FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
po cemu si zakljucio da siroki ima sigurnu tricu protiv goska a posebno protiv slavije, a Zelju nema sansi protiv slobode ili zvijezde
Znaci Zeljo ce da izgubi sve do kraja?kristian je napisao/la:al pitanje je hocel zeljo dobiti borca kuci , ili kako ce sa sarajevom igrat pa siguran poraz od mesara u tuzli pa mozda se oklizne i kuci svi su se okliznili zasto ne bih i zeljo a jos idu zvijezdi bit ce zanimljivovoltron30 je napisao/la:Pa neka dobiju, ne znam kakve to veze ima jer mi odlučujemo sami svoju sudbinu. Trenutno nas u ovom našem prvenstvu može pobijediti samo Široki, a njih smo već prekucali..Ostali teško, naravno ako igramo na 100% svojih mogućnosti.kristian je napisao/la:al ozbiljno gledam u sirokog raspored i moze se reci da ce dobiti sigurno tri gostovanja gosk , slavija , , kozara , rudar sve cetiri ce dobiti ii neznam jos kome iduu
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ma nista nisam rekao samo kazem da jos nije gotovo jer siroko polako se zahuktava a zeljo je vec dozivio vrhunac ili nije vidjecemo uglavnom ima jos da se igra i sigurno siroki nije odustao od prvaka a prvenstvo je puno iznenadjenja i nikad kvalitetnijeBaltazar je napisao/la:po cemu si zakljucio da siroki ima sigurnu tricu protiv goska a posebno protiv slavije, a Zelju nema sansi protiv slobode ili zvijezde
Slazem se s tobom tuce je dosta dao zelji u prvom mandatu,bio je najbolji igrac tima i lige ali ovo sto sad pruza je 0 za igraca koji ima takvu reputaciju..Svako objektivan ce vidjet da je bekric evo 5 tekmi najlosiji pojedinac ekipe,zato kazem da bi ja dao jamaku prednost,kad je jamak bio tu u ekipi kao u prvoj polusezoni sve je islo bolje sad se patimo,slabija igra losiji protok lopte..Da rascistimo jamaka i ne poznajem niti mi je drug ni nista samo objektivno govorim trenutno stanje i forme igraca..Aldinn1 je napisao/la:Ne daj Bože da si nam ti trener. Staviti Jamaka ispred Bekrića ( ma kakav god je on, i kad nije u formi bolji je od alkosa). Da bi se Tuce vratio u formu, trebaju mu utakmice. Momak je dao više Želji nego bilo ko drugi i zato zaslužuje da igra. Bekrićeva tehnika, pregled igre i pas je potrebna ovoj ekipi. Ni Smajke nije igrao dobro kad je došao, pa niko nije pisao da ide na klupu. Zaimslite kako smo jaki kad jedan od važnijih igrača nije u formi, a mi se sve deremo več 22 kola, zamislite još da je Bekrić u pravoj formi što će ako Bogda i biti vrlo brzo.Zeljo.ba je napisao/la:Steta sto je prekinut NIZ pobjeda ali opet kad se sve sagleda ovaj bod nije nimalo los.Danas su nasa 3 igraca igrala povrijedjena Zeba koji ima povrijedjen palac,zeznuta povreda,kvesa i B colic nisu igrali u Visokom isto povredjeni su bili kvesu muci loza i nazalost povrijedio se danas iako ovi sa fkz.com pisu da nije ozbiljno to je opasna povreda i nebi me cudilo da kvesa preskoci borac..B colu muci koljeno to su svi vidjeli koji su gledali tekmu na lijevom koljenu je nosio nekakav steznjak,sigurno ga nije nosio zbog furke..nazalost i povrede nas stizu.
Vezano za danasnju igru samo cu reci da je vrijeme Osimu da bekrica posalje na klupu jer fakat kako on igra i kako je odigrao danas je ispod svakih minimuma i kakvu je sansu fulio sam nigdje nikog fuli citavu loptu sto mu se 2-3 puta desava u ovih 4-5 utakmica..Mislim da ce Amar konacno shvatiti da trenutno Jamak moze vise dati ovoj ekipi nego ovaj trenutni bekric..
Sad ide niz utakmica koje moramo uzeti kući i titula je tu.
Prolaz u Banja Luci i finale kupa.
Dajte ljudi jel' ima neko taj stream? Od jucer se mucim da ga nadjem 

naravno da nije gotovo, pa i prosle godine smo mi negdje u ovo vrijeme pali nakon nekoliko uzastopnih kikseva i otpali u borbi za titulu ali opet nakon ova dva kola kad igramo dvije kuci znace se puno visekristian je napisao/la:ma nista nisam rekao samo kazem da jos nije gotovo jer siroko polako se zahuktava a zeljo je vec dozivio vrhunac ili nije vidjecemo uglavnom ima jos da se igra i sigurno siroki nije odustao od prvaka a prvenstvo je puno iznenadjenja i nikad kvalitetnijeBaltazar je napisao/la:po cemu si zakljucio da siroki ima sigurnu tricu protiv goska a posebno protiv slavije, a Zelju nema sansi protiv slobode ili zvijezde
pa bolji smo u medjusobnom duelu,znaci nije 6 nego moraju uzeti 7TM87doboj je napisao/la:dje nadje 7zeljo1 je napisao/la:7 sirokom 9 sarajevu i borcuZeljovac_1921 je napisao/la:Kad se ne moze pobjediti dobar je i bod.
Nastavlja se niz bez poraza

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Željo bez poraza 225 dana
Kod: Označi sve
http://www.****.ba/clanak/728193386494/sport/Plavi%20s%20Grbavice%20bez%20poraza%20225%20dana/?ref=tiker
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Prvi put napravio nesto ovako.. Sala samo, nadam se da neki nece uzeti za ozbiljno

Amar_TM87 je napisao/la:
Prvi put napravio nesto ovako.. Sala samo, nadam se da neki nece uzeti za ozbiljno

Djetinjasto!
Oko za oko, zub za zub!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisi trendy nikako.samir825 je napisao/la:Amar_TM87 je napisao/la:
Prvi put napravio nesto ovako.. Sala samo, nadam se da neki nece uzeti za ozbiljno![]()
![]()
![]()
Djetinjasto!
...Život za Široki...
Haha simpaticno nema sta.Amar_TM87 je napisao/la:

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
i surovo istinito, titulu ste već slavili dvaput ove sezone, poslije 5. i 16. kola.samir825 je napisao/la:Amar_TM87 je napisao/la:
Prvi put napravio nesto ovako.. Sala samo, nadam se da neki nece uzeti za ozbiljno![]()
![]()
![]()
Djetinjasto!
Docekali smo da postanemo opet onaj Željo! ! !
To je za mene bio prioritet,nakon tekme jucer dosta vise ljudi je bilo nezadovoljno nego zadovoljno,domacinu je drago sto nam je prekinuo niz,iako nas nisu dobili,a nama ostaje zal iako smo neporazeni se vratili,i to protiv dobre ekipe Zrinje!
Željo se vraca putem stare slave!
To je za mene bio prioritet,nakon tekme jucer dosta vise ljudi je bilo nezadovoljno nego zadovoljno,domacinu je drago sto nam je prekinuo niz,iako nas nisu dobili,a nama ostaje zal iako smo neporazeni se vratili,i to protiv dobre ekipe Zrinje!
Željo se vraca putem stare slave!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- SkyWallker
Amar_TM87 je napisao/la:

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
zasto je djetinjasto?vi ste kao i ovi iz zenice svake godine titulu najavljujetesamir825 je napisao/la:Amar_TM87 je napisao/la:
![]()
![]()
Djetinjasto!
De nemojte se oko toga svadjat sad.. Rekao sam da sam iz sale napravio nakon sto mi se nekoliko godina ponavljalo da mi drug ovako isto govori xD
Celik najvljuje titulu ? Realno gledajuci oni jos par sezona nece uci u prvih 4 koji idu u kvalifikacije za Evropu koliko im je klub slab kao kolektiv.lev77 je napisao/la:zasto je djetinjasto?vi ste kao i ovi iz zenice svake godine titulu najavljujete
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sarajevski duhAmar_TM87 je napisao/la:

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.