ramiral je napisao/la:Ja gledao prvo poluvrijeme... razbio stolicu... torbu u ruke i na trening... huja me uzela...
u teretani neko upali radio kad ono : Sarajevo vodi 2:1...
a do tad mi ''plavi'' haveri ''pili krv'' na slamku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ramiral je napisao/la:Ja gledao prvo poluvrijeme... razbio stolicu... torbu u ruke i na trening... huja me uzela...
a do tad mi ''plavi'' haveri ''pili krv'' na slamku
Donekle se mogu sloziti,ali ako cemo posteno svi se dizu iznad kluba,od uprave ,igraca,trenera koji nicim izazvan (i on i uprava najavljuje titulu). Nemam nista protiv uprave,cak sta vise boli me briga za istu i svaku narednu,ali oni su doveli i debele igrace koji ne igraju ozbiljan fudbal 2-3 godine,Pliseka za kojeg se odmah znalo da nece dugo i sad Jovica.Dakle niz poteza koji su direktna posljedica ovoga sto je danas.Istok je odavno fuj,necu trositi rijeci.10.Skoro je napisao/la:Zato sto se dize iznad kluba...A usput budi receno nema veze ni on, a Bogami ni ostali...Sarajevo i zeljo bi trebalo da dominiraju ovom ligom i da ekipe poput goska, slavije i sl. dolaze na izlet u sarajevo, a ne da razmisljaju o nadigravanju...seven je napisao/la:Zašto istok zviždi Suljiću
Nije rijetkaBolanBolan je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ja gledao prvo poluvrijeme... razbio stolicu... torbu u ruke i na trening... huja me uzela...
a do tad mi ''plavi'' haveri ''pili krv'' na slamku![]()
![]()
Samo si upravu u zadnjoj recenici.I kako se ne sjetite kod drugih klubova "elaborirati" PRAVDU-RELNOST,ustvari kod vas samih.Kako se odmah nakotite kad je nesto "sumnjivo" u nasim utakmicama.Da mi je samo znati hm.Cinizam na dijelu.Mi smo "losi" u ovom proljetnom dijelu i to vise manje stoji i na nama je da to rijesimo i poboljsamo u nastavku.Al ovde se odmah sjate ti i tebi slicni da tjeraju mak na konac toboze bio penal te sumnjiv gol itd.Sto to niko ne ode na temu zrinjskog da im prebacuje za ofsajde i to regularnije za golove iz cini mi se prvog kola ovog proljeca.Silnih vasih situacija kod tog istog zrinjskog jesenas na grbavici kad vam sudija poklanja penal da ne zijanite,pa ne sviran cist penal protiv zvijezde cinimi se jesenas.Jok vec hajmo sad svi jedva cekati da pitare crnimo i omalovazamo.E znas sta nam mozeti ti i tebi slicni..........znas ti vec sta.A niko da se sjeti kad se protiv nas takve situacije desavaju.Gdje ste onda silni "zastitnici "pravde i pravednosati.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
FK "SARAJEVO" je bolan "KLUB" za sve ove druge što glume "klubčiće" i boli me na što ste vi spali. Vi jedva pobijedite Slaviju uz pomoć sudija pa vas sad svi zajebavaju jer bez sudija to ne bi mogli i odma ste daleko od Evrope, GOŠK dođe i Gavran drži predavanje Joviću iz fudbala u sred Sarajeva a Gabela čašija koja ima dvije ulice i dva fanatika Luju i Perualibi je napisao/la:Samo si upravu u zadnjoj recenici.I kako se ne sjetite kod drugih klubova "elaborirati" PRAVDU-RELNOST,ustvari kod vas samih.Kako se odmah nakotite kad je nesto "sumnjivo" u nasim utakmicama.Da mi je samo znati hm.Cinizam na dijelu.Mi smo "losi" u ovom proljetnom dijelu i to vise manje stoji i na nama je da to rijesimo i poboljsamo u nastavku.Al ovde se odmah sjate ti i tebi slicni da tjeraju mak na konac toboze bio penal te sumnjiv gol itd.Sto to niko ne ode na temu zrinjskog da im prebacuje za ofsajde i to regularnije za golove iz cini mi se prvog kola ovog proljeca.Silnih vasih situacija kod tog istog zrinjskog jesenas na grbavici kad vam sudija poklanja penal da ne zijanite,pa ne sviran cist penal protiv zvijezde cinimi se jesenas.Jok vec hajmo sad svi jedva cekati da pitare crnimo i omalovazamo.E znas sta nam mozeti ti i tebi slicni..........znas ti vec sta.A niko da se sjeti kad se protiv nas takve situacije desavaju.Gdje ste onda silni "zastitnici "pravde i pravednosati.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
Ja komentarišem ono što sam vidio. Ono što nisam, nemogu komentarisat, tačnije to za Zrinjski i njihove "regularne golove". Što se tiče Željezničara, to je vaše objašnjenje zašto smo mi prvi sa 6 bodova prednosti, zato jer nas kao guraju sudije. Dobro tako je to u BiH, čim imaš neostvarenih ambicija, onaj drugi je bolji jer ima kao štelu. I samim tim eto alibija od svake odgovornosti za vlastite neuspjehe.alibi je napisao/la:Samo si upravu u zadnjoj recenici.I kako se ne sjetite kod drugih klubova "elaborirati" PRAVDU-RELNOST,ustvari kod vas samih.Kako se odmah nakotite kad je nesto "sumnjivo" u nasim utakmicama.Da mi je samo znati hm.Cinizam na dijelu.Mi smo "losi" u ovom proljetnom dijelu i to vise manje stoji i na nama je da to rijesimo i poboljsamo u nastavku.Al ovde se odmah sjate ti i tebi slicni da tjeraju mak na konac toboze bio penal te sumnjiv gol itd.Sto to niko ne ode na temu zrinjskog da im prebacuje za ofsajde i to regularnije za golove iz cini mi se prvog kola ovog proljeca.Silnih vasih situacija kod tog istog zrinjskog jesenas na grbavici kad vam sudija poklanja penal da ne zijanite,pa ne sviran cist penal protiv zvijezde cinimi se jesenas.Jok vec hajmo sad svi jedva cekati da pitare crnimo i omalovazamo.E znas sta nam mozeti ti i tebi slicni..........znas ti vec sta.A niko da se sjeti kad se protiv nas takve situacije desavaju.Gdje ste onda silni "zastitnici "pravde i pravednosati.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
evo i ja taman pregledah i htjedoh postaviti..svaka cast momku koji se potrudio..Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube] Analiza nedostataka nase igre !
stvarno ekstra analiza, gledao sam utakmicu i ono kao "laik" za vasu postavu samo mi je 1.poluvrijeme izgledalo kao da se nisu igraci nikad sreli u putu a kamoli da igraju u istom klubu(sto klip objasnjava), lose postavljanje, bezidejne akcije i losu igru stvarno super objasnjava ova analiza. kao i preokret ulaskom Matka i Haskica...Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube] Analiza nedostataka nase igre !
Ja bih te zamolio da kreneš od prošle sezone, pa sve do danas i pogledaš jedan podatak koliko je penala svirano Sarajevu u gostima za i protiv ( i kuci naravno), pa da pogledaš onda koliko je svirano za Želju u gostima za i protiv. Mislimda će ti to biti dovoljno što se tiče sudija. Takođe zaboravih pregledaj i crvene kartone i žute naravno od prošle sezone pa do danas i mislim da će ti tek tada biti jasno sve. Nemoj da pišeš nešto ako nemaš argumenata,a ne lupate.alibi je napisao/la:Samo si upravu u zadnjoj recenici.I kako se ne sjetite kod drugih klubova "elaborirati" PRAVDU-RELNOST,ustvari kod vas samih.Kako se odmah nakotite kad je nesto "sumnjivo" u nasim utakmicama.Da mi je samo znati hm.Cinizam na dijelu.Mi smo "losi" u ovom proljetnom dijelu i to vise manje stoji i na nama je da to rijesimo i poboljsamo u nastavku.Al ovde se odmah sjate ti i tebi slicni da tjeraju mak na konac toboze bio penal te sumnjiv gol itd.Sto to niko ne ode na temu zrinjskog da im prebacuje za ofsajde i to regularnije za golove iz cini mi se prvog kola ovog proljeca.Silnih vasih situacija kod tog istog zrinjskog jesenas na grbavici kad vam sudija poklanja penal da ne zijanite,pa ne sviran cist penal protiv zvijezde cinimi se jesenas.Jok vec hajmo sad svi jedva cekati da pitare crnimo i omalovazamo.E znas sta nam mozeti ti i tebi slicni..........znas ti vec sta.A niko da se sjeti kad se protiv nas takve situacije desavaju.Gdje ste onda silni "zastitnici "pravde i pravednosati.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kad se sve oduzme i sabere, relano je trebalo biti neriješeno. Slavija iznenadila, mada se objektivno nije mogla vidjeti neka razlika u kvaliteti između dva tima. Penal čist za Slaviju nije sviran, al to su bolesti našeg fudbala. Sarajevo ima krizu igre, tačnije nema igre.
Imas na http://www.fksinfo.com" onclick="window.open(this.href);return false;mikimaus je napisao/la:Ima li igdje cijela tekma protiv slavije .
dobar je klip ali sve taktike padaju u vodu ako nema borbenosti ,trke,tehnike u igraca.najbolji je primjer 1 pol sa slavijom ,dok u drugom cim smo poceli trcati pritiskati slaviju i golovi su dosli.mma_hz je napisao/la:evo i ja taman pregledah i htjedoh postaviti..svaka cast momku koji se potrudio..Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube] Analiza nedostataka nase igre !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, riki46, Vanja8 i 55 gostiju.