Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Evo ga. Ovi kiksali kao što sam i predvidio i 8. mjesto je tu. To je pozicija s kojom bih bio zadovoljan na kraju sezone, Njukaš je predaleko. Moglo se i više da je bilo odigrati malo normalnije prvu polusezonu, tako da s obzirom na to, ovo je i super pozicija. Zadržati ovo mjesto i krenuti po FA Cup. Nema druge već u treću. 

Who dares, wins !
Ma nek ekipa bude i 15-sta na kraju sto se mene tice samo da se klepi kup.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
pa svi bi pristali i na 17sto mjesto samo da se uzme fazeljocity je napisao/la:Ma nek ekipa bude i 15-sta na kraju sto se mene tice samo da se klepi kup.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Alif Solpro Tunizanin je potpisao ugovor za Everton. Tipu je 21-god. i dolazi iz Galate " onclick="window.open(this.href);return false;
Ima pravo nastupa tek od slijedece sezone ali nema veze, mlad perspektivan igrac me happy
Ima pravo nastupa tek od slijedece sezone ali nema veze, mlad perspektivan igrac me happy

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Što ga zavali Hasagiću.zeljocity je napisao/la:Alif Solpro Tunizanin je potpisao ugovor za Everton. Tipu je 21-god. i dolazi iz Galate " onclick="window.open(this.href);return false;

Kako god, dobrodošao je u Everton Football Club.
Who dares, wins !
Joj buraz nemam srca da vas zezam ali ovo je prvo aprilska sala sa jednim danom zakasnjenja
. Objavljena na grandoldteam i ja malo proguglam i vidim raja pise sala pa reko da se i ja malo nasalim 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Bježi bola, ko da si stavio da Iniesta i Xavi u paketu dolaze. Jao vam šale.zeljocity je napisao/la:Joj buraz nemam srca da vas zezam ali ovo je prvo aprilska sala sa jednim danom zakasnjenja. Objavljena na grandoldteam i ja malo proguglam i vidim raja pise sala pa reko da se i ja malo nasalim

Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Pozz
Nepogledah tekmu sa WBA ali sam neki dan na oficijalnoj pogledao "highlights"-opet "to čine"...igraju kao opsjednuti i složio bih se sa zeljocityem oko onoga za tempiranje momčadi kad osjeti da može-maaa spominjao sam i prije u nekim postovima onu o "magičnoj granici od 40 bodova kad se Everton budi"...mislim ok je to, ali do tad igraju dosta stidljivo,ziheraški,gube od manjih a protiv "veliki" se upinju i meni malo prebojažljivo, ali što i rekosmo, nemože ih tjerati kroz sezonu usiljeno-pa pregorili bi. Evo sad kad smo prešli-igramo preljep fudbal , ono, sad mi je baš merak pogledati svaku tekmu , bez kamena za kupus u smomaku. A to da se uzme FA Cup i bude ispod 10. mjesta- potpisujem!
Naredne dvije tekme -Norwich (A) i Sunderland (H) će mi biti baš za guštanje, a onda dolazi i 14.04. Tad fakat ču uzeti "bolovanje" -trebao bih raditi-ali " što je bitno i bog oprašta "
I daj zeljocity mani se tih proaprilskih "ujudurmi" ja več zaguglo za dječakom pa mi bi neprijatno kad sazna istinu
Ako uguzamo se u finale FA Cupa i uzmemo ga još- likovi če sami dolaziti do čika Moyesa i pitati možemo li i mi sa vama?? Pomalo
COYB
Nepogledah tekmu sa WBA ali sam neki dan na oficijalnoj pogledao "highlights"-opet "to čine"...igraju kao opsjednuti i složio bih se sa zeljocityem oko onoga za tempiranje momčadi kad osjeti da može-maaa spominjao sam i prije u nekim postovima onu o "magičnoj granici od 40 bodova kad se Everton budi"...mislim ok je to, ali do tad igraju dosta stidljivo,ziheraški,gube od manjih a protiv "veliki" se upinju i meni malo prebojažljivo, ali što i rekosmo, nemože ih tjerati kroz sezonu usiljeno-pa pregorili bi. Evo sad kad smo prešli-igramo preljep fudbal , ono, sad mi je baš merak pogledati svaku tekmu , bez kamena za kupus u smomaku. A to da se uzme FA Cup i bude ispod 10. mjesta- potpisujem!

Naredne dvije tekme -Norwich (A) i Sunderland (H) će mi biti baš za guštanje, a onda dolazi i 14.04. Tad fakat ču uzeti "bolovanje" -trebao bih raditi-ali " što je bitno i bog oprašta "

I daj zeljocity mani se tih proaprilskih "ujudurmi" ja več zaguglo za dječakom pa mi bi neprijatno kad sazna istinu

Ako uguzamo se u finale FA Cupa i uzmemo ga još- likovi če sami dolaziti do čika Moyesa i pitati možemo li i mi sa vama?? Pomalo

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
Ja samo gledam naprijed i cekam to 1/2 uopste me ne interesuju ove "sitne" tekme do tad 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Jao vam priče. Najbolje da ispadnu iz lige a da osvoje FA Kup. Bola neka igraju i čuvaju 8. mjesto. Znači i pozicija u ligi nešto, nije sve tako bezveze. 

Who dares, wins !
da te pitam, bil ti značilo šta da budu 14. al da se FA osvoji? bil pristo već sad na to??NeToBoLa je napisao/la:Jao vam priče. Najbolje da ispadnu iz lige a da osvoje FA Kup. Bola neka igraju i čuvaju 8. mjesto. Znači i pozicija u ligi nešto, nije sve tako bezveze.
Što bih pristajao na bilo šta, ako postoji mogućnost da se osvoji FA Kup a i da se bude među prvih 8 ?!muXmania je napisao/la:da te pitam, bil ti značilo šta da budu 14. al da se FA osvoji? bil pristo već sad na to??NeToBoLa je napisao/la:Jao vam priče. Najbolje da ispadnu iz lige a da osvoje FA Kup. Bola neka igraju i čuvaju 8. mjesto. Znači i pozicija u ligi nešto, nije sve tako bezveze.

Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
hehehe-muXonja zadaje samo tako
naravno da bih pristao na 14. mjesto i FA Cup u vitrinama Goodisona-definitivno, ali, ali...realno (da utješim NTBoLa
) nečemo izgubiti realno to 7-8 mjesto jer do kraja Premiershipa je 7 utakmica (Norwich, Sunderland, Man.Utd., Fulham ,Stoke, Wolwes i Newcastle ) realno je 13-16 bodova očekivati uz ovakvu igru...i zacementirano ti je od 7-9 mjesta.Word!!
Ali ,brat-bratu, ja bih i tu "sitnež" moj zeljocity gledao ,kao što reče-zbog uživanja i meraka!

naravno da bih pristao na 14. mjesto i FA Cup u vitrinama Goodisona-definitivno, ali, ali...realno (da utješim NTBoLa

Ali ,brat-bratu, ja bih i tu "sitnež" moj zeljocity gledao ,kao što reče-zbog uživanja i meraka!
It's A GrandOldTeam To Support
Eh sad ga i ti pretjera , nema ispadanja nego znaci sve jedno mi je hoce li biti 8 ili 15 ako se uzme FA-cup. Trofej u vitrine i ono plaho pravo.NeToBoLa je napisao/la:Jao vam priče. Najbolje da ispadnu iz lige a da osvoje FA Kup. Bola neka igraju i čuvaju 8. mjesto. Znači i pozicija u ligi nešto, nije sve tako bezveze.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Da vas ljudi pozdravim sve...ja sam jedan od rijetkih ovamo iz Tz koji prate Everton i vec skoro 10 godina navijam za ovaj klub....
ova sezona...pfff, pocetak kako sam i ocekivao...kraj sezone, kako sam i ocekivao...
kiksamo na glupim utakmicama npr. bolton kuci a onda odemo tamo gdje su se i veliki mucili i lagano uzmemo bodove (swansea)
ja se nadam da cemo barem jednu od dvije sledece tekme dobit prije polu finala...nekako imam osjecaj da ce utakmica protiv sunderlanda biti kao i ona protiv crvenih smradova, da ce moyes promijenii pola ekipe da bi svi bili 100% fit za polufinale...
nego, ja sam vec odavno nervozan po pitanju ovog kupa, mislim da imamo veliku sansu s obzirom na formu...
jos jednom pozdrav...
ova sezona...pfff, pocetak kako sam i ocekivao...kraj sezone, kako sam i ocekivao...
kiksamo na glupim utakmicama npr. bolton kuci a onda odemo tamo gdje su se i veliki mucili i lagano uzmemo bodove (swansea)
ja se nadam da cemo barem jednu od dvije sledece tekme dobit prije polu finala...nekako imam osjecaj da ce utakmica protiv sunderlanda biti kao i ona protiv crvenih smradova, da ce moyes promijenii pola ekipe da bi svi bili 100% fit za polufinale...
nego, ja sam vec odavno nervozan po pitanju ovog kupa, mislim da imamo veliku sansu s obzirom na formu...
jos jednom pozdrav...
dobrodošo, još jedna karamelica, super!
Kup, Kup, Kup je naš
Kup, Kup, Kup je naš

Dobro dosao.
Nego sto se tice kupa ne treba euforiju stvarat to ne volim nikako.
Nego sto se tice kupa ne treba euforiju stvarat to ne volim nikako.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trebalo bi otići s crvenim negdje gledati polufinale, ako oni budu organizovali, mene je Henderson (rizah) izazvo na zajedničko gledanje.
Mogu samo polomiti i njih i objekat u slučaju poraza. Ne bih im preporučio.muXmania je napisao/la:Trebalo bi otići s crvenim negdje gledati polufinale, ako oni budu organizovali, mene je Henderson (rizah) izazvo na zajedničko gledanje.

Who dares, wins !
hvala na dobrodoslici, ja znam u tz jedno mjesto koje ce bit preplavljeno crvenima...ponudili su mi da gledam s njima ali pod uslovom da obucem njihov dres...prije bi go hodo nego njihov dres da obucem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.