Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Ja ovdje nemam nikakvog autoriteta.
Trener Grbavac i igrač Grbavac nisu ni u kakvom srodstvu!
-
- Kontakt:
Nisam mislio na tvoju tvrdnju "Trener Grbavac i igrač Grbavac nisu ni u kakvom srodstvu!" jer znam da je to istinita. Pokušao sam ukazati na laž koja se stalno pokušava plasirati da je igrač Ante Grbavac sin trenera Zdenka Grbavca. Neznam kome i čemu služi plasiranje takvih laži!2312960 je napisao/la:Ja ovdje nemam nikakvog autoriteta.
-
- Kontakt:
ako nije tacno onda sigurno nisno namjerno to napisali!!! kao drugo ako znate da nije njegov sin onda nas obavjestite sta mu je i STA JE JOS VAZNIJE STO ON NEIGRA ZA BIH?? I STO OSTALE VELIKE TALENTE IZVIDJACA (ERES I PAVLAK) SELETOR NIJE POZVAN U DRZAVNI DRES??
HVALA!
HVALA!
hoces da ti jos i nacrtaju i njegovo porodicno stablo??edinjo-bih je napisao/la:ako nije tacno onda sigurno nisno namjerno to napisali!!! kao drugo ako znate da nije njegov sin onda nas obavjestite sta mu je i STA JE JOS VAZNIJE STO ON NEIGRA ZA BIH?? I STO OSTALE VELIKE TALENTE IZVIDJACA (ERES I PAVLAK) SELETOR NIJE POZVAN U DRZAVNI DRES??
HVALA!

-
- Kontakt:
a nek si se ti javio to je glavno hahahaha
Sutra u G orazdu juniorska repka igra protiv Crne Gore.Zna li neko u koliko sati.
Utakmica je sutra u 16,00.
-
- Kontakt:
neka nam neko to snimi ako bude prenosa na TV gorazde!
thx
thx

Selektor Dragan Marković je ustupio juniorskoj reprezentaciji Dejana Malinovića,
zbog kvalifikacionih utakmica juniorske reprezentacije na Islandu.
Međutim, zbog klupske suspenzije?!, Malinović nije na pripremama ni jedne selekcije?!?!?!
zbog kvalifikacionih utakmica juniorske reprezentacije na Islandu.
Međutim, zbog klupske suspenzije?!, Malinović nije na pripremama ni jedne selekcije?!?!?!
-
- Kontakt:
pa nemogu mu zabraniti nastup za reprezentaciju!! svasta se desava, na stetu tog mladog igraca 

U ponedjeljak 26.3.2012. godine, u maloj sali općine Visoko održana je prezentacija idejnih projekata Sporske dvorane u Visokom i školske sale sa bazenom koja bi trebala biti locirana u neposrednoj blizini Gimnazije u Visokom, a u okviru aplikacije Općine Visoko kao jedne od zainteresiranih općina za dobijanje statusa domaćina „Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013" Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine.
Na prezentaciju su pozvani potpredsjednik Rukometnog saveza BiH gosp. Mirsad Sirčo, potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH gosp. Amir Zukić i predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti na federalnom, kantonalnom i općinskom nivou iz Visokog.
Svrha prezentacije bila je upoznavanje prisutnih sa idejnim rješenjima sportske dvorane „Mladost" i školske sale sa bazenom koja bi trebala biti locirana u neposrednoj blizini visočke Gimnazije.
Nakon izvršene prezentacije projekata od strane gđe Nidžare Hadžiomerović pomoćnice načelnika u Službi za prostorno uređenje i imovinsko- pravne poslove sa prisutnim predstavnicima viših nivoa koji su se odazvali pozivu (uz najavljeni izostanak g-đe Jasmine Zubić) gosp. Hajrudinom Hadžimehanovićem i gđom. Hankom Mušinbegović i predstavnikom RSBiH g-dinom Mirsadom Sirčo razgovarano je o daljim koracima koji bi trebalo poduzeti u osiguranju sredstava iz budžeta viših nivoa vlasti a koji bi bili preduvjet za implementaciju projekata.
Dogovoreno je da se obave dodatni razgovori sa Premijerom Vlade FBiH, Premijerom ZDK i Fondacijom ODRaz kako bi se pokušala osigurati finansijska konstrukcija neophodna za rekonstrukciju i adaptaciju gradske dvorane kako bi ista mogla ispuniti standarde koje zahtijevaju Svjetska rukometna federacija - IHF i Evropska rukometna federacija - EHF.
Na prezentaciju su pozvani potpredsjednik Rukometnog saveza BiH gosp. Mirsad Sirčo, potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH gosp. Amir Zukić i predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti na federalnom, kantonalnom i općinskom nivou iz Visokog.
Svrha prezentacije bila je upoznavanje prisutnih sa idejnim rješenjima sportske dvorane „Mladost" i školske sale sa bazenom koja bi trebala biti locirana u neposrednoj blizini visočke Gimnazije.
Nakon izvršene prezentacije projekata od strane gđe Nidžare Hadžiomerović pomoćnice načelnika u Službi za prostorno uređenje i imovinsko- pravne poslove sa prisutnim predstavnicima viših nivoa koji su se odazvali pozivu (uz najavljeni izostanak g-đe Jasmine Zubić) gosp. Hajrudinom Hadžimehanovićem i gđom. Hankom Mušinbegović i predstavnikom RSBiH g-dinom Mirsadom Sirčo razgovarano je o daljim koracima koji bi trebalo poduzeti u osiguranju sredstava iz budžeta viših nivoa vlasti a koji bi bili preduvjet za implementaciju projekata.
Dogovoreno je da se obave dodatni razgovori sa Premijerom Vlade FBiH, Premijerom ZDK i Fondacijom ODRaz kako bi se pokušala osigurati finansijska konstrukcija neophodna za rekonstrukciju i adaptaciju gradske dvorane kako bi ista mogla ispuniti standarde koje zahtijevaju Svjetska rukometna federacija - IHF i Evropska rukometna federacija - EHF.
Tri poluvremena po 25 minuta naši pobjedili 36-29.Početak je bio izjednačen nakon toga su naši vodili cijelu utakmicu najviše devet razlike.Nepoznam dovoljnu ovu djecu pa vam nemogu tačno napisati kako je ko igrao ali evo odprilike valjda neću puno pogrješiti.Golman za kojeg sam čuo da brani u Daskoj je dobar,Vranac,Zulfić,Građan,mislim da su dva momka iz Hercegovine su isto tako dobri mislim da su iz Izviđača mislim da je jedan Đono.Ostali isto tako nisu loši samo neznam im imena.Ono što su dobro odigrale je odbrana.Ako neko ima pitanja bujrum pokušaću odgovoriti koliko znam.
gledao sam utakmicu po meni najbolji je bio Sven Suton i Elmir Građan i golmani su bili dobri!!!!
Sto nije igrao Malinovic?????

Sto nije igrao Malinovic?????

-
- Kontakt:
napisi nam care po pozicijama makar gdje su bili najjaci igraci, pa cemo po tome pokusati imena skontati hehe
Zamislite Vi Hrvati i Bošnjaci situaciju da je Vaš igrač Dejan Malinović,gazda664 je napisao/la:gledao sam utakmicu po meni najbolji je bio Sven Suton i Elmir Građan i golmani su bili dobri!!!!
Sto nije igrao Malinovic?????![]()
da je kapiten i da je najbolji igrač juniorske reprezentacije i
da ga nema ni na pripremama ni na utakmicama!
Šta bi Vi učinili?
- legenda reala
- Kontakt:
Pitanje možemo li mi išta učiniti2312960 je napisao/la:Zamislite Vi Hrvati i Bošnjaci situaciju da je Vaš igrač Dejan Malinović,gazda664 je napisao/la:gledao sam utakmicu po meni najbolji je bio Sven Suton i Elmir Građan i golmani su bili dobri!!!!
Šta bi Vi učinili?

Pa ima li rješenja ovog njegovog problema ???
Momak je veliki potencijal, šteta ako ga izgubimo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Po meni bili su svi dobri golovi su padali i sa krila i bekova sa pivota.Ono što je interesantno da su Crnogorci fizički puno jači i krupniji od naših.
a koji je razlog sto ga nema ni na pripremama ni na utakmicama????legenda reala je napisao/la:Pitanje možemo li mi išta učiniti2312960 je napisao/la:Zamislite Vi Hrvati i Bošnjaci situaciju da je Vaš igrač Dejan Malinović,gazda664 je napisao/la:gledao sam utakmicu po meni najbolji je bio Sven Suton i Elmir Građan i golmani su bili dobri!!!!
Šta bi Vi učinili?![]()
Pa ima li rješenja ovog njegovog problema ???
Momak je veliki potencijal, šteta ako ga izgubimo![]()
Izviđač ga suspendovao i neda mu ni u reprezentaciju naša posla.
a vjerovatno se sprema odlazak desno ili lijevo. izgleda da smo ga izgubili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.