Al dobro, vidi se da zna, samo mu treba iskustva. Bit ce od njega double double masina za dvije, maksimalno tri godine. Apsolutni flopovi sezone su Frye, Gentry , i zelim reci Childress, al lik maltene i ne igra tako da... Frye ove godine radi ono sto je Vince Cater radio prosle sezone. Znaci puca, puca i samo puca. Istina radi to vec trecu godinu, ali prije je bar pogadjao. Sto je najgore cesto zna zabiti neki clutch sut, ali odmah poslije se posere na to sa nekim idiotskim promasajima. Evo zadnji primjer veceras, zabije itekako vaznu tricu preko ruke za +6 minutu prije kraja, i onda fula dva slobodna nekoliko napada kasnije i daje Indiani sut za produzetak. Odmah sam imao flashback na Cartera protiv Oklahome prosle sezone kad je pogodio dvije trice za izjednacenje, obje preko ruke, a onda pola minute kasnije promasio dva slobodna za pobjedu. Gentry je **** ove sezone. U svakoj tekmi se barem jednom pogubi i povlaci neke idiotske poteze. Ajmo Sunsi, McMillan je slobodan! U nedelju protiv Cavsa, Adriano jesil spreman za cetri produzetka? 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Uh,kakva 3.cetvrtina i preokret nad Pacersima.Nakon 2 ocekivana poraza na Floridi,mislio sam da smo ponovo pali u negativni trans i da necemo uzeti ni jednu pobjedu,na mini-turneji po istoku.Slijedi Cleveland.Nece biti lahko ali nadati se je tijesnoj pobjedi.Kod kuce smo se izblamirali protiv njih.Zaboravih reci da smo trenutno na omjeru 24-24
LET`S GO SUNS !

LET`S GO SUNS !
Chelsea F.C.
Hill zavrsi sezonu,stradalo koleno 

- Donnie Darko
- Kontakt:
mozda i karijerusparsfan je napisao/la:Hill zavrsi sezonu,stradalo koleno

zao mi je zbog njega, al sam ocekivo da ce se njemu nesto slicno desiti, ko je pratio sunse i onO Hillovo zalijetanje sam protiv 3 u kontri na obruc, zna o cemu govorim...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sunsi ponovo iznenadili i primili svega 75 poena
Iako su Hornetsi jedni od najgorih timova ove sezone,ovakvu odbranu Phoenix ne pruza cesto
Kada bi mogli dohvatiti barem to 8.mjesto
Ne fali mnogo....!

Kada bi mogli dohvatiti barem to 8.mjesto

Chelsea F.C.
Donnie Darko je napisao/la:mozda i karijerusparsfan je napisao/la:Hill zavrsi sezonu,stradalo koleno
cekaj bre zar ovoliko ozbiljno se sjebao?

- Donnie Darko
- Kontakt:
nije, al ono, ima 98 godina, i uz njegovu medicinsku historiju i najmanja operacija moze okoncat karijeru.sparsfan je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:mozda i karijerusparsfan je napisao/la:Hill zavrsi sezonu,stradalo koleno
ma jeste sve to, ali ti napisa kao da je nesto bas gadno,ma vratice se hillDonnie Darko je napisao/la:nije, al ono, ima 98 godina, i uz njegovu medicinsku historiju i najmanja operacija moze okoncat karijeru.sparsfan je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la: mozda i karijeru
98 godina pretera ga bas

- Kobe Bryant
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jednom se Nash rađa
Fascinir`o bi me ako ostane jos 3 godine u Sunsima.Neprocjenjivo
Sinoc je imao opet nerealnih asistencija
Da sam vlasnik Phoenixa odmah bih protjer`o Lopeza.Ono je flop svoje vrste.Moze izvuci zivaca za otprilike 10 igraca.
Veceras protiv Jazza.Bjeze nam 0.5 pobjede a domacinska su ekipa.Tesko da teze ne moze biti.

Veceras protiv Jazza.Bjeze nam 0.5 pobjede a domacinska su ekipa.Tesko da teze ne moze biti.
Chelsea F.C.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pazi rasporeda do kraja jbt
@Denver
LA Lakers
@Minnesota
@Memphis
@Houston
@San Antonio
Portland
Oklahoma City
LA Clippers
Denver
@Utah
San Antonio
Tesko ce se izboriti palyoff sa ovakvim rasporedom. Taman se ponado

@Denver
LA Lakers
@Minnesota
@Memphis
@Houston
@San Antonio
Portland
Oklahoma City
LA Clippers
Denver
@Utah
San Antonio
Tesko ce se izboriti palyoff sa ovakvim rasporedom. Taman se ponado

- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako ste pogrijesili sto ste dali Dragica u pm..covjek je ucio od Nasha i mogoa je biti ako nista njegova solidna zamjena, kad Nash se odluci povuci
...fakat jos vise je napredovao izgleda, jer evo kako je dobio pravu priliku koristi je maksimalno u Houstonu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Meni je Dragic uvijek bio super dobar igrac,jos dok je u Rvropi igrao,pa ono SP sa Slovenijom 2007 meni se cini,strasno inteligentan,solidnog suta i dobrog ulaza.Asistencije su mu jaca strana,pogotovo one u reket kad probije ili u tranziciji.U odbrani ima duge ruke,solidno brze noge,jest da je slab i brzina mu nije na nivou,al sta da se radi.Po meni predobar play oko kojeg se moze graditi POSaltCityAttack je napisao/la:kako ste pogrijesili sto ste dali Dragica u pm..covjek je ucio od Nasha i mogoa je biti ako nista njegova solidna zamjena, kad Nash se odluci povuci...fakat jos vise je napredovao izgleda, jer evo kako je dobio pravu priliku koristi je maksimalno u Houstonu
Slatina Bog i batina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.